Fredag..

Lillen har totalvägrat att somna ikväll! Vi som haft en hel del kvar att packa har inte fått gjort något.. Men nu, äntligen! har han somnat och jag ska snart ta det sista.. Imorgon går första flyttlasset, men det är inte förrens den 14 juni som de nya ägarna får tillträde till huset så vi har ju 2 veckor på oss att fixa det sista. Sen de sista dagarna kommer  städfirman hit och fixar med flyttstädningen..Skönt att slippa städningen ju!
 
Imorgon ska vi på födelsedagskalas hos min Tjolinti (Anna) i Malmö. Ska bli riktigt trevligt. Jacob och vovvarna är självklart också bjudna =)
 
Sov Gott allihopa.. Nu ska jag fortsätta packa ett par timmar till iallafall!
 
 
 

BigFoot ??

Jag har alltid haft stlk. 41 i skor,speciellt när det gäller högklackat.
Så hela min skosamling är i storlek 41, vilket redan de är stort och svårt att hitta ibland.
Efter graviditeten passar knappt några av mina 41or längre. tror 30% av mina skor passar. Har numera storlek 42 !! too big! Jag är iof. 185 cm lång.
Så i helgen kollade jag för första gången Zalando, och de har en massa skor i stlk. 42. Så jag klickade hem dessa som kom igår och de passar!!!

Nya diadem

Tiden går såå snabbt! För 2 sekunder sen var hon 10 i 6, nu är hon 20 över. Stressig stressig! Ska iväg på koferens idag ju så har en massa som ska packas ner.
Fick iaf ett litet paket på posten igår. Nya diadem med flätat "hår". Är inget stort fan av diadem men tycker dessa är snygga. Nu var det bara ett problem. Det var ingen sygg färg! Den är alldeles för rödbrun. Hade ett innan i perfekt färg men det gick sönder, därför jag fick beställa nya. Tror ni att man kan färga "håret"? Så det blir samma färg som mitt eget? Jag ska iaf ge det ett försök nästa gång för kommer ändå inte använda dom nu när det är fel färg liksom.
Nu måste jag snabba mig. Ska försöka uppdatera under helgen!
 
 
 
 

Helsingör..

Vilken underbar dag vi har haft. Jag fick komma iväg från flyttpackandet några timmar då vi åkte med Sara, Milton, Micki och Lejla till Helsingör idag och åt en god lunch och promenerade runt. Vi gick även en runda till Kronborg.
 
Vädret i Helsingör var superfint och varmt och direkt vi åkt de 20 minuterna över sundet tillbaka till Helsingborg så möttes vi av moln och regn. Det ligger ju så nära, varför skiljer sig vädret så? 
 
Här kommer lite bilder från dagen.
 
 
 
 
 
Nu ska jag käka lite kvällsmat och sen ska jag fortsätta packa.
 
 

The Goodwin Games och Save Me

De senaste veckorna har två nya komediserier haft premiär. Den första heter The Goodwin Games. Den handlar om tre syskon som alla har tappat kontakten med varandra. När deras pappa dör får dom veta att dom har ett arv på 23 miljoner som väntar på dom, om dom är villiga att spela The Goodwin Games. I varje avsnitt har pappa ett uppdrag till dom, inspelat på videoband. Syftet med uppdragen är att få syskonen att stå varandra nära igen.
 
Har sett 2 avsnitt av denna serien och den är helt ok. Ska ge den några avsnitt till. Min favoritkaraktär är lätt Chloe, mellanbarnet! Hon verkar alltid full hahah.
 
 
Den andra serien heter Save Me. Än så länge har det bara sänts ett avsnitt men det får full poäng! Handlar om en nersupen mamma och fru. En dag sätter hon en bit macka i halsen och dör. Hon vaknar upp som en förändrad person och Guds Profet. Nu börjar en tid när det är dags att ställa alla dom försupna åren till rätta.
Skrattade massa hela avsnittet. Detta verkar mycket lovande!
 
 
 
 

Lägenheten..

Idag ska vi till lägenheten med mäklaren, som öppnar den i 1 timme till oss. 
Det kommer att komma dit folk från firmor som renoverar badrum som ska titta och sen ge oss offerter.
 
ska passa på att mäta allt en gång till så vi kan slutföra vår fina kalkyl på renoveringskostnaderna och lämna det till banken. Ska ta bild så ska ni få si vilket renoveringsobjekt det verkligen är.
 
Ha en bra dag!
 
 

Fler klockor

God morgon!
Denna veckan är en lugn en. Iaf fram tills helgen kommer. Då ska jag iväg på konferans med jobb. Ska bli roligt! Vet redan vilka kläder jag ska packa ner. Jag och Sara ska dela rum och vi har massa att prata om. Så det blir nu massa tjejsnack, outfitbilder och cider för hela köret. När vi inte konfererar då ;)

På tal om Sara och outfitbilder så köpte vi lite saker från WetSeal igår. Sara tyckte min vita klocka var så fin och jag ville har fler färger så det blev det. Den bruna vet jag exakt hur jag ska matcha. Synd att vi inte hinner få dom till helgen bara=(
 
Har tittat på lite nya serier också i veckan.  Komdeiserier. Kommer upp recensioner p dom senare. Ska bara bli färdig till det.
Nu börjar alla sommarserie ha premiär. Bla New Jersey housewives. Wiiiee!=)
Dags att jobba!
 
 
 

En vanlig söndag


UNDERBAR

Idag har jag inte packat ett dugg.. INTE alls bra.. Vi flyttar ju till HBG i helgen. Men imorgon kommer min mamma hit på eftermiddagen och passar lillen så jag kan packa.
 
För vem skulle inte vilja komma hit och passa denna godingen??
 
 

Fler bilder..

 

Babyshower

I lördags hadr vi Babyshower för en vän. vi var 3 stycken som organiserade detta ihop. Jag köpte dekorationer i USA och vi dekorerade fint. vår gravida vän blev glad och överraskad :)





kommer lite mer bilder senare idag :)

/ Selma




Nya armbandet

Tänkte bara visa upp nya armbandet jag köpte igår på Ur&Penn. Det var 50% på alla smycken så denna lilla skatt kostade bara 30 kr. Lagom tycker jag=)
 
 

Söndag och Mors dag

Idag har varit en låång dag. Åkte iväg tidigt med Detti till Malmö och Emporia. Vi var sååå shoppingsugna båda två. Köpte bla ett fiiint armband. Hittade en skjorta också på New Yorker men den var felsydd så Detti ska se om hon hittar den på Väla istället. Håll tummarna för mig:)
Direkt efter Emporia åkte jag och bror hem till mamma för att fira Mors dag lite. Köpte fina smycken till mamma på Emporia så hon blev glad...
 
 

I <3 my boyfriend


Fredag och lördag

Tänkte bara titta in och blogga lite snabbt. Har varit busy busy fram till nu. Var i stan igår med bla Detti och Mario och åt på Pitchers. Ok ställe, inte mer tyvärr.
Idag sov jag längre än jag sovit på länge och sen mötte jag upp Sandra i stan för en fika. Vad som skulle varit en promenad efter slutade med en partidebatt omHelsingborg. Rätt intressant faktiskt!
Nu står potatisgratängen i ugnen och sen väntar soffan och seriena hela kvällen.
Tog inget annat än poutfitbilder igår och idag så slänger upp en gammal bild så länge. Så tråkigt med inlägg utan bild :)
Ha en bra lördag!
Imorgon väntar shopping med Detti! Är så shoppingsugen!
 
 

Veckan som gått

God morgon! Idag är det fredag, snart helg! Håll tummarna för att vädret blir fint i helgen, just nu lyser solen iaf.
Jag har inget speciellt att rapportera, har bara varit hemma hela veckan. Så skönt! Speciellt med tanke på hur mitt schema för helgen ser ut. Händer en massa grejor...
Inviger iaf helgen med dessa coola ballerina. Gillade att dom hade t-strp, lite annorlunda.

Torsdag..

Ursäkta min superdåliga uppdatering! Det är tur att Tanja är bättre på det.. 
Hemma hos oss rullar dagar på och tiden går alldeles för snabbt och snart ska jag börja jobba lite igen..
 
Vi har börjat packa här hemma och jag jobbar för fullt på en kalkyl för renoveringen.. Det ser bra ut och vi är under budgeten änsålänge men det blir ALLTID mer pengar än man tror. Så vi får hoppas att allt går bra!
 
Om 1,5 vecka flyttar vi till hbg (ska bo hos mina svärföräldrar under tiden vi renoverar) och de 14 juni får vi nycklarna till lägenheten =) Så det är inte långt kvar nu!
 
Idag skulle jag ha träffat Tanja med jag är superförkyld och stannar hemma. 
 
 
 
Kolla duktige killen står och håller bara med en hand =) hehe
 
 
 

Charlotte Olympia vs. Nelly

 
 

Swedish Smorgasbord

Har sagt det innan men det tåls att säga igen. Tummen upp för Petra Mede under Eurovision. Och detta mellannummer var bäst av allt! Haha så klockrent alla saker hon sjunger...
 
 
We're green to our planet
with eco-pride
Recycling is in our hearts
Mamma Mia
Ikea has gone world-wide
Good luck assembling
all the parts
 
Don't show emotion
never whine
Not easy to please
but we're quite content
When we get to stand in line
 
Never ever talk on a train
And if we see a stranger
throw us a smile
He's either a drunk or insane
 
It's time for some dinner
we pray you'll stay
Come and try our
fav'rite course
We eat all our meatballs
the Nordic way:
Seasoned with a hint
of horse

Under mitt paraply

Tyvärr syns det inte på bilden att det finns massa fina guldiga paljetter i tröjan som gör att jag såg ut som en discokula:)


Vm-guld

Grattis Sverige till VM-guldet!
Tittade på matchen tillsammans med pappa och bror igår. Hade dekorerat lite för mer VMkänsla här hemma. Tänk att Sveigre tog guld. Undra hur många som trodde de under deras första matcher. Det blev såklart en senkväll igår. Tittade på medaljutdelning och allt också. Sen var jag helt uppspelt så kunde knappt somna.Det skönaste med att både VM och Eurovision är slut nu är att jag äntligen får sova! haha jag är inte van vid att lägga mig så sent som det har blivit dessa veckor.
 
Vet ni vad jag har insett förresten? Min Sverigetröja för otur med sig. Sverige har förlorat alla  matcher som jag har tittat på när jag haft tröjan på mig. Den är köpt i Tjeckien, dom måste satt en förbannelse på den eller något...Hade den på mig i början av matchen igår, då gjorde Schweiz första målet. Sen tog jag av mig den och då vände det. hehe Tog på mig den igen dom sista 5 min när Sverige ledde med en massa mål. Så nu hoppas jag att vinsten smittade av sig på tröjan ;)
 

Söndag idag

Idag är det söndag och sommaren är slut. Vakande upp till riktigt ösregn och det har hållt på hela dagen. Vid 12 trotsade jag och Sara regnet och åkte till stan för en fika. Var nära på att ställa in för jag hatar verkligen regn! hehe Som tur var gjorde jag inte det för det var så klart lika trevligt som vanligt. Vi gick lite i affärer också fast ingen av oss har pengar egentligen. Hittade inget spciellt som tur va :)
Nu har jag fixat här hemma för ikväll spelar Sverige Vm-final och pappa och bror kommer hit för att titta. Heja Sverige!


Fullspäckad lördag

Tänkte blogga lite snabbt om dagen som gått innan det är dags för Eurovision.
Idag vakande vi upp till riktigt sommarvärme. Läste ett skämt på Facebook för ett tag sen: "Svensk sommar, den bästa dagen på hela året". Den dagen var nog idag! Vi begav oss till stranden och låg där ett par timmar. Mina ben fick äntligen komma ur jeansen lite, och in i ett par jeansshorts istället. hehe
Sen åkte vi hem och tittade på när Sverige vann över Finland. Det var en rätt tråkigt match. När Sverige gjorde 1-0 i början av matchen visste jag att vi skulle vinna, så det blev aldrig riktigt spännande tyckte jag.
Nu är det iaf dags för Eurovision heja Sverige och Vitryssland!
 

Fredriksdal..

Igår åkte jag och lillen till Fredriksdal med Sara och Milton och tittade på djuren och fikade.
 
 
 
Efter Fredriksdal åkte jag och lillen till stan och banken. vi öppnade ett sparkonto till Jacob =)
 
Idag blir det att kolla på fotboll lite senare men fram tills dess ska vi bara mysa här hemma!
 
 

Sverige vinner

Svårt att vakna idag. Det blev en sen kväll igår. Sveirge spelade kvartsfinal mot Kanada. Vilken match det blev! Lite svajigt i mitt perioden annars tyckte jag Sverige var skitbra! Det var så spännande heela tiden, kunde inte sitta kvar i soffan. Stod upp och hoppade,jag var helt slut eftermatchen. Kunde ändå inte somna var så uppspelt. Sverige vann på straffar och vilken sista straff de blev!
 
Imorgon kommer bli en händelserik dag. Vi väntar på hockeybiljetter uppe i Sthlm. Håll alla tummar och tår. Sverige spelar mot Finland kl 3. Kan vi inte se i Sthlm ser vi på tv. Sen kl 9 är det Eurovision final! Fullspäckad tv helg med andraord!
 
Ni måste se straffen Petterson slår!
Uppdatering: Klippet funkade inte längre såg jag, har bytat till ett annat så nu ska det funka igen.
 

Torsdag..

Idag ska det tydligen bli superfint väder igen! Detta ska vi självklart ta vara på. Vi ska åka och ha picnic i HBG med Miki och Lejla =) Hoppas bara inte det blåser för mycket i Helsingborg, för det är inte ovanligt där..
 
På söndag är det en cirkus här i Ekeby och jag är lite sådär med cirkusar. Man har hört mycket om att de inte behandlar djuren bra och så. Men sen skulle jag ju vilja att Jacob får se hur det är. Jag kanske får ge det en chans?  Får googla cirkusen lite och se vad jag kan hitta för info om den. Nån av er kanske vet? Cirkus Harlekin heter den..
 
Ha en bra dag i solen =)
 
 
 

Redo för Eurovision


Hejdå iPhone och Telia..

Jag har bara haft iPhones de senaste åren. Men i helgen började min mobil krångla.. den va riktigt slö, bilden  frös och allt möjligt krångel. Så jag gick till Telia men de tyckte att jag har tappat den, därför är den som den är och att jag får stå för lagningen..  Självrisken på hemförsäkringen för att fixa mobilen är hög och jag kan lika gärna köpa ny eftersom mitt abonnemang strax går ut ändå. Så jag sa upp abonnemanget, tog mitt pcik och pack och gick till en Tele2 istället. Aldrig mera Telia och den otrevliga tjejen som jobbar där..
 
Jag bestämde mig för att köpa Samsung Galaxy S4 och änsålänge är jag supernöjd! Den är fylld med en massa finesser som iPhone inte har. Änsålänge har jag inte märkt att den saknar något som min iPhone hade..
 
Det bästa med mobilen tycker jag är kameran. Tog en bild på vovven, kolla så klar bilden är!
 
 
Nu sover lillen så jag ska fixa lite med tvätten, dammsuga och plocka undan lite innan han vaknar igen och det är dags för oss att gå till BVC för lillens 1 års vaccinering..

Eurovision Semifinal 1

Så igår var det då äntligen dags. Eurovision.  Vi åkte med Mario ch Detti till Malmö för att titta i Malmö Arena. Vad tyckte jag nu om allt då? Jag har fakstikt lite svårt att bestämma mig. En sak vet jag säkert iaf, Vitryssland var min favoritlåt!
Resten då? Det var ju så klart en fräck upplevelse at se allt live men själva showen är faktiskt bättre på tv. Det ända vi såg var ju låtarna. Alla mellanvideos och sånt såg vi ju på storbildskärm men folk hejade och skrek så manhörde inte riktigt, samma när Petra pratade. Petra var faktiskt bättre än vad jag förväntade mig. Fast det var kanske inte så svårt för henne, hade verkligen inga höga tankar från början haha.
 
Så sammanfattning, cool upplevelse men det funkar lika bra på TV. Ändå har vi planerat att köpa biljetter till fredagens gen-rep också! hehe
 


Eurovision ikväll

Tänkte bara titta in snabbt och säga att idag blir det inget bloggandet för min del. Ska nämligen snabba mig hem efter jobb för att göra ve mig sen ska vi åka till Malmö och kolla på Eurovison! Ska bli superkul! Massa bilder kommer så klart senare :)
 

Hurra Hurra

Idag är det min älskade, fina, underbaraste Jacobs 1 års dag! Så snabbt 1 år kan gå alltså!
 
 
Ikväll ska vi fira honom igen. Men det blir bara vi 3 här hemma.. God mat och en lliten present som vi sparat till honom!
 
Jag lovar att så fort jag får bilderna från fotografen så ska ni få se dem! Hoppas de kommer snabbt!
 
 

Klackar för kalas, ballerina för annat


Söndag

Söndagen och ledigheten börjar lida mot sitt slut. Idag var vi på Jacobs 1års-kalas. Han fick tårta, presenter och han gillade verkligen när vi sjöng för honom!
Sen har det inte hänt mycket annat roligt idag, gjort en massa småäreneden bara. Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på lite serier och äta lite pepparkakor. Får passa på att njuta av sofftiden för veckan som kommer är fullspäckad!
 
 

Mat på Helsing igen

God morgon! Idag är det söndag och Jacobs 1års kalas. Ska bli kul!
 
Igårkväll var det också kul. Jag mötte upp Detti, Sandra och Cornelia för lite mat och drinkar på stan. Vi åt på Helsing. Igen. Hehe dena gången åt vi deras potatisgratäng och den var sååååå god! Vi drack några drinkar och gick rundor på lite olika barer. Vid halv 1 åkte vi. Lagom. Mycket trevlig kväll!
 
Nu ska jag slå in Jacobs present. Trevlig söndag!
 


 

Jacobs kalas..

På måndag fyller Jacob 1 år! 1 år redan! Jag förstår inte hur tiden kan gå så snabbt?!?! Helt sjukt! 
 
Så, imorgon är det dags att fira lilleman. Det blir kalas i en lokal som vi hyrt som ska dekoreras finfint =)
Så, självklart inatt.. drömde jag om detta kalas.. Det var snarare en mardröm. Allt gick fel! Allt.. Usch, jag vaknade lite smått panikslagen. Men det kommer nog bli jättebra (I hope).
 
Nu ska jag ta en kopp kaffe och sen ska det fixas med saker inför morgondagen..
 
 
 
 
 

Glutenfri öl

Igår satt jag förberedd i soffan för att titta på Sverige -Kanada. Helt plötsligt blev jag riktigt sugen på öl. Som glutenintolerant får man inte dricka öl. Men när jag var på systemet för ett tag sen hittade jag glutenfri öl. Jag var inte säker på om jag skulle tåla det och jag har inte haft någon chans att testa. Vill inte testa en kväll när vi ska ut och blir inte sugen på öl så ofta hemma i soffan bara.
Men så igår var det då dags. Drack öl medans Sverige förlorade och jag blev inte dålig efter!
 
Så glutenfri öl komer att drickas fler gånger!
 

Perfekt grillade

Idag har vi grillat! Vi grillade världens godaste cevapi. Tanja är grillmästare ;) Till det blev det pommes pinns. Mums!
Vi har också hunnit med att städa Selma garderob lite. Tanja var lite besviken för det var inte lika stor röra som det brukar vara haha.
 
Engångsgrill i en grill. TanjaSelma-style :)

 
 

Ännu en

God morgon! Idag är första lediga dagen av 4. Ska bli så skönt med lite ledigt! Idag ska jag hem till Selma. Vi ska grilla och fixa med hennes kläder. Sen ikväll är det hockey. Sverige - Canada. Jag längtar!
Tänkte börja dagen med snygg outfit. Inte av mig utan ännu en från Glam&Glitter-bloggen. Det börjar bli många nu! Börjar bli lite avundsjuk haha...
 

Kosläpp

I helgen var jag och Jacob på kosläpp med hans mormor och kusiner. Det var på en gård lite utanför Perstorp.
 
 
Kossorna verkade riktigt glada över att få komma ut på sommarebete!
 

Jacobs nya lek matta

Har funderat på att köpa en sån här matta till Jacob ett tag så igår slog jag till!!
 
 
Kan han lära sig räkna samtidigt som han sitter och leker ;)
 
 

Onsdag..

Inatt har det regnat och det behövdes tycker jag.. Gräset verkar ha vuxit en bit bara efter regnet och nu när solen tittar fram så växer de än mer.. Mannen är ledig imorgon så han får klippa det =P
 
Igår var jag ju på Väla med lillen och min mamma. Hon ville ha lite hjälp att köpa födelsedagspresent till lillen. Så det hjälpte vi klart henne med. Sen lämnade jag tillbaka den vita toppen som gått sönder.. Dock ville jag inte ha en ny utan jag köpte kläder till Jacob för pengarna istället =) 
 
Idag ska jag försöka sätta igång med packningen. VI flyttar ju om 3 veckor! så det är på tiden att jag sätter igång..Tanja kommer hit imorgon och hjälper mig med alla mina kläder!
 
Nu ska jag ta en kopp kaffe =)
 
 

...

Ser ut att bli ännu en strålande dag idag. Vi har verkligen passat på att njuta av dessa fina dagarna och varit utomhus mycket. Igår tog jag och lillen en fika med min kompis som är gravid. Ser så mysigt ut med magen =) 
 
Idag ska vi dock börja dagen med att åka till väla, Först ska jag reklamera den vita toppen jag köpte och hade på mig i lördags. Dragkedjan bara sprack! Så tur var att mannen kunde komma med en anna top. Men jag fick ju vänta ett tag.. Var så arg! Sen ska jag även träffa min mamma som ville shoppa födelsedagspresent till Jacob =)
Jag kan nog passa på att fixa det sista inför kalaset på söndag! =)
 
Ha en trevlig dag =)
 

Snyggaste kavajen


Carmencita Rockefeller

Historien om Carmencita Rockefeller låter som en påhittad historia men är faktiskt sann och hände i Malmö på 1970-talet.
 
Carmencita Rockefeller heter egentligen Solveig Johanson och är en vanlig hårfrisörska. Solveig träffar Åke och lyckas lura i honom att hennes namn är Carmencita Rockefeller, medlem i den berömda finansfamiljen i Usa. Hon får Åke att tro att hon arbetar åt CIA, är hjärnkirurg och en framstående forskare som precis har framställt botemedlet mot cancer. Hon säger sig också vara barnbarn åt Japans kejsare och nära vän med presidenter och ledare från olika länder. Åke blir också presenterad för Bing Rockefeller, Carmencitas bror och chef för CIA.
 
Åke blir kär och de förlovar sig. Åke presenterar Carmencita och hennes bror för den militära societeten och Carmencita blir snabbt populär. Alla vill umgås med denna spännande kvinna!
 
Åke och Carmencitas förhållande pågår i 7 år innan Åke och alla runtomkring tillslut för upp ögonen och inser att de har blivit lurade.

1981 hålls rättegången i Malmö mot Solveig Johanson och hennes man Bengt Johanas (aka Bing Rockefeller). Rätten anser att eftersom paret inte har haft ekonomisk vinning som syfte med bedrägeriet blir straffen milda. Det får betala respektive 750 kr och 500 kr i dagsböter.
 

Grillat är godast

Måndag morgon igen. Denna vecka jobbar jag bara tre dagar sen är jag ledig 4. Så borde det alltid vara=)

Helgen som gått har varat läänge känns det som. Framförallt söndagen. Då hann vi med en hel del. Grilla, promenader, sola, och massa tv-program. Vi tittade bla på Partiledardebatten. Väldigt intressant faktiskt. Men vissa av dom har ju inte så mycket vettigt att säga!
 
Nu väntar jobb och sen ikväll är det hockey. Sverige - Vitryssland.
 

 

Mat på Helsing

Igår var det stooor juggefest här i stan men jag och Detti bestämde oss för att inte gå. Istället åkte vi ner till stan för att äta på Helsing. Det var väldigt gott faktiskt och det blev en lugn och trevlig kväll! Vi bestämd eockså att nästa helg blir det fest istället!
Idag är de söndag och solen skiner. Är sugen på grillad korv med bröd till lunch och lite soltid på balkongen kanske. En lugn dag helt enkelt!

Trevlig söndag!

 

Blått igen


Arg

Idag vakande jag på dåligt humör. Igår gick jag och la mig på dåligt humör. Anledningen? Tre Kronor!
Igår började Hockey Vm. Det spelas i Sverige och Finland i år igen. Sverige spelade sin första match mot Schweiz igår. Och förlorade med 3-2. Så kasst! Jag var såååå arg igår och tyvärr hänger det sig kvar lite. Hehe ikväll är det ny match mot Tjeckien. Jag kan tyvärr inte sen den för jag och Detti ska ut och äta. Men jag ska följa den på mobilen tänkte jag.
Nu ska vi iväg till Maxi och köpa lite frukost. Allt är visst slut här hemma!
Hörs sen igen!
 
 
 
 

3 MAJ !

Tänk att idag är det exakt 1 år sedan Jacob var beräknad att födas, meeen han ville ju vänta ytterliggare 10 dagar =)
 
Idag åkte vi till stan med Miki och Lejla och fikade och åt sen lite glass på gröningen (vid havet)..
En rolig sak som hände var när vi var på gågatan i stan och det helt plötsligt kom 2 elefanter gåendes på gatan.
Cirkus Scott är i stan och de vill väl göra reklam. De var väldigt fina djur. Dock går jag inte på cirkus, man har hört mycket om hur djuren behandlas dåligt och så ju =( Men elefanterna såg lugna och harmoniska ut. De var mycket bättre tränade än vad mina två små hundar är!!
 
 
 
 
Nu ska vi snart grilla och dricka lite gott vin och fortsätta njuta av det underbara vädret!! =)
 

Vår i vitt


2 maj..

Ännu en solig och härlig dag. Maj månad har verkligen börjat jättebra.. Dock hörde jag att det skulle komma frost inatt?? stämmer det så är jag iallafall glad att jag inte satt ut pelargoner än =)
 
Jag var på gymmet  i morse, på ett core-pass. Sen gick jag en mysig promenad med JAcob och hundarna i Pålsjö skog. Mannen jobbar sent ikväll så jag satte igång grillen när jag kom hem och grillade kycklingfiléer som blev helt perfekta och gjorde en god, sopska (shopska) sallad till! MUMS!
 
När mannen kommer hem ska ha ta bild på mig i bikini, som jag tänkter använda som före bild. Hoppas jag har tillräckligt med motivation så det kommer att kunna tas en efter bild som visar någon positiv skillnad!
 
 
 
Nu är det snart dags för Let´s Dance!
Ha en bra kväll
 
 
 

Oranget hos The Glam and Glitter

På senaste tiden har jag märkt att mina ögon gärna dras till färgen orange. Tror jag tycker det är rätt snyggt. Dessa två outfits från Glam&Glitter-bloggen är verkligen supersnygga! Kanske en ny favoritfärg på gång?
 

Solbacken

Valborgsmässoafton är över och snart också 1 maj.
Valborg spenderades hemma hos Selma, hela gänget. Vi grillade och hade allmänt trevligt! Ingen eld blev det dock men det klarade vi oss så bra utan.
 
Idag vakande vi upp till en ny månad och strålade sol. Vi satte oss i bilen och körde hela vägen till Båstad och Solbacken för att äta våfflor i solen. Det var jättemysigt och jag passade på att njuta i solen lite. Kunde till och med sitta i bara linne!
 
Nu står en långpromenad på schemat! Trevlig kväll!
 
 
 
 

1 maj..

Tänk att det redan är maj! 
Igår samlades gänget hemma hos oss på grillning, men det känndes liksom inte som varlborg. Men trevligt var det och en massa god mat =)
 
VI sparade all disk till idag, Yippie! Så, såhär ser vår diskbänk ut just nu..
 
 
Nu dricker jag en mega-kopp kaffe och sen är det dags att ta itu med disken! 
 
/Selma

RSS 2.0