Happy Halloween

Inlägget kommer upp lite sent men hoppas ni haft en bra Halloween!

Smurfat en pumpa

Det är mycket Halloween som gäller framöver. Idag började vi med att carva våra pumpor från trädgården. De hade inte hunnit bli riktigt orangea än men är så stolt att dom är hemmaodlade så är nöjd ändå!
Vi passade även på att rosta pumpakärnorna som både D och jag älskar! Vi ska äta dom efter maten när vi ska titta på riktiga smurfarna. D vill väldigt gärna på titta på de riktiga filmerna av alla barnprogram. Tjatar om TMNT hela tiden men njaaa, tror Smurfarna är lite mer passande.
Imorgon ska vi pynta i huset lite sen på kvällen är det Halloween-middag och tv-mys med kusinen.

Regn och pyssel

Har nu vaknat ungefär 7000 gånger av ösregnet som slår mot fönstret och en gång av D som inte heller kan somna om. Lovely nått! 
 
I och med att ingen kan sova kan jag ju lika bra passa på att blogga.
 
Ds stora nya intresse är pysselböcker. Igår gick vi till coop där han fick panta flaskor, hämta ut pengarna, dela dom på hälften. En hög fick han stoppa i sparbössan när vi kom hem resten fick han välja själv vad han skulle handla för. Det blev en McQueen pysselbok. Den pysslade vi sen med i 1,5 timme. 
Bra val!
 
 

Ledig

Nu är jag på väg hem från jobb och en veckas lov väntar! Här haft otroligt mycket att göra de senaste 3 veckorna så lite ledighet är behövligt. 
Nästa vecka väntar bibliotekshäng, bröllop i rådhuset, och halloweenfirande minst 3 gånger. Haha tur jag måste maxa allt. 
Trevlig helg! Blir förhoppningsvis många uppdatering framöver😀

Spa på Lögnäs Gård

Idag har jag spenderat en stor del av dagen på Lögnäs Gårds spa tillsammans med Detti och Mira. Det var verkligen välbehövlig, kände hur jag kom ner i varv under dagen. Var inte riktigt medveten innan hur uppstressad jag varit.
Vi började med en lång frukost sen satt jag en lång stund vid fotbadet och läste en Hälsotidning om giftfritt och ekologiskt. Satt i sköna massagestolar och vilade i loungestolar. Satt en stund i en IR-bastu och kände hur det kittlade till i musklerna.
Spaet var otroligt fint. Lantligt stil med pumpor och höbalar utomhus. Växter och inredning inne som var spot-on för att höja lyxkänslan. Den som inrett hade verkligen fingertopskänsla.
Underbar dag!

Höstpromenad

Långpromenad vid havet med Sara igår. Kallt var det men vi pratade oss varma.
 

Eminem

Har ni sett Eminems freestyle rap som totaldissar Trump och alla som röstar Trump. Trappen släpptes i samband med BET hiphop Awards.
Detta tweet says it all.
 

Paw Patrol spel

Igår gjorde jag och D ett eget spel med Paw Patrol. Påminner lite om Mix max. Slåtärningen och räkna prickarna sen får man ta någon bit med motsvarande siffra och bygga pussel. Bra träning!
 

Ny vecka

Helgen är över. Det har varit en lugn helg bortsett från några timmar igår när vi tog tåget hem till Sara för en liten playdejt. Fast det var rätt lugnt det med i och för sig. Milton och  D lekte så fint tillsammans hela tiden. Efter ett tag hittade vi dom på toan där dom byggde pussel. Ja har man dragit fram allt annat och golvet är fullt får man bli kreativ😀
Det var en skön söndag. Och som Kristian sa till oss: Ni leker också väldigt fint, det är synd det blir så dyrt bara. Haha vi råkar alltid klicka hem nått.
 
 
 

Sena kanelbullar

Idag har regnet öst ner hela dagen. Vi myser för fullt här hemma med paw patrol pyssel och nybakta kanelbullar. Blev så nöjd med degen, jäste fint och kladdade inte alls. 
Nu tittar vi på tv. Paw Patrol. Stora favoriten just nu!
 

Aw i regnet

Igår tog jag på mig nya jackan och trotsade stormen och ösregnet för lite av med kollegorna. Trevligt att ses och hinna prata lite.
Vädret var inte det ändå jag trots de utan även servitrisen och kocken. Beställde hamburgare med glutenfritt bröd. Fick in maten och tyckte det såg exakt ut som ett vanligt frisco bröd. 2 gånger försäkrade servitrisen mig att det var gf. Bad henne dubbelkolla en gång till med kocken. Hon försvann och var borta en lång stund. Kom tillbaka och så att det var tur jag bad dom kolla för det var visst vanligt bröd. Eh Ok? Fick in ny mat men needless to say aptiten var väl inte på topp längre.
 
Tog kort på nya jackan på hemvägen då den skimrade så fint i metallic. 
 

2 veckor

Planerat, planerat och planerat är vad jag ägnat de senaste två veckorna åt. Det är många temafester på gång nu. Kanske inte nu direkt men så smoningom. Så roligt men smått förvirrande. Har försökt planera halloween, jul och nyår på en gång. Leveransen från Ebay är lång så det gäller att börja i tid. Har planerat och köpt in för dekorationer, lekar och annat skoj. Vi har även bestämt att i år ska vi återuppliva vår gamla tradition med Halloweenfeeest med hela gänget. Så det blev en sak till att planera. Det var för sent att beställa från Ebay men så tur var åkte Selma till USA lite så där hux flux så det löste sig ändå;)
Så mycket kul att se fram emot!
 
Beställde den här med hopp om att den hinner komma innan festen. Temat för kvällen kanske ni kan gissa?
 

RSS 2.0