Good mat

Då var torsdagen snart slut. Känner mig bättre idag. Fast min hosta vill aldrig ge med sig! Var hemma från jobb idag med. Kände mig bättre och behövde lite frisk luft. Gick iväg och hämtade lite paket. Skulle jag inte gjort. Som jag hostade och snorade efter. Det är alltid så när man är hemma. Man känner sig rätt frsik när man är hemma och får dåligt samvete för att man inte jobbar. Man tänker inte på att man känner sig bra för att man typ bara ligger i sängen. Jobba är en annan grej lixom.

Jag har precis ätit middag iaf. Vitlöskkyckling. Det var grymt gott. Åt hur mycket som helst. Det är ett recept jag verkligen kan remomendera. Mums!

Ska sätta på (haha) lite serier nu!

/Tanja


So not me

Fan (ursäkta språket) vad jag gillar dessa väskorna. Det är inte min stil överhuvudtaget egentligen. Men dom är ju bara såååå snygga!

Vad tycker ni?



/Tanja

Alek

Boken Alek handlar om modellen Alek Wek. Född i Sudan och lever ett lyckligt liv. När kriget kommer tvingas hos fly, först ut i bushen sen vidare till London. Följ Alek från fattig flicka i Sudan till topmodell i London och New York. Två helt skilda världar.

Jag rekomenderar verkligen denna bok. Den är bra skriven och man fångas verkligen av den. Jag tycker om att läsa böcker som beskriver andra världar. Det gör att man får lite perspektiv på sitt egna liv. Ibalnd lägger man vikten på lite väl onödiga saker kanske?



/Tanja

Hur söta e dom inte??

img_0292 (MMS)

Hur söta e dom inte??


Sjuk igen

Jag är sjuk! Detta året är inte mitt år. Har varit mer sjuk detta året än alla andra år tillsammans. Buhu. Vakande 7 imorse och ringde till jobb och sjukanmälde mig. Somnade om kl 8, vakande tolv. Var vaken en timme och sov till nu. Hostar hela tiden. När det är som värst tror jag att jag ska kräkas! Vill vara frisk!

/Tanja


Ny vinterjacka

"Idag måste jag hålla i pengarna lite". Vem sa så i morse? Så det blev det inte iaf. Handlade för 1400! Hittade äntligen en ordentlig vinterjacka.. Har letat i typ 4-5 år. Utan att överdriva. Love it! Hittade den på BikBok så jag fick utnyttja min kupong iaf!=) Får lägga upp bild någon annan dag. Nu ska jag kolla på 90210! Det är vääldigt spännande just nu!

/Tanja


Nu Väla, snart Ullared

God Morgon! Nu är jag färdig, snart dags för jobb. Idag ska jag träffa Sofia. Vi ska åka till Väla. Ska föröksa uttnytja min rabatt på BikBok. Den går ut sista sep. Fat sjag måste försöka hålla lite i pengarn aidag för på lördag ska jag åka till Ullared! Det var grymt längsen jag var där sist. Typ förra sommaren. Åh jag längtar!



/Tanja

Slut för idag, nya tag imorgon

Nu ska jag poppa popcorn så idag gör jag så här med bloggen!



/Tanja


Flickorna myser framför elden.. Jag o Kris...

img_0285 (MMS)

Flickorna myser framför elden.. Jag o Kristine förbereder det sista inför examinationen av projektplanen imorgon!!


Grattis Tanja i efterskott

Igår skulle vi alla tjejer hem till Selma och ha filmkväll. Men när vi kom dit fick jag ballonger i huvudet, haha och dom ropade Suprise! Så gulligt, dom hade ordnat överreaskingsfirande för mig! Selma gjorde världens finaste tårta och jag fick present. Sen kolla vi på alla Twilight-filmerna och jag måste säga att jag gillar dom. Brukar inte alls gilla fantasyfilmer men asså det är något speciellt med dessa. Det är nog Edward och hans kärlek som får en fast:)





/Tanja


Idag firar vi Tanjas födelsedag, liite sen...

img_0276 (MMS)

Idag firar vi Tanjas födelsedag, liite sent bara!! Hehe.. Jag har gjort en tårta till henne :) /Selma


Kanelbullar

God morgon! Har sovit dåligt inatt. Hostat hela tiden. Vid 6 gav jag upp. Nu sk ajag varma några kanelbullar som tröst!

Sist Kiki var här och fikade på bullar åt vi hur många som helst. haha

Ikväll ska hela gänget hem till Selma och ha vampyrkväll. Ska se alla Twighlift-filmerna och äta gott! Ska planera inför vår Halloween fest också. Det blir kul.



/Tanja

WetSeal igen

Jaha då var lönen slut igen. Haha. Har precis beställt kläder och skor från WetSeal. Köpte den toppen med spets i ryggen i en större strlk. Gillade den som fan men det var för tight i Xs så beställde ny i S. Hittade ett par röda skor också! Snart landar det 6 par skor och 3 toppar i min brevlåda. Nu får jag nog förbjuda mig själv att inte handla något förräns december ungefär.


/Tanja

Massa shopping?

Hemma igen! Har varit iväg hela dagen. Var först en runda i Tyringe på Förmedlingscentralen. Handlade en massa onödiga saker, hehe. Jag köpte också Halloween-dekorationer till vår fest och det var ju inte så onödigt.
På väg hem åkte vi in om Familia. Hittade ett par stövletter i beige inne på Deichmann. Tänkte först köpa dom men insåg sen att det såg ut som jag hade gipsat båda fötterna. haha

Har iaf gjort av med typ 1000 spänn idag och jag kan inte ens säga något spciellt jag köpt. Haha inte så bra!

Nu ska jag kika in på WetSeals hemsida. Ska ge dom en till chans. Fast dom var så kassa sist, skickade söndriga kläder och allt!



/Tanja

Vill ha fler skor!!

Åh vad jag vill ha dessa skorna! Äkta Tanjaskor! Det kliar i fingrarna! Men jag kan ju inte beställa fler innan jag ens fått dom jag beställde sist!?


/Tanja


Middag hos Detti

Idag har det varit en lång och busy dag. Detti bjöd oss tjejer på middag idag. Det var gott men efterätten var ännu godare. Chokladmousse med chokladbitar och digestivekex. Mums!
Vi pratade och babblade som bara tjejer kan, kollade lite efte rkläder att beställa till Balkan Cruise:en sen somnade jag i soffan. Det är något med Detti soffa. Somnar alltid när jag är där:)
Hittade förresten ett par gamla skor i garderoben som jag inte använt på länge, men som är väldigt fina:). Tog dom på mig ikväll. Haha från bilen till dörren, från dörren till bilen. Men man måste passa på:)
Nu ska jag iaf sova. God natt!









/Tanja






Lepa Brena

Freeeedag! Så underbart! Ikväll ska vi hem till Detti och käka och snacka lite.
Lepa Brena spelar ikväll i Malmö. Jag vill så gärna dit men det är ingen som vill följa med mig, buhu! Har inte lust att åka själv:)
Måste skynda mig till jobb nu. 9 timmar sen är det helg!!



/Tanja


I´ve been bad!!

Har gjort en liten beställning från Nelly idag!! Denna vackra klänning är på väg hem till mig as we speak!!

 
 
Är den inte underbar?? HOPPAS verkligen den passar! vill ha den på balkancruisen!!! =)

/Selma

Pasta Alfredo och 2012

Jag är proppmätt! Testade nytt recept idag också. pasta alfredo med stekt kyckling. Mums det var gott, men såå mätt jag blev!
Idag har jag inte haft en bra dg alls. Har varit grymt trött i huvudet och irriterad hela dagen. Ska kryp ane ri sängen nu med chips och sätt apå en film. 2012 blir det.
Imorgon är det fredag vilket känns underbart skönt!



/Tanja

Tanka minus

När jag skulle tanka igår kom jag på att jag inte hade några pengar på kortet:

Tanja: Fan jag har inga pengar på kortet!

Tänker efter:
Tanja: Eller jo vänta. Jag har 20 kr. Då kan man tanka minus. Det har Selma lärt mig.

Haha det är sånna här saker Selma lär mig. Hon är inget bra föredöme:)



/Tanja

Mija och Fanny har finbesök idag :)

img_0261 (MMS)

Mija och Fanny har finbesök idag :)


Vi eldar här hemma.. Är riktigt varmt och ...

img_0259 (MMS)

Vi eldar här hemma.. Är riktigt varmt och mysigt :) /Selma


Kassler med någon röra=)

Idag har jag lagat mer mat efter nytt recpet. Kassler med någon röra på. Det blev gott det med. Har fått tillbaka lusten att laga mat lite igen. Ett tag åt jag bara mackor för det var så tråkigt att laga mat. Var så trött på alla gamla recept. Har hittat lite nya så nu är det kul igen=)..Imorgon ska jag testa ett annat hehe=)
Borde starta en bytarecept-klubb kasnke? =)

Ikväll vet jag inte vad som händer. Något kul på Tv kanske?



/Tanja

Rock & Republic vs. GoJane.com



Mija har en ny kompis.. :) /Selma

img_0255 (MMS)

Mija har en ny kompis.. :) /Selma


Tvillingarna i Sweet Valley

Jag älskar att läsa böcker. För någon dag sen kom jag att tänka på alla böcker jag läste när jag var liten. Jag älskade Wahlströms ungdomsböcker och framförallt Tvillingarna i Sweet Valley. Först när dom var 12år, sen 16 och sen kom det en serie när dom var typ 21 år. Jag hade alla som fanns och spenderade hela min veckopeng på dessa böcker. Det fanns också en miniserie där man fick läsa och deras släktingar långt bak i tiden. Dessa var bland mina favoriter, passade mig perfekt jag som gillar historia:)

Jag kommer ihåg att det till och med fanns en Tv-serie med Tvillingarna, där dom var 16 år. Jag såg och läste allt som handlade om dessa tvillingar=)
Alla böckerna ligger i lådor på vinden. Ska nog gå upp dit, titta igenom böckerna och minnas min barndom:)

Har ni några favoritböcker från när ni var små?

Uppdatering: Var uppe på vinden precis och plockade fram mina böcker. Satt och vände och vred och mindes gamla goda tider! Jag hade två st hela flyttkartonger proppfulla med böcker, haha. Jag var en riktigt boknörd:)




/Tanja

Vitlökskyckling

Dags att laga middag.Ska testa ett nytt recept.Vitlökskyckling.Är så trött på alla mina gamla. Hoppas det blir gott!
Hittade receptet på tasteline.com.

Vitlökskyckling

/Tanja


SD- Nej tack

Lund är Skånes mest välutbildane stad. Bjuv är Skånes minst utbildade stad. SD fick minst röster i Lund och flest i bjuvd. Det är allt jag behöver säga!

Nya skor

God Morgon! Idag är det tisdag. Måste strax åka iväg till jobb. Igår var jag hemma hos sara en runda. Hon blev lite sur på mig för att jag inte bjudit henne på kanelbullar så hon kommer hit nästa fredag haha:)

Närjag kom hem ringde jag Detti så satte vi oss för att beställa skor. Shit vilken tid det tog. Dom har ju hur många skor som helst. Hittade typ 10 par jag ville ha, sen att sortera ner odm till 5 var det svåra hehe. Fast det störigaste var att jag hittade ett par skitsnygga röda pumps för 3 dollar! Typ 20 kr!När vi skulle betala hade dom tagit slut. Bara för att jag satt och velade och inte kunde bestämma mig annars hade jag hunnit! Så nu slutade det med att jag inte köpte några röda skor ändå. Det var ju det jag var ute efter, haha,


Hoppas nu dom passar och att dom är lika snygga i verkligheten=)

/Tanja

Nya skor

Har suttit i typ 3 timmar och tittat på skor. haha äntligen har jag bestämt mig vilka jag ska köpa. det blev 5 par. får visa imorgon:)

/Tanja

Vild inflyttningsfest

Det var en grymt rolig fest igår hos Selma och Bruno. Och vild! Rolig stämmning, alla var på bra humör. Vi dansade och sjöng hela kvällen. Lite prat om politik och ett dopp i poolen hann vi också med:) Det var någon stol också som gick sönder!


Det var storm ute. Igen! Vi fick koncenterar oss rejält för att kunna stå stilla=)








Selma och Bruno tar ett dopp:)

/Tanja

Höst

Nu är hösten här. Det är mörkt,vått och blåsigt.Då vill man tända lju soch krypa ner under täcket. Man blir också sugen på höstkläder och höstoutfits. Har gjort Wishlists som är höstiga och har hittat massor av snygga stövlar och stövletter. Jag är inte redo för hösten. Men det kommer iaf kännas mycket bättre i någon av dessa snyggingar.


/Tanja

EasyTone promenad

Nu ska jag ut och promenera i mina nya skor! Får vi se om dom funkar som dom lovar:)



/Tanja

Dior vs. WetSeal



Hemmafest

Strax på väg hem till Selma. Det blir hemmafest så det blir softa kläder. Jeans, linne och kofta. Matchar med  höga klackar för att gottgöra för koftan hehe:)



/Tanja


Shoppingrunda

Hemkommen från Väla. Vad tror ni finns i påsen? ;)



/Tanja

ursäkter..

Kom på mig själv häromdagen med att komma på anledningar till att köpa ett par skor jag ville ha!!
Dom e vita, så sa jag till mig själv att jag kan ju behöva dom till bröllopet!! fast jag visste att jag verkligen itne kommer ha dom till brudkläning.. men det var en bra anledning för stunden! så jag köpte dem!! haha

Har ni några bra ursäkter för att köpa skor som ni egentligen "inte behöver"?!



/Selma

Inte så bra bild :S

img_0213 (MMS)

Inte så bra bild :S


Texten :) /Selma

img_0216 (MMS)

Texten :) /Selma


En del av garderoben../Selma

img_0214 (MMS)

En del av garderoben../Selma


busy busy busy..

Har en massa att fixa inför festen ikväll!! men kul ska det bli!!!  Garderoben är klar!! ska gå uppoch fota den strax så ni kan se hur det blev!!! btw.. behöver lite mer skor för att fulla ut den =) hehe det tyckte inte älsklingen!!

Nu först... kaffe!!

/Selma

Wishlist...by Tanja


Chinese med rosa sula

Är som sagt ute efter ett par stövletter och har fortfarande inte hittat några! Dessa från Chinese Laundry hade jag inte tackat nej til:)


/Tanja

Kanelbullar att fika på

Igår var min födelsedag och jag hade absolut ingen tid att blogga=)...Vi bakade kanelbullar och åt tills det sprutade ur öronen:) Jag gjorde också soppa. Mums det var gott! Påminde mig och Kroatien. åt soppa hela tiden där. Vill tillbaka! Det är alldeles för långt till nästa sommar!

Snart kommer Kiki hit en runda. Hon blev lite sugen på dom goda bullarna=)





/Tanja

Torsdag..

Idag blir det en MASSA plugg!! Kristine kommer hit så ska vi jobba på projektplanen!!

Har köpt hem lite gott till fika också =)

Imorgon ska det fixas inför festen på lördag!! believe you me! här är en hel del att göra fortfaranade!!! men det ska nog lösa sig!!

Men nu först! Kaffe!!

btw, min garderob har fått ett tillskott!! hehe! visar bild sen =)

/Selma

Snygg rumpa - Check!

Idag fyller jag 26 år! Tror jag ska åka i helgen och köpa ett par easytones till mig själv i present! Kan man bli snygg utan att anstränga sig, haha:)



/Tanja

Red shoes

Behöver nya röda skor. Mina andra har av någon anldening blivit för små hehe. Eller så har dom varit det hela tiden men jag vägrade inse det=)
Gillar dessa. Speciellt dom första i siden. Va på väg att köpa dom för ett bra tag sen men struntade i det. Som jag åååångar mig!



/Tanja


Gå och rösta - Din röst är viktig!

Vi i Sverige lever i en demokrati, vilket betyder folkstyre. På söndag är det val. Gå och rösta! Även om du inte kan något om politik, inte bryr dig eller tycker att alla partier är dåliga gå och rösta. Rösta då blankt. Det visar att du är för vår demokrati! Din röst är viktigt!

Det är mycket diskussioner om Sverige Demokraterna överallt just nu. Många folk som säger att dom är rasister vilket upprör deras anhängare. Jag har precis varit inn eoch läst alla punkter på SDs hemsida och jag håller med, det låter väldigt bra. MEN titta på deras valkampanjsvideo, den visar tydligt deras åsiskt. Jag anser att den är mycket hotfull, fördomsfull och rasistisk! Massa kvinnor i burka och med barnvagnar kommer och "kör över/förbi" stackars lilla gamla tanten med sin rullator samtidigt som det spelas hotfull musik i bakgruden. Usch!

Jag litar inte på dem. Många av deras ledare har vait med i nazistpartie roch liknande. Vi minns väl alla Hitler? Tror ni han fick så stor makt för att folk visste att han skulle starta hela förintelsen? (Nu kommer många säga att man inte kan jämnföra Sd och Hitler, men jag menar bara TÄNK TILL!)


Tycker att Sd säger emot sig själva på vissa punkter,därför jag inte tror på dom. SD säger tex att dom vill "stoppa" invandringen för att hjälpa Sveriges invandrare till ett bättre liv först. Samtidigt säger dom att dom vill förbjuda hemspråk. Skolverket har gjort undersökningar som säger att barn med ett väl utvecklat hemspråk har lättare för att ta till sig svenskan och får en säker identitet. Då stjälper man väl snarare än hjälper genom att förbjuda hemspråk?

"Undersökningar visar att barn som behärskar sitt förstaspråk har lättare att lära sig svenska

    Eija Kuyumcu, språkforskare vid Rinkeby språkforskningsinstitut, förklarar fenomenet med att den
    som lärt sig ett begrepp på till exempel turkiska bara behöver översätta uttrycket till svenska.
    Likadant är det med skillnaden mellan skrift och talspråk, har man lärt sig strukturen på ett språk,
    är det lätt att knäcka koden till nästa."

"Eva Wirén menar att det även finns psykologiska förklaringar. Modersmålslärare fungerar som en kulturförmedlare som stärker elevens identitet och självbild."

Själv har jag inte bestämt mig vilka jag ska rösta på. Jag anser iaf att alla människor är lika värda, så om du är fattig eller rik. Jag anser att i ett modernt samhälle på 2000-talet bör alla som kan hjälpa till. Vissa har möjligheter att hjälpa mer, vissa mindre. Jag tycker att alla borde ha möjlighet till förmåner och förbättringar, inte bara dom högst upp på "samhällsstegen" I grund och botten är vi här tillsammans. Hjälps vi åt får vi det alla bra!

Vilka ska du rösta på på söndag?

/Tanja

(Kom gärna med kommentarer och argument. Alltid kul att höra vad folk tycker och hur dom resonerar. Dock vill jag inte höra saker som "Hade vi åkt till deras land hade vi aldrig fått bygga en kyrka" "Hade vi åkt till deras land hade vi varit tvugna att bara slöja" Detta är något av det mest omogna argument jag har hört. Om du nu anser att "dom" är så hemska, varför sänker du dig då till deras nivå? Kom med konkreta ordentliga argument tack!)


Mina käraste ägodelar!

Jag hade inget att göra och det var dags att sortera bland sorna efter att Sofia var här i lördags och rörde till. Nu jag passade på att göra en liten skoinventering samtidigt.

Här har ni min skosamling! Älskar alla skor och använder dom så fort jag får tillfälle:)

Nu sk ajag kolla på 90210. Spännade!





/Tanja

Nuuu är det klart :) vad tycker ni??? /Selma

img_0210 (MMS)

Nuuu är det klart :) vad tycker ni??? /Selma


Köpa nya skor

Jag vill köpa nya skor! Jag har inte handlat några skor alls sen Kroatien. Det var i juli! 2½ månad sen! Snart är det nog dags igen:)


/Tanja

Har köpt bytt matsalsbord som jag håller p...

img_0207 (MMS)

Har köpt bytt matsalsbord som jag håller på och monterar :) /Selma


Louboutin vs. WetSeal



Måndag igen

Idag har jag ätit fläskfile med pommes och bearnisaesås till middag. På IKEA. För 35 kr! haha dom har öppningserbjudanden hela september. Blir billigare att äta middag där än att köpa och laga hemma ju:)

Är förresten lite besviken på WetSeal. Har fortfarande inte fått något svar på  mitt mail om kläderna som var sönder! Det har gått 3 arbetsdagar nu, det skulle ta 2 sa dom. Synd för jag gillar verkligen deras kläder men vågar nog inte beställa mer om det är så dålig service när något går fel!

Ikväll har förresten 90210 premiä ri USA. Ska kolla imorgon på första avsnittet för säsongen. Spännande:)

Bild från i lördags föresten. Vad tycker ni? Kankse borde jag klippa page?=)



/Tanja

Wishlist...by Tanja


måndag

Då var det andra veckan vi bord i huset som har börjat nu!! Tiden går riktigt snabbt!! lite läskigt faktiskt!!!

Nu ska jag plugga med en tjej från klassen, ska skriva på vår projektplan!!

Ha en trevlig dag alla!!

/Selma

Zebra all over

Vad säger ni om att matcha denna klänningen med dessa skorna? Supersnyggt eller för mycket?


Maten i Usa!

Åhh vilken latmask jag har varit idag. Ett matvrak till latmask. Har vräkt i  mig pizza, popcron och mackor, mackor och mackor:)

Jag tittade precis på Jamies FoodRevulotion. Asså ibalnd undrar man om dom är korkade där borta i usa? Dom räknar pommes frites som en grönsak! Och dom anser att pizza är nyttigare än Jamies kyckling med ris och sallad. Vet ni varför? Jo för att pizzabrödet innehåller två olika sorters mjöl? Hallå?!
Jag var i New York förra vintern och maten där var rent ut sagt äcklig. Allt var fettigt, panerat och friterat. Beställde du pizza med kyckling var kycklingen panerad och friterad. Blää det var inte gott alls!

Nu ska jag iaf lägga mig en stund på spikmattan. Jobb imorgon igen. Måste vara pigg och glad:)



/Tanja


Kvällen med Sofia

Jag och Sifia hade skitkul igår! Sofia knackade på min dörr kl 6. I köket åt vi baconlindad kyckling med klyftpotatis och vitlöksåss! Mums! Inte bästa draget innan en festkväll kanske men who cares?=)
Vid 11 drog vi in till stan. Vi yrade rundor till massa olika ställe med kameran i högsta hugg! Halv 4 åkte vi hem med värkande fötter, iaf Sofias. Hon är ingen van klacktjej, men umgås man med Tanja har man inget val! haha


"Hjälp! Jag sitter fast!"








Hmm? Bra kort, verkligen:)

/Tanja

Anonyma Skoälskares Klubb

Boken handlar om Lorna, en kvinna som älskar skor. Kanske lite för mycket! Hon kan helt enkelt inte låta bli att köpa dom och nu är hennes ekonomi kraschad. En dag får hon en ide.

"Är du som jag? Älskar skor men har inte råd att köpa vad du vill? Om du har storlek 38 och är intresserad av att byta dina Manolos mot Maglis etc så ses vi på tisdagkvällar. Kanske kan vi hjälpa varandra ...
Svar till Anonyma skoälskares klubb"

Lorna får svar från Sandra, osäker kvinna med torgskräck och Helene, olyckligt gift med en högt uppsatt politiker. Kvinnorna ända glädje i livet är skor! Jocelyn svarar också på annonsen. Inte för att hon älskar skor, mest för att komma bort från sitt trista jobb som nanny. Dom träffars på tisdagskvällarna och går från främlingar till vänner.

Boken är bra men inte särskilt minnesvärd. Lättläst bok och perfekt för alla oss som älskar skor:)




/Tanja


Fest med Sofia!

Nu åker vi till stan!!


E på fest..  God mat och dricka.. /Selma

img_0205 (MMS)

E på fest..  God mat och dricka.. /Selma


Fest!

Idag har jag haft fullt upp! Städat och tvättat. Har precis duschat, ska bara bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll..Haha nu börjar det! Rota fram hela garderoben och prova som en galning. Vika rätt kläderna får man göra imorgon, det hinner man inte idag:) Till klädångest behövs bra partymusik! Då går det lättare:)



/Tanja

Aldo-klackar

Snygga klackar från ALDO. Vill ha ett par i varje färg. MEN slingbacks är rätt svåra att gå i faktiskt!


/Tanja

Bokat..

Då var lokalen bokat till bröllopet nästa sommar!! här är det snabba ryck =P men vill man få det datum man vill så får man vara ute i god tid!!

Idag blir det födelsedagsfest.. sen är jag lite sugen på att se Cira på checkpoint!! meeen ska nog spara på dem pengarna!!!

Ha en trevlig dag alla



/Selma

...



min fina förlovningsing =)
/Selma


Premiär Hellcats

Igår kollade jag på nya serien från USA. Hellcats. Handlar om en fattig "rockig" pojkflicka som går på ett fint universitet tack vare ett stipendium. När hennes stipendium blir indraget tvingas hon gå med i hejaklacken för att kunna fortsätta plugga.

Serien var rätt roligt. En av tjejerna spelas av Ashley Tisdale tror jag det är och jag gillar henne. Tycker hon är rätt roligt:) Jag ska fortsätta kolla på den.

Är ni sugna gå in på www.ch131.com.

Marti är på väg till sitt nya studentrum där alla cheerleaders bor och träffar på Alice i trappan.
Marti: Hi! Im one of the new girls. Marti.
Alice: Yes I know who you are. I voted against you. I was overruled. Democracy a bitch.
Marni: Apperantly so are you.

Det pågår förhandlingar om dyra fotballstränaren Red ska bli tränare på på Lancer.
Fotballtränare Red: Hey Bill, Why dont you give us some space?
Rektor Bill: It's my office!
Fotballtränare Red: Maybe the negotiation is still in progress.

Savannah visar Marti runt i det nya studentrummet.
Marni: That's a joke.
Savannah: We should come up with a signal for that to avoid confusion.





/Tanja

/ Selma

img_0204 (MMS)

/ Selma


Going to the ... and we´re, gonna get ...

Har en underbar nyhet att berätta!!!! men först tänkte jag ni skulle gissa!!!

Nyheten innebär...

En massa planering, shopping och en helt ny kategori i bloggen ;)

Vad tror ni att det kan va??

/Selma


WetSeal - Check

Alla toppar från WetSeal är nu provade framför speglen och kameran 100.000 ggr. Är den snygg? Är det för tight? Är den för liten? Är den för kort? Passar den verkligen?
Tyvärr tror jag att dom svarta (dom finaste så klart) blir liiite i tightaste laget! Men jag låter dom hänga kvar i garderoben. Jag kan inte skiljas från dom än!

Vilken tycker ni är snyggast?



Tanja-dag

Hemma från jobb. Idag är en riktigt me-dag igen. Ska bara vara hemma. Ska göra massa Tanja-saker.



/Tanja


Nooo!

Faaaan jag ångrar mig! Varför gjorde jag det?!

/Tanja


WetSeal - tummen ner!

Idag kom våra kläder från WetSeal! Vi slapp betala skatt vilket var bra, men jag är lite besviken på sakerna! Alla kläder var skitsnygga men tyvärr var dom vääääldigt små. Jag är nog inte så smal som jag tror haha! Måste testa lite noggrannare för att se om de går att använda!

Ska faktiskt skriva ett mail till dom nu för dom hade skickat fel färg på en vara och en topp var sönder!



/Tanja

Valentino vs. NewLook



¨

 


up and running

Har bott i huset i 4 dagar nu! och har äntligen fått internet också!! så nu kan jag blogga igen!!

Har dock itne så mycket intressant att berätta förutom att vi har jobbar med flytten för fullt, hunnit med 3 rundor till IKEA redan!! hehee! finns mycket man behöver ju!!

Nu är jag helt slut så ska gå och lägga mig!! boggar mer imorgon!!

Godnatt!!

/Selma


Sofia + Tanja = Kul!

På lördag är det den 11 och då är det SofiaTime igen. (Vi ses den 11 varje månad). Det roliga med denna månad är att den 11 infaller en lördag! Så till helgen ska vi festa! Det ska bli så roligt att ses igen, känns som det var väääldigt längesen nu!
Haha det ska bli spännande och se hur det går på lördag, det brukar alltid gå vilt till när vi festar!










Syns inte på bilderna så mycket kankse, men det är nog lika bra:)

/Tanja

Fårpäls/fårskinn - Ja eller Nej?

Ett av höstens stora måsten är fårpäls/fårskinn. Jag rättar mig sällan efter modet. Jag använder det JAG tycker är snyggt, inte vad alla andra säger är snyggt. MEN det här med fårpäls gillar jag verkligen. Det är snyggt och ser väldigt varmt och skönt ut till vintern:)
Jag ska verkligen se till att skaffa mig ett par stövlar likande dom på bilden.

Vad tycker ni? Är fårpäls något ni kommer använda till hösten/vintern?


/Tanja

Tummen upp för Halens.

En shoppingsida som faktiskt ofta har snygga skor till rimliga priser, men som man kankse inte riktigt tänker på är faktiskt Halens. Dessa snyggingar hade gärna fått bosätta sig i min garderob:) Vad tycker ni?


/Tanja

IKEA x2

Vilken dag jag har haft! Åkte till IKEA direkt efter jobb, köpte lite småsaker och åt fläskfile för 35 kr. Billig middag:) På väg hem ringer Selma och frågar om jag vill hänga med henne till IKEA. haha Jag hann inte ens packa upp det jag köpt innan jag gick igen! Selma köpte massa saker till sin garderob så nu borde det inte dröja länge förrän det är färdigt!
Kom precis hem men jag kan inte vila än. MÅSTE städa lite här. Ser hemskt ut!
Lite städmusik:)




/Tanja

Hermes vs. NEXT



Peeptoe pumps med ormskinn från AmiClubWear




Söndag

Det blev inte stranden idag. Jag insåg att et inte var en så bra idé hehe. Det blev inget IKEA heller. Istället åkte jag till stan för att äta frukost på Graffiti och gå en runda i stan i det fina vädret. Nu har jag precis ätit misslyckad potatisgratäng och innan dess har jag suttit en lågn stund på balkongen och solat!

Nu tänkte jag springa iväg till Coop och köpa glass. Marängswiss får det bli. Mums!



/Tanja



WetSeal var är du?

Håll tummarna för att våra kläder från WetSeal kommer i veckan. Nu har det gått över 2 veckor!


Har inte beställt denna men den var snygg:)

/Tanja

Rolig dag framför mig!

Sol Sol strålande sol! Vaknade idag igen av att solen sken in genom fönsteret! Det känns som sommar! Funderar på att åka till stranden idag? Kan man det eller blir det fel lixom? hehe

Igår när jag, Kiki och Sneza kom till Selma och skulle hjälpa till var allt redan färdigt. Så vi kom bara dit och åt en massa gott! Idag ska vi till IKEA och köpa hyllor till garderoben. Jag har kommit på smarta lösningar. Känner mig väldigt stolt! Fortsätt titta in här, det kommer upp före och efter bilder när vi är färdiga med allt! Det kommer bli grymt snyggt. Alla skor ska stå uppradade på hyllor!

Fick ett erbjudande på min mail precis förresten  om att göra en fotobok för 280 kr, kostar egentligen 900. Det tänkte jag passa på att göra idag också. Det blir fint att ha framme någonstans i lägenheten. Fint minne:)



/Tanja

Måla Måla Måla

God Morgon! Vaknade tidigt idag av att solen sken i ansiktet på mig. Rätt bra sätt att vakna:)

Igår var vi alla hemma hos Selma och hjälpte henne att måla ju. Det var kul! Vi åt familjepizza, lyssnade på massa musik och jag målade i kortkortkjol.
Haha jag hade glömt att ta med mig målar kläder och det var det ända vi kunde hitta.

På söndag ska vi åka och till IKEA och köpa saker till den fiiina garderoben! Tänkte att jag lägger upp lite före och efter bilder sen. Det blir jag som gör det för Selma har fullt upp med nya huset så klart:)

Vid 5 hämtar Sneza mig så ska vi dit en runda igen! Blir nog pizza igen och lite cider till!






Haha har du ont i ryggen Kiki? ;)

/Tanja

Nytt fint hus

Hemma igen. Selma hämtade mig efter jobb så åkte alla tjejerna direkt till hennes nya hus. Vi skulle måla några väggar och hennes walkincloset!
Det är ett jättefint hus och jag tror det kommer bli väldigt mysigt där!
Nu ska jag sova. Berättar mer imorgon:)

Tanja: Selma, har du någon stege eller pall?
Selma: Nä, men jag kommer nu!

För er som inte visste är Selma 1,85 cm:)
/Tanja

Atwood vs. AmiClubWear.com



Lanvin loves H&M

Läste precis om att nästa gästdesigner för H&m är Lanvin. Vad tror ni? Blir det något bra eller mest överprisade plagg? (Läs mer här, http://chic.se/oh-la-la-lanvin-designar-for-hm/)

Jag är inte väldigt insatt men dom grejjor av Lanvin jag sett är rätt snygga:) Jag lyckades inte få tag i något av Jimmy Choo, får kämpa lite bättre denna gång kanske:)

Lanvin Spring 2010 Ready-to-Wear 

/Tanja

Tråkigt och roligt

Att träna eller inte träna? Det är frågan! Asså det had eju varit bra om jag gör det men det är ju rätt tråkigt samtidigt:) Funderar på att träna kl 6 så kan jag titta på Teen Mom samtidigt:)

På tal om bra serier jag kollade precis på previews av 90210 och One Tree Hill! Dom har premiär den 13 och 14 september. Det ska bli så kul! har saknat mina älsklingserier! haha

Nu blev texten lite konstigt, råkade trycka in någon kursivknapp och nu kan jag inte få tillbaka det. Det måste vara ödet som säger åt mig att gå och träna:)





/Tanja

Tomorrow tomoooorrow

Imorgon får vi nycklarna till huset!!! YIPPIE!!

Idag ska det sista packas och jag ska tvätta sängkläder och gardiner å så!! =)

Här är en rolig video att börja dagen med =)




/Selma


Falska speglar på Cubus?

Idag har jag varit på världens nyaste IKEA. Det öppnade idag vid Väla. Var och kollade med Detti en runda innan. Faktiskt inte så väldigt mycket folk som man kan tro. När vi ändå var vid Väla passade jag på att shoppa lite. Köpte ett armband i krokodilskinn på H&M. Det blir nog snyggt till mina skor från Kroatien:)

Vet ni förresten vad vi upptäckte inne på Cubus? Allt började när jag skulle prova ett par jeans och det luktade skit (bokstavligt talat) inne i omklängsrummen. Då gick bort och provade på killarnas avdelning istället. Men när jag kollade mig i speglen tyckte jag att jag såg så hemskt bred och tjock ut. Jag tänkte att "hallå så här ser jag väl inte ut?" Gick bort till tjejernas och kollade i speglen. Där såg jag lång och smal ut!
Dom har säkert satt in speglar med vilje, på tjejernas avdelning så man ser lång och smal ut och på killarnas så dom ser stora och breda ut. Så att man ska tycka man är snyggare i kläderna, vilket gör att dom säljer mer!
Vad tror ni? Är jag paranoid eller kan det stämma?

Nu ska jag äta lite mackor och dricka Cedevita!



/Tanja

Give me..

Denna klänningen är ju bara så himla snygg!! synd bara att frakten kostar det dubbla priset =(
Den är från Forever 21 !! såklart!



Är den inte sjukt fin??
/Selma


RSS 2.0