Happy Halloween!!


Mc Yankoo

God morgon! Har inget speciellt att säga eller blogga om förutom att på fredag är det dags för festen med stort F! Ska bli kul att dekorera med alla saker vi köp och jag älskar min kostym! Så håll ut till helgen blir det massa kul här på bloggen:) Till dess får ni en partylåt för att komma i rätt stämning!
 
 
/Tanja

Schweiz..

För ett par timmar sen kom vi hem efter en långhelg i Basel, Schweiz.
 
Vi åkte dit i torsdags för att hälsa på mannens släkt som bor där.
Det var en riktigt trevlig helg, som ett extra plus annordnade de en stor kroatisk fest där och Neda Ukraden var där och sjöng! Hon är grymt duktig!!
 
 
Det var lillens första flygresa och han sov heeela vägen dit men på hemresan var han vaken de första 30 minuterna.. Sen decka han =P
 
 
Det blev också lite shopping till lillen där.. Bl.a. en fin vinterjacka, mockasiner... Blev inget till mig själv denna gången..
 
Lillen åkte pckså spårvagn för första gången =)
 
 
i veckan ska jag och lillen till det nya shoppingcentrat i Malmö, Emporia, tillsammans med Tjolinti =)
 
Ha en trevlig kväll!!
 
/Selma
 
 
 
 
 

Arrow

För några veckor sen började en ny serie. Arrow heter den. Lite som en modern Robin Hood.
 
När festprissen och rikemanssonen Oliver Queen är ute och seglar med sin pappa sjunker båten och Oliver flyter iland som enda överlevare på en öde ö. Innan hans pappa dör avslöjar han en massa hemligheter för honom om hur de rika i Starling City får sina pengar. Oliver lovar sin pappa att överleva så att han kan ställa allt till rätta.
5 år senare blir han hittad och får komma hem igen. Men han är inte den Oliver han en gång var. Upplevelserna på ön förändrade honom och nu är han tillbaka för att skapa rättvisa!
 
Denna serien är så bra! Visst att Oliver helt plötsligt har "övernaturlig" förmåga att klätta, skjuta och slåss. Men det gör inget för det lärde han sig på ön. Haha jag gillar egentligen inte sånt med här görs det bra. Det är väldigt spännande hela tiden och historien om vad som hände på ön kan man inte sluta tänka på.
Väldigt sevärd serie, även för er som egentligen kanske inte gillar denna typ av serie.
 
 
/Tanja

Måndag

God morgon! Klockan är inte ås mycket och jag är redan färdig att gå till jobb. Idag var jag effektiv minsann. Denna vecka händer i så mycket, ska in till stan snabbt idag bara och fik amed Detti imorgon. Men till helgen händer det grejer! Halloween-festen på fredag och sen på lördagen är det stooor juggefest! Ska bli skitkul men uttröttande! hehe
Nu ska jag skriva ihop ett inlägg och tipsa om en ny serie ni inte får missa! Hoppa sni få ren bra dag.
 
/Tanja

Strålande söndag

Strålade sol har det varit denna söndag. Har varit i stan och fikat i min nya tröja från Emporia. Humöret är på topp idag, älskar solen!
 
/Tanja

Outfit i Malmö

/Tanja

Lång dag

Igår var det en lång dag. Detti hämtade up mig redan vid halv 11. Det var nämligen dags för årets utförsäljning på Puma. Vi stod en timme i kö och våra fötter blev till is. Väl inne hittade jag tyvärr knappt något. Fast jag ska inte gnälla. Hittade vad jag var ute efter. Sara hade köpt en regnjacka där förra gången som jag tyckte var så fin. Och igår bara hängde den där på en ställning helt ensam i min storlek. Kan det bli bättre?=)
Efter Puma körde vi till Malmö och Emporia. Det var proppfullt med folk och man kom knappt fram! Men nu har vi sett det iaf. Man fick lite utomlandskänsla emellanåt där. Tyvärr känns det som att det spelar ingen roll att de bygger nya köpcentrum överallt för det är ändå samma gamla vanliga tråkiga affärer överallt. Fast än en gång ska jag väl inet klaga, hittade en tröja jag blev helt kär i i affären Rut & Circle. Har inte sett den affären någon annanstans?
Helt fnittriga och övertrötta åkte vi så klart vidare för lite glutenfri pizza. Man måste passa på när man är i Malmö. Den var lika god som vanligt och full med energi för sen åkte vi faktiskt vidare till Mobilia också. Hittade ännu en tröja där!
Efter en lång och fnittrig dag tittade jag p ålite serier när jag kom hem och sen somnade jag rätt tidigt!
Idag är en ny dag, vi får se vad den bjuder på:)
 
 
/Tanja

Tyck till

Eftersom det inte händer något speciellt och det inte kommer händ anågot speciellt heller så lir det omröstning på senaste outfitsen. Hade varit kul om ni tyckte till lite. Vad tycker ni?
 
 
/Tanja

Lövkastning

God morgon! Då får vi se om det funkar att blogga idag?
Jag är lite omotiverad och trött denna vecka, vill bara att det ska bli helg! Vill soooova länge. Nja möjligheten att sova länge iaf, vaknar ju alltid tidigt ändå:)
 
Iaf i tisdag gick jag och Sara en lååång promenad. Vi promenerade i skogen i 1,5 timme. Fotade lite också. Jag vill ha ett fint höstkort med löv som flyger så där snyggt efter att man har kastat dom! Haha men det är rätt omöjligt att få till ett sånt bra kort. Löven ska ju falla snyggt samtidigt som man själv rä snygg ;)
Så vi gör ett nytt försök nästa gång. Detta var det bästa vi kunde ådstadkomma (?).
 
Försöker hitta fina löv...
 
...och sen lägger dom sig i en hög när dom blivit ivägkastade:)
 
/Tanja

Högre sneaker wedges

 
Som ni alla vet vid det här laget så är jag ju smått besatt av sneaker wedges ;) Hittade dessa precis på Urbanog. Sneaker wedges som är lite högre helt enkelt. Trots min kärlek till "vanliga" sneaker wedges blir det ett stort fett HOPPA på dessa. Vad säger ni andra?
 
/Tanja

Funkade inte

Bloggade ett långt inlägg i morse men blogg.se funkade inte! Störigt! Återkommer ikväll, måste laga mat och annat kul nu!
 
/Tanja

Getting there..

Under dagen så har min fot blivit bättre och bättre, jag går nu bara med en krycka som stöd! Skönt att det går så här snabb framåt! Det var iof. bara en stukning så det är ju tur..
 
Jag kunde inte hålla mig idag, utan jag gjorde klart alla Halloweenpumporna idag och satte fram dem på framsidan!
 
Det är ju inte halloween förrens onsdag nästa vecka, men jag tycker det är så fint med Halloween dekorationer så varför vänta? Dock är inte min fot tilräckligt bra för att jag ska kunna hänga upp resten av dekorationerna idag! Får göra de i början av nästa vecka kanske =)
 
 
Ha en trevlig kväll
 
/Selma

Kryckor..

Igår, bara 2 timmar innan det var dags för babysim så gjorde jag lite kaffe till mig själv och skulle sätta muggen på sin plats bredvid soffan för att sedan kunnna sätta mig med lilleman i soffan!!
 
Då slår jag såklart i tårna i soffbenet! Detta brukar ju alltid göra ont! men det går ju snabbt över.. Men inte denna gången! Så iväg till VC för läkarbesök. Läkaren misstänkte ingen fraktur och tyckte därför jag kunde avvakta ett par dag med att röntga, för blir de bättre så behöver jag ju inte åka in till hbg o röntga..
 
Anyways.. Jag fick köpa med mig kryckor som jag nu hoppar ´runt med och har sjukanmält mig så mannen är hemma och är föräldrarledig för jag behöver ju hjälp med lilleman..
 
Det är konstigt att en så liten grej som lilltån och tån bredvid kan göra så man inte kan lägga vikt på foten! Jag har knappt ont nu, sålänge jag inte lägger vikt på foten! Så det är skönt iallafall! Men bäst hade varit att slippa detta eländet helt och hållet!
 
Ha en bra dag!!
 
/Selma

Fika

Har huvudvärk idag. Jobbade som en galning på jobb idag.
Men trorts huvudvärk har jag varit en runda i stan idag med Detti. Vi gick i lite affärer och sen tog vi en fika och sist en promenad. Det är fortfarande relativt varmt ute så man får passa på.
Vi stannade och tog lite outfit bilder idag men någonting var konstigt med kameran eller platsen vi tog korten på för vi såg väldigt konstiga ut på dom alla. Antingen spökbleka eller aliengröna! Haha så ni får nöja er med dessa tråkiga bilder idag.
 
 
 
 
/Tanja
 

Snart..

Då var en ny vecka här. Måndag idag, det betyder att det är dags för babysim ikväll =) så skojj!
 
I lördags var jag och Jacob med min mamma och mina två brorsdöttrar i närheten av Höllviken på Slättviksgård som säljer pumpor i määängder!! Fanns jättefina pumpor att använda som Halloween dekoration. Jag köpte en stor och några små som jag ska dekorera framsidan av huset med.
 
Idag blev den stora pumpan färdig, nu ska det bara dekoreras klart på framsidan i riktig Halloween-anda!
 
 
Här är en bild på den stora pumpan! Ska lägga upp bild på alla pumporna tillsammans sen när det är färdigt på framsidan =)
 
/Selma

Gårdagens

/Tanja

Lååång söndag

Idag har varit en lång dag och jag har hunnit med hur mycket som helst. Vakande tidigt (ovanligt) och såg att det var fint väder ute. Gick en promenad i det fina vädret. Väl hemma igen bytade jag om och så åkte vi iväg till Net-On-Net och Väla. Köpte inget. Lämnade fakstikt tillbaka istället! hehe På vägen hem stannade vi och tog en promenad i Bruces skog bland alla höstlöv.
Något jag också har gjort massor idag är att äta. Först frukost, sen fika, sen hemmagjorda pannbiffar och nu precis hemmabakta bullar! Tror det blir lite popcorn också ikväll, var längesen nu;)
Vad säger ni förresten om dessa stövletter? Såå snygga!
/Tanja

I skogen med nya tröjan

/Tanja

Våfflor

Tänkte blogga lite snabbt om dagen innan jag sätter mig i soffan för lite serietittande...
 
Jag har varit i Pålsjöskog 2 gånger idag. Först en gång med Selma. Vi promenade lite och fota en massa. Sen åkte jag dit en gång till lite spontant sådär för att äta våfflor i det fina vädret och ännu en promenad.
 
Well well nu ropar soffan! Ha en bra kväll!
 
 
/Tanja

Lördag

God morgon god morgon. Lördag idag, ifall ni inte visste?;) Ska snart äta frukost och sen göra ve mig, ska träffa Selma vid 11. Vi ska hämta ut biljetterna till Breaking Dawn part 2!
 
Fredagkväll igår. Jag och Sandra var i stan oc hdrack några cider. Det var en sådan där jobbgt kväll när inga av ens kläder passade eller vara snygga, inte ens dom säkra korten! Slänge på mig något iaf och mötte upp Sandra. Vi satt och snackade massa sen avslutade vi kvällen med kebabtallrik.
Hoppas ni får en trevlig lördag!
 
 
/Tanja

Varför mustasch?

Senaste trenden är tydligen mustascher. Inte i mäns ansikteen utan på kläder, smycken och annat. Då undrar jag varför? Hehe någon som vet. Ser inte riktigt poängen med det ;)
 
/Tanja

Bumbo stol..

Jag tänkte beställa hem en bumbostol till lillen.. Men så fick jag den briljanta idén att fråga mammorna till de större barnen på ÖF om de har nån att sälja, och hör och häpna! Där var en mamma som hade en blå bumbostol att sälja, plus att den hade bordet till också! Perfekt! Ska gå förbi dem senare idag och hämta den! Score liksom..
 
Sen måste jag erkänna att jag har syndat, och beställt ytterliggare lite grejor till lillen från USA.. vissa av dem e riktigt fräcka! Visar senare vad för grejer!
 
/Selma

Torsdag..

Ännu en dag med underbart höstväder..Iallafall här vi bor! =)
 
Vi började dagen med ett besök på ÖF idag och träffade andra små bebisar och mammor.
babysången är barnens favorit av aktiviteterna de har där verkar det som! Speciellt låtarna där de får hålla i marakas! Dom är så söta.
 
Efteråt blev Jacob så trött så han tog sig en liten powernap medan jag fikade.
 
 
Nu är vi hemma igen och myser, jag ska försöka vika all tvätten som har blivit till ett mindre berg här hemma! Det värsta är att börja, men sen går det snabbt!
 
/Selma
 
 

4 senaste

God morgon!
Idag börjar jag tidigt och ändå sitter jag här. Idag blir det till att slappa efter jobb. Ska koll apå Nashville tänkte jag.
Som jag sagt innan blir det dåligt med outfits under veckodagarna så ni kan väl rösta på mina 4 senaste. Vilken gillar ni bäst?=)
 
/Tanja

Isabel Marant vs. GoJane


Dagens läxa

God morgon! Igår jobbade jag länge sen stod promenad med Sara på schemat. Vi var båda osäkra på om vi skulle gå eller inte, det var ju så kallt!Men vi kom fram till att vi skulle gå en liten promenad iaf. Det slutade med att vi gick i 1½ timme! Det var inte så kallt när man väl kom igång liksom. Så dagens läxa är: Är du osäker så ge det en chans iaf. Gå ut och fryser du kan du gå hem igen ju!

På tal om något helt annat. I just love love love dessa skorna! Dom hade varit perfekta i min garderob. Tillsammans med ett par svarta.

 
/Tanja

Babysim..

Då är en ny vecka här! Lilleman och jag hade en mysig hemmadag idag, sen på kvällen var det dags för babysim! Vi har börjat i en grupp! Lilleman verkar tycka om det! Han plaskar och har sig!
 
Det sista paketet från USA med våra skor och lite till halloweendekorationer kom också som vi hade hoppats på idag! Båda paren stövlar jag beställt passade! Dock var de lite för breda runt vaderna hela vägen upp mot knäna.. men de funkar ändå! Bättre så än att de är för små!!!
 
Nu ska jag strax sova! är helt slut!!
 
Godnatt !!
 
/Selma

Söndag och måndag

Då var det måndagmorgon igen och dag för en ny jobbvecka. Ska gå en promenad med Sara efter jobb idag, ska bli skönt att få röra på sig lite!
Igår var detinte väder för någon motion inte. Det regnade hela dagen. Gick en snabb runda under papaplyet senvar det soffansom gällde resten av dagen!
Förresten idag borde våra skor komma! Längtar ihjäl mig hehe.
Hoppas ni får en bra måndag!
 
 
/Tanja

Nashville

En serie som jag bara måste tipsa er om är Nashville. Den hade premiär förra veckan och jag har redan sett första avsnittet 2 ggr!
 
Den handlar om Rayna, största stjärnan inom countrymusik de senaste 20 åren. Hennes senaste skiva och turne släjer dåligt så skivbolaget vill att hon ska "co-headline" med nya stjärnskottet Juliette annars slutar de promota hennes skiva. Detta blir inte Rayna alls glad över att höra och försöker allt för att slippa. Samtidigt som Juliette gör allt i sin makt för att bli störst inom countryn. Att Raynas familj har sin egen drama att handskas med gör inte saken bättre.
 
Jag gillar countrymusik. Inte så att jag själv väljer country när jag lyssar på musik men om jag hör det någonstans diggar jag det alltid. hehe
Superbra serie iaf med massa bra musik och en hel del drama! Verkligen värd att se!
 
/Tanja

2012-10-14

Idag fick jag lite sovmorgon, då mannen vaknade med lillen och gick ner och bytte blöja å mös med honom.. Så jag fick sova vidare i 2 timmar!! så utvilad jag känner mig nu!!
 
Vi hade ju en fullspäckad dag igår!  Det va kul! Fick köpt lite fina grejer till lilleman också som han behövde! Han växer ju alldelesför snabbt!!
 
Här är en bild som Tanja tog på oss.. jag tyckte den va lite rolig =)
 
 
 
Idag ska vi på söndagsmiddag hos min mamma =)
 
 
Ha en bra söndag!
 
/Selma
 
 
 
 
 
 

Outfit for shopping

Kläderna från WetSeal har kommit and i love it! Linnet på bilderna är nytt, tyvärr ser man inte att det skiftar i sliver. såå fint=) 
/Tanja

Idag:

 
 
/Tanja och Selma

Outfit fredagkväll

 
/Tanja

Kaffepaus..

Nu är Detti å fixar håret, så vi sitter å fikar så länge.. Sen ska vi vidare till Malmö..


Fredagkväll

God morgon!
Uppe med tuppen idag. Har Vaknat flera gånger nu på morgonen av att regnet smattrat mot rutan. Rätt mysigt fakstikt när man vet att man inte behöver gå upp om man inte vill=)
 Idag ska jag till Malmö med Detti och Selma. Vi ska shoppa och äta glutenfripizza i Husie:)
Igårkväll var jag och Detti i stan en runda. Vi skulle ta någon cider men det slutade med att vi åt på Steakhouse istället. Jag hade ätit innan vi gick hemmifrån så jag blev verkligen proppmätt sen!
Nu har jag massa saker att göra innan vi åker! Hoppas ni får en bra lördag!
 
 
 
/Tanja
 

Dekorationer

Wiiiee nu är det helg! Wiiie idag kom lite av våra saker från USA. Bla Halloween-dräkterna, WetSeal kläderna och lite av dekorationen till festen!
Har hunnit prova dräkten, den passade! Har inte hunnit prova WetSeal men det ser bra ut=)
Snart kommer Detti hit. Vi ska ut och dricka cider ikväll!
 
 
/Tanja

Fredag..

Jag skulle precis börja skriva ett inlägg om hur jag hoppas att våra paket från USA kommer snart!! Så poff! står en posten bil utanför!! Dock kom det bara 1 paket idag.. Men det var ett kul paket.. Jacobs presenter från morfar och Tanjas och Saras WetSeal.. Även alla halloween dekorationerna!!
 
Nu väntar vi på de andra paketen =)
 
Ska ta lite bilder sen och visa vad Jacob fick!!
 
 
/Selma

Gårdagens outfit

/Tanja
 
 

Inredningsparty

Har precis kommit innanför dörren. Det tog låång tid att komma hem idag, hade ingen tur alls med bussarna.
Har iaf varit hemma hos min kära mamma idag, hon hjälpte mig at lite fina outfitbilder. Sen har jag hunnit med ett inredningsparty hemma hos Sara också. Mycket trevligt! Det fanns en massa fina saker, men tyvärr var dom lite för dyra för min smak.
Nu blir det lite Hart of Dixie innan det är dags att sova.
 
/Tanja

Frissan..

Sitter hos frisören nu.. Kan ni se vad som ska göras?? :P

Det kommer inte att blir jätte stor förändring, men fräschare :)


Casadei vs. GoJane


Onsdag..

Idag har vi haft en riktig mysdag!! Bl.a. var vi ute på en långrunda med hundarna! Lillen fick inviga sittdelen i vagnen idag!! han verkade gilla de! Sen hade han sina söta babyskor på sig för första gången! =)
 
Det som är bra med vår vagn är att sittdelen har även fullt liggläge men sen också olika sittlägen.. Han är ju fortfarande för liten för att sitta upp helt, men på första snäppet blir alldeles lagom och han ser mer runt omkring sig =)
 
Här är en bild på den lille tröttisen i vagnen!! Man blir ju så trött när man är ute och promenerar =P
 
 
Imorgon har jag tid hos frissan!! ÄNTLIGEN!!! som jag har väntat! Ska klippa och slinga håret!! Det är på tiden!!
 
Ha en bra kväll!
 
/Selma

Kebabtallrik

Igår stod fika med Sofia på schemat. Eller rättare sagt äta. Vi var på Haket och åt kebabtallrik. Satt och snackade en massa strunt.
Var hemma i god tid så jag han kolla några serier också!
Nu var det dags för jobb igen, i eftermiddag ska jag på ,massge!
 
Det blev inga roliga bilder från igår. Tog några snabba outfitbilder här hemma bara.
 
 
/Tanja
 

Välkommen höst!!

Jag gillar hösten!! Lövens vackra färger och lukten av höst är helt underbart!! De senaste dagarna har promenaderna varit extra trevliga bara för det är höst!
 
Idag hämtade jag ut åkpåsen till lillens sittdel till vagnen.. Det är inte riktigt så kallt så man behöver stänga åkpåsen nu, men underdelen är mjuk och bra att ha i vagnen så det blir lite bekvämare för lillen..
 
Hittade äntligen en fin, varm mössa till honom också, med matchande vantar och fuskolle.. Han är så gullig i sin nya mössa!!
 
 
Nu är det snart dags för Svenska Hollywoodfruar !! någon mer som tittar på det?
 
/Selma
 
 

Lace Peplum top

 
När jag först såg denna toppen så tänkte "Såå snygg!". Spets och volangkant i ett liksom, hehe. Sen när jag tittade lite närmare och några fler gånger så gillade jag inte den lika mycket. Så det blir hoppa för mig. Vad säger ni?

2012-10-07

Ännu en helg har passerat! Jag säger som jag alltid säger... Tiden går alldeles för snabbt!!!
 
VI har hunnit med lite i helgen iallafall. Vi var på inflyttnings/födelsedagsfest igår, som var mycket trevligt med god mat och trevligt sällskap!!
 
Idag var jag och Jacob (som ni säkert läst) på väla med Tanja och fika! Sen hann vi med en del provning av kläder, men ingen av oss köpte något.. Det enda som vi köpte var en liten present till min pappa som vi ska skicka till honom sm tack för hjälpen att han skickar sakerna till oss från USA!!
 
Efter väla så lämnade vi Tanja hemma och åkte till lillemans farmor och farfar som bjöd på söndagsmiddag!! Supergott och det va glada att träffa lilleman!
 
Nu har lillen somnat gott efter en händelserik dag! Imoron ska vi ha en mysdag här hemma!! Tänkte faktiskt sätta igång att elda i eldstaden igen!! Så mysigt!!
 
 
Är han inte fin min älskade pojke??
 
/Selma

Söndag

Då var sista dagen på helgen här. Helgerna bara flyger iväg känns det som!
Idag har vi fikat på Väla, Selma och jag och lille Jacob. Nu har jag precis varit och handlat massa mat så nu ska jag göra lax med citronsås. Låter gott va?=)
Ikväll väntar ett avsnitt av The Mob Doctor.
 
Jag anade ju i början av hösten att jag skulle bo i mina sneaker wedges och så rätt jag hade. Som ni ser har jag dom på mig varje dag nästan. Dom är såå sköna. Har faktiskt ett par till från USA på väg hem till mig as we speak;)
 
/Tanja

Dagens outfit

 
 
 
 
/Tanja

Lördagens äventyr

Idag vaknade jag tyvärr med huvudvärk! Men vi hade planerat att åka till Famila och deras Tusen och en Natt tema och sen köpa kanelbullar på City Gross och det ville jag ju inte missa så det var bara att bita ihop...
Dom hade dekorerat hela Familia med tyger och det var riktigt Tusen och en natt-känsla där. Vi tittade på magdansuppträde och fikade.
Vi hann och med att ta lite fina bilder idag till bloggen=)
Nu ropar soffan och dom nyinköpta kanelbullarna!
 
 
/Tanja
 
 

I Love Mummy...

Vi har haft en trevlig fredag! Har fått mycket gjort här hemma idag.. tvättat, organiserat i köket, trimmat hundarnas tassar och öron.. Så helt plötsligt var klockan mycket och jag blev tvungen av avboka passet ikväll.. men nya tag och skärpning i fortsättningen!!
 
Jag och mannen ska kolla film nu, Sjätte sinnet! har itne sett den på ett bra tag! så det ska bli kul.. Filmen hann knappt börja så fick älskligen min redan rysningar haha..
 
Tänkte visa lite mer av vad jag har beställt till lilleman.. som denna halloween-bodyn.. tyckte den va rolig =)
 
 
Nu ska jag se vidare på filmen!!
 
Ha en bra kväll!!
 
/Selma

Fredag..

Idag tog jag och lilleman sovemorgon! Nu leker han lite i sin babysitter och leker och jag dricker kaffe!! =)
 
Ikväll ska jag på Indoor Walking med disko tema på gymmet!! kommer vara lagom trött efter!!
 
Nu ska lilleman och jag snart mysa vidare och lyssna på lite rolig musik som han gillar!!
 
Ha en trevlig fredag!!
 
 
/Selma

Hart of Dixie

Något positivt med hösten är att alla serier börjar igen:)
I veckan hade Hart of Dixie premiär igen. Igår såg jag första avsnittet på säsong 2. Säsong 1 slutade ju så himla spännande med Wade i Zoes säng och George vid dörren! hehe Jag blev inte besviken på avsnittet igår heller. Den där Zoe är allt rolig ;)
 
Nu ska jag åka och jobba! Ikväll ska jag på bio. mysigt!
 
/Tanja

Men in black 3

Igår såg jag äntligen Men in black 3, elller Men in 3 black som jag råkade säga=)
 
För er som inte vet så handlar den om Agent J och Agent K. Dom jobbar för en topphemlig organisation vars uppdrag är att rädda jorden från olika rymdvarelser.
I 3:an måste agent J åka tillbaka i tiden för att hjälpa Agent K att döda en rymdvarelse så att den inte kan utplåna jorden 40 år senare.
 
Så klart är det alltid mycket humor i Will Smiths filmer, likadant med denna. Tyvärr hade jag alldeles för höga förväntningar på filmen då alla sagt till mig att den var superbra! Tanken slog mig några ggr under filmen "Vad är meningen med detta?". Var redo att ge filmen rätt lågt betyg MEN sen kom slutet och betyget sköt i höjden till topppoäng!
Tänk att ett slut kan ha så stor betydelse...
 
/Tanja

Filmkväll

Igår efter jobb lagade jag mat lite snabbt och sen kom Mario och Detti hit. Vi åt och sen tittade vi på film. Vi såg Men in black 3. Vi hade planerat att se den på bio för länge sen men det blev aldrig av så igår var det äntligen dags!
Nu ska jag äta frukost, rostade mackor med skinka och ägg blir det nog idag. Måste variera mig lite. Äter alltid youghurt med flingor annars. Haha intresseklubben antecknar!
 
 
/Tanja

Tillbaka på gymmet..

Igår var min första dag tillbaka på gymmet! Körde med en mjukstart på Zumba.. Det var jobbigt, men jag klarade mig bättre än vad jag trodde jag skulle göra faktiskt.. Det var ju trots allt ett tag sen jag tränade!!
 
På fredag ska jag på indoor walking, det har disko-musik som tema denna fredagen, den har olika teman varje fredag =) Så det blir kul!!
 
Nu ska jag dricka en kopp kaffe, sen blir det promenad med lilleman och hundarna.. Vi har en fin 6 km runda vi brukar gå =)
 
/Selma
 
 
 
 
 
 

Cloud B Gentle Giraffe..

En annan sak jag beställde till lilleman från USA är denna giraffen..
 
 
Det är ett mjukisdjur som har en speldosa som spelar 4 olika sorters ljud. Denna giraffen har bland annat vattenfall och djungelljud..
 
Lillen har redan fåret från samma tillverkare och den har varit väldigt populär! Så nu ska lillen få lyssna på lite nya ljud i vagnen/sängen... Kan verkligen rekommendera den produkten!!
 
/Selma
 

Schweiz...

Jag vet inte om jag nämnt det här på bloggen, men vi ska till mannens släkt och hälsa på dem i Schweiz och medans vi är där så ska deras Kroatiska klubb i staden annordnar en fest där Neda Ukraden ska sjunga!! Hur perfekt blir inte den helgen?? Ska bli kul och träffa släktingarna!
 
Jag har aldrig varit i Schweiz, men efter att ha sett Sunes sommar som liten så är det Sunes och Håkans bild av Schweiz jag har i huvudet.. haha..
 
Det blir lillemans första flygresa åsså!!
 
 
 
Neda sjunger faktiskt åsså ett par av sina låtar på Slovenska!!
 
 
 
Ha en bra dag!
/Selma
 
 

I spoil myself online...

God morgon! Hänger vid datorn som vanligt när jag egentligen borde göra annat!
Idag ska jag iväg på någon utbildning efter jobb med Daria.Först ska vi till stan och käka och sen ska vi bli lite klokare. Hoppas det är givande!
Börjar iaf morgonen med denna klockrena tröjan. Haha den hade verkligen fått flytta in i min garderob!=)
 
/Tanja

Mjölk..

De e lustigt hur hela morgonen kan börja upp och ner när man itne har mjölk hemma!! När mitt morgonkaffe var klart upptäckte jag att jag inte hade någon mjölk hemma.. Ok tänkte jag, det är väl inte hela världen att jag itne har mjölk i kaffet.
 
När jag sen började fundera på frukost så tänkte jag att det skulle vara gott med pannkakor till frukost, men det gick ju inte. Nästa tanke var flingor men har ju inte heller någon yogurt och mjölk som brukar komma i andra hand till flingor va ju inte ett val.
 
 
Får gå iväg till affären här i byn sen för att handla lite mjölk och yogurt antar ja! Så morgondagen får en bättre start!!
 
Annars har vi inga planer idag! Blir att mysa hemma..
 
Ha en bra dag!
 
/Selma
 
 

Idag kanske

Då var det måndag igen och ny vecka. Jag borde städat igår men orkade inte så nu vet ni vad som väntar mig när jag kommer hem idag...
I dag ska förhopningsvis våra saker från USA skickas hit. Jag längtar massor! Under tiden får ni en bild på nya skjortan på Ullared...
 
 
/Tanja

RSS 2.0