Worlds smallest tomato

God morgon God morgon! Idag är det Valborgsmässoafton. Vi ska ut till Selma och grilla. Jag har gjort efterätt som jag längtar efter att få äta! haha Ska bli mysigt! Vet inte om det finns någon eld ute på landet, då tittar vi på det också kankse=)
 
Jaha vad har annars hänt då? Det var ett par dagar sen som jag skrev något känns det som.
Just det, min mobil har pajjat. Eller mobilen är det inget fel på men mitt batteri hålle på att sprängas tydligen. Det har inte varat mer än typ 20 min den senaste tiden. I söndags var jag inne på Elgiganten för tips och råd och blev tillsagd att sluta använda den direkt. Har beställt ett nytt batteri men det tar ett par dagar att få det hemskickat.
What else?
Just det, i söndags köpte jag världens minsta tomater. Som ni säkert vet äter jag INGA grönsaker. MEN jag var bara tvungen att köpa tomaterna och testa. Och dom var goda! Så nu äter jag en grönsak iaf, världens minsta tomater=)
 

I did it!!

Kommer ni ihåg den fina vita tubtoppen? Den från Lindex som jag inte ens vågade prova?! Gissa vad, jag provade den idag och jag köpte den =) Så nu vet jag vad jag ska ha på mig på lördag när jag ska ut med tjejerna på fest. Vilket ska bli riktigt kul! Massa bra musik!
 
 

Blå och vit



25-års fest

Igår hade Sara 25 års fest. Hon hade Welcome to the Djungletema. Jag var "utklädd" till orm.
 
Redan vid 3 åkte jag hem till henne för att hjälpa till at dekorera och fixa lite mat. Varför tar allting längre tid än man tror? Vi jobbade och jobbade och blev färdiga precis när det ringde på dörren och första gästen kom.
Det blev en superrokigt kväll med trevligt sällskap, dans på borden och sen en utgång i stan. Stan var helt ok, men har man gått från e lyckad hemmafest blir stan alltid tråkigare på något sätt.
 
Nu ska jag äta frukost och sen ska vi in till marknande och tivolit i stan. Trevlig söndag alla!
 


Ljust, mörkt eller mitt emellan?

Läste precis Selmas inlägg om sitt hår. Det var lite komiskt för igår när jag färgade mitt hår kände jag att jag nog sakande min ljusa hår lite. Så jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från när jag var ljus och när jag var mörk och fråga er vad ni tyckte jag passade bäst i. Men Selma han visst före. hehe
 
Ljust?
 
Mellan?
 
Mörkt?

Saknaar!!

Jag låter mitt hår växa ut igen!! men tycker inte det går tillräckligt fort!! saknar det, men det var väl behövligt att klippa av det!!
 
Vilket tycker ni passar mig bäst? långt eller kort??
 
 
 
 
 
 
 

Fredag..

Idag hade jag tänkt att åka till gymmet med Sara och vi skulle lämna pojkarna på barnpassningen dom har där. Men, nu är lilleman sjuk, hosta och snuvig. Hoppas det går över snabbt!
 
Igår var jag inbjuden på utförsäljning av smink och hudvårdsprodukter på en väns, mammas jobb. Så jag åkte dit och FYNDADE! Jag behövde nya krämer så det var perfekt tajming.
 
 
 
Denna krämen köpte jag för 150 kr och nu när jag har kollat runt online upptäcker jag att den kostar ca 1000 kronor i butik =S allvar? 1000 kronor, vem betalar det? Så jag lyckades ta den sista burken som var kvar tyvärr, men nästa gång det blir utförsäljning vet jag vad jag ska leta efter direkt!
 
 
 
Sen köpte jag 2 dagkrämer med lite ton i som jag har haft tidigare och gillar skarpt. Jag köpte även 2 tuber mer nagelbandskräm.
 
Nu ska jag njuta av en kopp kaffe och hoppas på att vädret ska vända så vår promenad inte behöver bli i detta gråa, blöta, tradiga väder!
 
 
 

Blommiga ballerina



Ny header

Idag vakande jag av att min grannes mobil vibrerade och vägrade sluta! I 5 min vibrerade den. Utmärkt sätt att vakna! Mitt humör var inte det bästa, men nu lyssnar jag på Dara så det blir bättre och bättre ;)
Igår skull ejag och Selma egentligen setts en runda men hon blev dålig så vi ställde in. Istället höll vi på med vår nya design och nya header. Vad tycker ni? Bättre nu eller innan?
 
För att få humöret på topp gen lägger jag upp bilder på tre väldigt snygga toppar!
 

The Place Beyond the Pines

Jag vill börja med att säga att där rök 2 timmar av mitt liv jag aldrig får tillbaka!
 
Svårt att förklara vad denna filmen handlade om. Den var uppdelad i tre delar. Första delen handlar om som Luke försörjer sig som artist på en kringresande cirkus. En dag upptäcker han att han har en 1årig son i staden han befinner sig i just nu. Han slutar sitt jobb för att stanna kvar och ta hand om sin son. Han tar en rad dåliga beslut, bla börjar han råna banker för snabba pengar. Under sina bankrån träffar han på nyutbildade polisen Avery.
Andra delen handlar om Avery och hans jobb inom poliskåren.
Tredje delen handlar om Lukes och Averys söner när dom är 17 år.
 
Egentligen känns det onödigt att berätta vad filmen handlar om för jag kommer ändå säga till er att inte se filmen! Det kändes som om jag satt i biosalongen i 4 timmar istället för två. Dessutom blev jag deppigar eoch deppigare ju mer tid det gick. Detta var en otroligt mörk och deppig film. Nää usch!
 

wow..

Var på väla igår och fikade med en vän och hennes son, som är Jacobs kompis såklart =)
 
Efter fikan gick jag och Jacob runt och kollade i lite affärer och jag såg denna vacka skapelse inne på Lindex! måste dock tillägga att den är mycket mycket finare i verkligeheten..
 
 
Dock provade jag inte den för jag känner itne mig redo för såna små söta tubtoppar riktigt än! Men tänkte tipsa er om den =)
 

Juvelprydd klänning

Jag brukar se saker, tycka dom är snygga och sen titta fler gånger och tycka dom är fula. Med dessaklänningar var det precis tvärtom. När jag först såg dom tyckte jag att dom var hemska. Men ju mer jag titta på dom, desto mer gillar jag dom. Sen när jag tittar igen så undrar jag varför jag någonsin tyckte dessa var snygga. Haha jag har väldigt svårt för att bestämma mig. Den vita är iaf snyggare än den svarta.Jag kanske shoppar den vita och hoppar den svarta. Vad gör ni?


 

Nya favorit accessoaren


Kosläpp och Pannkaksladan

Ännu en dag med strålande sol. Dagen började tidigt med en biltur upp till Båstad. Vi skulle gå på kosläpp. Det är typ när korna får beta utomhus igen efter vintern. Dom brukar vara glada och grejor så det har liksom blivit en stor grej av det hela. Så vi tänkte åka och upp och kolla. Korna var väldigt glada när dom kom ut och hoppade och sprang rundor som galningar. Lite läskiga var dom faktiskt när dom kom springades mot en haha.
 
Efteråt var det tänkt att vi skulle äta våfflor på Solbacken men där var stängt, så vi begav oss till Pannkaksladan istället. Dom hade tagit bort sin meny och hade bara pannkaksbuffe för 125 kr. Vääääldigt dyrt tyckte vi men vi åt så många pannkakor att det sprutade ur öronen på oss, så att det skulle vara värt det ;)
 
Nu har jag en liten snabb paus här hemma sen ikväll ska vi träffa Mario och Detti och sen är det dags för Inför Eurovision!
Trevlig söndag!
 

Bio

I går var en underbar dag! hehe Solen sken hela dgen, det var inte ett moln på himlen. Jag städade och diskade och var allmänt effektiv hela förmiddagen för när solen kom på balkongen fanns det inte som kunde stoppa mig. Satt där i flera timmar och läste och solade lite.
När kvällen kom gick vi på bio. Vi såg en dååålig film och m itt goda humör var som bortblåst. haha
Fick sätta på lite Dara Bubamaras senaste album när jag kom hem igen för en liten humörboost.
Just nu tvättar jag och om ett par timmar ska vi åka iväg på liten uyflykt!
Hoppas ni alla får en bra söndag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag..

Jag har inte kommit in i den svenska tiden än.. Jobbigt! Så jag sov typ mellan 23 och 01 inatt sen dess har jag varit vaken. en nu ska jag fixa detta genom att försöka hålla mig vaken hela dagen och sen sova hela natten! Wish me luck. Det gäller att jag håller mig sysselsatt under dagen. Så vi börjar med en runda till simhallen och Jacobs babysim.. Han ska ha sina nya badbrallor idag, snyggingen!
 
 

Fredagskvällen..

Jag och lillen hämtade Tanja på jobb idag, sen åkte vi direkt och handlade inför vår korv grillning ikväll.
Det blev korv med bröd! mums!
 
Sen gick vi genom allt jag shoppat i amerikat.. Tanja fick en liten present också, men den får hon visa =)
 
Efter det åt vi lite gotte och kollade film, Made in Yugoslavia..
 
 
Jacob kontrollerade så att det inte fanns nåt gluten i Tanjas cheeze hearts!
 
 

Ännu en..

Då var det fredag =) Tanja är hemma hos mig och vi kollar film.. Made in yugoslavia. Den är så rolig!!
 
I och med att jag ska börja träna nästa vecka så tänkte jag skapa en ny kategori här.. Ska ta mod till mig och fota mig i bikini och förhoopningsvis kommer det synas resultat för varje inlägg i denna nya kategorin.. låter det intressant??
 

Lost in the blåst?

Jag räknade helt fel ju! Den bilden jag la upp häromdagen på mig och Tamara är faktiskt 20 år sen!!! Tiden går så snabbt!
 
 

Back on track..

Då var allt tillbaka till det vanliga igen. Mannen jobbade inte idag iof. men han var iväg och fixade med vår bil. Som vi ska sälja, tvätta den och fota och så till annonsen.
 
Förresten, berättade jag om de där nyheterna innan jag åkte? Det som jag inte kunde berätta om innan allt var bestämt? Jag tror inte det va?
 
Well.. vi har sålt huset och köpt en lägenhet i Helsingborg, ca 5 minuter bilresa från centrum!!! En 4a på 92 m2. Lägenheten är i TOTALT renoveringsbehov. Men det tycker vi är bra. Vi fick den för bra pris och vi kommer få den så som vi vill! Så det blir en tuff sommar. Tur att vi hann vila ut oss nu på semestern.
 
kommer självklart visa bilder på lägenheten (både före, under och efter renovering) så ni får följa med i vad som händer  på den fronten! Men flyttdatum är inte förrens den 14 juni så det är lite kvar! Under tiden vi renoverar så kommer vi bo hos mina svärföräldrar.
 
Så vi har fått en massa inspiration i USA inför renoveringen så det känns riktigt bra att få komma igång med det sen.
 
Har ni tips på bra sidor med renoverings inspiration? eller kanske nån bra blogg? Så säg till mig =)
 

Babylons hängande trädgårdar

Babylons hängande trädgårdar är ett av antikens sju underverk. Babylons hängande trädgårdar finns inte kvar idag. Av underverken har bara Egyptens pyramider överlevt till idag. (Babylon var en stad i flodcivilisationen Mesopotamien.)

Man har inga bevis på att Babylons hängande trädgårdar faktiskt har funnits därför vet man inte så mycket om dem, men enligt berättelser av grekiska historiska författare anlades trädgårdarna år 600 f.Kr av kung Nebukadnessar II. Han byggde trädgårdarna för att glädja sin hustru som längtade efter bergen fulla med skog i sitt hemland.

Trädgårdarna hängde inte på riktigt utan bestod av stegvisa terrasser (ungefär som en trappa), som hölls uppe av pelare. Trädgärdarna sträckte sig ändå upp till stadsmurens överdel.

Vattnet till trädgårdarna kom från floden Eufrat. I trädgårdarna växte det fikon, mandlar, valnötsträd och granatäpplen.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ae/Hanging_Gardens_of_Babylon.jpg

Pizza på Gröningen

Omöjligt att vakna idag!! Mina ögon vill inte hålla sig öppna!

Jag orkade inte blogga igår. Kom hem vid sju och sen hade jag massa serier att ta igen.
Men innan dess var alla tjejerna på Gröningen i det fina vädret. Det var verkligen supermysigt! Först hade vi planerat att åka till Pålsjöskog och äta våfflor men där var stängt. Då bestämde vi oss för att köpa pizza och äta den slicead på Gröningen vid havet. Efteråt gick vi en kort promenad.
 
Det känns så bra nu när värmen har kommit. Att sitta ute och snacka och äta något hade jag nästan glömt bort hur det känns. Det var ju evigheter sen man kunde göra det sist. Men nu känns det som våren är håär. Nu längtar jag bara till allt blir grönt istället för brunt. (Det har jag kanske sagt redan?)
 
Jag fick också min beställning från WetSeal igår av Selma. Allt passade utom en sak. Ska visa sakerna i ett annat inlägg eller outfitinlägg senare.
 
Nu måste jag äta frukost!
 

 

USA resan i bilder..

Här kommer en liten bildbomb från vår resa! Här är bilderna från digitalkameran.. Ska lägga över bilderna från våra mobiler senare =)
 
 
 

15 years later..

Tamara och jag =)
 
 
 

Hemma igen!

Då var vi hemma igen. Resan hem gick smidigt. Vi kom hem vid 12 redan sen åt vi lun ch och sen sov vi 4 timmar på det. =)
 
Jag har ju verkligen varit superdålig på att blogga från USA. Men vi har haft så mycket och göra och sen hade vi ju som nämnt tidigare inte internet i lägenheten vi bodde i, så trist. Så gissa att jag blev glad när jag kunde sätta igång internet på mobilen hemma i sverige igen =)
 
Den sista helgen var jag faktiskt ute 2 gånger!! Min man var så snäll och ställde upp, eller ja. Jacob somnar ju kl 19 och sover till morgonen, så det är ju inte direkt nåt så, men man måste ju vara där ju. Så det var kul att få komma ut med vännerna i Amerikat =)
 
I fredags var vi ute och firade Tamara på ett ställe som heter Ocean Bar i Hermosa beach, som spelade riktigt bra musik! I lördags var vi tillbaka i Hermosa beach på ett ställe som heter S:t Rocke, där det var ett 80-tals coverband som spelade och vi var klädda därefter också =)
 
 
Nu ska jag dricka mitt kaffe sen packa upp! Bloggar mer om resan imorgon!

I skogen

Pust och stön! Idag har varit en lång dag som inte är slut än.
Efter jobb gick jag och Sara en låååång promenad. Vilket var jätteskönt men jobbigt på samma gång. Har en himla huvudvärk och känner mig trött! Vilket fall som helst var det skönt att komma ut i friska luften lite och nu är det ju äntligen vår! Idag har det varit över 15 grader. Vår? Det är ju nästan sommar förresten! Nu är värmen här så det är bara solen vi saknar!
Har iaf hunnit med att laga mat och fixa lite annat sen jag kom hem. Nu väntar nya serien Kärlek över Atlanten!
Ha en trevlig kväll!
 

måndag

Jag har jobbat färdigt för idag och maten står i ugnen så jag tänkte  passa på att blogga lite.
Igår slöasde jag bort hela dagen i soffan men en massa chips. Hade lite ångest på kvällen så nu har jag bestämt att denna veckan ska bli bättre. Har redan dejter för veckan, ska bara planera något kul för helgen också!
Under tiden tittar jag rundor på nätet efter snygga kläder. Ska inte köpa något, även om det kliar i fingrarna=)
 
Hittade denna toppen. Den innehåller alla dom saker jag tycker är snyggt just nu, aztekmönster, peplum och en axel. Snyggt! Tyvärr tror jag inte att jag hade trivts i den. Har ju lite problem med peplum...
 

Mc Stojan

Söndag idag och man mår somman förtjänar. Det är så klart festen fel igår hehe.
Var i Malmö med Detti, Valentina och Mario. Mario skulle spela och Mc Stojan uppträda. Festen var rätt rolig, mitt utseende var inte det haha. Trivdes inte alls i mina kläder, byxorna ska packas längst in i garderoben och inte användas igen!
Efter halva kvällen upptäckte vi att det var en fest till på samma ställe. Någon hiphopfest med massa bra hiphop musik. Vi dumpade juggefesten och dansade till hiphop istället. Så längesen! Finns inga uteställen längre som spelar hiphop ju. Så det var ju en trevlig omväxling=)
 
 
 
 
 


80-tals fest

Är på en 80-tals fest på Hermosa beach


Fredag och snygga skor

Wiiiie nu är det äntligen helg! Ska snart slå mig ner framför TVn med lite cheezhearts. Sneare ikväll bär det av en runda hem till Detti och Mario. Detti har varit bortrest en vecka så dags att ta igen lite missad tid=)
Imorgon blir det fest vilket jag ser framemot! Få klä upp sig, dansa och lyssna på bra musik. Förhoppningsvis ta massa kort och göra ett roligt blogginlägg på söndag också ;)
Tänkte mest egentligen bara visa upp dessa übersnygga sneaker wedges jag hittade på någon hemsida. Hur snyggt var det inte med dragkedjan där mitt i skon? Dragkedjor och sneakerwedges tillsammans liksom? Kan det blir bättre? Hehe
Hoppas ni får en trevlig fredag alla!
 

Om du bara kunde se mig - Cecilia Ahern

Om du bara kunde se mig handlar om -  låtsaskompisar. Eller ja, vi kallar dom  låtsaskompisar men bokens hvudperson Ivan hävdar bestämt att de inte är på låtsas utan finns på riktigt.
 
Ivans jobb är att bli kompis med folk som behöver honom, när det inte behöver honom längre går han vidare till nästa vän. Nu behöver Luke och hans moster Elizabeth honom.
Elizabeth lever sitt liv med full kontroll. Det är ända sättet för henne att slippa tänka på alla smärtsamma minnen från sin barndom. Med en försvunnen mamma, en oansvarig syster och en systerson hon tvingas ta hand om är varje dag en kamp. Egentligen är låtsaskompisar bara till för barn men något ovanligt händer när Elizabeth och Ivan en dag blir vänner de med.
 
Denna boken började lite segt och det tog en tag att komma in iden. Men den blev bara bättre och bättre. I slutet kom det till och med några tårar! Det här med att historien kretsar kring en "låtsaskompis" hade kunnat bli tramsig och overklig men författaren lyckas riktigt bra! Detta är en gullig, engagerande och helt enkel läsvärd bok!
 
Om du bara kunde se mig

Snyggt? Inte så snyggt?

Mina 4 senaste outfits. Har ni någon favorit? Några åsikter? Snyggt? Fult?

USA dag 12

Förlåt för superdålig uppdatering.. Men vi har inget internet i vårt rum här i Los Angeles..

Vi kom till LA i måndags, bilresan ner tog ca 18 timmar men lillen var superduktig!

Igår var vi och hälsade på min kompis, Tamara som bor i Venice beach :)



Kon-Tiki

1947 trodde vetenskapsmännen att folket i Polynesien urpsrungligen kom från Asien. Men enligt hörsägen om Kon-Tiki och norrmannen Thor Heyerdahls teori kom folket i Polynesien ursprungligen från Sydamerika.
 
Kon-Tiki hette Inkafolkets solkung och överstepräst. Enligt sägnen levde Kon-Tiki och hans stam ett fredligt liv vid Titicacasjön i Peru, när de en dag blev anfallna och nästan utrotade av en grannstam. Endast Kon-Tiki och hans närmaste män överlevde. De tog sig ned till havet, där de flydde på en balsaflotte till Polynesien.
 
För att bevisa sin teori och att sägnen var sann byggde Thor en flotte, som döptes till Kon-Tiki. Flotten bestod endast av 9 stockar ihopbundna med hamparep. Resten av flotten byggdes upp av bananblad, bambu och vass.
 
28 april 1947 åkte flotten iväg från Peru med 6 man ombord. Flotten seglade över Stilla Havet i 101 dagar innan den slutligen nådde fram till Polynesien.
 
Thor hade därmed bevisat att att det varit möjligt för forntida människor att ta sig från Sydamerikas kust västerut till Polynesiens övärld i Stilla Havet.
 
File:Kon-Tiki.jpg
 
 
 

Allmänbildning

Tänkte starta en ny kategori här på bloggen. Oftast så bloggar vi om kläder, mode och outfits. Lite fester och Jacobrelaterat får också plats;)
Men vi är faktiskt mer än så! Vi tycker båda om att lära oss saker och vi älskar att spela frågespel!
Därför startar vi nu denna nya kategorin, där vi delar med oss av det senaste vi har lärt oss. Tex genom tidningar, verklighetsbaserade filmer eller klassiska böcker.
Hur tycker ni detta låter? Ta chansen att bli lite smarta ni också ;)
 
 
 
 

 
 

Stor rosett

 
Kan inte riktigt bestämma mig. Samtidigt som jag tycker den stora rosetten är såååå snygg, så tycker jag den ser lite tecknat ut. Lite manga-aktigt. Fast rent spontant så blir det nog faktiskt shoppa. Ni då?
 

Colorblocking


Håll huvudet kallt - Meg Cabot

Håll huvudet kallt är andra boken i en serie om Heather Wells, före detta popstjärna. Nu flera år och kilo senare jobbar hon som elevhemsrådgivare och bor med sin fördetta pojkvänns bror, som hon råkar vara kär i. Heather har också en tendens att lägga näsan i blöt.
När en hejaklackledares huvud hittats i en gryta på elevhemmet kan Heather inte låta saker och ting vara. Fast polisen utreder fallet råkar Heather vara på rätt plats vid rätt tidpunkt hela tiden. Och skulle hon inte vara det ser hon till att hon är det.
 
Detta är som sagt andra boken i en fristående serie och Heather Wells. Boken var rolig och lättläst. Ibalnd när det är en huvudperson som ofta råkar ut för pinsamma saker och har dålig självkänsla kan jag inte läsa boken. Men här är det inte något som stör mig.
Tyckte det var en bra tidsfördriv helt enkelt! Ska se om jag kan hitta fler böcker i samma serie.

Armband och ring

För längesen köpte jag ett armband som satt fast i en ring och däremellan fanns en kedja med en triangel. Kommer ni ihåg?
Såg precis att dom fått i likande på Charlotte Russe. Dom är väldigt coola tycker jag! Kom på precis att jag inte använd min på ett tag. Undrar var jag lagt den?
Vad tycke rni om dessa?
 

USA dag 9

Vi hälsade på några familjevänner som bor i centrum av Portland. Dom bor på 21 våningen i sin byggnad! Yikes.. Sen är typ väggarna ut bara fönster. Snacka om utsikt!

Sen åkte vi till ett annat shopping center hehe.. Kvällen avslutades med middag ute med en massa vänner!

Idag är sista dagen här uppe. I natt kör vi till Los Angeles..

/ Selma


Halloween decorations

Vi har redan köpt dekorationerna till årets halloween fest :)


En lugn helg

Då var denna helgen också snart slut. Det har varit en väldigt lugn helg. Hade hemmakväll i fredags och på natten vakande jag med halsont. Har blivit förkyld! Ställde in dejten med Sandra i lördags och sov, vilade och sov. Idag har jag känt mig lite bättre. Var ute och gick en promenad och nu har vi precis ätit våfflor. Något måste man ju unna sig=)
Något positivt med helgen är att jag har haft tid att läsa en massa. Köpte 2 nya böcker för någon vecka sen och i helgen har jag läst ut dom båda. Har inte haft några böcker på ett tag. Nu i helgen kom jag på hur mycket jag tycker och att läsa och hur mycket jag har saknat det! Så innan det är dags att inta soffläge ska jag faktiskt gå in på adlibris och se om jag hittar några bra böcker att beställa. Några tips?
 

Valentino vs. Nelly


Inte riktigt på hugget

God morgon! Då var helgen här, igen. Fredagskvällen spenderades framför Arrow. Hade några avsnitt att ta igen. Någon som håller med att Felicity och Oliver hade varit perfekta ihop?=)
Har inget speciellt planerat för helgen mer en än fika med Sandra idag. Tur är väl det för jag känner mig inte riktigt på hugget. Vakande i natt av att jag hade ont i halsen och det är inte bättre idag. Hoppas det inte blir något av det! Halsontet alltås, inte dejten med Sandra=)
Såg förresten att Selma hade hittat 3/4 saker från min WetSeal-lista. Nu är jag så nyfiken på vilka tre saker det är ju! Vilka hade ni velat ha?
 

USA dag 8

Idag blev det lite mer shopping. Var bl.a. På WetSeal! Hade ju en liten lista från Tanja där! Jag hittade 3 av 4 saker som Tanja ville ha :)

Nu har vi precis kommit hem från en Balkan restaurang. Vi åt cevape till kvällsmat och drack Karlovacko :)

/Selma


USA dag 7

Idag åkte vi till de större outlets mall.. Fick shoppat lite. Bl.a. Ett par Converse, vilket jag aldrig trodde jag skulle köpa!!

Men hur kan man liksom inte köpa? De är snuskigt billiga här..

Visar mer shopping sen.

Nu har vi bara tre dagar kvar här innan vi åker tillbaka till Los Angeles. Vi har en massa saker att hinna med på dessa tre dagarna!

/ Selma


Peplum

Idag ska jag tala om: Peplum. hehe
Peplum är såå himla snyggt tycker jag. Har hittat massa toppar jag tycker är fina men så fort jag tar dom på mig är det bara fel, fel och fel. Är det bara jag eller men jag tycker dom är alldeles för korta? Alla peplum slutar så högt upp, jag skulle vilja att dom var ett par centimer längre. Eller hade det blivit fult? Då kanske volangen markerar den bredaste delen av oss och då ser vi bredare ut? Eller blir dom kanske så korta på mig för jag är ju rätt lång, sitter dom kanske snyggare på en som är lite kortare? Någon expret på ämne så har några tankar? =)
 
 

Shoppingoutfit

Min mamma tyckte jag hade matchat fult med väskan. Tyckte det hade varit bättre med en svart. Hade jag inte fått ha en brun hade jag nog valt en vit. Vad tycker ni?

USA dag 4 - Shopping

Vi kunde inte hålla oss längre, utan vi var tvungna att åka till ett av outletsen som finns i närheten. Vi åkte inte till den största, men den som var närmast iallafall. Handlade kläder till lillen..
 
 
 
 
Om ett par timmar kommer en vän hit och hälsar på oss och senare i eftermiddag ska jag och lillen köra till flygplatsen och hämta en vän som kommer tillbaka från Sydkorea. Hon har varit där och jobbat men har valt att åka tillbaka hem till USA sen det har börjat bli oroligt kring Nordkorea.
 
Imorgon tänkte vi ha lite middag här hemma hos oss och på lördag ska vi ut med hela gänget och käka =)
 
 

The Wife of Reilly - Jennifer Coburn

Förra året köpte jag en bok som hette This Chistmas. Den innehöll 3 korta historier.
En av dom historierna var skriven av Jennifer Coburn och handlade om Sarah som hamnar i något konstigt paranoid tillstånd och får för sig att hennes mans exfru vill ha honom tillbaka. Sarah bestämmer sig för att para ihop exfrun med någon annan så att hon inte är ett hot längre.
I historien får man också läsa lite snabbt om hur Reilly och hans exfrus skilsmässa gick till, och den historien verkade väldigt rolig!. Det har visat sig att det finns en helt fristående bok som handlar just om Reilly och hans skilsnässa från sin första fru. Den boken är jag väldigt sugen på att läsa!
 
 

USA dag 3

Igår var det ju påskdagen, eller Easter Sunday.. 
dagen började med en god frukost och sen gjorde vi oss fina och åkte till kyrkan och gick på mässa. Det var en relativt nybyggd kyrka, jättestor grå byggnad. Kunde inte bestämma mig om den var fin eller inte?
 
 
 
Någon som var väldigt fina var Jacob och Bruno <3
 
 
 
 
När vi kom hem igen efter kyrkan så hade påskharen varit där och lämnat av Easter baskets och presenter =)
 
 
 
Resten av dagen var vi hemma med familjen och åt ännu mer god mat och spelade lite spel.
Dagen avslutades med att vi satt ute vid en eld som de gjorde upp och snackade och drack gott vin och hade den vackra utsikt.
 
 
 
 
 

Shopping på CenterSyd

Idag har jag och mamma varit på en shoppingrunda. Vi orkade inte med Emporia eller Väla. För mycket folk. Och dessutom är allting alltid slutsålt på Väla. Åker hellre någon annanstans, där finns ofta mer att välja mellan!
Iaf bestämde vi oss för att åka till CenterSyd. Det var längesen vi var där. Jag shoppade ett par helt vanliga jeansshorts, vilket inte var lättaste att hitta. Det ena paret var konstigare än det andra...Köpte också en uuuuunderbar blå kavaj. Ska visa den någon dag i någon outfitbild. Jag dör lite så snygg den är! Fanns i en himla massa färger, men ingen annan föll mig riktigt i smaken. Annars hade jag haffat fler, 200 kr är ju ett riktigt fynd=)
Innan vi åkt hem smet jag in på Maxi och och köpte lite pepparkakor. Så snart väntar soffan med lite pepparkakor och ett glas mjölk!

 

Kulturtant


RSS 2.0