Mile Kitic och Sejo Boy

Jisses, vart ska jag börja? gårkvällen?? underbar!! hade skitkul!! =) alla tjejerna samlade och festade till underbar musik! både Mile Kitic o Sejo Boy är superbra live ju!!
Kvällen började med förfest hemma hos mig och senare begav vi oss mot Åstorp!  Det var lite för mkt folk på festen men de va jätte kul ändå!! fast man knappt kunde dansa hahah!!











Nu är det dags för lite film och mys för min del! hoppas att alla har haft en underbar helg! =)
/Selma

Tanja och Selma


Diane von Furstenberg vs. GoJane



Diane von Furstenberg                                GoJane


Mitt nya liv!

Imorgon sk ajag börja mitt nya liv. Dom sista veckorna har jag bara latat mig, ätit godis istället för middag, tittat på tv i stället för att träna, suttit vid datorn istället för att städa. Men nu ska det blir annorlunda.
Ska börja laga ordentligt mat och ska komma iväg och träna några ggr per vecka iaf. Va på Willys precis och handlade allt jag behöver. Har planerat in träning tis, tors och lör eller sön.

Game on! Vi får se hur det går hehe=)



/Tanja


Roligt igår!

Nu har jag vaknat. Mår bra idag. Drack vatten sista studen igår. Smart av mig, va?=)
Det var roligt igår. Jättemycket folk och bra musik. Haha och Mile Kitic är typ 1.65 lång. Max. När vi skulle fotas med honom fick Selma böja sig ner och han blev typ helt chockad. haha
Jag stannade inte så länge igår. Åkte hem redan vid 1. Jag var så hungrig! Vi åt kebabpizza innan vi åkte hem. Bästa fyllematen!

Idag skiner solen. Det blir nog en bra dag!


haha detta va typ det bästa kortet jag hittade på kameran. Hoppas Selma tog några bättre=)

/Tanja

Louboutin vs. Scorett


           
Louboutin                                    Scorett
 
 


Snart så...

Nu är jag färdig. Sitter och väntar på Detti som ska hämta mig sen ska vi förfesta hos Selma alla tjejerna.
Nu är jag på lite bättre humör. Har lyssnat på massa bra partymusik och provat massa skor! Hittade typ 3 par jag så gärna vill ha ikväll men vågar inte. Dom är i satin och kommer bli förstörda i detta vädret. Typiskt Sverige!
Har inte bestämt mig än så har med 2 par skor och 2 väskor till Selma. Viktigt att matcha väskan med skorna förstår ni=)

Nu ringde Detti. Im Off! Hoppas ni får en rolig kväll!



/Tanja

Ångest

Idag är det fest. Vi ska se Mile Kitic. Är inte så sugen för jag har världens klädångest. Vet inte alls vad jag ska ha på mig. Känner mig allämnt gnällig. Sandaletter blir för kallt, stövlar blir för varmt. Tighta kläder är för jobbigt, löst sittande inte så fint. Åhhhh! Får panik? Får nog sätta på lite musik, ta en dusch och göra mig snygg så bli rjag kasnke på partyhumör!





/Tanja

Zeitgiest Addendum - Se den!

Jag har precis kollat på en dokumentär som handlar om vårt samhälle idag och om hur pengar och vinst förstör människan och jorden. Tex idag finns det tillräcklig med teknik för att alla bilar i världen skulle kunna bli batteridrivna till en liten kostnad men hur detta hindras av oljebolag och företag, för skulle detta hända tjänar dom inte längre några pengar.
I filmen presenteras också en teori för en hållbar värld!
Det är en bra film värd att se. Man blir lite rädd när man tittar och tänker är detta verkligen sant? Är det så här?

Jag rekomenderar verkligen denna film för man får sig verkligen en tankeställare! Se den idag!



/Tanja

until we meet again



RIP

R.I.P

Kl 11.04 den 27 Februari 2009 somnade min lille Elvis in. Han hade haft hjärtproblem under 6 månaders tid och de 2 sista veckorna blev han så mycket sämre och det var dags för honom att lämna jordlivet.. Han fick bara vara hos oss i 8 år, och det är inget, bara hälften av vad han kunnat leva.. Antar att det finns ett större öde för honom någon annanstans! Jag ska åka ut och tända det fina ljuset som jag köpte i Kroatien sist som är så fint! har sparat på det tills idag! Usch kan inte fatta att det har gått 1 helt år! saknaden är enorm!





 



Hoppas du har det bra Elvis, där du är nu..


L.A.M.B vs. Nelly.se



L.A.M.B                                          Nelly.se

 


Sommarkänslor

Hela dagen i går sken solen och snön smälte! Jag fick riktiga sommarkänslor och det måste firas med en bikini=)


Hoppas den är riktigt starkt ceriserosa och inte svagt rosa eller åt det lila hållet! Snygg med cerise när man är solbränd=)

/Tanja


Nu är det dags för fredagsmys

Äntligen! Fredag, underbart.. jag har precis käkat och tänkte diska upp lite i köket, seeen så blir det film och mys =) och lite spa-kväll inför imorgn tänkte jag =) ansiktsmask och sådant =) mysigt mysigt!

Imorgon blir det fest, Mile Kitic komer till Åstorp! han är grym!



Nu är frågan, vad ska man ha på sig imorgon?? gaaahh.. wish e luck!
ha en trevlig kväll alla!
/Selma

Walk-In-Closet

När jag blir rik eller gifter mig rikt haha, ska jag det första jag gör skaffa en riktigt stor walk-in-closet. (Och någon som kommer och dammar alla mina skor). Den ska vara utformad som ett vanligt rum ,med soffa mitt i rummet (om man skulle behöva koppla av och drömma sig bort), konst på väggarna (självklart på skor och liknande) och så ska den vara färgkordinerad.
Tänk om drömmar kunde blir verklighet?=)

 

När jag var i New York sålde dom mycket tavlor på gatorna. Jag såg ett riktigt par snygga tavlor med olika high heels målade i samma stil. Jag ångrar jättemycket att jag inte köpte dom!
Så ett tips: om ni funderar på att köpa något men inte kan bestämma er. Köp alltid det, annars kommer man bara ångra sig!

/Tanja

Ny Dvd-spelare

Nu har jag precis kommit hem från El-Giganten. Med mig hem hade jag en ny DVD-spelare. Wie så glad jag är. Den är så fin, hehe.
Jag hittade en jag ville ha, som kan spela DivX-filer och med USB-uttag till lagom pris, 599. Självklart var den slut dom hade bara utställnings exet kvar. Jag sa att jag kunde ta utställningsexet till ett billigare pris, för där var typ 2 små repor i så han sänkte den till 500 och så hade jag presentkort på 250. Så det blev en billig DVD-spelare i slutändan=)


Perfekt med UBS-uttag. Kan jag kolla mina serie rpå tv:n istället för datorn. Slipper jag får ryggont och nackspärr. haha

/Tanja

Louboutin vs. Tradera



Louboutin                                          Tradera


Bootiediary..

Detta kommer låta konstigt? Men jag har ju börjat träna för en månad sen! och jag har tagit bilder av min rumpa med jämna mellanrum, och man ser faktiskt skillnad! inte illa, märks inte om man kollar spegel, men på bilderna så syns skillnad!  i know.. crazy! men lyckligtvis blir det inga sådana bilder här!
Godnatt gott folk!
/Selma

Pizza

Japp, älsklingen och jag åt pizza idag!! silka syndare!! hehehe men gott var det ! =)
imorgon är det städ och tvättdags!! sjukt hur mkt tvätt som samlas på bara 1 vecka!! insane, önskar man hade en egen tvättmaskin uppe i lägenheten!! Längtar till den dagen vi köper hur och man kommer ha egen tvättstuga i huset och DISKMASKIN! hähähä =) men innan vi kan köa hus så får ju jag bli klar i skolan! och det är inte såå mycket kvar nu!! =)

Jag har blitt helt galen i att kolla runt på bröllopssajter! så många fina klänningar det finns!! längtar till den dagen jag ska välja klänning!!!! kanske inte är så långt dit? =P
/Selma

High Society

10 Mars är det premiär för en ny realityserie i USA. High Society heter den. Såg bara en liten preview. Den verkade sådär. Men tänkte ge den en chans. Alltid roligt med nya serier=) Hoppas den kommer ut på ch131.com.



/Tanja

shooohoooess..

Dom här är på väg hem till moi !





me liiike =)

Anyways, jag har precis kommit hem från ett danspass på gymet =) ska laga mat nu!
ha en trevlig kväll alla!


Tiamo

Snygga skor från Scorett. Gillar dragkedjor=)



/Tanja

Sveriges Förlust

När jag åkte hemifrån i morse stod det 2-2 mellan Sverige och Slovakien i os-hockeyn. När jag kom till jobb stod det 4-2 till Slovakien. Jag lyssnade på dom sista 5-10 min på radion med en kollega och vi satt verkligen och höll tummarna. Men det blev tyvärr en förlust. 4-3 till Slovakien.
Haha jag blev helt ledsen och sur och grinig. Tänk vad lite sport kan göra med en?

Läste på Aftonbladet precis om en reporter som frågat en av spelarna driekt efter matchen om han ansåg att matchen var ett fiasko. Hallå? Frågar man så? Tycker reportar ställer riktiga korkade frågor ibalnd. Ofta ställer dom helt onödiga frågor också. Typ om dom inte blir nöjda med svaret omformulerara dom frågan för att försöka få ett "nytt" svar. Jobbiga dom är!

Det bästa var ju spelarens svar: "Vilken jävla fråga, idiot" haha

Här är länken om ni skulle vilja läsa.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/os2010/hockey/article6677111.ab


(Bild från Aftonbladet)

/Tanja

Jaaaaa! 2-2

Jaaaa! Nu står det 2-2. Jag måste gå. vill inte! Ni får kommentera och uppdatera mig på hur det går:)

HEJA SVERIGE!

/Tanja

Tre Kronor

Haha innan jag hann publicera gjorde dom ett mål till. Nu står det 2-0 till Slovakien. Faaaaaaaaan!

Nej hade precis skrivit ett inlägg och hockeymatchen på svt2 just nu men precis när jag skulle publicera gör Slovakien 1-0. Inte bra! Kom igen Sverige!

God Morgon! Sitter pch kollar på Sverige- Slovakien. Det står 0-0 än så länge men det ser bra ut. Sverige är duktiga:) Jag missar sista perioden. Måste snart åka till jobb:( men jag håller tummarna. Heja Sverige!


/Tanja

Badgley Mischka vs. GoJane



Badgley Mischka                                     GoJane



Torsdag!

Idag är det dags för sista praktikdagen för denns vecka! så om ca 10 timmar har jag helg =) underbart!!
Och på lördag smäller det, då kommer Mile Kitic till åstorp!! jippi!! då blir de fest.. har ingen aning dock vad jag ska ha på mig, varför är det altid samma problem varje gång fast man har skitmkt kläder?? speciellt festkläder!!
jag får väl rota genom garderoben ordentligt!!
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen bär det av mot praktiken!
ha en bra dag !


Vad sysslar ni med Ellos?

Grymt snygga bikini överdelar jag hittade på Ellos.se



Så ser underdelarna ut så här? Hallå? Vad är detta? Riktiga mormorstrosor. Dessa kan man ju inte ha på sig?!



Fine vissa kanske vill ha en lite mer täckande underdel. Jag tycker dom kan göra fler alternativ. En knyttrosa och en mer täckande så kan man välja. Hade det funnits en annan underdel hade jag köpt alla tre direkt! Men inte när dom ser ut så här.

/Tanja


Ge-Kås i Ullared

Jag älskar att shoppa. Men jag älskar att shoppa billigt ännu mer, hehe.
Jag handlar ofta i "lågprisaffärer".Så länge det är snyggt kan jag handla var som helst. Tycker det är så löjligt med saker som kostar runt 1000-2000kr bara för att det är ett speciellt märke. Som man kan se på våra "Lika som Bär" skor är ofta kopian lika snygg som orginalet. Nu kom jag bort från ämnet jag skulle ju berätta om Ullared=)

Min favorit "utflykt" är att åka till Ullared och gå där en hel dag och köpa massa roliga saker. Där kan man köpa allt, kläder, böcker, prydnadsaker, elektriska prylar, filmer, dataspel, tvättmedel och shampo, chips och godis. Och allt är så billigt som man bara slänger det i korgen utan att kolla på prislappen=) Men man får akta sig, många bäckar små...=)

I höstas gick en serie som hette Ullared på Kanal 5. Jag tyckte den var riktigt löjlig. Dom framställde allt folk som var där som idioter, och så drev dom med alla som blev filmade. Jag tyckte inte det var något seriöst över serien. Dom filmade verkligen dom mest extrema människorna där också. Precis som bara "knäppgökar" åker dit.

Nu var det längesen jag var där sist. Borde åka dit snart igen:)


Träning eller Nathan?

Hemma från jobb. Skönt. Ikväll ska jag bara äta, la  amig och kolla på One Tree Hill. Har 4 avsnitt att ta igen=)...
Egentligen borde jag städa och träna. Men det är för tråkigt så det struntar vi i =)


Nathan slår väl träning alla gånger?=)

/Tanja

Skogen, Maxi, veterinären

Jag har hunnit med en massa idag eftersom jag slutade 12 från praktiken redan!! Jag åkte hem och hämtade Mija, så åkte vi och köpte en jacka till henne =) sen åkte vi ut till pålsjö skog och promenerade =) sen fick Mija springa runt i hunghagen lite också..
Efter skogen åkte vi snabbt inomMaxi så jag kunde köpa de viktigaste! Efter det åkte vi till veterinären och köpte klippkort och bokade tid för katternas vaccinering i Mars!!!
Nu, städa och laga mat! ikväll blir det gymmet juu =)


Onsdag redan..

så snabbt tiden går! redan onsdag, helgen närmar sig!! =) jag har praktik idag och imorgon sen är jag ledig på fredag =) men har en hel del att fixa!!

Det snackas om att de kommer en Balkancruise igen i Oktober! snacka om att man ska med då! =) hoppas hoppas!

Men nu får jag väl göra mig iordning för praktiken! ska bara dricka upp mitt kaffe =)

 


Guess vs GoJane



Guess                                                        GoJane


Hittade precis dessa Guess skor och såg att dom jag beställde igår var Guess-kopior. Nice:)


Ny hårfärg...

I fredes var jag hos frisören och fixa håret =) är meganöjd med min nya hårfärg =) var sugen på något nytt =)




nu ska jag sooova... börjar tidigt imorgon!!

Elvira Rahic till Halmstad

Såg precis reklam för att Elvira Rahic kommer till Halmstad. Hon är såå bra. Hoppas Selma och dom andra tjejerna vill med=)



/Tanja

Tanja och Selma


Jag har beställt skor!

Nu har jag suttit inne på GoJanes hemsida sen jag kom hem från jobb. Har äntligen bestämt mig vilka skor jag ska köpa. Har glömt att äta och allt, haha. Så nu få rjag vänta i ca 2 veckor innan jag får dom. Håll tummarna för att dom passar=)

Nu måste jag äta. Guud så hungrig jag är:)
 
Behöver bruna vardagsskor utan klack och ett par vita festskor. Så detta va ju perfekt=)

/Tanja


Back to reality.

Har ju som sagt haft en långhelg, varit ledig fre-mån och det var inte illa, men idag ska jag tillbka till praktiken och gå en C-tur, andra skift det vill säga.. Så det blir inget pass på gymmet idag =( trist, men imorgon börjas det igen!

På lördag är det 1 år sedan min hund Elvis dog =( usch, tiden går verkligen snabbt! men han var så sjuk så nu har han det ju tots allt bättre! Men saknar honom, det gör jag verkligen! varje dag.

Nu ska jag gå och koka lite kaffe och fixa ihop nån frukost innan jag kollar på senaste avsnittet av One Tree Hill på www.ch131.com =)

ha nu en bra dag alla!


God Morgon!

Nu ska jag snart iväg. Inatt drömmde jag om massa skönhets tips., bla om man tvättade sitt hår upp och ner så fick man mer volym. haha borde kasnke testa=)


På väg hem från Balkan cruise. Det va iskallt i bussen, alla satt med jackor och mössor på!

/Tanja

Louboutin vs. Forever21



Louboutin                                         Forever21

 


Slut på det roliga..

Jag var ledig idag men imorgon ska jag tillbaka till praktiken, så nu är helgen slut för min del också! Harn varit en av de bästa helgerna på länge =) dock är jag glad över att va hemma hos min älskling igen! nästa gång ska han också följa med...

imorgon, en efteriddagstur på praktiken, lite drygt, men det ska gå, innan man vet ordet av så är det fredag igen! och på lördag smäller det igen =)

sov gott alla!

 

 


Miu Miu

Hittade dessa skor på någon hemsida. Såå snygga. Hade gärna hittat ett "lika som bär" par. Ska leta rundor. Håll tummarna=)




/Tanja


Darin och Melodifestivalen?

Någon som vet var jag hittar klipp från i lördags? Jag va ju inte hemma så jag missade Melodifestivalen. Jag hörde att Darin var med och han är lite av en favorit hos mig=) hittar inte något klipp med honom på svt.se. Någon som vet var jag kan se hans uppträde?



/Tanja

Barnpassning och middag

Sitter hemma hos mina föräldrar nu och ska äta middag hos dom, gottt=) var hos brorsan innan och passa hans små flickor, dom är alltid lika snälla och glada så det var kul =) fick en ny exfolierande kräm av min brors tjej som har ett spa. Krämen är riktigt bra!! så det är ett tips för er att prova!



nu är det snart dags för middag =)


Bakis en måndag?

Nu är jag hemma efter en låång dag på jobb. Jag var och köpte pizza på väg hem. Jag blev så sugen så jag kunde inte låta bli. Snart ska jag krypa ner i sängen med en påse chips. Riktigt latis dag idag. Det är nästan som jag är bakis idag. Igår hade jag inte tid nämligen=)
Jag har inte fått alla bilder från Balkan Cruise än, väntar på Snezas. Hittar jag några roliga där kommer dom upp senare.

I veckan händer inget speciellt men till helgen är det fest igen, haha. Vi ska se Mile Kitic. Han är vår favorit så det ska bli kul=)




Återkommer senare om jag inte somnar ifrån allt:)

/Tanja

Triss i sandaler

Snygga sandaler från Gojane. Jag vill ha alla färger!



/Tanja

En liten filmsnutt


WOW

vilken helg!! den var underbar! =)
Vaknade för ett litet tag sedan och är grymt hungrig!! får fixa ihop något, men först ska jag lägga upp lite fler bilder från cruisen, hoppas det blir av igen!!!













nu är det dags för mat =)

Balenciaga vs. GoJane



Balenciaga                                  GoJane


God Morgon

Nu var man hemma igen och har hunnit sova ungefär 3 timmar. Är på väg till jobb nu. Såååå trött jag är. Det hade inte varit fel att vara ledig idag.
Tänkte slänga upp lite bilder snabbt från cruisen. Får uppdatera mer i eftermiddag sen.


Haha på vägen upp till Sthlm fastande bussen i snön så alla fick gå ut och putta. haha


Våra outfits=)



Här bodde vi. Bästa hytten haha

/Tanja


Balkancruise

Nu sitter vi på bussen på vägen hem frå stockholm och den underbara Balkancruisen!

Festen började redan i bussen på vägen upp. med hög musik och folk som dansade i gångarna!
Vi fick en bra hytt som tog oss 10 sekunder att hitta efter vi gått på båten!  perfekt läge! och bara några meter från festlokalen! "Vi har ju inte långt hem" enligt Sneza hahah =)

Kvällen började med att vi fixade oss och tog våra restaurang.outfits på oss och ick och åt på e grillrestaurang.. mycket gott enlig alla utom Tanja =P såklart! hahaah

Efter det så blev det förfest i hytten, medans alla 4 skulle byta om på 4 m2 hahaha tur nog så fanns det 3speglar ;)

Det var grymt bra stämning på festen och alla var på festhumör.. Vi hade skitkul och musiken var bra =)
Idag var inte så hemskt bakis och vi gick och badade och bastade =) sedan fortsatte det spelas musik fram till båten la till och stämningen var bra och ända skillnaden var att sprit var utbytt mot vatten haha.
/Tanja och Selma


På väg!!!

Nu sitter vi på bussen på väg till Stockholm och Balkan cruise =)



tidig morgon, hense the look =P

God Morgon!

Idag är det lördag och det betyder Balkan Cruise! =) Allt är packat nu väntar jag bara på att Selma ska hämta mig.

Igår spelade ju Sverige hockey. Jag ska erkänna att jag somnade ifrån tredje perioden. Men jag läste precis att dom vann iaf=)

Ha en bra helg! Vi har datorn med så det blir kasnke någon uppdatering från båten=)



/Tanja

Balmain vs. GoJane




Balmain                                                             GoJane

 


Börjar likna nåt

Japp, listan har fått en del kryss, nu ska jag ta ett bad =) underbart! =) sen blir det ivög mot bion


Dags att packa för Balkan Cruise

Nu ska ja sätta på musik och packa!



/Tanja

Drömmer om sommaren

Nu är jag hemma från jobb. Va en snabb runda och handlade lite mat. Köpte vindruvor. Mums! Vinddruvor påminner mig om sommaren. Brukar alltid äta vindruvor i Kroatien. Så nu sitter jag och mumsar vindruvor och drömmer om sommaren!
I sommar ska jag förhoppningsvis några veckor till Kroatien. Måste börja spara så jag har råd:) Längtar efter värmen, sola och bada sen åka till Zagreb och shoppa skor! haha varannan affär där är skoaffär. Det ni. Man känner sig som i himmelriket=)
Vet ni inte vart ni ska åka i sommar? Testa Kroatien och Zagreb!=)







/Tanja








Tiden går

alldeles för snabbt! jag har hunnit städa, tvätta, handla mat och snart ska jag iväg till frisören! sen blir det hem och laga middag och sen på bio =) packa får jag göra ikväll, solningen kommer jag inte hinna, så de skiter jag i! =)
Hoppas håret blir bra nu! att vi får det så ljust jag vill ha de! det är itne det lättaste när man har färgat håret svart de senaste 6 åren =S

Anyways!! kanske hinner packa lite nu innan ja ska till frisören!


To do!

har en mängd saker jag måste fixa idag! mycket är inför morgondagen när vi åker på kryssningen =)


/Selma

God Morgon!

Idag är det fredag! Ikväll ska jag kolla på Sverige- Vitryssland också måste jag packa för Balkan Cruise. Tänk att det är imorgon. Det kändes som det inte var alls längesen vi bokade, typ i december. Kul!
Nu ska jag iväg till tandläkaren. Inte lika kul. Men man måste ju.
Hoppas ni får en bra dag!


haha så här bra kort tar vi när vi festar. Hoppas det blir bättre kort fårn cruisen=)

/Tanja

Balmain vs. GoJane




Balmain                                                              GoJane

 


Kafana na Balkanu

Snart helg igen. Här är en fest låt för att få upp partyhumöret=)


Chinese Laundry

Ofta när jag är inne och kollar rundor på skosidor hittar jag skor som jag gillar av märket Chinese Laundry. Jag ångrar att jag inte köpte ett par när jag var i USA. Men jag blev helt förvirrad av allt man kunde shoppa där så jag tänkte inte så långt!


Dessa såg jag i NY. Varför köpte jag dom inte? Paljetter är så Tanja=)




Bara djurmönster på alla mina favoriter såg jag :)
Vilka tycker ni är snyggast?

/Tanja

Snö, Snö, Snö

Nu är jag hemma från jobb. Har fixat mat, diskat och plockat undan lite. Så nu kan jag sitta och lata mig resten av kvällen utan att tänka på det=)

Idag har det snöat hela dagen igen. Jag blir knäpp. Fast jag hörde att nästa vecka ska allt smälta bort. Haha dom sa att det skulle bli vårflod. Det uttrycket har jag aldrig hört innan. Men så länge snön försvinner är jag nöjd.

Jag ska snart lägga mig och läsa en stund. Började ju på Chasing Harry Winston igår och den verkar väldigt bra. Blev riktigt läsinspirerad så jag gick in på adlibris och beställde hem två böcker så jag ska ha nått att läsa när jag är färdig med Chasing Harry Winston.

Har förresten hittat massa snygga skor som hade passat perfekt i min garderob! Lägger upp bilder på dom lite senare så titta in då:)




Boken handlar om en personal shopper (som ni kanske kan se på titlen) och hennes liv. Passar mig bra! Personal shopper är mitt drömjobb=)

/Tanja


Rock & Republic

Snygga skor från Victoria Beckhams Rock & Republic som man inte hade tackat nej till.



/Tanja

God morgon!

fick sova ut lite idga eftersom jag går kväll på praktiken! =) trist men ändå ok! igår var jag på box-pass på gymmet!! jeeeze säger jag bara! vilken träning!! =) och det var riktigt skoj! =)
Imorgon måste jag packa lite iför lördag! behöver inte värsta packningen, men hae varit trist om man glömt nåt!!

Imorgon blir det bio! Ska se Wolfman med Bruno och minbrorson! den verkar riktigt bra =) så det blir kul, ska även till frisören igen och fixa mer med färgen =)

ha en bra dag alla!
/Selma


McQueen vs. WetSeal



McQueen                                                                    WetSeal


Chasing Harry Winston

Gud vad jag känner mig trött idag. Helt slö både i huvudet och kroppen. Ska lägga mig i sängen och läsa en stund. Lånade en bok av Selma när jag var där sist. Chasing Harry Winston av Lauren Weisberger. Samma författare som skrev Djävulen bär Prada och den va ju jättebra så jag har höga förväntningar=)



/Tanja


Artistiska Tanja slår till igen!


Winter, winter go away!

Sitter här och längtar efter sommaren! våren åtminstånde! dock är inte våren nån av mina favoritårstider, jag gillar sommaren och hösten allra mest! =)

I sommar har jag planer =) i juni, direkt efter terminen avslutas så åker jag och älsklingen med ett par vänner till Grekland! till en ö som heter Aegina, det är ingen stor turistö, finns inte ens charterresor dit! hur underbart är inte det? det är liksom orört! =)

Iallafall, boende är bokat och flygbiljetter är köpta! så i juni bär det av! =) vi ska bo på ön i 7 dagar och sedan vara i Aten i 2 dagar och se allt som är värt att se där! Akropolis exempelvis! vi lyckade faktiskt hitta ett hotell i Aten som har bra läge och bra pris! inte illa!



Det är den första semstern vi ska på i sommar =)

/Selma


Nu är det inte långt kvar...

Nu är det snart dags. Balkan Cruise! Jag börjar få lite ångest för jag vet inte vad jag ska ha på mig. Varför tänker man alltid: "Jag har inget att ha på mig" trots att det trillar ur saker ut garderoben? Men jag är iaf sugen på att använda ett par av mina skor som jag inte hunnit änvända än.
Det ska bli så grymt roligt! Det ska tydligen finnas 4 dansgolv eller rum eller klubbar eller vad det är. 2 liveband och 2 dj:s. Med så mycket att välja på måste det ju vara bra musik någonstans hela tiden=)


Vad tycks om denna outfiten?

/Tanja

Herve Leger vs. Bonprix



Herve Leger                                          Bonprix

 
 


Os

Nu är ju OS börjat sändas från Vancover. Jag hatar de flesta sporter, men den finns en sport jag gillar Ishockey. Jag är riktigt sugen på att kolla på Sveriges hockeymatcher under OS men dom spelas ju typ mitt i natten. Ikväll eller i natt är det en match klockan halv 2. Lite väl sent. Synd för det är roligt att kolla på! Hoppas dom kommer sända vissa matcher lite tidigare iaf!




Bilder från när jag kollade på New York Rangers mot New York Islanders när jag var i New York.

/Tanja

Steve Madden vs. GoJane


 
Steve Madden                                                                    GoJane


Frisören!

Japp, var hos mammas frisör idag, brukade gå hos frisyrmakarna, men dom är så jävla dyra när det gäller färgning så det finns inte! Anyways! jag har ju färgat mitt hår svart de senaste 6 åren! så att byta till en ljusare färg är itne det lättaste!! en hårfärg jag har velat prova ett tag är den färgen som hon har som spelar Racheal i One tree hill! den är grymt fin!



Så idag var jag hos frisören och han körde an avfärgning på mitt hår och tonade till den nya röd/bruna färgen, dock blev det inte alls så som vi trodde för den svarta färgen lossna inte som den borde.. Jag ska tillbaka på fredag så det blir färdigt då!=) lagom inför kryssningen =)

Nu ska jag dricka mitt te sen gå och lägga mig, för imorgon är första dagen på praktikplatsen!!
/Selma

Spikmatta

Nu är jag trött. Ska snart sova, men först ska jag ligga en stund på min spikmatta. Jag vet inte om jag inbillar mig, men jag brukar känna mig piggare och inte så stel i rygg och nacke när jag använder den! Jag har för mig att den var årets julklapp förra året och det förstår jag. Jag tycker absolut den är värd pengarna=)



/Tanja


Kirkwood vs. GoJane



Kirkwood                                          GoJane


God Morgon på kvällen

I morse när jag vaknade funkade det inte att blogga. Haha jag fick smått panik. Vilken tur att det funkar nu igen=)...
Jag ska snart åka hem till en kompis en snabb runda och hälsa på. Sitta och snacka lite bara=)
Jag lägger upp en bra låt åt er som ni kan roa er med om ni får tråkigt=)




/Tanja

Tanja och Selma


Louboutin vs Kroatien




Louboutin                                                           Kroatien

 

Jag köpte dessa i Kroatien för 150 :- när jag va där i somras=) (Haha jag har försökt fixa till bilden i Paint, har inga avancerade program på min dator)
/Tanja


Krångel..

Vi har inte lyckats komma in på bloggen under morgonen och förmiddagen.. trist, men nu funkar det igen =)
Jag är ledig idag och har en massa jag ska fixa här hemma! imrgon är det första dagen ute på praktiken, introduktionsdagen igår fick bra! =) det ska bli riktigt spännande! =)

Jag har inte hunnit dricka mitt kaffe idga än eftersom jag satte igång med storstädningen direkt! men det ä påväg nu, kan höra hur maskingen liksom låter tickande på de sista dropparna! mums, coffee is the s**t!

ha en bra dag alla!
/Selma


Balmain vs. StyleByStars



Balmain                      StyleByStars

 


Sean Atci

Haha har suttit och kollat åp klipp med Sean Atci på youtube. haha han e grymt rolig. Jag och Selma va på hans "show" när han var här. Haha vi skrattade hela kvällen sen=)






/Tanja

Mackor, mackor, mackor...

Nu har jag ätit och kollat på TV lite. Middagen idag blev mackor i ugnen. (Eller smörgås som man säger i vissa delar av landet=) Mums! Jag skulle kunna leva på mackor. Det är lätt min favorit rätt, haha. Speciellt om det är ett nybakat bröd som är lite frasigt och så ska det bara vara smör på. Inget pålägg eller grönsaker och sånt trams:) Anna Skipper hade verkligen inte godkänt mina matvanor=)




Blir ni sugna?=)

/Tanja


Låt mig klargöra=)

Jag fick en kommentar om att "alla årstider är 3 månader långa". Personen syftade på det jag skev i mitt God Morgon inlägg.
Nu ska jag klargöra vad jag menade. :=)
Jag har aldrig varit med om så mycket snö under så lång tid. Det brukar snöa och försvinna inom loppet av 4-5 dagar. Men detta året har det varit snö hela tiden. Jag vet att alla årstider är 3 månader långa. Men håll med, det hade inte varit fel om sommaren varit 4 månader och vintern bara 2 månader :)

/Tanja

5 dagar kvar

Tills vi ska på kryssningen. Är det någon som varit på kryssning på den galaxy båten nån gång? som kanske kan berätta lite? Vi ska dock inte på en vanlig kryssning utan på balkancruise så det ska bli spännande, hade det inte varit för det så hade jag nog aldri åkt på den!
Nu tänkte jag laga ihop lite mat, för jag har inte hunnit äta lunch än! inte bra! jag försöker ju få ihop 5 mindre mål om dagen, så nu ska det lagas lite skaldjurs-risotto! =) gott va?


God Morgon

Nu ska jag snart iväg till jobb. Men jag drar mig för att gå ut. Hatar denna snö. Den har legat i snart 3 månader. Jag har aldrig varit med om så mycket vinter förr. Usch tycker inte om att frysa!
Jag längtar till våren. Det behöver inte vara jättevarmt, bara så där lagom så du kan ta på dig en kofta och slippa dra på värsta klumpiga jackan över!

Jag kollade inne på Halens hemsida igår. Tänkte shoppa någon bikini så man får lite sommarkänslor:) Hittade två jag ville ha och någon tröja men sidan krånglade och sa bara hela tiden att det minsta man kunde handla för va 200:-. Jag hade grejjor för 250:- i min korg. Weird! Så det blev inget. Det var säkert inte meningen. DOm hade nog inte passat eller nått:)

Nu ska jag ivgä iaf. Ha en bra dag!



/Tanja


Balmain vs. Ellos





Balmain                                                     Ellos


Herve Leger vs. Nelly.com





Har faktiskt denna fina klänning från Nelly.com själv =) märket är Club L och den är väl värd 399 kr.
/Selma


Lite partymusik en söndagskväll :)



Till alla er som är deppade för att helgen är slut. Lyssn aoch blir på bra humör.Det är inte långt till nästa helg!

Cubus och Willys

Jag va en runda i affärer idag. Hittade inget speciellt men jag hittade ett brunt linne på Cubus. Inte riktigt ett sådant som jag vill ha men det duger lika bra=)
Jag har ändrat uppfattning om Cubus. Innan gick jag knappt in där. Hade förutfattade meningar att jag inte gillade den affären. Men på sista tiden har jag hittat mycket bra grejor där. Dom har tex bra jeans till samma pris som på Gina Tricot, fast cubusjeansen håller passformen och sitter snyggt. Har slutat köpa jeans på Gina Tricot. Det är riktigt dålig kvalitet där. Dom tappar passformen efter ett par tvättar.

Var också en runda på Willys för att handla mat. Dom sålde ut massa DVD-filmer för 19.50:-. Köpte ett par st bla Bottoms Up med Paris Hilton. Har tänkt att jag skulle se den ett tag men det har inte blivit av. Har sett resten av hennes filmer. Haha vissa är riktigt dåliga och andra bättre. Har hört att detta ska vara hennes bästa. Så vi får se:)




/Tanja

Päls...


Gud vilken snygg pälsjacka jag hittade på Tradera precis. Jag fick riktiga cravings.




/Tanja


Louboutin?



Tänkte visa ett par av mina stövlar jag köpte i USA. Jag älskar dom! De kostade 40 dollar typ 300 kr. Så snyggt med den röda sulan. Det gör stövlen lite mer speciell=)



/Tanja


Glad Alla Hjärtans Dag

Nu har jag precis ätit frukost. Sitter och kollar rundor på skor lite. Hittar massa fint:) Men mitt problem just nu är att jag inte har mer plats i min garderob. Det trillar typ ut saker när jag öppnar dörren! Tänk att ha en egen walk-in-closet med en städerska som kommer och dammar ens skor en gång i veckan. Haha jag drömma kan man ju=)

Jag har hittat massa lika som bär skor nu när jag surfat rundor. Så titta in igen så kommer det upp fler:)

Idag ska jag ut på en liten shoppingrunda tänkte jag. Hittade 500 kr i en låda här hemma och dom måste man ju göra av med:)


Alexander McQueen skor. To-die-for!

/Tanja


Rock & Republic vs. GoJane



Rock & Republic                                            GoJane

 


Alias

Nu har folket gått hem. Irma fick med sig ett par skor hem som jag aldrig använt för dom var för stora. Dom har bara stått och tagit plats i garderoben. Skönt att bli av med dom, har jag plats till ett par nya, haha.

Vi kollade först Melodifestivalen och sen spelade vi Alias. Synd att Andra generationen och Dogge inte gick vidare. Jag gillade faktiskt låten lite. Sen tyckte jag den första låten "Manboy" va helt ok. Sån bra Melodifestival låt som man typ lär sig direkt. Sånna låtar går långt sen i Eurovsion. Haha men va fan betyder manboy då?

Nu ska ja sova. Imorgon ska jag försöka komma iväg och träna. Om jag orkar.



Älskar att spela spel och detta är en stor favorit:)

/Tanja


Hippare Hoppare

kollade på melodifestivalen och tyckte faktiskt att andra generationen och dogge var bra! underbar med balkanmusik, haha och balkan snappsvisor som deras förra låt refererades till! haha..
Lördagsmys fortsätter men jag kan inte bestämma mig för om jag vill kolla på film eller One Tree Hill ??
......................................  One Tree Hill it is!

Imorgon bli det lite brunch och sen ska jag hem och plugga! på måndga smäller det, vi går ut på praktik igen =)

ha en trevlig lördag alla!

Cougar Town och Melodifestivalen

Nu har jag städat och plockat undan lite. Det kommer hit ett par kompisar ikväll så ska vi titta på Melodifestivalen. Har köpt chips och gjort massa vitlöksdipp. Mums!

Ska hoppa in i duschen om en stund men först ska jag kolla lite på Cougar Town på www.ch131.com. Cougar Town är Courtney Coxs (Monica i Vänner) nya komediserier. Den är riktigt rolig. Kanal 5 ska tydligen börja sända den nu i mars har jag för mig. Men jag kan inte vänta såklart=) Har snart sett hela första säsongen=)



/Tanja

Ångest...

Va inne på Net-a-Porter och kollade. Hittade några snygga grejjor, bla den här grymt snygga jackan. Den är inte min stil egentligen men... åååååh så snygg! Ska inte kolla på dyra kläder mer. Får grym ångest när jag inte kan/får köpa det. Buhu:(



Om någon vet någon likande jacka till ett mer rimligt pris får ni gärna kommentera:)

/Tanja

Blåbärsmuffins

blev lite muffinsbak idag! blåbärsmuffins, som är min favorit =) påminner om när jag bodde i USA, åt det väldigt ofta! yummi yummi...



Det känns verkligen som söndag idag! men tur nog så är det bara lördag! dock inga planer idag! älsklingen och jag ska bara ta det lugnt =) vad hittar ni på ikväll??                                                                                          

/Selma


Ljubavi moja

Vi sitter och lyssnar på musik, och längtar till Balkancruise nästa lördag! hoppas det kommer bra musik!



Artistiska Tanja.




Skor skor skor och åter skor!




Idag har jag Tanja på besök, och vi har gjort en sko inventering i mina garderober! här är en liten tjuvkik!









Vad är det med tjejer och skor? underbara är dom iallafall!
/Selma


God Morgon!

Nu har jag precis ätit frukost. Stans godaste frukostbulle! Birkabulle heter den. Jag brukar unna mig en sådan om helgerna=). Om det finns kvar. Dom tar slut snabbt.

Strax ska jag iväg och sola. Är lite väl blek nu, inte solat sen i början av december. Sen ska jag hem till Selma en runda.


Mums!

/Tanja

Louboutin vs. Scorett


 


Louboutin                                                          Scorett


 

Riktigt snygga skor båda två och även om Scorettversionen är billigare än Louboutin är den fortfarande för dyr för mig. 1200:-


Offside

Nu har jag precis kollat på film. Offside hette den. Den har legat i filmhyllan jättelänge. Har inte vatt så sugen på att se den. Gillar inte fotboll och inte svenska filmer hehe. Men den va faktiskt mycket bättre än jag förväntade mig.
Den handlar om någon arbetslös kille i Stenfors som spelar fotboll i ett avdankat fotbollslag. Så händer det masa saker, mest rätt så fjantiga saker egentligen om man tänker efter haha. Men den var helt klart sevärd:)



/Tanja


Då har dem kommit



Mina lila skönheter från Nelly.com ! =)
och dom passar perfekt!





Dom finns även i svart och beiga på hos Nelly! och dom är hur sköna som helst!

Nu ska jag kolla vidare på One tree hill! jag är i mitten av säsong 5 nu ungefär!
Imorgon kommer Tanja hit =) ska bli kul, tänkte bjuda henne på hemmabakade blåbärsmuffins hihi=)
btw, Balkancruisen nästa helg! vad ska man ha på sig??? jag har ingen aning! får lägga ihop lite olika outfits för att se vad som kan vara passande!!

 

 

 


Blue sweet shoes...

Selma kom förbi innan med mina nya skor.



Har likadana i chockrosa / ceriserosa / fuschia eller vad man vill kalla det. Kunde inte låta bli att köpa dom i kornblå också:)

/Tanja

Lite fredagsmusik

Tanjas favoritlåt just nu!


Helg...

Nu är jag hemma från jobb och njuter av att det är helg!
På väg hem hämtade jag ut ett paket som låg och väntade på mig. En ceriserosa tubtop med silverpaljetter. Provade den och den passade. Vilket flyt jag har=)

Nu ska jag dyka in i garderoben och se om jag kan matcha ihop en snygg outfit med min nya tubtopp:)



/Tanja


Kardashians by Bebe

Åh! hur underbar är inte denna klänning? Det var år och dagar sen jag handlade på Bebe, men dom har så grymt fina kläder! denna klänning är inget undantag!



Den finns i fler färger, men inget säger look at me! så som chockrosa gör =) eller vad säger ni? kolla fler kläder på Bebe

Nu ska jag till posten och hämta Tanjas och mina skor som kommit från Nelly!

God Morgon




Nu är jag färdig och ska snart åka till jobb men jag har några minuter över så jag tänkte slänga i en bild på ett par av mina skor som jag tycker är såå snygga.



Klassiska och stilrena!

/Tanja

McQueen vs. CharlotteRusse





McQueen                                                                CharlotteRusse              
            


New York

Jag älskar att åka utomlands och i julas åkte jag till New York. Jag har alltid varit så sugen på att komma till USA och se om det stämmer med allt som man hört och sett. Det var väldigt blandade känslor när man kom dit. Hade svårt för att bestämma mig om Jag gillade det eller inte?

New York upplevde jag som en väldigt stressig stad med väldigt högt tempo. Var du inte tillräckligt snabb när du skulle beställa mat tex hoppade dom över dig och tog nästa person i kön! 
Det fanns så mycket saker som man bara mååste göra när man är i NY som säkert bidrog till stressen. Vi gjorde allt man kunde: åkte taxi och tunnelbana, Empire State Building, flög helikopter, Brooklyn Bridge NHL-hockey, 5th Avenue och mycket mer.

Något som var grymt bra var shoppingen. Affärer överallt. Inte bara kedjor som här hemma utan massa småbutiker med. Det var perfekta Tanja-priser också. Väldigt billigt! Jag shoppade som en galning, grymt snygga stövlar och väskor för inga summor alls.

Efter jag hade varit hemma ett tag och smält allt kom jag fram till: New York är en grym stad och jag åker gärna dit igen!



Typisk New York bidl som jag fotade utanför vårt hotell.


/Tanja


Matcha Matcha

Idag har jag varit i stan och fikat med Sofia. Vi tänkte shoppa lite också men hittade ingenting. Det är alltid så när man vill shoppa hittar man inget, när man absolut inte får shoppa hittar man hur mycket saker som helst.
Jag är ute efter ett linne i ljusbrun färg som jag kan ha under min nya bruna väst jag köpte i söndags. Jag gillar den skitmycket men det är vääldigt mörk brun färg. Det är inte snyggt med svart till. Vitt eller ljus brun vill jag ha. Ett vanligt linne borde väl inte vara så svårt att hitta?

Nu ska jag gå och diska och plocka undan lite. Återkommer sen igen:)


Såhär vill jag se ut. Fast med ett linne istället för tröja!

/Tanja


Dance your ass off..

Japp, för er information så har jag suttit fast vid datorn hela dagen och kollat på 5 avsnitt av One Tree Hill säsong 4 !! de e en av mina favoritsäsonger! Som ni märker så är både jag o Tanja hooked på en massa olika Tv-serier! haha. Jag har pluggat en del också.. dock inte kommit särskilt långt med städningen! hahah!!
Snart ska jag iväg till gymmet på ett danspass =) shohoo, det är faktiskt skitkul! förra veckan var de madonna-musik som tema, får se vad det är denna veckan? haha om jag hade fått bestämma så hade det vart juggemusik! haha =)

Fredag imorgon, äntligen! ska ni hitta på nåt skoj?


Tv-Tips

Ett litet tips till alla er som inte vet vad ni ska göra idag och ikväll. 90210 - "Same city, new drama". Det är en nyinspelning av Beverly Hills. Vissa av dom gamla karaktärerna är med fortfarande vilket är roligt. Gå in på www.ch131.com och kolla. Du kommer älska det jag lovar :)


Dom börjar snart sända en ny säsong i USA. Can't wait!


/Tanja


Kirkwood vs. GoJane




Kirkwood                                             GoJane

                            


Balkan Cruise

Nästa helg ska jag och Selma och två kompisar till iväg på kryssning. Balkan Cruise. Det ska bli grymt roligt! Jag är lite nojjig att jag kommer bli sjösjuk bara. Inte så roligt och må illa hela resan! Men jag ska till Apoteket och köpa alla möjliga tabletter och plåster och tuggummi och grejjor. Hoppas det ska gå bra!

Sjösjukan är iaf vårt minsta problem. Hur ska vi kunna välja vilka skor vi ska ha med oss? Haha. Det får bli ett par till frukosten, ett par till lunch, ett par till middagen och ett par till kvällen. 4 Par? Det är väl inte för mycket för en lördag och söndag? ;)




/Tanja


Praktik..

Finns verkligen inget kul på tv just nu! men det är väl bara bra, för jag har lite jag behöver läsa till skolan. På måndag börjar en 7-veckor lång praktik inom psykiatrin! spännande! Efter psykiatri-praktiken så ska vi va 5 veckor på en vårdcentral och 2 veckor på BB eller en mottagning för barn. jag hoppas verkligen jag får den platsen jag sökte!
Idag hade vi ingen skola, men jag var på en anställningsintervju för ett sommarvikariat, var även på en intervju igår. Nu återstår det endast att se om de ger något! Jag hoppas mest på det jobbet som jag va på intervju för igår! Meddelar mer när jag själv vet mer =)

Imorgon ska jag inte åka till skolan, jag har mängder att fixa här hemma! vi har föreläsning i 2,5 timme och det tar mig 3,5 timme att pendla! så jag blir hemma. Imorgon kväll så ska jag på dans-pass på gymmet! var på det förra veckan och det var frymt kul! och grymt jobbigt, känns bra att känna av träningen!

Det är 3 veckor sen jag började träna och jag har redan börjat se resultat, och det är kul. men tror det kommer stanna upp lite men då är det bara att kämpa vidare ändå!

Nu ska jag diska lite och sen fixa te, för kl 21 är det dags för The real housewifes of New Jersey.



/Selma


Inte som jag planerat...

Idag när jag var på jobbet fick jag ett mess av Selma. Hon var tvungen att ta bussen hit och hem idag för hon hade ingen bil. Då orkade hon inte komma sa hon och jag förstår henne. Vem orkar ta bussen? Haha. Vi två är riktigt lata när vi ska träffas. Vi måste alltid köra bil. Ingen orkar ta bussen. Det känns så fattigt. Vi är vana att ha bil och cruisa rundor i=)

Så kvällen blev inte som jag planerat men det gör inget för nu har jag tid att kolla på mina One Tree Hill avsnitt. Jag ligger typ 4 avsnitt efter USA. Inte bra!
Jag brukar kolla på olika serier på en sida som heter www.ch131.com. Där finns mååånga amerikanska serier och dom lägger upp nya avsnitt dan efter dom visats i USA.

Gå in och kolla. Du hittar säkert någon serier du blir beroende av:)



Nathan är min favorit. Sååå gullig:)

/Tanja


Louboutin vs. Nelly.se







Christian Louboutin                                                         Nelly.se
                      


2010-02-10

Idag fick jag hem ett paket från Nelly =) Däri fanns följande..



Båda passar perfekt =)
 bilderna visar inte deras rätta jag =P dom e mycket finare i verkligheten!

/Selma


Victoria´s Secret goes Valentine´s day!

Man kan alltid hitta underbara under hos Victoria´s Secret och dessa är inget undantag!



Dessa fungerar ju året om, inte bara på alla hjärtans dag! =)


Be my valentine..

På söndag är det åter dags! Ala hjärtans dag! Jag tycker den är överskattad, för hur mycket roligare är det inte när pojkvännen köper hem blommor eller presenter på en dag då han inte förväntas göra det? Det tycker jag iallafall är mer romantiskt! Detta året blir det nog att vi går på bio och ser den perfekta filmen för helgen.. Valentine´s day!



Många av mina favorit skådespelerskor/are är med, bland annat Julia Roberts!

/Selma


God Morgon!



Tänkte bara visa en bild på mina nya skor från USA. Jag öppnade paketet igår och tänk att båda passade!


Dessa gillar jag bäst. Riktigt snygga på. Jag var orolig att dom skulle vara för stora där uppe vid "ankeln/benet" men dom passade perfekt:)


Jag kan inte bestämma mig om jag gillar dessa eller inte. Modellen är snygg men jag vet inte vad jag tycker om tyget i remmarna. Fast domär i brons iaf så dom matchar min bronsväska=)

Nu ska jag äta frukost. Ha en bra dag!

/Tanja


2010-02-09






 

Ja, det finns många designerskor som man kan hitta en billigare version av! =)


Mitt första blogginlägg...

Det känns lite skumt men man vänjer sig väl. Idag har jag iaf varit och stan och fikat med A-M. Vi åt vitlöksbröd på Haket. Bästa vitlöksbrödet i stan!

När jag kom hem hade mitt paket från USA kommit. Skooooooor! Hoppas dom passar, jag har inte vågat öppna det än.  Tänk om dom inte passar? Jag ska öppna det snart. Måste bara samla lite mod först:)

Imorgon kommer Selma hit efter jobb så ska vi fixa med bloggen lite. Jag är inte så bra på detta så Selma får lära mig. Hon lärde mig precis hur jag skulle göra för att skriva detta:)

Nu ska jag gå och öppna mitt paket. Håll tummarna för mig!



Mums!

/Tanja

Välkomna!

Tänkte inviga bloggen med ett par skor från Christian Louboutin !



Jag tycker att de är riktigt grymma, vad tycker ni?

/ Selma


RSS 2.0