Kräftskiva

Igår var det äntligen dags för kräftskiva hos Detti. Vi hade bjudit in Selma och Martina på en klassisk kräftskiva. Vilken dag vi hade!
 
Vi började redan kl 2. Småbarnsföräldrar som vi är så var vi tvugna att börja tidigt för att kunna sluta tidigt. Vi började med kräftor i mängder som sig bör på en klassisk kräftskiva.
 
Sen fortfsatte vi med 5-kamp innan vi hunnit dricka för mycket vin. Ägg på sked, kast med (2 små) stövlar, hoppa säck, 3bens-race och irländsk julafton. Det två sistnämnda grenarna fick Selma och Martina att falla pladask på gräsmattan och inte kunna ta sig upp. De enda två grenar jag och Detti vann!
 
Från 5-kamp till frågesport.
 
Efter alla dessa lekar var vi redo för mer vin och helt plötsligt var det fest! Vi som skulle ta det lugnt, det var ju faktiskt mitt på ljusa dagen. Här tar korten slut men det finns desto fler videos när vi sjunger, dansar och framförallt skrattar. Dag blev till kväll och vinet tog slut.
Jag var hemma innan 10 och sov gott kl 10. Tänk att få festa till det och sova en helt natt ändå! Kan inte bli bättre. Från och med nu festar jag alltid dagtid!
 
Det var en perfekt dag coh vi hade verkligen så kul. Jag ägnade hela morgonen åt att skratta åt våra videos! Tack för bästa kräftskivan tjejer!
 
 
 
 
 

Norrvikens Trädgårdar

I söndags åkte jag och Detti till Norrvikens Trädgårdar som en sista sommarutflykt innan jag kan välkomna hösten. Har inte känt mig färdig med sommaren riktigt.
Som vanligt på våra äventyr denna sommar hade vi sån tur med vädret. Väderleksrappoterna visade väldigt ostadigt med risk för regn men solen sken på oss stora delar av tiden där.
 
Det var en mysig utflykt men jag var lite besviken på stället i sig. Dels var det betydligt mindre än jag trodde och sen kom vi nog vid helt fel säsong. Alla sommarblommor var överblommade och höstfärgerna hade inte hunnit komma än. Däremot gillade min OCD att deras emblem fanns på allt från krukor, till lampor till soptunnor. Det gav en lite lyxig känsla och blev väldigt enhetligt.
 
Vi gick igenom parken rätt snabbt och ägnade sedan resten av tiden åt att fota. Det är tur vi gillar det båda två. Vi funderar till och med på att ta en fotokurs!
 
Såg dessa i deras giftshop. Såå Tanja. Tänk att vara snygg när du utför trädgårdsarbete? haha Priset däremot var lite mindre Tanja så de fick stanna på sin hylla i affären.
 
Vi har hunnit med en helt del ändå i sommar! Undrar vad vi ska hitta på i höst? Vi konstaterade iaf att Corona har fått en att ändra vad man hittar på. Förr hade man satt sig och fikat, nu har vi åkt och tittat på saker i hela Skåne. Inga mer tråkiga fikor iaf, nu är det utflykter som gäller!
 

Spelkväll

När jag var liten spelade vi massa Super Mario World och Mario Kart på Super Nintendo. Jag köpte just ett gammalt Super Nintendo för ett tag sen och igår hade vi spelkväll med morfar.
 
Vi spelade massor för över 25 år sen men ändå så känns det som igår när man spelar. Jag kom ihåg varenda bana och hade inte blivit något ringrostig på 25 år. Häftigt vad hjärnan kommer ihåg. Det är som att cykla!
 
 

RSS 2.0