Chanel in time

Precis innan vi åkte på semester gick min vita väska i sönder. Hittade denna snyggingen i Zagreb! Vad tycks? Chanel inspirerad och 140 kr!
Fanns i alla färger och storlekar. Ångarar att jag inte köpte i beige:(



/Tanja


Topplistan!

Har varit iväg en runda med Selma. När jag kom hem visade det sig att vi kommit in på nellys topplista med min desigande sko:)


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

/Tanja

At Tanjas place

Sitter hemma hos Tanja nu.. Ska snart iväg en runda, så fort Tanja har lagt in en runda till i tvättmaskinen!!

Ikväll blir det utgång =) ska blir riktigt skoj! Men vad ska jag ha på mig? Kanske mina nya skor som jag precis hämtade ut?? What do you think?



/Selma

The bitch is back!

Semestern från bloggen är slut och semester från jobb har precis börjat =)

Tråkigt nog så har jag inte mycket att säga om min sommar... har jobbat jobbat och jobbat fram tills igår!!
Men lite skoj har ju hänt!

Det roligaste är ju att syrran och hennes familj är på besök och dom stannar faktiskt i 10 dagar till =)
Vi har hunnit med en hel del, bl.a. Liseberg.. Det var jag, Bruno, Aldin och 2 av mina systerdöttrar Alexandra och Georgia och min brorson Sammy som var på Liseberg =)

 



Jag har varit på Liseberg mååånga gånger, men aldrig har det varit så mycket folk som detvar när vi va där i onsdags =S trist faktiskt!!

Nu ska jag snart hem till Tanja så jag får fortsätta skriva om min sommar en annan gång =)
Och vet ni?? på väg till Tanja ska jag inom ICA och hämta ut ett paket... från .... Nelly =) it´s shoes!!

Ha en bra dag!!

/Selma

Väsksamtal

Min mamma är i Ullared och hon ska köpa en beige väska till mig. Så här låter våra samtal:

Mamma: Denna är väldigt snygg.
Tanja: Hur beige är den?
Mamma: Den är typ 3 nyanser beigeare än du vill ha egentligen.

Mamma: Denna är rätt beige färg. Den ser lixom ut som en påse. Det gillar du nog inte.
Tanja: Den ska lixom se ut som en påse fast inte som en påse.


                                      

Vilken tycker ni jag ska ta?

/Tanja

Löständer!

Idag regnar det inte! Humöret är på topp:)
Idag ska jag tvätta och så kommer Selma hit en runda och ska få sin present:) Sen ikväll kommer Detti och Agnes och kanske Selma så ska vi festa:) Ska ha mina nya skor! Can't wait!

Igår var alla på jobb hemma hos Lillemor och åt och tackade av Sofia som ska sluta:( Det var trevligt men det var ju ett sorligt tillfälle lixom:(

Så här kul hade vi:)





Psst! Selma har sagt att hon ska blogga idag ;)

/Tanja


Paraplymatchning!

Nu ska jag in till stan och träffa Sara. Bara för det är grymt tråkigt väder idag med spöregn och storm, ska jag matcha mina kläder med mitt paraply!!

/Tanja





Fjortisar, cider och nya klackar

Hemma igen efter en lång dag. Det är som sagt HBGfestivalen nu i helgen. Då finns det att göra:)
Var i stan innan idag och åt en massa munkar och  bara strosade rundor. Sen hem och fixa sig för att äta och dricka lite cider med Sofia. Tog bussen hem vid 10. Det kändes skönt. Orkade inte trängas med alla små fjortisar! (Egentligen mest otrevliga folk) Man behöver inte knuffas bara för att man vill fram eller gå in i folk för man tycker att där ska jag gå! På en festival e det grymt mycket folk överallt, speciellt på en busshållsplats! Det handlar om respekt! Blir knäpp! Fine vi har väl alla varit fjortis någon gång men jag har iaf aldrig varit otrevligt och respektlös!


Det var iaf kul med Sofia! Satt och snackade i typ 5 timmar. Sådär som bara tjejer kan:)På lördag ska jag ut och festa då klaara jag nog trängsel lite bättre ;)









Har nya skor på mig från Kroatien. Älskar dom:) Har nog glömt visa dom. Får göra det någon annan dag:)

/Tanja

En billig hälsokur!

Jag pratar om yoghurt. Vanlig naturell yoghurt. Jag äter yoghurt varje morgon till frukost och på paketet står det alltid en massa saker om hur hälsosamt det är för kroppen och immunförsvaret. Och det är ju bra och kul men jag tänkte tipa om något annat som yoghurt är bra till. Framför allt nu på sommaren.

Alla "vet" ju att efter en lång dag på stranden ska man smörja sig med AfterSun så kroppen kan få tillbaka fukt och massa sådant. Struta i AfterSun säger jag! Den innehåller bara en massa kemikalier!
Smörj i stället dig med yoghurt. Låt den torka och skölj av. Din len blir mjuk som en babyrumpa ;) Dessutom lägger sig all rodnad från en lång dag på stranden!

Testa! Ni kommer inte bli besvikna!



/Tanja

Slut

Då var onsdagen också snart slut. Idag har gjort absolut ingeting. Har bara vartit hemma. Suttit i solen och läst och solat mig. Suttit vid datorn och tittat på TV. Jag älskar att bara vara hemma för mig själv och göra vad jag vill!

I morgon börjar Helsingborgsfestivalen. Så då har jag mycket att göra, fika, äta munkar, festa, dricka cider och träffa folk man känner och inte sett på evigheter! Alla kommer fram vid festivaler:) Skönt att vila upp sig hela dagen idag=)...

Nu ska jag gå och tvätta av all yoghurt jag har i ansiktet. Tycker ni det låter konstigt? Förklaring på det kommer senare:)

/Tanja




Elsas Mode

Under semestern läste jag 9 böcker! Ligger man på stranden hela dagarna finns det inte mycket annat att göra:)
En av alla böcker jag läste va Elsas Mode. Boken alla pratar om just nu!

Boken handlar om Elsas som kommer från en liten stad i Sverige men vill ha ut mycket mer av sitt liv. Hon bosätter sig i Stockholm och startar en modeblogg som genast blir en succe. Genom bloggen får hon resa, träffa kända människor men hon gör också en del stora misstag.

Boken var faktiskt riktigt bra. Jag förväntade mig inte så mycket av boken. Tyckte det kändes lite tramsigt att alla bara älskade denna bok, bara för den är skriven av en storbloggare. Men så fel jag hade! Boken är bra och läsvärd!



/Tanja

Egen designad sko 2

Nu har Nelly ny tävling. Denna gång ska man designa skor. Vad tycks om mina bidrag?=)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

/Tanja

Dara Bubamara

Favortilåt just nu! Party party;)




Kroatien- Karlobag, Slavonski Brod och Zagreb

3 veckor i härliga Kroatien är vad vi hann med denna semestern. 2 veckor vid havet och 1 vecka i Slavonski Brod och Zagreb.
Jag har solat och badat, läst och latat mit, ätit gott och shoppat!









Bilder från havet. Fler bilder kommer sen.

/Tanja








Go kväll

Sitter och försöker bränna en ny skiva. Köpte massa skivor på semestern och har hittat massa favoritlåtar fast på olika skivor så klart. Ska försöka bränna ihop dom till en bra:)
Var ute med Detti och fikade lite snabbt innan. Skönt att komma ut lite. Har bara suttit hemma och ugglat sen vi kom tillbaka:)
Ska försöka fixa skivan nu. Det lär nog ta lite tid! Sen ska jag lägga mig och läsa lite. Håller på med Garolina Gynnings Ego-Girl. Recenserar den sen:)





/Tanja


Tror ni jag klarar det?


Roberto

Kroatien är skoälskarnas paradis! Skoaffärer överallt och det är billligt. Speciellt om du kommer på sommaren och det är rea överallt:)

Dessa köptejag på Roberto, min absoluta favoritaffär! 159 kn, ca 220 kr.



Vad tycks?

/Tanja

God Morgon

Sitter och designar skor igen. Att det kan vara så kul! Tänk att få vara skodesigner på riktigt. Vilket drömjobb! Eller om man inte ska tänka lika stort, äga en skoaffär iaf. =)

Idag har jag massor att göra. Ska strax hem till min pappa, sen kommer min mamma hit och senare ska jag fika med Detti. Vi skulle äta nått gott också, får se vad det blir.

Nu måste jag snabba mig!


Plitvicka Jezera

/Tanja

Plitvicka Jezera

I Kroatien finns en nationalpark som heter Plitvicka Jezera. En park med sjöar och vattenfall. Underbart vacker är där. Åker man till Kroatien någon gång borde man åka dit!







/Tanja

Egen designad sko

Nu har Nelly ny tävling. Denna gång ska man designa skor. Vad tycks om mina bidrag?=)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

/Tanja

Vilket dygn!

Gud vilket dygn jag har haft sen jag kom hem. Jag skrev igår att allt skulle vara som vanligt idag men så blev det inte.

När jag kom innanför dörren igår låg där en lapp från fastisghetskötaren att varmvattnet var avstängt till måndag eftermiddag. Jag som var rätt sugen på att duscha efter 25 timmar i en bil:)
När jag gick för att starta datorn ville den inte starta. Fick iaf igång den efter ett tag. Skrev ett inlägg och gick och la mig i lugn och ro. När jag vakande imorse funkade varken internet eller TV!
Nu äntligen funkar allt! Håll tummarna!

Har packat upp och sorterat hela förmiddagen och lyssnat på Dara Bubamaa:) Nu ska jag springa iväg och handla mat så jag har något att äta.

Senare kommer det upp bilder på min shopping och andra semesterbilder:)



/Tanja

Hej Sverige och Hej bloggen

Efter 3 härliga veckor i Kroatien är jag äntligen hemma. Det finns påsar och väskor överallt i lägenheten. Allt som jag shoppat bara står och väntar på att packas upp! Jag har massor att ta igen och massor att blogga om! Vi skulle ha semester från bloggen hela juli men jag kan inte hålla mig längre. Jag tjuvstartar lite redan ikväll. Imorgon ska allt vara som vanligt igen:)
Hoppas ni hittar tillbaka till vår blogg igen!

/Tanja


RSS 2.0