JumpYard

Idag har varit en dag fullspcäkad med aktiviteter och ärenden. På fm var D iväg på sin taekwando som han börjat på. Han gav upp hockeyn för tillfället, för många barn och för läskigt tyckte han.
På eftermiddagen begav vi oss iväg till nyöppnade JumpYard. Jag och D hoppade och hade oss i 1 timme. Man kunde klättra, hoppa på studsmattor eller rätt ner i skumgummihavet. Kul ställe som vi absolut kommer besöka igen, perfekt ställe att rasta en vild 4åring på=)
 
På kvällen åt vi kvällsmat framför tv och tittade på NHL-hockey. Imorgon väntar en dag på ishallen!
 

Liten fika

I går åkte jag och M in till stan för en fika med Sara. Jag och Sara pratade och pratade och M sov och sov. Efteråt gick i en runa i affärer. Hösthumöret är här och jag är sugen på att shoppa massa stickade mysiga tröjor. Men jag hittade ingen. Väldigt tråkigt mode just nu tycker jag. Eller så har jag bara blivit för gammal och omodern. Shoppingen var dålig men fikasällskapet var iaf toppbetyg=)
 Inte som planerat

Idag blev inget som planerat. Vi fick bla ställa in Halloween festen idag pga av sjukdom. D tog det bra och tyckte så länge han fick halloweenpasta till lunch så var det ok. Skönt ändå!
Trots planer som ändrats i sista minuten har jag varit på bra humör hela dagen. Det har varit så fint väder. Svårt att vara sur när solen skiner!
Imorgon ska jag fika med Sara. Kul!

Måste bara visa bild på Ds nya galonoverall. Verkligen bra färg jag valde. Jag fick verkligen rött förbi honom när han satt i gräset och väntade på mig!RSS 2.0