Sep. 30, 2013

Efter mycket vila och tedrickande. Känner jag mig lite bättre men har fortfarande inte återfått luktsinnet och jag är snuvig som bara den...

För en timme sen kom min lille kille hem från dagis och nu sitter vi i soffan och äter frukt och kollar film.. mysigt..





/Selma

...

Jag är sjuk.. Så trist, det kliar i hela kroppen på mig men jag orkar inte röra mig. Hoppas detta går över snabbt! Jag ska göra mig lite mer te och sen gå och lägga mig igen. Hoppas på å kunna gå till jobbet imorgon igen..
 
 

Höst

 
 

Busy sunday

Då börjar helgen lida mot sitt slut. Har haft en fullsäckad dag.
Detti bjöd på sen frukost/brunch vid 12. Jag kände att efter gårdagens soffhäng behövde jag röra på mig lite så jag gick faktiskt dit. Detti hade bakat glutenfria scones som var jättegoda! Vi provade också våra Halloweenkostymer. Det kommer nog blir coolt:)
Nu är jag precis hemkommen från bion. Massa filmer på bion denna höst som jag vill se. Älskar att gå på bio! Idag såg vi Runner Runner med Justin Timberlake och Ben Affleck. En film i min smak.
Ha en trevlig söndagkväll!

Wishlist by...Tanja

 
 

Fest i Malmö

Idag har jag sovit, solat och tittat på tv. Så lite som möjligt är vad jag har orkat med. I går var det ju nämligen fest i Malmö. Viki och Lepa Brena spelade. Det var inte supermycket folk på festen faktiskt men det var bra stämmning. En lyckad fest helt enkelt!
 
Ingen fest utan Jäger! haha
 
Extraskor är bra att ha...
 

Höstjippo

God morgon! Äntligen är det fredag. Ikväll är det dags för juggefest i Malmö. Ska bli roligt, det var längesen!
Igår var jag och Sara i stan som sagt. Det var något höstjippo på söderpunkten. Eller jippo? Där var inga folk hehe. Det var iaf 20% i alla affäer. Men jag shoppade inget. Ska snart till Ullared och London ju. Nån måtta får det va:)
 

Myror

God morgon! Är lite stressad här hemma nu på morgonkvisten. Ska fika med Sara idag så jag var tvungen att göra mig snygg;)
Tänkte bara visa upp denna söta kofta som jag blev lite kär i igår. Tyckte myrorna var hur gulliga som helst! Verkligen ovanlig och random, myror liksom men ändå sååå söt!
 
 

Cape + blus = sant

Hittade denna capeblus(?) på SheInside. Tycker den är rätt häftigt. Gillar den jättemycket. Tyvärr så vet jag att jag aldrig hade använt den så det blir hoppa för min del. Vad säger ni?
 

Favoritlinnet

En outfit jag glömt visa upp visst. Från när vi var i Malmö över dagen.

Snart!

God morgon god morgon! Idag blir det ännu en såndan där lång arbets dag. Lite segt men vad gör man?
 
Igår kom våra Halloeween-kostymer förresten! Längtar riktigt till festen! Bara en månad kvar nu. Temat för i år är ju Las Vegas. Vet inte om jag sagt det? Vi ä riaf jättenöjda med våra kostymer. Och det perfekta är att mina snygga blingade skor som jag aldrig använt innan matchar till perfekt!
 
Ni får bara tjuvkika lite. Hela kostymen får ni se när det är dags ;)

Serievecka

God morgon! Då var helgen slut igen. Igår hade vi en riktigt ligga inneoch lata sig dag. Gjorde verkligen inget vettigt. Så söknt! haha
Veckan som kommer här nu blir en riktigt serie vecka. Massa nya och gamla serier som börjar visas. Bla min favorit 2 Broke Girls. The Crazy Ones som vi förhandtittade på när vi var i Las Vegas börjar också. Ska bli kul!
 
 

Grönt är skönt

Ny skjorta från SheInside. Är verkligen jättenöjd med den! Sen ny väska från Kroatien och nya ostabila skor från Usa.

Oasen

God morgon!  Eller god morgon igen kasnke jag ska säga. Jag var uppe en gång redan halv 5 i morse. Har sovit så extremt dåligt denna helgen. Har vaknat av att jag haft ont i handleden, knäet, nacken eller magen. Inte vidare roligt.
Något som var roligare var gårdagskvällen. Jag, Sandra, Cornelia och Detti var på Oasen och åt fondue. Maten var god och vi skrattade hela tiden. Sååna kvällar gillar vi!
 

Gonatt..

Nu är det snart dags att sova. Vi har dansat en massa på dop festen idag. Det var live musik, så det var super! :)

Lillen sprang runt och dansa, busa och lekte. Så klockan 21 deckade han i vagnen.

Blev inga bra bilder ikväll. Bara en suddig en..





/Selma

Bazinga!

Idag skulle jag egentligen jobbat. Men eftersom jag var på konferens i onsdags på en ledig dag så bytte jag bort dagens tur :)

snart ska jag iväg till en barnloppis med några vänner! så jag sitter med mitt morgon kaffe medans lillen springer runt och busar :)








Senare idag ska vi på dop, så får se vad jag ska ha på mig då. har ingen aning än..

/Selma

SheInside

God morgon god morgon!
Idag vakande jag redan kl 6 och och kunde inte sova längre. Passar på att tvätta lite. Fick nämligen mina saker från SheInside igår. Alla saker var jättefina och passade bra. Blev superglad! Allt var väldigt statiskt dock så håller på att tvätta det med sköljmedel nu. Hoppas det hjälper! Kommer iaf beställa därifrån fler gånger. Kanske Sara eller Detti vill vara med och synda någon gång? ;)
Ikväll ska vi ut och äta som sagt. Ska bli mysigt!
 

Timberland för tjejer

Jag tyckler dessa skorna är riktigt häftiga. Har länge letat efter sånna och velat ha ett par. Timberland för tjejer liksom. Dessa är bland dom första paren jag hittat. Ända nackdelen med dessa är den höga klacken. Jag tycker mer det är en finare vardagssko och då är klacken lite i högsta laget.
Fast det är nästan så att jag måste shoppa dom ändå! Vad tycker ni?

Inget speciellt

Har bloggat lite dåligt men det är inte för att jag inte suttit vid datorn. Har nämligen lagt all min tid på att kolla läget med London lite. Vi har ändrat oss angående datum. Vi kommer åka dit över jul istället. Känns mysigare! Ska fortsätta googla. Måste kolla upp lite hur det funkar med glutenfri mat där också ju.
Det blev ett tråkigt inlägg idag. Sorry! Lovar att bättra mig till helge. Ska ut och äta på fonduerestaurang på lördag bla.
 
 

gardiner..

Idag så kommer de nya gardinerna med stänger upp :) Jag är supernöjd med båda :)

Här är en bild på en gardinkappa..








/Selma

Blått är flott

 

Jason Derulo

Denna låten har härlig rytm.. Klart, den är ju inspirerad av balkan musik =)
 
 
 
 
Vad tycker ni?
 
 

Tisdag..

Så skönt det är att vara hemma igen, speciellt nu när vi bor i vår nya, färdigrenoverade lägenhet! Det har blivit exakt så som vi har föreställt oss. Vi är supernöjda. 
 
Det kommer att komma upp en massa bilder väldigt snart.. Måste bara fotta en massa först!
 
Jag har varit ledig idag, så jag och lillen passade på att åka in till stan för att träffa vänner! På bussen på väg in till stan satt Jacob såklart och flirta med alla tjejerna. Han är ett litet charmtroll..
 
 
 
Imorgon har jag jobb, eller ja.. Det teamet jag jobbar i på avdelningen har utbildning hela dagen.
 
 

Bio

God morgon god morgon! Nu är det verkligen riktig höst, kallt, mörkt, blåsigt och regnigt.Igår invigde vi hösten med bio. Vad passar bättre?=)
Vi såg Snabba Cash 3. Väldigt bra faktiskt.
Idag ska jag på massage. Skönt!

Nyår i London

God Morgon! Idag är det min födelsedag och jag vakande upp till en överraskningsresa till London över nyår. Började genast googla vad man kan göra där över nyår, vad som är stängt osv. Så nu har jag att göra ett tag framöver. Älskar att planera resor:)
Igår hittade jag en supersnygg typisk nyårsklänning på WetSeal som jag tänkte beställa men det behöver jag ju inte nu. hehe

Grönt är skönt

Låg och halvsov en kväll för någon vecka se nnär jag fick ett sms av Detti. Där var en bild på en väldigt fin grön väska. "Åhhskrev jag så fin."
"Vill du ha undrade hon?"
"Ja klart svarade jag."
Då fick jag tillbaka: "Jag har redan köpt den till dig!"
Hon känner mig och min klädsmak för väl:)
 

Ett dag i förr i tiden i Malmö

Dagen har spenderats i Malmö. Har precis kommit hem.
Vi åkte bla gammal spårvagn. Vi fick aldrig åkt spårvagn när vi var i San Francisco så när jag såg detta tyckte jag verkligen att det var på tiden! Det var faktiskt rätt roligt hehe. När man klev upp på spårvagnen kändes det som om man samtidigt tog ett stag bakåt i tiden. Häftigt!
Den körde oss till mysiga Slottsparken där vi promenerade och fikade lite. En riktig mysdag med skinande sol!
 
Gick förbi denna häftiga staty. Brons-Gösta heter den visst och det kommer tårar ur hans ögon.

16 månader!

Idag blir min fine kille 16 månader! Tiden går allt för snabbt..



Vi börjar komma på plats i lägenheten nu! Vi kommer trivas så bra här!! Kommer bilder när det är klart.

/Selma

Fredag

Idag kändes det som om klockan ringde mitt i natten. Jag hoppade högt i sängen när den började. hahaBörjar bli svårare och svårare att vakna nu, mörkare och mörkare på morgonen ju.
Idag är det iaf fredag vilket känns skönt. Heeelg!
Har lite kul saker som ska göras i helgen men först väntar en seriekväll här hemma. Längtar!
Som nivet gillar jag att börja helgen med snygga kläder eller skor här på bloggen och idag får det bli en riktigt snygg festklänning från WetSeal. Bara för att jag inte ska festa i helgen liksom.
 
 

Inget Tally Weijl

God morgon! Tosrdag idag och helgen närmar sig med stormsteg. I natt kommer Selma hem och på söndag kommer Detti hem från Kroatien. Det va på tiden tyckte jag ;)
Sara har också varit iväg hon kom hem i måndags så igår var jag hos henne och hängde lite. Syndade lite från Forever21 och tittade på lite semesterbilder.
Idag ska jag hämta ut ett paket, förhoppingsvis SheInside.
Nu är det dags för jobb...
 
Bad förresten Selma och Detti att köpa detta hämftiga linnet till mig på Tally Weijl nu när dom var där nere. Men det fanns inte någonstans!Synd, jag som redan hade tänkt ut en outfit och allt. haha
 

Stilige killen




Lillen har varit jätteduktig hela resan. Men han kommer säkert tycka om att komma hem igen och återgå till våra rutiner :)

Hans favoritsysselsättningen måste ha varit att bada i havet. Han ville aldrig komma upp ur vattnet!








sen fanns det en spännande ljusshow som lillen gillade..




/Selma

München

vi lämnade Zagreb i förmiddags och befinner oss nu i München. Mannens farbror bor här så vi ska stanna över natten. Imorgon åker vi vidare hemåt.

Känns skönt att dela upp resan faktiskt :)




/Selma

Rensat

God morgon! Är väldigt stressad här hemma. Glömde ställa klockan så jag försov mig men jag var bara tvungen att blogga om gaderobsrensiningen igår. Som vi höll på . I 5 timmar! Då sorterade vi bara bland kläder, väskor och skor. Vilket skulle behållas och vilket skulle slängas/säljas? Det var mycket grejor! Ni vet ju, desto mer plats man har desto mer grejor har man. Mammas gaderob är vääääldigt stor! Vilket betyder att hon hade väldigt mycket grejor! haha
På söndag ska jag dit igen och då ska hela gaderoben organiseras om. Nya hyllor, nya förvaringslådor och förhoppningsvis ska vi få till det riktigt bra med hennes skor. Ska bli kul!
 
Vi började lite smått med linnen...
Sen koftor...
Sen kavajer...
Så var det dags för skor...
Sen fick mamma ångest för allt hon samlat på sig genom åren...
Slängas/säljas högen!
 

Dags att rensa garderob

Idag är det dags! Ska hem till min mamma efter jobb och hjälpa henne att fixa sin överfulla gaderob! Ni som läst bloggen ett tag har kanske förstått att jag älskar att organisera och planera. Har varit hos både den ena och den andra och fixat deras garderober. Ska bli superkul!haha
 
Tänkte slänga in en bild hä rpå mamma och mig men jag hittade ingen! Får ta en fin idag och lägga upp sen:)
 

1 vecka..

Idag är vi i Slovenien, hos min mormor. Vi ska även träffa min kusin och hans fru senare idag..

Idag är det dåligt väder och det har regnat hela dagen i princip.

Men vi har haft superfint väder fram tills idag, så vi klagar inte.

Imorgon ska jag på spa å få massage och ansiktsbehandling! ska bli skönt!
Sen på onsdag åker vi från Kroatien till munchen, Tyskland för att stanna där en natt hos mannens farbror och familj. Sen på torsdag åker vi hem till Sverige :)




/Selma

En sommardag i september


Flickorna Lundgren på Skäret

Idag har varit en lååång dag och jag har gjort hur mycket som helst känns det som. Åkte iväg vid 12 till Flickorna Lundgren på Skäret för att fika lite. Vi fick presentkort där i bröllopspresent av moster Pia så det utnyttjades idag.
Vi drack deras goda hemma gjorda flädersaft och pengarna räckte till och med till en flaska att ta med hem. Supermysigt!
På hemvägen körde vi lite fel. Igen haha! Vi kom till någon skördefest på någon gård där vi köpte en massa tomater och lite frukt. Så det var inte så hemskt att köra fel ändå ju:)

Jag har också hunnit med att laga mat och gå en lång promenad med Sandra. Nu ska jag nog sätta mig i soffan lite och äta chips som inhandlades på gården.
 
 

Söndagsmiddag

God morgon god morgon! Idag vakande jag upp på strålande humör till en strålande sol. Just nu står mina rismjöls-scones i ugnen. Ett nytt recept jag hittade. Håll tummarna för att dom är goda=)
 
Jag ville egentligen bara tipsa om en liten maträtt jag gjorde igår som fakstikt blev rätt så god. Sesampanerad kyckling med curry sås. Så till alla er som inte vet vad ni ska laga ikväll så kommer här recepet.
 
Panera kycklingen i mjöl, ägg och sist sesamfrön. In i ugnen på 225 grader. (Jag delade stora fileer i 3 delar.)
Koka ris. Inget svårt ju ;)
Koka upp kokosmjölk, currypasta och philadephiaost till såsen.
Voila! Färidgt!
 
 

Subota..

idag är vi ute å festar :)



men vi saknar Tanja såklart!!!

/Selma

En dag på stranden

Som rubriken säger har vi spenderat dagen på stranden. I september? Känns bra att sommaren varar så länge...Jag ska iaf mjöka ut varenda timme ur denna sommaren innan jag gör mig redo för hösten.
Vi grillade också korv med bröd idag på stranden, ännu en sommargrej=)
Ikväll ska vi titta på Snabba Cash 1 och 2 så vi kan se 3:an på bio sen när jag fyller år!
Hade egentligen lite ångest inför ikväll för Dara Bubamara kommer till Sundspärlan och jag har ingen att gå med. Hela gänget är i Kroatien ju. Men jag har kommit över det nu och känner mig nöjd med filmkväll! hehe
Trevlig lördag kväll!
 
 

Wishlist...by Tanja

 

Någon favorit?

 God morgon! Jobbit att vakna idag, tur det är fredag!
I brist på outfitbilder får ni rösta på lite gamla outfits istället. Alltid lika kul att höra vad ni tycker. Så, åsikter? Min favorit är den blå kavajen!
 

sista dagen

ligger på stranden och njuter av den sista stranddagen.. mannen å lillen e iväg å äter glass så jag passar på att sola. .

imorgon åker vi till Zagreb..




/Selma

Shopping shopping

God morgon! Idag var det torsdag och jag ska jobba heeela dagen verkligen. Till halv 9 ikväll.
Igår var jag på Väla  med mamma. Innan vi åkte dit gnällde jag att jag aldrig hittar något på Väla nuförtiden och jag är så trött på det. Jag kom hem med 2 toppar och 1 tröja. hehe
Fotade lite igårockså men domblev inte bra. Fel inställning på kamerna eller något. Får ta nya i helgen.
Ha en bra dag!
 
 
 

onsdag..

då har vi nästan varit iväg i 1 vecka.. tiden går snabbt. vi har 3 dagar till vid kusten, sen åker vi tillbaka till zagreb igen.

här kommer lite bilder från de senaste dagarna..



















/Selma


Too much?

God morgon! Idag var det onsdag och det är dags förlite shopping med mamma min. Men först jobb!
Shopping blev det en massa av i Kalifornien också. Dessa zebramönstrade skor med bling var ett impulsköp på något köpcentrum i LA. Ni vet när man verkligen verkligen vill köpa något? Vad som helst går bra egentligen. hehe Iaf så var jag på sånt "måste köpa något"-humör vilket resulterade i dessa. Har fortfarande inte bestämt mig om jag gillar eller tycker dom är för mycket.

Cape

Jag hade lätt shoppat dom båda två. Den beiga är min favorit men den svarta är också snygg. Är riktigt sugen på en sådanhär till hösten. Vad säger ni?
 
 
 

Svart och svart

 

Sjukling

God middag! Idag är det måndag och jag vakande upp sjuk. Har ont i halsen och är öm i hela kroppen. Vanliga symptom på rejäl förkylning hos mig. Jag har planerat att sova hela dagen så håller jag tummarna att det går över snabbt!
 
Helgen som gått har iaf varit trevlig och händelserik. I lördag åkte vi iväg till Tyringe och slösade massa pengar som vanligt. hehe På hemvägen svängde vi fel någonstans så det slutade med att vi fick se hela Skånes landsbygd med spökhus, kor och hela köret. Mysigt!
 
Igår träffade jag Cornelia en runda i stan. Vi gick till Dunkers kulturhus och tittade på en utsällning av Lars Wallin och hans coutureklänningar. Efter det blev det en fika i regnet. Riktigt mysigt var det!
 
 

söndag..

hälsningar från underbara Kroatien!!










/Selma

Wishlist by Tanja

 

Charming Charlie

Köpte väskan i en affär som hette Charming Charlie i Kalifornien. Det var som att stiga in i en dröm! Väskor och smycken överallt, och det var färgkoordinerat! Jag var i himmelriket...
 
 

RSS 2.0