Borås

I somras åkte vi på familjeutflykt upp till Borås och Borås djurpark.
 
Vi kom dit tidig eftermiddag och checkade in i vår hyrda stuga på campingen. Campingen var ok men stugan var rätt sunkig och sliten tyvärr.
 
Första dagen hängde vi på campingen och gjorde typiska campingsaker. Spelade minigolf och hyrde trampbåt. Vi hade tur med vädret även om det var lite kallt emellanåt.
 
Barnen älskar att spela minigolf. Jag tycker det är väldigt tråkigt men vad gör man inte för barnen. Trampbåt däremot tyckte jag var riktigt mysig. Vi trampade längs med en å omringad av skog!
 
På kvällen köpte vi kroketter och färdiga köttbullar och barnen var i himmelriket! De valde också varsin leksak att ha i stugan. Dock blev det mest kaos på kvällen då alla var övertrötta men nästa dag var vi pigga och redo igen för nya äventyr.
Djurparken och dinosaurieparken.
 
Jag tyckte det var en väldigt fin djurpark där djuren hade det bra. (Det kan man ju alltid diskutera "djuren har det bra" men utifrån djurparksperspektiv så var det rent och snyggt och ordentliga utrymmen)
Barnen var sådär intresserade av djuren bara. Det ända djur vi tittade en längre stund på var chimpanserna.
Vi tittade på teater 2 ggr med lejonmaskoten och sjöng deras sång.
Dinosaurierna var fina och M var rätt rädd för de som rörde sig. Vid ett tillfälle började D tramsa sig med en T-REX och M var så söt och sa till honom med bekymrad röst: "Sluta D. Kooom nu!"
Det var en mysig dag på djurparken!

RSS 2.0