Höstpromenad

Långpromenad vid havet med Sara igår. Kallt var det men vi pratade oss varma.
 

Eminem

Har ni sett Eminems freestyle rap som totaldissar Trump och alla som röstar Trump. Trappen släpptes i samband med BET hiphop Awards.
Detta tweet says it all.
 

Paw Patrol spel

Igår gjorde jag och D ett eget spel med Paw Patrol. Påminner lite om Mix max. Slåtärningen och räkna prickarna sen får man ta någon bit med motsvarande siffra och bygga pussel. Bra träning!
 

Ny vecka

Helgen är över. Det har varit en lugn helg bortsett från några timmar igår när vi tog tåget hem till Sara för en liten playdejt. Fast det var rätt lugnt det med i och för sig. Milton och  D lekte så fint tillsammans hela tiden. Efter ett tag hittade vi dom på toan där dom byggde pussel. Ja har man dragit fram allt annat och golvet är fullt får man bli kreativ😀
Det var en skön söndag. Och som Kristian sa till oss: Ni leker också väldigt fint, det är synd det blir så dyrt bara. Haha vi råkar alltid klicka hem nått.
 
 
 

Sena kanelbullar

Idag har regnet öst ner hela dagen. Vi myser för fullt här hemma med paw patrol pyssel och nybakta kanelbullar. Blev så nöjd med degen, jäste fint och kladdade inte alls. 
Nu tittar vi på tv. Paw Patrol. Stora favoriten just nu!
 

Aw i regnet

Igår tog jag på mig nya jackan och trotsade stormen och ösregnet för lite av med kollegorna. Trevligt att ses och hinna prata lite.
Vädret var inte det ändå jag trots de utan även servitrisen och kocken. Beställde hamburgare med glutenfritt bröd. Fick in maten och tyckte det såg exakt ut som ett vanligt frisco bröd. 2 gånger försäkrade servitrisen mig att det var gf. Bad henne dubbelkolla en gång till med kocken. Hon försvann och var borta en lång stund. Kom tillbaka och så att det var tur jag bad dom kolla för det var visst vanligt bröd. Eh Ok? Fick in ny mat men needless to say aptiten var väl inte på topp längre.
 
Tog kort på nya jackan på hemvägen då den skimrade så fint i metallic. 
 

2 veckor

Planerat, planerat och planerat är vad jag ägnat de senaste två veckorna åt. Det är många temafester på gång nu. Kanske inte nu direkt men så smoningom. Så roligt men smått förvirrande. Har försökt planera halloween, jul och nyår på en gång. Leveransen från Ebay är lång så det gäller att börja i tid. Har planerat och köpt in för dekorationer, lekar och annat skoj. Vi har även bestämt att i år ska vi återuppliva vår gamla tradition med Halloweenfeeest med hela gänget. Så det blev en sak till att planera. Det var för sent att beställa från Ebay men så tur var åkte Selma till USA lite så där hux flux så det löste sig ändå;)
Så mycket kul att se fram emot!
 
Beställde den här med hopp om att den hinner komma innan festen. Temat för kvällen kanske ni kan gissa?
 

RSS 2.0