Söndagens synder

Då var det dags att jobba igen. 1 dag sen är man ledig imorgon. Nice=)

Igår träffade jag Detti en runda på Familia. Vi fikade och shoppade. Trots shoppingförbud. Jag har bestämt mig för att strunta i det. Det är så tråkigt. Haha Ska se om jag orkar fota sakerna ikväll och visa. Jag är mycket nöjd=)

Igår hann jag också med lite serier. Bla har Real Housewives of New Jersey haft premiär igen. Haha Det är lätt bästa programmet. Började också titta på en ny serie som heter The LA Complex. Såg ett avsnitt och det var så där bara.

Well well nu måste jag spring och jobba. Börjar tidigt idag.



/Tanja

I'm on the boat now

God morgon! Idag värker mitt huvud så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tyvärr så är det självförvållat.
Kvällen började lugnt med en middag hemma hos Sara. När sambuccan (stavning?) kom fram började det går utför!
Vid 12 åkte vi ner till stan och Harrys men där var tråkigt så vi gick vidare lite överallt. Vid 3 kommer Sara på att hon ville åka båt och födelsedagsbarnet får ju alltid bestämma=) Så det blev en tura över till Helsingör.
Vi hade riktigt kul hela kvällen men tyvärr så spårade det ur när vi kom tillbaka till Sverige så då var det dags att åka hem!











/Tanja

Haircuff

Jag vet att jag är lite sen på det men jag har insett att jag bara måste ha en haircuff/hårring! Det är ju sååå snyggt!



/Tanja

Fika på Väla

Idag har vi varit på Väla och fikat. Tanja var helt nervös och trodde Selma skulle föda så fort hon gav ifrån sig något ljud! Det är ju inte lång tid kvar nu!
Det var en trevlig runda på Väla idag, med en lååång fika och massa prat.





/Tanja

Torsdag..

Då var det snart lååånghelg! ÄLsklingen har tagit ledigt måndag så han har långhelg! och det är bra! vi har en del som ska hinnas med här hemma innan bebis kommer!!

Idag ska jag träffa Tanja, så det blir väl enj fika elller nåt!! =) hoppas på fint väder! det ser itne så ut, men man kan alltid hoppas att det vänder! Men nästa vecka ska det fina vädret komma iallafall!! underbart.. upp till 24 grader i slutet av nästa vecka är inte illa!! Men maj-månad brukar ju föra med sig fint väder =)

Innan jag åker till Tanja ska jag hämta ut klänningen som jag har beställt =) hoppas hoppas hoppas den är tillräckligt lång!!

Ha en bra dag!

/Selma

Greek

Igår såg vi färdigt på det allra sista Greek avsnittet och det kom fakstiskt en liten tår måste jag säga! Det känns skönt att det är slut för det har totalt tagit över mitt liv men vad ska jag göra nu istället liksom? haha

Greek handlar om syskonen Casey och Rusty, Caseys bästa vän Ashleigh och ärkerivalerna som förut var bästa vänner Cappie och Evan. Alla är det med i olika fraternitys och sororitys.
Man får se dom göra misstag, kämpa med sina förhållanden, med skolan och med livet i allmänhet. Man får också följa deras respektive hus när dom tävlar om att bli det bästa på campus! 

Mycket dramatik i serien och det är ju alltid roligt. Dessutom känns karaktäerna väldigt naturliga och inte tillgjorda. Alla är lagom söta, lagom smala och lagom framgångsrika.

Så har du typ 50-60 timmar som du inte vet hur du ska spendera framöver kan jag verkligen rekomendera denna serie. Men jag måste varna dig, man blir beroende!



/Tanja



Gräsklippare..

Lite annorlunda shopping-update..

Idag har vi varit iväg och köpt gräsklippare. Förra sommaren lånade vi av svärfar, men det blir lite jobbigt att behöva åka och hämta gräsklipparen varje gång man behöver klippa gräset..

Så äntligen har vi en alldeles egen gräsklippare =)





Så imorgon ska gräset kllippas!! =)

9 dagar..

Tisdag igen.. Det är 9 dagar kvar till beräknad födsel, sen får vi se om den lille kommer innan eller efter det datumet =) helst innan tycker jag =) när som helst nu är ok!!! hehe



Idag står mycket på schemat..
Ska få en del skoljobb gjort under förmiddagen, sen ska jag iväg med hundarna till veterinären för kloklippning och kontroll av hjärtat..

Sen ska älsklingen och jag montera ihop gräsklipparen och klippa gräset! Innan det blir en djungel där ute!!
Sen ska vi grilla ikväll!! MUMS!!

Ha en bra dag!
/Selma


Tärnklänning

Vi någon vecka sen beställde vi min tärnklänning. Den är så himla fin! På bilden iaf, vi får hålla tummarna för att det är lika fin i verkligheten=) Vi beställde utan slits och utan diamanterna, det passade inte sig på en en tärnklänning tyckte vi...

Vad tycker ni?



/Tanja

Lördag och söndag

Nu är helgen snart slut. Ska sätta mig i soffan och äta kanelbullar och titta på Greek. Det förtjänar jag, har varit duktig idag, städat och städat och massa andra bra saker!

Igår hämtade Selma mig vid 1 så hängde vi hemma hos henne hela dagen. Senare på kvällen kom resten av tjejerna för lite grillning och sällskaps spel.
Har inte tagit några kort på hela helgen så det blir ett sånt tråkigt inlägg utan kort, hoppas det duger=)

/Tanja


Titanic

Är precis hemkommen från bion. Vi var och såg Titanic i 3D. Jag är helt rödgråten! Gud så bra den filmen är!
Jag har läst mycket fakta och historier om Titanic på sista tiden så det kändes hemskt när man såg filmen och man faktiskt visste att det var såhär det var på riktigt! Att filmen visades i 3D gjorde bara det ännu mer verkligt och hemskt.
Kan inte sluta tänka på det. Ska gå och lägga mig och kommer säkert drömma om Titanic inatt!





/Tanja

Vita jeans

God morgon! Är det bara jag men är det inte extremt svårt att vakna på morgonen? Man sover och sover men det blir aldrig nog liksom. Måste vara vädret. Vi behöver lite sol, vårt förråd på D-vitamin är nog slut nu. hehe
Nu är veckan snart slut och jag har inte gjort något vettigt alls. Jag bara tittar på Greek. Jag längtar faktiskt tills det är slut så jag kan få mitt liv tillbaka! haha

Köpte ju några nya byxor för ett tag sen, bla ett par nya vita. Dessa är från BikBok, dom är rätt bra för dom är inte så genomskinliga. I vanliga fall brukar mankunna se allt genom vita jeans. Tycker det är så fult, speciellt när man ser alla sömmar.
Längtar tills det blir varmt och man bara kan slänga på sig en topp och vita jeans!



/Tanja

Moroccanoil

Onsdag idag, jag ska iväg till ett demensboende för ett studiebesök för en av kurserna jag läser. En gång i månaden kommer det dit en hund som sällskap till de boende, så det ska bli spännande och se!

Igår fick jag hem ett paket jag beställt. Innehållande Moroccanoil intense hydrating hair mask.. Just nu använder jag redan deras schampo och balsam samt oljan, men tänkte även prova på hårmasken. Jag klippte av ca 7 cm av håret förra veckan och tyckte att jag får passa på å friska till håret innan sommaren =)


/Selma

Zanotti vs. Urbanog


Tisdag..

Igår var vi hos barnmorskan och det visar sig att den lille nu har fixerat sig =) så det är bra!! Allt annat såg bra ut också, bara att jag hade liite lågt Hb, så det får bli järntabletter sista tiden för att fylla på förrådet =)

Så nu får bebis gärna komma! Vi är redo här hemma nu!

Jag hittade en fin långklänning idag som jag beställde, vi är bjudna på 2 bröllop i sommar och dena tänkte jag ha på ett av dem iallafall, hoppas hoppas den är tillräckligt lång för mig!!=)

Den är från Bonprix och jag gillar att man kan bära den på 2 olika sätt =)

Den är lite enkel för bröllop tänkte jag först, men man kan ju alltid blinga upp den med hjälp av ett coolt skärp, fina smycken och klackar =)




Vad tycker ni?

/Selma


Zaleilah

Vi har precis kollat färdigt på inför Eurovision. Älskar att kolla på sånna program där man kan trasha alla, hehe. Många tråkiga låtar och vissa underliga. Men jag ska inte bara vara negativ, hittade en riktig Tanjalåt. Rumäniens - Zaleilah. Riktig "feelgood, kan inte sitta still-låt".



/Tanja

Skor utan platå

God morgon! Ny vecka nya tag. Börjar veckan så klart med lite snygga skor! Färgerna och metallklacken är perfekta, sen gillar jag att där inte är någon platå. Är rätt trött på platå. Det ser så klumpigt ut!
 


/Tanja

Titanic i 3D

Titanic var en av mina favoritfilmer när den kom ut. Har sett den hur många gånger som helst! Kommer ihåg att jag tyckte Leonardo Dicaprio var sååå snygg!
Själva historien om Titanic var jag också intresserad av. Gjorde ett arbete i skolan. Så undrar ni något om Titanic så är det bara att fråga ;)
Iaf så tycker jag det är superkul att filmen visas på bio igen, denna gång i 3D.
På fredag är det dags att se den igen!



/Tanja

Lördag

God morgon! Då var det lördag och jag var uppe med tuppen, så klart. Varför kan man aldrig sova länge när man får sova länge? hehe
Idag har jag inga speciella planer. Ska försöka träna eller gå en lång promenad. Behöver röra mig, det hat blivit alldeles för mycket tv-tittade, eller ska jag säga serie-tittande? Håller på att titta på Greek hela tiden. Det har gått 4 säsonger, har sett 3,5. Jag räknade precis ut att jag har slösat 38 timmar på bara den serien. Haha rätt hemskt egentligen. Men den är verkligen super bra=)
Well well ska gå och lägga mig igen, håll tummarna för att jag kan sova en stund till!
Hoppas ni får en bra lördag!

Förresten, jag har shoppingförbud igen men dessa linne från WetSeal hade ju inte suttit fel...


/Tanja

Wishlist by...Tanja


Då var det torsdag

Torsdag idag. Jag är helt förvirrad i dagarna, har varit det hela veckan. Inget stämmer när arbetsveckan börjar med en tisdag!
Idag slutade jag tidigt så jag och Detti tog en liten fika i stan. Vi pratade tärnklänningar. Har hittat vilken jag ska beställa nu. Den är sååå snygg! Visar sen så fort vi beställt den, eller så får ni kanske vänta tills bröllopet ;)
Har hunnit kolla på 2 Broke Girls sen jag kom hem, ni som inte sett serien än, ni missar verkligen något!
Nu ska jag nog läsa lite, håller på att läsa I dont know how she does it. Den är sådär, engelskan är rätt svår=(

/Tanja

Torsdag..

God morgon!! Då var vi en dag närmare helg igen!! =) Jag vaknade tidigt idag så jag har redan fått en hel del gjort!! skönt!!

Idag kommer Tjolinti o hennes gubbe på besök och vi ska ta en runda till väla, för Tjolinti har inte varit där än sen dom öppnade nya väla!!!

Men fram tills dess ska jag jobba lite på en uppgift till kursen jag läser som ska vara inlämnad på söndag!! jikes!

Idag går vi in i v38 förresten! det är 21 dagar kvar till beräknad födsel! Snälla bebis! kom ut i tid!! =)




/Selma

Hans & Greta bullar

Jag har precis kommit hem från AnnMarie. Var och hälsade på henne och lilla Melvin. Nu sitter jag här och ska snart titta på Make it or break it. Är väldigt hungrig också, ska nog slänga in några glutenfria kanelbullar i ugnen! Har hittat ett märke som heter Hans & Gret aoch deras bullar är supergoda!
Kanelbullar och ett glas mjölk, kan det blir bättre?=)



/Tanja


Tisdag eller måndag?

God morgon! Då var det dags för jobb igen.
Min sista lediga dag spenderades på Väla med Sara och sen på Familia med Detti. Lyckades shoppa upp mina sista pengar så resten av månaden blir fattig vilket betyder att idag händer inget speciellt. Bara hem och lata mig lite!

Lägger förresten upp lite bilder från babyshowern som vi inte visat än. Vi hade en tävling där man skulle gissa vilket choklad som fanns i blöjorna. Det blev en hel del rätt roliga kort=)

 





/Tanja

Måndag

Då var helgen över!! Men älsklingen är hemma idag åsså! mysigt det har varit med långhelg!! =) en massa god mat och en massa tid med familj och släktingar =)

Jag hittade denna låten som Keba gjort om från en annan låt! Känner ni igen den?





/Selma

Hjälp!

Jag behöver hjälp att välja tärnklänning. Vilken är snyggast?



/Tanja

Mer skor

Igår beställde jag och Detti lite nya skor från Shiekhshoes. Hoppas dom inte fastnar i tullen denna gången!


/Tanja

Festen igår

Festen igår var bland dom bästa fast det inte började så bra!
Det var typ snöstorm när vi skulle köra och väl på festen har dom inga cider så jag skulle dricka redbull vodka. Vem visste att redbull innehåller gluten? Inte jag iaf så jag hann dricka lite innan jag upptäckte det. Fick ont i magen men allt gick över när Dara började sjunga! Hon är absolut bäst, sån utstrålning och energi på scenen. Det är inte en människa som är stilla när hon kommer igång! Jag har aldrig varit på en Dara Bubamara fest där svetten inte rinner... Det var imma på alla speglar och plaststolarna var helt fuktiga. Haha alla såg hemska ut i slutet av kvällen, men vad gör det?=)
Idag mår man som man förtjänar men det kan jag stå ut med=)













/Tanja

Långfredag i Jönköping

Sitter och funderar lite över outfit för ikväll. Vi ska nämligen upp till Jönköping. Mario ska spela och Dara Bubamara ska sjunga. Det går ju inte att missa=)



/Tanja

Skärtorsdagen

God morgon!
Långfredag idag och jag är leedig! Så skönt! Snart ska jag ut i köket och laga pannkakor. Mums!

Igår var vi hemma hos Mamma på påskmiddag och äggskattjakt!









/Tanja

Torsdag..

Jaha, skärtorsdag! Idag har älsklingen tagit ledigt så han har långhelg. Mysigt!

Idag går jag in i vecka 37!! jisses! tiden går snabbt!! snart är det dags! <3





/Selma

McQueen vs ShiekhShoes



Stan med Sara

Idag var det dags att äta på Utposten med Sara. Det är lite vår grej nu för tiden. Och vi var lika fnittriga som vanligt!





/Tanja

Wishlist by...Tanja


Mile Kitic

Det var inte bara Baby Shower igår, vi hade fullt upp. När Baby Showern var avslutad åkte ett gäng vidare på juggefest där Mile Kitic sjöng. Det var roooligt=)







/Tanja

Söndag..

Som ni ser från tidigare inlägg så blev jag överraskad med en underbar babyshower av Tanja och tjejerna igår! Synd bara att min pappa råkat avslöja det =(

Men det var ändå hur kul som helst!! Det var jätterfint dekorerat och det bjöds på en massa god mat och kakor och Tanja o tjejerna hade kommit på roliga lekar =)





Tanja hade gjort ett fint halsband med små nappar på som jag hade åp mig =)



Ett specialdesignat glas fick jag åsså =)



Självklart fanns det en stork!!



En av lekarna, gissa måttet på babykulan =)



Vi fick en massa fina presenter =)



Det var en väldigt skojj och jag var helt slut efteråt!! Sov som en stock inatt!!
Tack så mycket tjejer!!

/Selma


Baby Shower

Igår blev det ingen bloggning för min del. Det fanns en anledning för det. Vi hade planerat en överrasknings babyshower till Selma och jag och Detti höll på hela dagen att fixa och greja. Kunde ju inte skriva om det för då hade ju allt blivit avslöjat (Tydligen visste Selma redan för hennes pappa hade råkat avslöja det så vi hade inte behvöt vara så hemliga).

Jag och Detti åkte tidigt till Väla för att köpa dekorationer och blöjor m m till vår Diaper Cake vi skulle göra. Vi var igång hela dagen. Det var faktiskt inte så svårt att göra en diaper cake men det var väldigt roligt!
Kl 7 stod vi alla redo att "överraska" Selma.

Under kvällen åt vi massor av mat och lekte olika lekar. Bla skulle man klippa ett snöre som man trodde passade precis runt Selmas mage.







/Tanja

RSS 2.0