HHC upp i ettan

Idag är det torsdag och jag är hemma från jobb. Har haft huvudvärk i några veckor nu och idag fick jag nog. Gick till doktorn och han trodde jag fått inflammation i mina nackmuskler.

Igår var jag iväg på hockey. Sista matchen för HHC denna säsongen. Har inte varit där på hela året så det var kul att se en match iaf! HHc vann med 4-3 men när slutsignalen ljöd kastade ändå båda lag hjälmar och klubbor och firade. Båda lagen gick nämligen upp i ettan.

Tyvärr var där ett gäng som tändle en bengalsk eld inomhus så brandlarmet satte igång och lokalen fick utrymmas. Brandkåren kom vilket kostade klubben 15.000:-. Onödigt!

"Bengalisk eld utrymde Olympiarinken"

"HELSINGBORG. Kvalmatchen i ishockey till division 1, mellan Helsingborgs HC och Kallinge/Ronneby IF, på onsdagskvällen blev försenad eftersom någon tände en bengalisk eld under en av läktarna.Brandlarmet utlöstes strax före klockan 19, Olympiarinken fick utrymmas och räddningstjänsten kom till platsen. Publiken kunde dock återvända till hallen efter en kort stund.

– Det är en träläktare och den kunde mycket väl tagit eld. Det fanns cirka 1 000 personer i hallen och det kunde gått illa, säger stabsbrandmästare Lennart Linderos."


/Tanja

Hallå huset!

Idag när jag kom hem från jobb väntade 2 paket på mig. Sakerna från USA och min bok. Jag blev väldigt besviken på kläderna och skorna vid första anblicken, men när jag väl provat dom kändes det bättre. Jag hade beställt skor åt Sofia också men tyvärr var det något konstigt med dom. Dom var väldigt små i storleken. Typ 3 storlekar för små, vilket i och för sig var bra fö rmin del, för mig passade dom. Och snygga var dom så jag tror att jag behåller dom=)
Stövlarna däremot var för små så dom täntke jag skicka vidare till sara=)
Får lägga upp bilder på alla sakerna någon annan dag för nu ska jag läsa min nya bok. Sweet Valley Confidential=)

Passade på att fota "Sofias" skor och min nya skjorta samtidigt som boken. Hahainte dåligt va?=)
 

Trinny och Susannah stylar om Sverige

Idag kl 9 är det premiär för Trinny och Susannah stylar om Sverige. Tänkte bara tipsa er om det=)



/Tanja

Håll tummarna

God morgon! Då var det måndag igen. Idag är det mulet med moln över hel ahimlen. Vilken tur vi hade med vädret i helgen=)

Idag ska jag jobba sen komma hem. Håll tummarna för att jag har fått ett paket på posten. Eller två=)

Ville förresten visa detta linnet från WetSeal. Tyckte den var jättefin. Gillade tyget också. Vad tycker ni?


/Tanja

Helgen igen

God morgon alla! Vilken riktig vårhelg det har varit. Solen har stårlat och det har varit massa plus grader.
I fredag somnade jag tidigt. Vet inte vad det är med mig har varit grymt trött hela veckan?

Men jag vakande pigg och utvilad iaf när Detti hämtade mig på lördagen för att åka till Lödde. Det var en perfekt shopping dag. Både jag och Detti hittade precis vad vi var ute efter. En vit skjorta och en svart volangtoppp till mig och världens snyggaste skor till Detti. Jag hittade också mina favoritsolglasögon fast i en annan färg. Vi hann med en glass på Max också. Så god den glassen var! Ska ni köpa glass någon gång köp den på MAX. hehe=)
Jag hann också med att läsa en stund i solen igår innan det var dags för Earth Hour på kvällen. Tände ljus i hela lägenten och spelade spel.

Idag har jag gått en lång promenad och ätit glass i solen. Ska fika med Selma om ett tag. Ikväll kommer Sara hit kasnke. För lite filmkväll eller bara en massa tjejsnack.


Nya solglasögon och ny topp=)

/Tanja

Vad är det för värld vi lever i?

God morgon .
Jag har funderat mycket på sista tiden. På världen vi lever i och alla katastrofer. På svenska samhället och dess ideal.
Naturkatastrofen i Japan och kärnkraften som hotar att förstöra stora delar, inbördeskriget i Libyen och oroligheterna i resten av mellanöstern. Man läser i tidningarna varje dag och det blir värre och värre.

Dom lybiska rebellerna som bönar och ber om hjälp och flygförbud. Efter lång tid införs ett flygförbud över Libyen. Och nu tänker snälla Sverige skicka JASplan dit och stödja rebellerna. Men av vilken anledning? För att göra PR för JASplanen som säljer alldeles för lite! Planen har aldrig varit i strid så inga krigsländer vill köpa dom. Om dom nu får strida lite i Libyen så kommer vi sälja fler av dom.

Jag har skrivit innan om kroppsidealen i västvärlden. Hur unga tjejer dagligen matas av bilder och värderingar som är helt fel. Man får intrycket att det enda som spelar någon roll är vad du äter för att hålla dig så smal som möjligt, vad du har på dig och dina senaste inköp.

Jag är så otroligt trött på denna förvridna värld och det känns bara helt fel att blogga om skor och kläder oavbrutet!


/Tanja

Earth Hour - Släck för en ljusare framtid

På lördag är det dags för Earth Hour igen. Då släcker 130 länder allt ljus mellan 20.30 - 21.30.

"Earth Hour – den största miljömanifestationen genom tiderna. Då släcker vi ljuset under en timmes tid för att skicka en signal till världens beslutsfattare om att ta klimatfrågan på allvar."

Jag tycker alla borde vara med på Earth Hour. Det är inte svårt att inte använda lampor, datorer och Tv apparater i en timme. Passa på att göra något mysigt över det.
Gnäller du alltid på din pojkvän att han tittar för mycket på Tv? Utnyttja denna timme till att verkligen umgås! Tänd levande ljus och spela något spel.
Är du stressad och hinner aldrig ha tid för dig själv? Utnyttja denna timme och läs en bra bok i skenet av levande ljus!

Visste ni förresten att i Sverige förbrukar vi resurser som om vi hade 3 planeter, i Usa som om vi hade 4 st och i Sauidiarbaien som om vi hade 6 st?

Jag ska iaf släcka. Ska du?



/Tanja

Onsdag..

Nu har jag vaknat till! Har gått 2 natt-turer i rad på praktiken! Tycker det är skitsvårt att sova när det är så fint väder ute! men fick sovit ett tag iallafall =)

nu ska jag dricka kaffe och sen blir det en promenad i detta fina väder!!! =)

/Selma

Träningsvärk?

God kväll i stugorna!
Jag har precis skrattat så mycket att jag lär här träningsvärk imorgon. Kollade på gårdagens av snitt av Big Brother. Haha så fulla dom va! Jag måste försöka hålla mig vaken til kl 22 ikväll, så jag kan se nästa avsnitt. Jag vet att 22 är tidigt men jag somnar alltid innan dess, kan inte hjälpa det=)

På tal om något helt annat så är det våffeldagen på fredag. Är trött på färdigvåffelmix. Någon som har ett recpet på våffelsmet?=)

/Tanja

Dekorationer..

I helgen var jag o Tanja på flowertem i HBG o kollade efter krukor till bröllopet att ha på borden och hittade de perfekta!!!!! Sen beställde jag även en likadan kruka men i mindre format att ha ljus i bredvid =)



/Selma

Shopping

God morgon! Sitter och väntar på att åka till jobb. Tänkte passa på att visa mina senaste fynd. Jag och Detti shoppade lite från AmiClubWear för någon dag sen. Det borde komm apå posten nästa vecka=)


Sara, jag köpte stövlarna ändå. Jag hoppas på att dom passar;)

/Tanja

Yves Saint Laurent vs. AmiClubWear



En bra helg

Hej bloggen! Nu är jag tillbaka igen. För tillfället iaf. Jag har haft en bra helg och känner mig på bra humör. Blev sugen på ett blogginlägg=). Jag vill titta tillbaka i arkivet och komma ihåg denna helgen.

igår morse träffade jag Ann-Marie i stan och åt frukost. Det var på tiden att vi sågs, alldeles för länge sen. På eftermiddagen åkte jag och Selma till Väla. Båda var riktigt shoppingsugna och därför hittade vi inget så klart. På kvällen poppade jag popcorn och såg hela veckans Big Brother.

Idag vakande vi och åkte till Malmö på Resmässa. Det var superkul! Massa utställare och tävlingar. Vi fick riktigt bra tips om resor vi är sugna på att göra. Vem vet vi kasnke funderar om inför sommaren redan?=)






/Tanja

Tråkigt

Jag har ingen inspiration för tillfället alls att blogga. Det händer inget speceillt kul just nu. Allt rullar på som vanligt. Får knappt någon respons på bloggen alls vilket också känns lite tråkigt.
Återkommer när inspiration har infunnit sig igen.

/Tanja


Klippdags

Idag ska jag klippa mig! Wie!

/Tanja

100

God morgon/förmiddag! Jag har en eftermiddags tur på praktiken idag så jag njuter a min sovmorgon! Har precis vaknat men har inte kommit längre än att jag sitter i soffan framför tvn =)

Idag är det 100 dagar kvar till bröllopet!! tiden går snabbt! och det är ju bra! men har en del kvar att göra också!! men det är io. bara kul!! Förresten, vi har ett paket med bröllopssaker till på väg från USA!! hoppas de blir bra!!

Nu ska jag faktiskt resa mig och fixa lite kaffe och frukost!!

Ha en bra dag allihopa!!

Snyggt

God morgon! Idag skiner solen och jag är på bra humör!
Hittade massa snyggt igår på WetSeal som jag var sugen på att handla. Skulle skicka iväg beställningen nu på morgonen. Men så funkar inte sidan! Tror ni det ä rnågon som försöker säga åt mig att inte handla?=)



/Tanja
Jag bara måååste ha denna!

Zanotti vs. GoJane



Topshop+Brian Atwood?

Kommer ni ihåg dom snygga skorna från Brian Atwood som Victoria Beckham hade matchat så snyggt? Kollade vad jag hittade på TopShops sida. Tyvärr är klacken i silveri stället vilket föstör lite annars var dom väldigt lika!


/Tanja

God morgon

God morgon!
Idag var det segt att gå upp. Tittade på BB igår. Sanna åkte ut. Hel tok han var rätt tråkig! Tur att Katerina inte åkte ut. Jag har inte lyckats bestämma mig än om hon är ok eller bara helt knäpp, haha.

På tal om något helt annat så hittade jag ännu ett par perfekta sommar skor! Ni ä rnog trött på allt tjat om korkklack men jag måste bara ha ett par!


/Tanja

Kvällen med Sofia

I fredag var den den 11 vilket betyder Sofia-time. Sofia kom hem till mig så kastade vi i oss lite mat sen förfestade vi lite. Vid halv 11 åkte vi in till stan en runda. Gick rundor på lite olika ställen. Vi hann med att fota lite på vårt vanliga ställe. Sen han vi med en runda in på killtoan. Någon hade spytt ner hela tjejtoan och det var akut. Visste ni förresten att pissoaren spolar bara man kommer i närheten? Haha vi blev helt livrädda när vi gick förbi den och den började låta värsta!
Det var en rätt lugn kväll iaf, vi satt och snackade en hel del. Men det är ju roligt det med:)









/Tanja


Helgen som gått

Äntligen hemma! Jag har varit iväg hela dagen. Kom precis innaför dörren och tack och lov så fungerar mitt internet.

I morse när jag vaknande åkte vi in till stan och åt frukost. Sen åkte jag direkt hem till Sara. Vi tittade på Big brother och pratade en massa. Från Sara hem till Detti där vi arbetade på vårat "projekt".

Annars har det varit en lugn helg. Var i stan med Sofia i fredags.Får visa bilder i ett annat inlägg. Igår var jag hemma hela dagen med grym huvudvärk.Kollade på melodifestivalen på kvällen.

Nu måste jag se till att laga lite mat.

/Tanja

Inget internet!

hej alla!
jag sitter hemma hos Sara nu och äter hemmbakad tigerkaka. Skulle bara säga att mitt internet har inte funkat på hela helgen därför har jag inte bloggat.
Har massa att berätta så kart! Har en hel del Big brother avsnitt också att kolla på men utan internet är det svårt!
Så håll tummarna förmig att det funkar närjag kommer hem.

/Tanja

Fredag!!

Jahaa, denna veckan gick snabbt! =) och nu är det helg!! =)
Idag står det plugg plugg och åter plugg på schemat!! och ikväll ska vi iväg på brunos firmafest =)

Men nu ska jag först njuta av en kopp kaffe =)

/Selma

Igår och idag

God morgon! Igår va en lååång dag. Jag började blogga på morgonen men fick så himla bråttom och fick stänga ner allt.
Efter jobb igår var jag och daria istan och käkade sen kl 7 var det dags att jobba igen. Var hemma ca 10. Då somnade jag som en stock!
Ikväll är det fredag och Sofia kommer vi. Vi ska festa! Wie=)


/Tanja

Big brother

Haha jag skäms fan nästan för att säga det men Big Brother är fan bästa programmet. Jag är helt beroende. Har suttit sen kl 8 och kollat. Har fan viktigare saker att göra egentligen!
Min favorit är lätt Gurkan. Haha han är grymt! Gillar Vanessa också. Tobbe gillade jag med, synd att han gick ut!

Tittar ni på Big Brother? Har ni någon favorit?


/Tanja

Shoppingabstines

Jag är riktigt sugen på att shoppa! Det kliar i fingrarna varje gång jag går in på WetSeal och AmiClubwear. Men jag ska ju inte handla! Har ingen plats för nya saker plus att jag måste spara lite pengar!

Har ni något bra knep som hjälper en att hålla sig i från shoppingen?


/Tanja

Snart semester?

God morgon! Idag är jag trött. Gjorde inget alls igår. Planerade min semester gjorde jag i och för sig. Vet inte om vi ska åka till USA, Portugal eller Kroatien som vanligt. Ska ner på resebyrån i helgen och kolla läget lite!

ÅHH vad jag längtar!


Jag i Kroatien förra året.


Jag i Zagreb på min födelsedag 09.

/Tanja

Ormskinn

God morgon! Börjar dagen idag med strålande sol och ett par snygga skor. Det blir man alltid på bra humör av:)


/Tanja

Underbart med färgad sula

Behöver jag säga något? Underbart!


/Tanja

Vickis Vintage Butik

Igår läste jag färdigt Vickis Vintage Butik av Isabel Wolff.

Boken handlar om Vicki som har varit med om sin bästa väns tragiska dödsfall. Hon är helt knäckt men bestämmer sig för att öppna en alldeles egen vintage butik, för att orka vidare med livet.
Genom sin butik träffar Vickis på en mängd olika människor som hjälper henne genom livet. Den gamla damen Ms Beel med sin alldeles egan sorliga historia, Annie som blir Vickis nya bästa vän, Dan den excentriska reportern och Miles den omtänksame mijlonären.

Boken var bra. Värd att läsa, spciellt om man gillar mode och vintage. En minus ger jag för alldeles för långa kapitel. Svårt att kunna lägga i från sig boken när man vill vilket gör att man drar sig lite för att börja läsa.
Sen vet jag inte riktigt vad jag tycker om att allt löser sig lite för enkelt och slumpmässigt i boken?



/Tanja

Måndag

God morgon! Måndag idag. Idag ska jag hem till Sara efter jobb och hälsa på. Äntligen! Det känns som en evighet vi sågs, så det ser jag fram emot!

'

/Tanja

Fest igår, söndag idag

God morgon! Eller god middag kasnke=)

Jag har precis ätit frukost och hoppades på att kunna läsa i solen lite idag igen men det ville sig inte. Moln över hela himlen! Håll tummarna för att det ger med sig...

Festen igår var så där måste jag säga. Jag gillar inte den lokalen. Den är för stor. Tycker inte den känns som festokal, mer som en balsal eller något. Sen var musiken så där. Vi satt mest ner hela kvällen.

Nu när solen svek mig ska jag nog ta och titta lite på Big Brother i stället.











/Tanja

Tvätttidstjuv!

När jag kom ner i tvättstugan precis och skulle hänga uppp mina nytvättade kläder stod det en arg tjej utan för. Jag hade visst stulit hennes tvätttid! Jag var helt säker på att det var idag jag skulle tvätta, men det var i morgon tydligen.
Jag bad så hemskt mycket om ursäkt och tog med all min tvätt upp i lägenhet. Just nu hänger det tvätt på varenda ledig yta i lägenheten. Fick improvisea och hänga ut lite på balkongen också för att få plats!



/Tanja

5 tecken måste man lyssna på

Är ni vidskepliga? Jag är! Eller kasnke inte vidskeplig men jag tror på tecken liksom. Detti också tydligen!
Igår skrev jag ju att jag och Detti ska se Shan Atci på söndag och att jag skulle köpa biljetter. Men vi struntar i det! Det har nästan varit omöjligt för oss att få tag i biljetter.

Första gången vi skulle köpa funkade inte hemsidan, andra gången vi skulle köpa funkade inte Dettis kort, tredje gången vi skulle köpa funkade inte internetbanken och fjärde gången vi skulle köpa krånglade det att bli medlem. Dessutom drömde Detti igår natt om att hon var med om en bilolycka!

Vi blev helt oroliga och bestämde oss för att inte gå!

Vad tycker ni? Var det tramsigt av oss eller hade ni gjort likadant?



/Tanja




God morgon

Godmorgon! Idag skiner solen. Så underbart! Hoppas det håller i sig hela dagen.

Jag vakande på bästa sättet i morse förresten. Jag vakande ur en dröm som handlade om att en tjej jag träffade gav mig ett par 61.000 dollars skor hon fått av sin man för att han varit otrogen. Haha snacka om att jag vakande med ett leende på läpparna=)

Nu ska jag göra varma mackor och sen ska jag bara njuta av lördagen!

Förresten är ni vidskepliga? Om ett stund kommer det upp ett inlägg om det!

/Tanja

Tååårta =)

Äntligen helg! detta e min första helg på några veckor nu som jag e ledig fredag kväll tom. söndag.. =) Jag är faktiskt tom. ledig på måndag!

Imorgon ska jag och älsklingen till konditorn som ska baka vår bröllopstårta och provsmaka och välja tårta hur den ska se ut och så =) aaa, ska bli skojj!!

Här är lite fina bilder på olika tårtor som jag hittat på google..



Ska dock inte ha en rosa tårta själva..

/Selma


Inför helgen

Då var det fredagkväll och man var äntligen ledig. Denna vecka har känts grymt lång! Åkte in om Gina på hemvägen som jag sa och så klart så var skjortorna inget att ha.

Vad händer i helgen då? Imorgon ska vi iväg hela tjejgänger på fest. Halid Beslic och Tifa sjunger. Det ska bli super kul. Undra vilka skor jag ska ha?=)
På söndag uppträder Shan Atci i Malmö och vi ska dit med detti och Mario. Ska köpa biljetter strax. Hmm undra vilka skor man ska ha?:P
Det ska tydligen bli strålande sol hela helgen så jag tror jag ska passa på att sitta och läsa i solen lite!

Vad ska ni hitta på i helgen då?

/Tanja



Ginaskjorta

Idag ska jag in om Gina på hemvägen och se om denna skjorta är något att ha! Jag har skjutit upp det i flera dagar så håll tummarna för att den finns kvar!


/Tanja


Bröllopsskor?

I sommar gifter ju sig Selma och jag ska vara tärna. Min klänning ska vara lila med lite blingbling. Hittade dessa skorna och kände att dom var perfekta till! Tror jag ska se till ha beställahem dom! Vad tycker ni? Duger dessa skorna till bröllop?


/Tanja

Usch vilken frukost!

God morgon! Sitter just nu och äter mina nyinköpta flingor. Tänkte bara varna er för dom! Dom var inte alls vidare goda. Flingorna var grymt sega och tränbären ännu värre, dom får du typ tugga en kvar. Nej det blir inte att jag köper dessa fler gånger!


/Tanja

Drömskor

Kommer ni ihåg den där trippelplatån som jag tjatade om hela tiden ett tag? Hittade ett par underbart snygga skor till, med just trippelplatå. Tyvärr har jag insett att det är inte lönt att köpa fler par då det är helt omöjligt att gå i dom. Bara jag provar dom inohus håller jag på att vricka fötterna.
Men dom är fortfarande lika snygga så drömma kan man ju ;)


/Tanja

En ouftit?

God morgon! Idag är det onsdag och jag ska till stan med Detti och fixa inför ett av alla mina "projekt". Jag vet att mina inlägg har blivit lite opersonliga men jag håller på varje dag och fixar med mina projekt som jag kallar det=) Tyvvär är det inget jag kan berätta om här riktigt än, så det får mest bli bilder på snygga skor och kläder. Men det är ju kul det med, eller?=)

Förresten jag fotade ju en massa outfita för någon dag sen på en massa kläder jag inte hunnit använda än. Mest för att det är så himla kallt hela tiden.
Jag längtar till våren så jag kan få se ut så här! Älskar dessa skorna. Tyvärr gör dom aldrig sig rättvisa på bild, färgen blir lite gulaktigt konstigt. Det är precis samma färg som koftan i verkligheten=)



/Tanja

Kornblå bikini

Denna bikinin vill jag ligga och sola i på en "strand" i Kroatien i sommar. Älskar den blå färgen. Och så snyggt med flätorna=)


/Tanja

Min låtsas fru

I söndags var jag på bio och såg Min låtsas fru med Adam Sandler och Jennifer Aniston. Jag var lite orolig för filmen har fått väldigt dålig kritik. Och visst filmens innehåll var väldigt meningslöst men man fick en riktigt feel-good känsla av den.

Filmen handlar om en man, Danny som bär en vigslering för att ragga upp tjejer. Han ljuger ihop historier om hans elaka fru och då faller tjejerna. En dag när ringen är i fickan träffar han en tjej som han genast blir kär i. När hon hittar ringen får han panik och berättar att han och hans fru är på väg att skiljas. När hon kräver att få träffa exfrun, det är då problemen börjar...

Jag gillade filmen. Man fick många roliga skratt och efteråt mådde man lixom bra:)



/Tanja

Ännu mer sommar

Börjar denna tiiidiga morgon med ännu fler sommriga skor. Dom lysande färgerna och så klart korkplatån!


/Tanja

RSS 2.0