Hösten är här

Invigde mina gröna byxor i helgen. Har varit ute efter gröna byxor sen jag och Sara var i Wien och jag såg ett par som jag aldrig köpte.
 
 
 

Födelsedag i Ullared

Kan ni gissa var jag var i söndags? Ullared! Brukar åka runt min födelsedag varje år med mamma. Hittade en hel del. Nu är Ds höst och vinter-outfits inköpta och välmatchande!
 
 
Bästa fynden var lätt min rosa bomberjacka för 149 kr (kärlek vid första ögonkastet) och D's Blixten McQueen dräkt för 70 kr!

Loppis i Landskrona

I  helgen fyllde jag år och det har firats ordentligt. Med shopping! Fick födelsedagssång och frukost på sängen av D tiddigt på morgonen och sen skyndade jag mig iväg för loppis med Detti i Landskrona. Som vi fyndade!
Lunchen åt vi tillsammans med männen och barnen när vi kom hem, i trädgården med solen som sken. Mysigt!

The Bold Type

Vi senaste seriemaraton var The Bold Type. Såg bara något avsnitt och blev fast direkt.
Serien kretsar kring 3 tjejer i 20 årsålderns som arbetar på tidningen Scarlett. Jane, Kat och Sutton, bästa vänner som kämpar för sina karriärer och för varandra. Varje avsnitt tas något vettigt/allvarligt/rätt i tiden ämne upp och diskuteras tex homosexualitet, våldtäkt, feminism osv och det görs på ett väldigt bra sätt!
Jag var hooked från första stund och till och med min man sa "denna serien verkar ju bra". Haha alltså borde även ni testa den=)
 
 
 

Klänningar

Håller på att kolla på långklänningar. Tema för nyår detta året medför att klänningarna vi ska ha är blå. Det gäller att vara ute i god tid, beräknad leverans är redan i mitten/slutet av nov. Dessa väljer jag mellan. Gillar paljettklänningen men den är lite i dyraste laget. Klänningen längst till vänster känns riktigt Tanja men vet inte hur lång den blir på mig.
Får se vilken det blir. Temat får ni veta när det närmar sig;)
 
 
 

Födelsedag

Då har en vecka gått och det var helg på nytt. Igår hade jag en perfekt kväll med dom bästa tjejerna. Fyller år snart så bjöd in på middag och dricka i nya loumgehörnan. Trodde först vi skulle få sitta inne hela kvällen men vädergudarna bestämde sig för att ge mig ett loungehörnehäng innan hösten är här på riktigt.
Musik,sång och dans, skratt och djupa samtal om vartannat och en tema-ballong så klart. Precis som jag vill ha det!
 

Bella fyller 3

I söndags hade Bella 3 års kalas med Pippitema. D ville abslut inte klä ut sig, han brukar gilla det annars men denna gång ville han absolut inte. Han hade iaf jättekul på kalaset och ville inte gå hem. Bad så snällt om att bara få leka en liten stund till varenda gång jag sa att det var dags att gå. Det är klart svårt att slitas från skattjakt, pannkakstårta men framförallt studsmattan!
Tack för ett roligt kalas!

Loppis

I lördags var det dags för årets första loppis och jag och Detti var så taggade. Fyndade lite kläder bla världens fulaste dinosaruietröja som D bara älskade såklart. Jag sa att det var en pyjamaströja för det finns ingen chans att han har den nån annanstans än hemma. haha Köpte en hel del pussel, spel och böcker också. Behöver byta ut till lite mer utmanande så det var perfekt. 
Trots fynd kände vi oss inte färdiga så efter blev det fika och mer shopping fynd. Likadana bomberjackor fick följa med hem. 
 

RSS 2.0