Äntligen!

Idag fick jag ett mail om att mina böcker hade kommit och att jag kunde hämta ut dom. Äntligen säger jag bara! Har gått här hemma i flera dagar och varit rastlös, TV:n har inte lockat alls, har bara velat läsa!
Men innan jag kan ge mig i kast med böckerna måste jag in i garderoben och rota. Ikväll ska nämligen hela gänget ut och ta någon drink. Ska bli kul!
 
/Tanja
 
 

Nya skor

Har ju glömt att visa skorna jag fick av Detti häromdagen. Mörkt blå med röd sula. Detti köpte dom i Zadar och när hon kom hem visade det sig att dom var för små så jag fick ärva dom. Det var nog ödet för det var precis samma färg som en väska jag köpte i Zagreb som jag inte visste hur jag skulle matcha ;)
 


/Tanja
 
 

Att köpa eller inte köpa

Det största bekymmert för mig just nu är om jag ska köpa fler sneakers med wedge eller om jag borde nöja mig med ett par? Jag fullkomligt älskar dom jag redan har och känner på mig att jag kommer att bo i dom till hösten. Det hade ju varit kul med ett par till!
Jag vet att ni är många där ute som tycker dom är jättefula men vad säger ni? Att köpa eller inte köpa?
 

/Tanja

Tisdag på Väla

Idag mötte jag upp Detti för en fika efter jobb. Vi skulle gentligen åkt till stan men det har regnat otroligt mycket idag så vi bestämde oss för Väla istället. Och tur var väl det för jag hittade världens finaste tröja inne på Zara!
Nu har jag varit hemma ett tag, inte gjort något speciellt. Bara vandrat omkring oc hvarit lagom rastlös. Får väl slötittapå TV ett tag till det är dags att lägga sig. Är sugen på att läsa men har inga böcker. Beställde en massa för någon dag sen så jag hoppas dom kommer snart!
 
Världens sämsta bild! Vi tog en massa outfitbilder men kameran var nog inställd fel eller något för dom blev dåliga allihop=(
 
/Tanja

Måndag kväll

Kom precis hem. Gick en promenad med Maja efter jobb idag. vädret är underbart skönt idag! Hela dagen idag har gått supersnabbt! Känns som jag varit på jobb 2 timmar istället för 9!
Nu är det iaf snart kväll och jag äta toast ochbara vara hemma och ta det lugnt. Titta på serier så klart!
Imorgon är det fikadags med Detti och då kommer det förhoppningsvis att fotas outfitbilder=)så länge lägger jag upp en bild till från bröllopet på mig och Detti! Jag vet inte riktigt vad jag sysslar med hehe. Kanske säger jag "Såå hääääär fint var bröllopet"
 
 
/Tanja

En regning söndag

Då var det söndagskväll och söndagsmys! Ska snart krypa ner under filten i soffan, ska bara blogga färdigt!
Det fina vädret som jag pratade om i morse höll sig inte länge vilket betydde en runda till Väla och Ikea tillsammans med resten av Sverige. Köpte en datorstol på Ikea och inget alls på Väla. Var så klart inne på Cubus och provade sakerna jag hittade på hemsidan men det ena var fulare än det andra! Varför är allt så himla formlöst och tältliknande? Lika bra kanske att det inte blev någon shopping, då kan vi ju ge WetSeal en chans till ;)
 
Jag måste skärpa till mig med att använda klackar! Har blivit alldeles för lat... Nya byxor iaf från Tally Weijl, Wien och ny väska från Kroatien som jag nog får packa full ser jag så den kan få sin rätta form.
 
 
/Tanja

Kräftskiva

Igår samlades alla tjejerna hos Selma för årets Kräftskiva. Vi åt massa kräftor men Selma tog nog priset. När vi andra var mätta åt hon upp våra också ;)
Idag står Väla på schemat. Tror jag, det är fint väder ute så man kanske borde hålla sig utomhus då?
 
Det ser ut som jag inte gillar kräftorna men det gör jag ;)
 
 
 
/Tanja
 

3 svarta

Då var helgen här och jag känner mig bättre! Skönt! Ikväll ska vi hem till Selma för lite kräftskiva och imorgon tror jag att jag ska ta en runda till Väla, har hittat lite snyggt på Cubus hemsida!
 
/Tanja
 

Nästan som...McQueen

Efter Alexander McQueens kollektion med dödskallar finns det inget hetare just nu. Men som vanligt om priset är för högt finns det alltid andra alternativ,..
 

Kläder

Nu har jag precis vaknat. Har sovit i nästan 3 timmar! Så skönt! Sov igenom renoveringen och allt...
Har varit riktigt shopingsugen på sista tiden och tittat rundor på en massa kläder. Denna fina jackan och den dina skjortan hittade jag på Tally Weijls hemsida!
 
 

Sjukling

Det har varit tyst här från mig dessa dagar. Är nämligen hemma och är sjuk. Har ont i min hals och känner mig som i dvala på något konstigt sätt! Hoppas jag är frisk till imorgon för då vankas det kräftskiva!
Skulle försöka sova en massa idag så jag blir frisk men tji fick jag, dom bytar fönster i lägenhetebn brevid.Låter som någon står sidan om sängen och borrar i mitt huvud. Ungefär! hehe
Ser förresten att läsarstatisiken har gått upp lite! Roligt roligt! Det är väl nu när alla semestrar är slut och folk är tillbaka i vardagen igen!
Alla våra läsa får gärna skriva vilka dom är, alltid kul att veta vilka som läser.)
 
/Tanja

Torsdag..

Så snabbt veckorna går!! nu tycker jag att tiden ska saktas ner lite!! Jacob växer såå snabbt!!
 
Idag ska vi hem till Detti på fika å se bröllopsfilmen!!! så spännande!! 
 
 
Ha en bra dag!!
 
/Selma

Det blev ändå shopping

Igår mötte jag upp Sofia i stan för kebabtallrik på Haket och en promenad. Jag var lite tidigt så jag gick in på Gina för att fördriva tiden. Där hittade jag en "Chanel"kofta som jag blev kär i direkt. Har tittat på många "Chanel"kavajer men altid kännt att det blivit för stort och för mycket för lilla klena mig så denna koftan blev verkligen perfekt. Stod och velade ett bra tag ifall jag skulle köpa vit eller svart och till slut beslutade jag mig för vit. Men den svarta vill inte riktigt lämna mina tankar så kasnke blir det en svart också så småningom.
 
 
/Tanja

Ingen shopping

Jag och Sara har varit inne en massa på WetSeals hemsida och tittat ut saker vi skulle beställa. Vi blev lite kär i den grå tröjan som jag visade fö r någon dag sen båda två. När vi väl har bestämt oss för allt vi ville ha så visar det sig att det inte går att beställa. Vi blev så besvikna båda två!
 
Dessa skönheter hade verkligen fått flytta in i min garderob. Jag hade redan outfits planerade till allt:)
 
/Tanja

Soliga Söndag

Igår var det söndag och sol och värme så lång ögat kunde nå. På för middagen var vi hemma hos Mario och Detti och tittade p åbröllopsvideon och bröllopsfoto. Sen åkte vi vidare till stranden ett par timmar för att njuta avvärmen. Det verkar så det ska bli mycket regn nu framöver=(
På kvällen tittade jag på lite serier! Jag börjar få ont om serier att titta på. Längtar till det är säsongspremiär på alla mina favoriter;)
 
 
 
 
 
 
/Tanja
 

Ett par skor fattigare

Igår var det lördag och dags för KickOff med jobb. Vi började kvällen med att spela Boul vilket faktiskt var rätt roligt! Sen gick vi vidare till Mölleexpressen för god grillbuffe. Vi satt och snackade ett tag och sen gick alla hem förutom jag och Sara, vi gick vidare så klart! Jag sa till Sara att det nog skulle bli en lugn kväll för jag var inte riktigt på humör. Men jag vet inte, så lugn blev den nog ändå inte? Eller vad säger du Sara? Efter cider och shotar på Steakhouse gick vi iaf hem vid 2-tiden, Sara ett par skor rikare och jag ett par skor fattigare!
Imorse vakande jag kl 8 och kunde inte sova så nu har jag städat hela lägenheten! haha
Nu ska vi åka och handla frukost och sen hem till Mario och Detti! Dom har äntligen kommit hem från smekmånaden!
 
Nytt linne från Terranova.
 
Det är inte alltid lätt att ta outfitbilder i höga klackar med några cider i magen ;)
 
 
Saras fina topp är från Forever21 i Wien.
 
 
/Tanja

Lördag

Då var det lördag men det betyder inte att man är ledig. Ska nämligen jobba idag också. Vi ska först ha möte sen ner på stan och äta och så med jobb. Sen ska jag och Sara gå vidare någonstans så jag hoppas på en trevlig kväll=)
Igår gick vi en lååång promenad och sen tittade vi på lite seier. Har inte känt mig 100 denna veckan, har tandvärk och ont i axeln, allämnt seg och annat smått och gott så det var skönt att bara ta det lite lugnt!
På tal om något helt annat så funderar jag på att beställa från WetSeal igen. Hittade en tröja som jag tyckte var så fin som hade passat utmärkt till mina sneakers med wedge! Vad tycker ni?
 
 
/Tanja

Fredag...

Igår var vi som sagt och promenerade och fikade nere vid havet =)
 
 
Idag njuter vi av ledigheten för i helgen ska jag jobba lite extra! Sen ska jag inte boka in extrajobb på ett tag! Det är mycket svårare än vad jag trodde att lämna lilleman =(
 
/Selma
 

Fika och ont i ryggen...

Det blev inget bloggandet för mig igår på hela dagen. Var i stan och promenerade och fikade med Selma och Martina och sen när jag kom hem orkade jag inte sitta vid datorn så länge. Vår datorstol är så dålig så jag får ont i ryggen efter 5 min. Men det ska vi försöka åtgärda i helgen=) Sen hoppas jag på fint väder till helgen så man kan få lite d-vitamin i sig ;)
 
(Bilder från fikan kommer upp men jag har inte dom just nu)

En promenad i skogen

Idag efter jobb mötte jag upp Ann-Marie för en promenad i Pålsjöskog och Fria bad. Vi gick och gick och pratade och pratade. Väl hemma igen lagade jag panerad spätta med dillmajonäs och sen har jag hunnit titta på 2 avsnitt av Anger Managment. Charlie Sheens nya serie. Den var sådär.
Nu värker huvudet så jag ska fkatiskt gå och lägga mig redan nu!
 
Passade på att använda mitt nya linne från Calliope idag när det var så varmt så man slapp ha kofta över.
 
 
 
/Tanja
 
 

Wishlist...by Tanja

Dagen till ära och för att det ska bli 25 grader och strålande sol idag blir dagens Wishlist denna somriga outfit.
 

Inför lördag

Då var man hemma efter en lång dag. Efter jobb begav jag mig direkt hem till Sara för att hjälpa henne välja outfit till lördag då vi ska ha KickOff med jobb. Vi skulle också testa att göra någon rolig frisyr på henne. Haha och rolig blev den iaf!
Även om vi misslyckades med frisyren så hittade vi iaf en passade outfit och nu har Sara en väldigt städad byrå. Ni vet hur jag är med att städa allas garderober! Tål inte när det inte är ordning hehe.
Nu ska jag nog bädda ner mig i soffan och kolla lite seier tror jag...Fast först måste jag också ta en titt i garderoben!
 
Trots en väska full med stylingredskap lyckades jag inte...Tur jag inte drömmer om att bli frisör!
 
 
/Tanja

Zanotti vs. Urbanog


Senaste outfitsen

Då var det måndag morgon igen och dags för jobb. Har haft en väldigt mysig helg med massa sol!
Det har inte blivit en enda outfit bild under helgen, mest för att jag mest gått omkring i bikini eller slitna gamla kläder och bara latat mig. Därför kommer några av mina outfits från senaste tiden upp istället.
Vilken gillar ni bäst?
 
 
/Tanja

Scarf Print

Jag är nog lite sen på det men något som jag gillar mer och mer är kläder med Scarfprint/sjaltryck! Så himla snyggt och fräscht! Synd bara att jag inte insåg det tidigare, nu är ju sommaren snart slut! hehe
 
 
/Tanja

En mysig dag

Idag har verkligen varit en bra dag! Vakande tidigt och tittade på Teen Mom 2 och åt frukost. Vid 12 tiden sken solen från en molnfri himmel så vi la oss på en gräsmatta och solade och grillade korv. Sen eftermiddag begav vi oss hemåt igen och tittade på filmen In Time. En bra dag helt enkelt!
 
(Funkar inte att ladda upp bilder igen. Nu får ni ge er blogg.se!)
 
 

Såå snygga men...

Guud vad jag älskar dessa skorna! Så så snygga! 2 die 4. MEN, alltid ett men! Jag gillar inte klacken. Gillar inte när den är så rund och tjock liksom. Så dessa kommer inte att få flytta in i min garderob!
 
 
/Tanja

Äntligen!

God morgon! Äntligen är den här, helgen! Ska bara slappa precis hela helgen, har laddat upp med en massa filmer och en massa chips och gott! Men först måste det jobbas en dag till...
 
Igår var det dags för ännu en fika med Sara. Hon är på jakt efter en badeautopp i spets så vi var inne i varenda affär i stan men vi hittade inget! För typ 2 månader sen fanns det att få tag i överallt och nu är det omöjligt att hitta! Någon som vet var det finns?
Istället för bandeautopp shoppade vi en HemligPåse på Glitter, dom brukar vara väldigt roliga men denna gångfanns det knappt något kul alls i. Ett halsband som faktiskt var fint, that's it!
Efter vår jakt på stan åt vi på Utposten och satt och snackade en massa.
 
Den där blusen kommer jag INTE använda mer! Den är så kort och kasar upp hela tiden...
 
 
 
 

Mönstrade byxor

 
Jag har precis börjat vänja mig vid färgade jeans och själv skaffat mig ett par. Men min åsikt om mönstade byxor kan jag inte bestämma mig för. Har sett det i vissa outfits någongång och tyckt att det var snyggt men jag vet inte. Det får nog ändå blir hoppa för min del faktiskt! Vad säger ni?
 
/Tanja

Ingen bra dag

Idag är jag på dåligt humör! Vakande och tyckte inte att det var kul, hehe. Denna vecka går otroligt långsamt. Har hela tiden varit en dag längre fram i tankarna än i verkligheten. Varje gång jag kommer på att "Just det, det är bara onsdag idag, inte torsdag"känns det som det är en evighet kvar till helgen!
 
Men något som alltid gör mig på bra humör är kläder och skor! Hela denna outfiten är ny. Byxor från Tally Weijl och topp från Forever21 från Wien-resan. Skorna är från Bershka. Man ser lite dåligt, det är en dålig bild men jag ville ändå visa det:))
 
 
/Tanja

Ny design

Som ni kanske ser har vi fått ny design här på bloggen.Det var verkligen på tiden, var sååå trött på den gamla. Det var snälla Angelica som hjälpte oss. Tack så mycket!=)
Vad säger ni? Gillar ni nya designen?
 
/Tanja och Selma
 
 

God morgon

God morgon! Sitter här lite halvstressad och äter frukost. Ska strax åka och jobba. Sen i eftermiddag/kväll blir det till att tvätta. Det blir mycket tvätt efter semestern.
Denna vecka har jag inte särskilt mycket planerat vilket känns skönt! Men vi får se hur lång tid det tar innan jag blir rastlös=)
 
 
 
/Tanja
 

The Dictator

En av filmerna vi såg under semestern var The Dictator av Sasha Baron Cohen. Jag hade inga höga förväntningar innan filmen då jag tyckte Borat var så dålig att jag inte ens såg Bruno sen när den kom. The Dictator var däremot riktigt bra! Den innehöll fortfarande samma barnsliga kiss och bajs humor men det fanns också en hel del "intelligenta" skämt då mycket av innehållet är saker som har varit aktuella i media den senaste tiden.
 
Filmen handlar om diktatorn Aladeen somm under ett besök till USA blir störtad under en stadskupp. Aladeen gör nu allt för att få tillbaka sin position som diktator och förhindra att det blir demokrati i hans land Wadiya.
 
Bästa "skämtet" i filmen var lätt detta. Han skämtar om det men detta är ju saker som faktiskt händer just nu...
 
General Aladeen: "Why are you guys so anti-dictators? Imagine if America was a dictatorship. You could let 1% of the people have all the nation's wealth. You could help your rich friends get richer by cutting their taxes. And bailing them out when they gamble and lose. You could ignore the needs of the poor for health care and education. Your media would appear free, but would secretly be controlled by one person and his family. You could wiretap phones. You could torture foreign prisoners. You could have rigged elections. You could lie about why you go to war. You could fill your prisons with one particular racial group, and no one would complain. You could use the media to scare the people into supporting policies that are against their races."
 
 
/Tanja
 
 

Tredje paret

Tredje och sista paret är mina nya favoriter. Svarta och beiga sandaletter med tjocka spännen och rosalila sula. Har redan hunnit använda dom och dom var dessutom väldigt bekväma! 170 kr för dom.
 
 
 
/Tanja

Bröllopsvideo

Tittade precis från minivideon från Mario och Dettis underbara bröllop! Tårarna trillade ner för kinden ännu en gång... 
 

Detti és Mario Wedding Highlights-Csigavideo-esküvői videó-Pécs-wedding cinematography from CSIGAVIDEO on Vimeo.

/Tanja


Ashley Tisdale och Miley Cyrus

Dessa 2 små tonårsidoler hade verkligen varit i behov av en stylist! Hur tänkte dom här liksom?
 

En solig lördag

Idag har det varit väldigt varm och skönt och jag fick äntligen min våffla i Pålsjöskog tillsammans med Sara.
Sen blev det en runda ner på stan och någon matmarknad där vi köpte närodlade grönsaker. Det ni:)
Nu blir jag tvingad att titta på handboll. Får se hur lång tid det tar innan jag somnar till i soffan. Sport har den effekten på mig=)
Älskar när det är fint väder på helgerna! Håll tummarna för imorgon också...
 
Nytt linne från Calliope och nya skor från Roberto, både mina och Saras:)
 
 
 
 
/Tanja
 
 
 
 

Fredagkväll

Igår var det äntligen första helgen igen efter semestern och det borde man ju fira tycker jag! Så jag mötte upp Sandra i stan för att äta något och dricka något...Vi kunde sitta på uteservering hela kvällen och bara njuta!
Idag hoppas jag att de äntligen är dags för lite våffla i Pålsjöskog.. Har ju varit planerat ett tag men dom planerna har ju alltid regnat bort. Så håll tummarna idag!
 
Ny topp från Calliope och ny kavaj från Bershka.
 
 
/Tanja
 

Andra paret

Andra paret denna semestern blev nya fuschiapumps från Bershka. 180 kr för dom.
 
 
 
/Tanja

Väla igår

Igår var vi och fikade på Väla. Igen. Det är vårt andra hem! Men det är lätt med parkering, det finns glutenfriakakor och det regnar aldrig där :)
På vägen hem skulle vi möta upp en tjej vid Willys för jag skulle sälja mina skor, vi väntade och väntade och till slut hittade vi henne på knutpunkten. Haha men som Selma sa :"Det är alltid kul med lite äventyr."
 
Ny väska från Kroatien. 120 kr.
 
 
/Tanja

Onsdag..

idag blev det sovemorgon för oss alla! Eller ja, vaknade och ammade tidigt på morgonen men somnade vi om igen =) Måste säga att vi har riktig tur!! Lilleman har sedan han föddes bara ammat 1 gång om natten.. i början blev det ibland 2 gånger!! Så någon sömnbrist om nätterna har vi inte behövt få!! Han är så duktig vår lille kille!!
 
 
Och som ni ser på bilden så håller han nu huvudet uppe själv! Han är superstark =) hihi
 
Idag ska jag och lilleman fika med Tanja! Det ska bli kul! Får vi hör en massa om hennes spännande resa =)
 
/Selma

Första paret

Det blev inte riktigt lika många par skor som vanligt som fick följa med mig hem detta året från Zagreb. Det blev 3 par. Första paret är klassiska vita pumps med lite ormskinnsmönster. 230 kr för dom.

/Tanja


RSS 2.0