Kroatien & Bosnien Dag 5, 6 & 7 - Zagreb

På tisdagen tyckte vi att det var dags för D att också få ha lite roligt. Vi hade hittat en restaurang på Google med en stor lekplats och ett minizoo strax utanför Zagreb som vi tänkte köra till. Vi körde så klart fel och D blev otåligare och otåligare. Vi stannade på en restaurang för att fråga om vägen och det visade sig att det fanns en stor lekplats även där. Vi bestämde oss för att stanna där istället vilket visade sig vara ett bra beslut! D hade jättekul och sprang fram och tillbaka och vi vuxna åt en supergod lunch.
På kvällen mötte vi upp gänget igen för en sista middag på stan innan mamma och kompani flög hem igen.
 
Vi var inte riktigt klara med vår shopping kände vi så sista dagen åkte vi ut till Arena Centar för att se om vi hittade något kul. Och det gjorde vi. Vi fastnade inne på Terranova som hade kläder för oss alla tre. Vi köpte så mycket fint att tjejen i kassan fick kalla in förstärkning.
 
Tidigt på torsdagmorgon var det dags att flyga hem igen. Hemresan gick smidigare än smidigast och D sov sig ännu en gång igenom nästa hela flygresan. Det var många lediga platser på flyget så vi passade på att bre ut oss ordentligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0