Weekend i Varberg - del 2

Kl 18 var det dags för middag i restaurangen. Vi fick tyvärr inte välja tid själv och jag kände mig kanske lite överklädd kl 6 på kvällen i mina 10 cm stilettklackar och kjol!
 
Jag hade sett mycket fram emot maten då det alltid brukar vara så gott här men tyvärr var vi båda rätt besvikna. Menyn var konstigt komponerad och vi fick inte välja mellan alla rätter i vårt paket. Vilket var synd för jag hade spanat in mig på några saker som inte fanns tillgängliga.
 
 
Efter maten och med lite vin i systemet roade vi oss med att utforska hotellet, ta kort och så klart vår nya underhållning, TikTok-challenges.
 
Nästa dag började med en god och stoor frukost och sen fortsatte dagen som kvällen innan slutat. Hänga på hotellet med alla fina möbler och miljöer.
När vi checkat ut besökte vi lite museum där vi bland annat såg en utställning om kvinnliga möbeldesigners och sen kunde vi inte motstå lite mer shopping innan vi åkte hem.
 
Detta ställ skrek 'köp mig' till mig när vi var på New Yorker. Men tyvärr passade det inte!

Weekend i Varberg - del 1

I helgen vardet äntligen dags. Vår framflyttade helg i Varberg gick av stapeln trots magsjuka och VAB under veckan.
Det skulle bli lovande väder så vi körde upp tidigt och promenerade i stan. Vi kunde så klart inte låta bli att shoppa och nu äger vi både likadana jackor och skor! Man blir ju som man umgås.
 
Nya bootsen åkte på direkt minsann!
 
Vi promenerade även förbi fästningen men hoppade faktiskt över museet. Vi ville njuta av solen så mycket som möjligt. Vi fikade vid Kallbadhuset och när det började bli em och kallt gick vi för att checka in och hänga på rummet.
 
 
Vi hade bokat DeLuxe rum och såg fram emot lite hotellhäng.
 
Eftersom jag är en rastlös själ blev jag rastlös på rummet och bestämde att det var tvunget att hända något (nästa gång ska jag ta med en bok så kanske jag kan slappna av lite) så jag visade Detti hur kul det är att spela in Tiktok, vilket jag själv precis lärt mig. Hon var inte sen på att inse tjusningen även om hon kanske inte var lika exaleterad som jag!
 
Så klart blev det en TikTok med med våra jackor och boots. Go best friend!
 
fortsättning följer...

RSS 2.0