I Love My City

Ett sånt här linne har jag letat efter grymt länge. Det finns massor I Love NY och likande men jag älskar verkligen min egen stad:)


/Tanja


Måndag

Veckan började med ett fullspäckad dag! Hade praktik på familje BB idag! hände inte så mkt, men kul att se hur dem jobbar där! Sedan var dethem och skriva på mitt arbete som ska va inne på onsdag! jisses! har en hel del kvar! är inte nöjd med det än alls.. men har tom onsdag 24.00 på mig..

Sen vart vi iväg och kolla på hus!! gillade det rikigt mkt!!! vi ska prata med banken imorgon och se hur de blir!

Nu har jag precis varit iväg och handlat på maxi, lite mat och gott.. Sen köpte jag nytt värmeskydd till håret också! det jag köpte sist var itne alls bra! usch nej.. ska prova det och se om det är något jag rekomenderar!

Nu ska jag skriva vidare på mitt arbete!!

Ha en trevlig kväll!!

/Selma

Min nya skor:)

    

Åh vad jag gillar mina nya skor! Och jag gillar priset. Äskar att shoppa när man kan fynda:) Klacken är 12 cm och platån 2 cm så dom är fakstikt väldigt bekväma. Iaf inomhus haha:)




/Tanja

Mums middag

Nu är jag hemma efter jobb.Solen skiner in genom köksfönsret och maten puttrar på spisen. haha så idylliskt de lät. Fattas bara en man två barn och en hund=)
Idag ska jag bara vara hemma och lata mig. Har fullt upp hela veckan så ska bara njuta idag=)
Kankse är det något bra på Tv?
På onsdag och hel aveckan framåt ska vi få sommar här ner ei Skåne säger dom. Hoppas det stämmer! Det är på tiden iaf. Det är fakstikt juni strax=)


Tänk om man kunnat göra denna efterätten..den godaste jag ätit i mitt liv:)

/Tanja


Halston Heritage vs. GoJane



Halston Heritage                           GoJane


Dagens fråga

Är det värt att betala mer för en vara för att det är ett speciellt märke?


Blommig kuvertväska från New Look




Idag har jag köpt...

Nu är jag hemma från shoppingrundan. Hittade en klänning och ett par skor. Det var havla priset på Scorett så äntligen fick jag köpt mina Miu Miu kopior. Har trånat efter dom sen jag först såg dom:)
Hittade en sjalkläning på Cubus också för 49 kr. Jättefin var den! Kunde inte låta bli. Har en sjalklänning redan men hallå 50 kr lixom?=)
Nu sk ajag poppa popcorn och titta på sista 90210 avsnittet. Hoppas det slutar bra!





/Tanja


Söndag..

Redan Söndag igen, som jag alltid säger, tiden går sjukt snabbt! speciellt på helgen!! nu är det bara 10 dagar tills vi åker till grekland! =) skojj..

Idag händer inget.. ska skriva på mitt arbete till skolan som ska va inne på onsdag! men det löser sig!

Nu ska jag bort till älsklingens föräldrar på lite lunch, sen ska det pluggas!!



/Selma

Wishlist...by Tanja


Atwood vs. GoJane



Atwood                                                       GoJane

 
Dessa skor bar Carrie i Sex an dthe City 2:)


Dags för vitlöksbröd!

Då var man hemma igen från festem. Det blev rätt lugnt fakstikt. Slängde in ett vitlöksbröd i ugnen när jag kom hem för jag glömde köpa kebab ju hehe. Man måst ealltid köpa kebab! Hur kunde jag glömma det!? Vitlöksbrödet är strax färdigt iaf. Mums!
Jag hörde att Tyskland vann Euorovsion. Jag gillade inte den låten alls!





/Tanja




Är hemma hos Kiki och sneza och bordet är ...

img_0053 (MMS)

Är hemma hos Kiki och sneza och bordet är dukat inför Eurovision!!! En massa gott! / Selma


E på fest, dags för tårtor / Selma

img_0052 (MMS)

E på fest, dags för tårtor / Selma


Tigermönstrat? Vad tycker du?

Jag älskar zebramönstrat. Jag tycker leopardmönstrat är helt ok. Giraffmönstrat är grymt coolt. Men vad tycker vi om tigermönstrat då?


/Tanja

Lördag igen

Då var det lördag idag...och fredag igår hehe..Jag var bara hemma och gjorde inget spciellt. Åkte en runda till McDonalds och köpte Marängsviss:)
Jag har precis ätit frukost och nu täntke jag gå ut på en promenad. Börjar bli lite rastlös här hemma. Ikväll ska jag iväg till en kompis på fest som fyllt år.
Imorgon är det Mors dag. Jag hade fått för mig att det var för ett par veckor sen och hade lite dåligt samvete för att jag missat det. hehe Men som tur var hade jag inte det. Ska bjuda mamma på lunch också ska vi shoppa lite imorgon:)
Hoppas helgen inte går för snabbt. Jag får passa på att njuta!


Tanja, Sofia och Sara i Prag:)

/Tanja

The stoning of Soraya M.

Igårkväll kollade jag film, såg The stoning of Soraya M. har hört att det är en film man måste se, den är verklighetsbaserad och kom ut som bok först, så som jag förstått det!

Filmen handlar om hur en kvinna i Iran, året är 1995 tror jag. Kvinnan blir dömd för äktenskapsbrott, men hon är oskyldig det är hennes man som vill bli av med henne bara.. och hon vill att hennes historia ska nå hela världen så detta inte händer någon annan!

Det var svårt att se filmen, hemskt! tänk att detta händer i vår värld fortfarande... Människor som gräver ner en kvinna, binder henne och sen stenar ihjäl henne? man vill kalla dem för djur.. men det är värre, djur gör inte sådana saker.. detta är mycket värre.. förstår inte hur en människa kan fungera så..  tom barn kastade stenarna..

Filmen visar tydligt hur männen i byn går emot islams regler bara för att få sin vilja. kvinnan som berättar historian vill att folk ska få se den sanna bilden av islam.. och inte några äckliga män som tror dom kan tolka saker hur dom vill.. usch nej.. men filmen borde ni se! den är bra! alla borde se den för att veta vad som sker i världen..






/Selma

Lördag

Vaknade tidigt idag! vill ju inte slösa bort helgen! =) Åkte med älsklngen och hans syskon till stallet och hans lillasyste red =) hon är duktig! Jag hoppade igår å de gick bra =)

Idag blir det middag hemma hos älsklingens föräldrar =) och sen ska jag hem till Kiki och kolla på eurovision.. =)

Tiden går snabbt och ganska snart ska vi till grekland! 11 dagar kvar bara! va kul det ska bli! har aldrig varit i grekland...

Ha en bra dga alla !

/Selma

Klassika pumps från AmiClubWear

Klassiska pumps med en liten twist=)..Grymt snygga skor. Tycker det är väldigt klassiskt och stiligt med satin. Hade dessa skor funnits i andra fäger hade jag köpt dom. Har redan i blå och rosa och jag gillar inte lila. Så det blir inga skor för mig denna gången.



/Tanja


Halston Heritage vs. GoJane



Halston Heritage                                         GoJane

 

 

Bild från Sex and the City 2


Klänning med spetsdetaljer från AmiClubWear




Stilettolinne från WetSeal

Åhh detta linnet vill jag ha. Har aldrig sett något liknande i Sverige=( Om ni hittar något får ni gärna säga till:)



/Tanja


Wishlist...by Tanja


TGIF

Äntligen är fredagen häääär! =) som man har längtat =)

Kollade på semi-finalen till eurovision igår.. Som dom svenska kommentatorerna mobbade det slovenska bidraget, ok om dom inte gilla det men dom behövde inte sjunka så långt.. Men karma visade ju sig sen när sverige inte gick vidare, som alla var så säkra på.. karma..

Kroatiens bidrag som jag gillade så mkt gick inte vidare =( men deras uppträdande var inte det bästa, deras röster höll inte så bra i början, dom var säkert nervösa! synd synd för den är ju himla bra! ajaa, nu får man planera om lördagen för jag känner inget sug efter at sitta och kolla på finalen alls!

Ikväll är det dags för stallet, hoppning idag! jippie!

Nu ska det drickas kaffe!!

Ha en bra dag alla!

/Selma


Dagens fråga

När vet man att det är sommar? Vad betyder sommar för dig?


Freeedag!!!

Guud så trött jag är. Tur det är fredag idag.
Jag tittade på Eurovision igår. Varken Sverige eller Kroatien gick vidare. Vad gör vi nu? haha
Vi fixade en ny header igår cokså. Vad tycker ni? Gillar ni den?=)
Idag ska jag till jobb sen ska jag kankse ut och äta någonstans ikväll. Får se hur jag känner.
Nä gud nu måste jag försöka äta någon frukost. Kan knappt hålla ögonen öppna. Snart dags för semester. Det behövs. Jag är aldrig trött på morganrna annars.

/Tanja



Steve Madden vs. Halens



Steve Madden                                       Halens


ArdenB

Skulle klicka in mig på WetSeals hemsida precis men hamnade på ArdenBs. Konstigt! men det gör inget:) Dom hade väldigt fina grejjor. Inte lika billigt som WetSeal men men...
Kolla dessa klänningar!



/Tanja

Annorlunda skor från GoJane


SATC 2 Smygpremiär

Igår var vi på smygpremiären av SATC2. Åhh så bra filmen var! Denvar faktiskt bättre än den första.
När man kom in på bion hade dom pyntat med skor och skokartonger. Sen bjöd dom på snittar och "cosmopolitan". Däremot fick man köpa sina egan poopcorn. Det tyckte jag kändes rätt fattigt. En liten poopcorn kunde ingått iaf.
En annan sak som var lite tråkigt var folket där. Ingen hade klätt upp sig nästan . Folk kom direkt från jobb. Vi hade klätt upp oss. Det hade känts lite lyxigare om folk hade ansträngt sig lite. Men men alla kan inte vara som oss haha=)
När man kom in i salongen stod det e gooddiebag på varje plats. Den innehöll tidningar, lite choklad och sånt smått och gott. Världens sötaste cocoacola burk med klackskor på:)
Sen började filmen och guud så bra den var. Faktiskt bättre än förväntat och då hade man rätt höga förväntningar=) Vänta inte spring och se den nu:)





 



/Tanja




Jimmy Choo vs. Halens


Jimmy Choo                                               Halens


Lite mingel innan filmen..

img_0048 (MMS)

Lite mingel innan filmen..


Bio..

Onsdag idag! det betyder att det är dags för SATC 2 =) jippie! Har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig dock =/ Men det löser sig!

Jag tycker att denna veckan är lite slöare än va de senaste veckorna har varit... men kanske bara för att det närmar sig sommar och man har en massa planer ? om 14 dagar åker vi till Grekland..

Men nu ska jag hoppas in i duschen och sen fixa mig inför kvällen =)






/Selma

Idag smäller det!

Idag är det onsdag och det betyder Sex and the City Premiär! Såå kul det ska bli! Det kännslite ksumt bara att förbereda sig för ikväll redan nu. Men jag måste åka direkt efter jobb för det börjar redan halv 6. Spännade att se!

Igår var det ju första delfinalen i Eurovision och det var många dåliga låtar men också många jag gillade. Grekland har jag ju visat här innan. Igår gillade jag också Albanien och Finalnds faktiskt. Slovakiens också. Mest för att dom sjunger på sitt eget språk och har sin egna stil på musik och det är så det ska vara tycker jag. Vad är det för mening med att ha en musik tävling mellan länder  när alla låter likadant? Då är det ingen tävling mellan länder längre, bara en vanlig tävling. Så massa pluss till alla dom som framför låtar på sitt eget språk!











/Tanja

Guess vs. Forever21

 


Guess                                                           Forever21




Dagens fråga

Ikväll är det delfinal1 i Eurovision. Kanske har du redan någon favoritlåt?


Wishlist...by Tanja


Tisdag..

Har preis sovit lite efter att jag kom hem från praktiken! så nu känner jag mig riktigt utvilad!
Idag händer inget, sitter hemma och skriver på mitt arbete och ska kolla på semifinalen till melodifestivalen =)

Börjar bli riktig hungrig, men har inte hunit åka till maxi och handla, men ska dit snart!! några tips på vad jag kan laga ikväll?? vet inte riktigt vad jag är sugen på... är ju fortfarande sugen på piroger eftersom jag inte kunde laga det igår för jag hade ingen jäst hemma =( så det fick bli köttfärspaj istället! men det blev gott det med =)





mmm, älskar majs =) det är så gott!!

/Selma


Zoo i Köpenhamn

Nu skiner solen igen. För 5 minuter sen regnade det..det är verkligen skumt väder nu asså. Men jag är glad för den lilla sol jag får:)

Idag har jag varit på Zoo i Köpenhamn. Kan inte bestämma mig vad jag tyckte om det hela!? Det är ju rätt mäktigt att se vissa av djuren på så nära håll. Stod och tittade in i flodhästarnas "akvarium" och ser en flodhäst komma simmandes mot mig. Guud så stora dom är! Såg också en giraff sticka ut huvudet bara 1meter från mig för att äta gräs. Visste ni att deras tunga är alldeles blå? Men nu till det stora MENet. Gud så synd det är om djuren. Dom står där i sin lilla bur, fåglar vars bur inte är högre än 5 meter och elefantern är inlåsta i ett litet rum  där dom knappt kan röra sig. Flodhästarna simmar fram och tillbaka i ett akvarie stort som en vanlig enrumslägenhet. Usch! Ska man sponsra dom så bygger dom kasnke finare åt djuren eller ska man bara bojkotta det helt?!

Ikväll ska jag kolla på Eurovision. Det ska bli kul! Vilka låtar hejar ni på?





/Tanja






Radmila Manojlovic


Lite musik att slappa till en tisdagskväll:)



Åhh så snygga!

Åhh dessa skorna vill jag ha! Såå snygga! Bara 10 dollar åp amiclubwear:) Ska jag?=)



/Tanja

Guess vs. Tradera



Guess                                    Tradera (Movdone.Mode)


Dagens fråga..

I det tidigare inlägget skrev jag bakom scenen.. Jag tar ofta engelska fraser och översätter rakt över till svenska.. så behind the scenes... men kan man säga bakom scenen på svenska? eller har detta inte samma innebörd?



/Selma


SATC 2 bakom scenen!

Slå över på 3an där dom har lite intervjuer med skådespelarna och visar lite klipp =)



/Selma

ZzZzzZZzzZ

Lite ångest, jag somnade innan och har nu sovit i tre timmar! har inte gjort middagen än! not good, plus att jag kommer ha svårt att somna sen.. Och jag som ska upp 05.30 imorgon..

Men nu är maten på gång... det blev hemmagjorda piroger, MUMS!! Kan lägga ut bilder och recept sen om ni vill??

Idag skulle vi egentligen på en visning av ett hus, men det blev ombokat till nästa måndag.. så nu måste vi vänta en heeeel vecka till!! men så fort som tiden går nu så är denna veckan snart över väl? Har en fullspäckad vecka!
med praktik, gym, bio, ridning, pluggande... Dock har jag inte mycket planer för helgen och det känns bra =)



Neee nu ska jag fortsätta med pirogerna =)

/Selma


Smygpremiär av SATC

Välkommen på exklusiv smygpremiär av Sex and the City 2 den 26 maj!
Snart kliver våra bästisar från New York upp på vita duken igen när Sex and the City 2 har biopremiär. Men redan kvällen innan,onsdagen den 26 maj, anordnar vi exklusiva smygpremiärer på valda biografer runt om i landet. Förutom allt filmen erbjuder får du denna kväll en goodiebag med fina prylar och lite gott att äta och dricka för att rama in kvällen i glitter och glamour. Samla ihop ditt eget gäng, sätt på dig de höga klackarna och gör dig redo för en riktig tjejkväll hos oss!

Vi fick biljetter! Ska dit på onsdag ska bli grymt kul! Vad ska man ha på sig?! Efter ska vi gå till Steakhouse och dricka cider! Kan ju inte gå hem efter! Filmen måste diskuteras och analyseras in i minsta detalj efter :)



/Tanja


Festblåsa från Nelly




Utländska affärer bättre än svenska?

Jag tycker vi har så tråkiga affärer i Sverige. Åker man utomlands finns det en massa bra affärer med fina kläder och skor och bra priser. I Sverige har vi typ Gina Tricot och där handlar ALLA! HUr kul är det att ha kläder som alla andra har?
Kan inte någon öppna någon av alla underbara utländska affärer?








/Tanja


Zanotti vs. New Look



Zanotti                                                 New Look

 


Måndag..

Ny vecka, ny dag, ny praktik, nya tag! =)

Idag så börjar jag min praktik på BB! ska vara där i 2 veckor så det är inte särskilt länge =) sen är det ju sommarlov!! nice!! det är bara 16 dagar kvar tills vi åker till Grekland =)

Det ser ut som att det ska bli fint väder idga!! så vi får väl se hur länge jag ska gå idag! hade varit skönt att kunna njuta lite av det fina vädret =)

/Selma

One Tree Hill sista avsnittet

Asså oh my god! Det kan ju inte sluta så? Dom jävlarna får en att tro att allt är bra och att allt kommer bli ok sen gör dom så? Neeej! Hur ska jag kunna vänta till nästa säsong!




/Tanja

Wishlist...by Tanja


...


Gojane rea

nu har dom kjol-rea på Gojane och där finns en massa fina kjolar!


/Selma


Söndag..

Har fått sova ut ordentligt idag =) Vovven är hos mina föräldrar så jag behövde inte gå ut med henne på morgonen.. Så nu känner jag mig extremt utvilad! =)

Idag har jag en del på schemat, ska diska och städa lite här hemma innan jag ska iväg till väla och köpa present till älsklingens lillebror, som har sin första nattvard idag..  så det blir mässa ikväll.. Sen blir det en runda hem till Kiki och kolla på cold case =)

Men nu, FRUKOST! är grymt hungrig!

/Selma

Solen var är du?

Då va det söndag igen. Helgerna går alldeles för snabbt!
Dom har visat sol hela dagen på väderleksrapporten men var är den? De är grått och blåsigt ute. Hoppas det blir bättre. Jag har planerat att grilla och sola ju! Håll tummarna för att solen tittar framsnart:)
Förblir solen borta får jag ta til Plan B. Min brun utan sol från London. haha den är bra att ha=)
Först måste jag åka och handla. Ska köpta köttfärs så jag kan göra cevapi och så ska jag köpa pommespinns att ha till. Jag äter ju inte sallad och sånt trams så dår får man hitta på andra alternativ:P
Svierige förlorade ju hockeyn igår mot Tjeckien så dom spelar om bronset idag. Får se om jag ska se det. Är lite besviken på dom hehe. Man kan som sagt inte släppa in ett mål när det är 7,5 sekunder kvar!

1-døgnsudsigt

/Tanja

Sandaler med blingblingdetaljer från GoJane




Fendi vs. Victorias Secret



Fendi                                               Victorias Secret

 


Jag o Kiki är på väg till Trelleborg på ma...

img_0046 (MMS)

Jag o Kiki är på väg till Trelleborg på makedonsk fest! Ska bli kul med en massa kolo :) / Selma


7,5 sekunder!

Va fan Sverige! 7,5 sek! Ni ikan inte låta dom göra mål när de är 7,5 sekunder kvar! Sveigre spelade bra hela matchen osså 7,5 sekunder kvar! Helt sjuk! Nu är det straffar! Jag kan inte sitta still i soffan!

/Tanja

Dagens fråga

Semestern närmar sig med stormsteg och man blir tröttare och längtar mer och mer. Hur gör du för att hålla motivationen på jobb uppe dom sista veckorna?


Är hemma hos brossan han ska ut med sin mo...

img_0035 (MMS)

Är hemma hos brossan han ska ut med sin motorcykel och jag passar barnen :) sen blir det grillning ikväll :) / Selma


Rolig kväll igår

Nu är jag vaken och har ätit äggmackor till frukost.
Vi hade jättetrevlig igår i stan. Först åt vi god Pizza med vitlökssås. Så klart haha. Sen gick vi vidare till Steakhouse. Vårt favoritställe. Vi satt och snackade flera timmar. Så klart tog vi massa kort. Dom har ett fönster typ med två olika avsatser. Man kan stå och sitta på dom. Det blir alltid så bra kort där. haha vem behöver modell för en dag?=) Kollar man igenom våra fest kort är det alltid massa kort från deras fönster:)
Idag ska jag trän alite sen kl 2 börjar semifinalen i hockeyn. Sverige - Tjeckien. Dom förlorade mot Tjeckien sist så det blir spännande.
Ikväll ska jag bara vara hemma. Ta det lugnt och titta på One Tree Hill.










Märker ni att jag fått in vanan att fota hela tiden så jag kan lägga in kort på bloggen? Duktigt va?=) Haha

/Tanja

BlingBling väska från NEXT




Paris Hilton vs. Charlotte Russe



Paris Hilton                                           Charlotte Russe

 


Eminem - Walking down memory lane

Sitter och lyssnar på lite musik. Och det är inte juggemusik. där blev ni förvånade va:)haha lyssnar på Eminem. Jag va lätt hans största fan när jag var yngre. tyckte han va sååå snygg och rappade såå bra. haha...tycker jag fortfarande i och för sig men kanske inte lika hysteriskt=)

Min favoritlåt var The Way I Am. Jag hette till och med The way i am på alla communitys=)







/Tanja

Pizza på Haket

Idag är det äntligen fredag! Håller på att fixa mig. Ska träffa Detti i stan så ska vi käka på Haket sen dricka någon cider nånstans. Jag är sen som vanligt. Somnade en stund direkt nä rjag kom hem. Det var välbehövligt men nu måste jag skynda mig så klart=)
Måste bara berätta när jag åkte hem idag så var det väldigt fint väder på mitt job och hela vägen genom stan. Helst plötsligt ser jag att det är blött på marken och när vi kommer en bit till spöregnar det. Jag har varit med om att det regnar på ett ställe och inte på ett annat innan men dett avar extremt. Från att man inte ens tänkte tanken på regn till spöregn. Well well det var lite roligt. hehe=)
Nu skiner solen igen iaf! Ha en underbar fredag alla!

/Tanja
 

Fredagkväll och stallet..

Nu ska jag snart bege mig till stallet för en lektion =) jippie!! Och ikväll kommer Kiki o Sneza hit på middag och film =)
 
Ha en bra kväll alla!

/Selma

Wishlist...by Tanja


Weitzman vs. GoJane



Wetizman                                                                     GoJane


TGIF

Då var det redan fredag igen! ääälskar när veckan går snabbt =)
Idag ska jag till skolan en liten stund bara på case och sen är det helg för min del =)
Jag ska rida ikväll och det ser jag fram emot! ska bli riktigt kul.. får se vilken häst det blir =)

Sen på kvällen kommer Kiki o Sneza över på middag och film, mums mums...
och detta är min fredag!

Nu sitter jag med mitt morgonkaffe och har massa tid, jag la mig tidigt igår, så jag vaknade faktiskt till av mig själv innan kl 6..

Men nu ska jag gå ut med min lilla vovve =)

Ha en bra dag alla!!

/Selma

Usch för ohälsosamma modeller

Var inne på en Herve leger sida innan och kollade åp klääningar. Guuud så snygga! En sådan måste jag nog äga någon gång i mitt liv iaf haha=)
Fast det va inte det jag skulle säga. Kolla på bannern som jag hittade på sidan. Usch och fy för dom modellerna. Ser slitna, utmärglade (heter det så?) åldrade i förtid och magra ut. Dom ser inte ut att må bra någonstans? ser ju sjuka ut! Är det verkligen någon som tycker detta är vackert?



/Tanja

...


Mija åker tåg för första gången :)

img_0027 (MMS)

Mija åker tåg för första gången :)


Torsdag

Vaknade innan och trodde jag hade försovit mig!! men det hade jag inte utan jag var uppe i god tid!! Ska iväg till Kristine i klassen idag och plugga.. vi har liknande fall i våra arbeten i dena kursen, så varför itne jobba tillsammans ? =)

Ikväll ska vi till banken.. söka om bolån.. Vet inte riktigt hur det går, jag är ju bara student! men vi får se! hålll tummarna för oss i eftermiddag!

Annars händer inte mkt mer idag, blir dubbelpass på gymmet ikväll!
Men mest längtar jag till imorgon när jag ska rida!! jippie!! hoppas inte jag skämmer ut mig för mkt!

Ha en bra dag alla!

/Selma

Bättre sent än aldrig

God Morgon!
Det blev inget bloggandet för mig igår. Hade verkligen inte lust.
Jag var i stan med Detti och fikade. Först på McDonalds med hamburgare och McFlurry marängsviss sen vitlöksbröd på Utposten. Mums! =) Var hemma vid halv nio. Jag tittade på Tv lite och smonade tidigt.
Idag måst ejag stressa hem från jobb. Sverige spela rpå Danmark redan kvart över 4. Dum tid!
Jag hade tänkt försöka träna idag också. Får se om jag orkar ikväll. hehe
Men nu måste jag snabba mig som vanligt. Ha en bra dag!



/Tanja

Céline vs. Scorett



Céline                                           Scorett


Inte superlika kasnke men var tvungen att lägga upp det för Celineskon är så grymt ful. Scorett är rätt så snygg fakstikt:)


Dagens fråga

Vad gör du helst en fredagskväll?



Strawberries..

Titta vad jag gottar mig med just nu =)



/Selma


Skor med silverklack från ALDO




I´m all set!

Kom precis hem! Var på shurgard och hittade mina ridstövlar =) Dock hittade jag itne min gamla hjälm =S och inga ridbyxor.. så jag åkte till hööks och köpte detta! Så nu är jag redo för fredag! =) Måste dock putsa mina ridstövlar, dom är ganska så dammiga! =)

Idag skulle jag egentligen på box-pass på gymemt, men måste bli klar med mitt arbete till denna kursen, ska va klart om 2 veckor, meeen har en del kvar!!  och imorgon ska jag hem till Kristine och vi ska kolla varandras arbete och ge lite feedback! så kan ju va bra om jag har mer att få feedback på!

Annars har jag hunnit med allt jag skulle idag! så det känns bra! Nu ska jag göra klart kvällsmaten! älsklingen är hungrig!

/Selma


Onsdag

Jag kom precis hem från väla, åkte dit med min mamma och käkade lite lunch =) vi hann dit och fick vår mat precis innan lunchrushen började! har vi flyt eller vad?

Nu ska jag fixa lite här hem, och gå över till Linda och hälsa på lite =) träffas allt för sällan..
Ikväll, då ska jag o pappa till shurgard, för jag har en massa grejer där som e mina som jag hade hemma i deras hus innan dom sålde det! Hoppas på att jag ska hita nåt skojj =) gärna mina gamla ridkläder och saker eftersom jag ska börja rida igen, nu på fredag!! JJIPPIE!

Aja, ha en bra dag alla!



/Selma


Forever 21 vs. Nelly




Forever 21                                                        Nelly




/Selma


Guess vs. CharlotteRusse



Guess                                           CharlotteRusse


Varför?

Nu har jag precis kollat på one tree hill.. och såklart var det säsongsavslutning där med!!! aaarghh!!! slutade lika spännande som Gossip girl!! Men det kommer en säsong 8 av OTH så jag får väl vänta!!!

Sålänge finns det ju annat att se fram emot!!







Om en vecka ska vi på premiären av SATC 2 =) längtar!! blir en riktig girls night!

/Selma


Svart eller brunt?

Kollade runt på gamla bilder! känns som en evighet sen jag hade svart hår! Jag höll på å färga mitt hår svart i 5 år.. sen till sist tröttnade jag och fixa tillbaka en ljusare färg!! vet fortfarande itne vad jag har för färg själv riktigt, men det återstår och se nu när håret växer ut!

Vilket tycker ni passar mig bäst? svart eller brunt?



/Selma

Rea på Gojane

Tänkte bara tipsa om rean på Gojane.com. Massa klackar för 10 dollar och uppåt=) Tveka inte, klicka hem något! =)


/Tanja och Selma

I got it!!

Denna underbara halsduk fick jag hem idag!!! =) Nu är det snart dags för VM!! =)



/Selma

Tidsfördriv

Varför spelar det ingen roll hur mycket hushållsysslor man gör, det finns alltid mer att göra? Jag har redan diskat en gång idag och det ser redan ut som kriget i köket igen! En vacker dag sk ajag bli rik och skaffa hemhjälp, haha.
Sara var här en litenstund innan. Hon behövde fördriva tiden lite och det är jag ganska bra på;)
Ikväll är det hockey. Sverige - Schweiz. Jag zappade över på Tjeckien - Cananda innan. Tjeckien vann. Canada kunde inte riktigt hantera det och det blev ett stort slagsmål med alla på isen typ. haha det som är det roliga med hockey. Alla slagsmål:)
Nu ska jag kolla rundor på lite shoppingsidor. Ligger lite efter med Lika som bär och Wishlist. Tycker iof att det är Selmas tur med Wishlist men men :)


Haha måste bara påpeka att det itne är mitt kök:)

/Tanja


Oh No!

Jag kollade precis på det senaste avsnittet av Gossip Girl, som även är det sista för säsong 3 !!! och jag ska inte avslöja något!! men gud vad det slutade hemskt!!!! nu måste jag vänta tills SEPTEMBER!!! usch..

Ajaa, idag hade jag min sista dag på vårdcentralspraktiken!! nästa vecka blir det BB och innan dess... lite ledighet =)

Idag ska jag bara ta det lugnt och imorgon hoppas jag på fint väder!! BTW.. fick hem ett paket idag!! Kan ni gissa vad det är?? Jag visar senare!! =)



btw, Chuck och Blair är lätt bästa paret!! eller ja 2a plats, efter Edward och Bella =)

/Selma

Shopping från Prag

Jag shoppade fakstikt inte så mycket i Prag. Och mycket av det jag köpte köpte jag i affärer som finns i Sverige men jag är nöjd ändå=)...Hittade en favorit affär jag brukar shoppa i i Kroatien där. Terranova. Me like:)


Kofta: New Yorker
Shorts: Terranova
Jeans: Zara
Pumaskor: Marknad
Pumps: Deichmann
Flätat diadem: C&A
Rosa diamant armband: Cocco (har jag för mig)

/Tanja

Report Signature vs. ALDO



Report Signature                                       ALDO

 


Wishlist...by Tanja


...



Brun Utan Sol

Idag orkade jag inte lag anågon mat. Hade tänkt göra potatisgratäng men var så hungrgi när jag kom hem så jag åt 5 tunnbröd haha=)
Har diskat och plockat undan lite.
När jag var i London köpte jag någon sorts brunutansol kräm. Har precis testat dom. Någon är som vanlig brun utansol fast du blir brun direkt. Vet inte hur det funkar med andra sortet? En är för ansiktet och en är instanttan. Du blir brun direkt och sen duschar du bara av det. Stod det på förpackningarna iaf haha. Vi får väl se hur det funkar:)
Ikväll ska jag nog kolla på The Hills och 90210. Poppa lite popcorn kanske?=)
Förresten så är jag grymt avundsjuk på alla som bor uppåt i landet just nu. Sommaren har redan kommit dit förstår jag. Här regnar det mest hela tiden. Fast för tillfället skiner solen så jag ska väl inte gnälla:)

Uppdetaring: Haha jag hann knappt skriva färdigt här innan jag blivit skitbrun=)



/Tanja

Prag dag 3&4

När vi vaknade på torsdagen ösregnande det. Men vi var glada ändå. Vi hade planerat att gå på lite rundtur av staden. Så det var bara fram med paraplyet och börja gå. Allting tog en timme. haha vem har tid att titta hur länge som helst på gamla kyrkor när det finns massa shopping?=) Men kort tog vi. haha det var inte det lättaste med ösregn och paraply. Men det gick=)

Efter rundturen shoppade vi vidare. Det fanns ett jättestor köpcentrum som hetter Palladium med 200 affärer.Massa affärer som likanande Deichmann och Gina. Fast andra märke då så klart=)
På kvällen gick på och åt på en restaurang och där åt jag och Sara världens godaste efterätt. Chokladfondant hetter det. Åhh så gott!

Efter restaurangen det var då det började hända grejjor. Vi gick till en nattklubb och skulle festa lite. Sitter och tar det lugnt dricker varsin drink. Malin och Sara gick hem efter en stund. 5 minuter senare hör jag och Sofia. PANG! och några sekunder senrae igen PANG!. Man kände paniken i luften folk sprang åt alla håll. Jag och Sofia sprang för livet in på toaletten. Vi kunde inte springa ut för då hade vi varit tvunga att gå förbi stället "skottet" kom i från. Inne på toa pratde vi med några tjejer och frågade vad som hänt Det visade sig att det hade blivit slagsmål och vakterna hade skjutit med tårgas. Nu var problemet att vi var fast på toan och behövde ta oss igenom all tårgas för att komma ut. Ögonen rann och det gjorde ont i näsa och hals. Innan vi visste exakt vad osm hade hänt var vi helt säkra på att någon sköt med en riktig pistol! Shit vilken känsla! Det var grymt obehagligt. Vi slutade iallafall festa och gick hem och försökte sova i stället. Festa i Prag gör jag kanske inte fler gånger=)
På fredagen var det finare väder och vi shoppade dom sista timmarna innan vi åkte hem.











/Tanja






Världens sötaste katt? Eller vad? /Selma

img_0020 (MMS)

Världens sötaste katt? Eller vad? /Selma


Monday

Idag är jag leeedig! så skönt att starta en ny vecka med ltie ledighet =) eller?? Jag har en hen del saker att hinna med idag dock! Ska tvätta det sista som vi inte han i lördes, och så ska jag baka en kaka att ha med till min sista dag på praktiken imorgon! har inte listat ut vad jag ska baka än, men jag kommer på något!

Nu ska jag äta lunch, brunch kanske man kan kalla det för har inte ätit någon frukost än! hade ju sovemorgon idag! =) nice.. Min hund sover fortfarande den lilla sömntutan..

Neddräkningen till torsdag har börjat!! 3 dagar kvar!! usch, jag börjar bli lite nervös!!

Nån annan som är ledig idag?



/Selma


Louboutin vs ALDO



Louboutin                                                  ALDO

 


House hunting..

Då är det redan söndag kväll, inte klokt! men eftersom jag är ledig imorogn, så gör det inget!
Imorgon händer det ine så mycket, har tvättid igen eftersom jag inte hann tvätta sängkläder och soffklädseln igår!! Och sen ska jag baka en kaka att ha med och bjuda på på min praktik på tisdag, eftersom det är min sista dag!! vet inte VAD jag ska baka! Några tips??

På torsdag ska jag och älsklingen till banken på rådgivning angående bolån!! Så det är spännande, vi har hittat ett hus vi gärna vill köpa!! så vi får se hur det går på torsdag!!

Nu ska jag kolla vidare på Bones som går på 3an nu! Det 100:e avsnittet! =)



/Selma


Sverige- Canada

Nu är det dags för hockey! Sverige möter Canada. Jag hatar nästan Canada mer än vad jag hejar på Sverige. haha.
Heja Sveirge iaf!



/Tanja

Dagens fråga

Vad gör du helst på utomlandsresan?


Best of Wishlist...by Tanja

Tittade igenom mina gamla Wishlist och hittade några favoriter. Haha jag vet alla är i svart och med jeans men det är så jag klär mig. =)
Vilken gillar ni bäst?



/Tanja

Satinpumps från GoJane




All about Steve

Igår hyrde vi 3 filmer och idag såg jag den 3e, min favorit skådespelerska är med =) Sandra Bullock!! hon är så himmla bra! Senaste filmen jag såg med henne var nog The proposal..
Fler personer som är med är 2 killar från The hangover och en kille från Spider man 3...

Filmen handlar om en tjej som jobbar på stadens tidning med att göra veckans korsord..
När hennes föräldrar fixar henne på en blinddate blir hon störtkär så fort hon ser killen men det blir ju inte killen......

Sandra spelar otroligt bra, som vanligt och är hysteriskt rolig!! Ni borde se denna film!!



/Selma


Godmorgon..

Då var det redan söndag igen.. segt.. men som tur är så e jag ledig imorgon =) hähä, så behöver inte ha nån ångest idag om imorgon haha!! nu ska jag fixa ihop frukost och kaffe så bloggar jag senare =)


Prag dag 1&2

Vi landade i Prag onsdagskväll. Klockan var rätt mycket men vi bestämde oss för att gå en promendag. Genast kände jag att Prag är en stad för mig. Lugn och harmonsik och ren och snygg. Vi gick en runda sent på kvällen, kom in i små bakgator men man kände sig trygg ändå.

På torsdagen tog vi oss bort till den där markanden som alla pratar om och så skulle vara sååå underbar. Tji fick vi. Så besvikna vi blev när vi kom dit. Visst marknaden var stor och det fanns mycket grejjor men inget som vi gillade. Vi gick där i ca 2-3 timmar och några godbitar lyckades vi skaffa fram. Köpte ett par Puma-skor, en Sverigehockeytröja och min underbart snygga resväska. Den kostade bara 200 kr! haha överdrivet billigt=)

På kvällen gick vi på teater typisk för Tjeckien. Det var typ mimteater. Alla skådespelare hade kroppsstrumpor med neonfärger så släcktes alla lju sutom Uv-ljus. Så dansade dom och föreställde olika saker. Pjäsen hette Afrikania så det handlade mycket om djur. Det var rikigt fräck att kolla på men tyvärr varade det lite för länge. 1,5 timmar. 45 minuter hade räckt.
Sverige spelade ju hockey på Tjeckien på torsdagen också och det var jag tvungen att se. Vi gick till någon pub och jag satte på mig min nya Sverigetröja. haha folk glodde lite surt=)
Jag, Malin, Sofia och Sara hade så grymt roligt tillsammans och skrattade HELA tiden. Vilket gäng:)









/Tanja


Söndag

God morgon!
Har varit vaken en stund. Har kommit i fatt med lite bloggar och lite shoppingsidor. Nu ska jag packa upp mina köp från Prag och äta frukost. Bullar i ugnen. Om dom inte är mögliga :S Köpte innnan jag åkte och glömde stoppa dom i frysen.
Annar shänder inget sciellt idag. Ska bli skönt att vara hemma bara. Ska jobba imorgon igen ju.
Det kommer komma upp inlägg om Prag och lite annat smått och gott under dagen så titta gärna in igen:)
Håll nu tummarna för att bullarna går att äta!

/Tanja

Alexander Wang vs. WetSeal



Alexander Wang                                           WetSeal


Prag!

Hej alla! Nu är jag hemma igen! Jag har tänkt skriva lite längre och roligare inlägg med massa bilder och sånt men det tar sin lilla tid. Men den som väntar på något gott:)
Jag har iaf hunnit tvätta min resväska sen jag kom hem. Haha ni förstår jag är väldigt rädd om mina saker:) Köpte en ny resväska i Prag i väldigt klarrosa färg. Också en väldigt dum färg på en resväskakan man tycka. Men jag ville ha rosa så då får jag se till att tvätta den också. Hatar när saker ser smutisiga ut!
Jag kan iaf avslöja så länge att Prag är en underbar stad!



/Tanja

Skottlossning..

Det visade sig vara skotlossning härpå Dalhem, men den som blev skjuten lever och dom tog han som sköt! så man kan ju sova gott inatt,, men nu har polisen nåt att göra inatt när dom ska leta upp pistolen som han dumpat nånstans.. Hoppas inte nåt litet barn hittar den bara =S

/Selma

Drama på dalhem..

img_0011 (MMS)

Drama på dalhem..


Mia



/Selma

I made it..

Haaha, jag lyckades mobilblogga!! vad duktigt va? haha! Nu kommer Tanja bli glad på mig =)
Men nu ska jag ta en lite powernap =)



/Selma

Julija och jag ute vid paddocken, fy vad d...

img_0009 (MMS)

Julija och jag ute vid paddocken, fy vad det regnade!! Men hon fick rida ändå :) / Selma


Wishful thinking..

Denna klänningen är ju helt underbar! om jag hade haft råd och behövt, hehe en klänning så hade jag köpt denna!!

Ni kan hitta den på Nelly.com



Visst är den fin!
/Selma

Say aah

Lite musik så här en regnig lördag =) kanske piggar upp lite ?



/Selma

Rain rain rain

Då var det lördag igen =) Gick upp tidigt idag och åkte ut med Julija till stallet så hon fick rida =) doch hade dom inget ridhus utan man fick rida ute i paddocken, så vi blev ju lagom blöta!! hehehe..

Nu sitter jag hema hos älsklingens föräldrar och har ätit frukost och druckit kaffe =) Älsklingen ska snart iväg på fotbollsmatch!  och jag ska hem och plugga..

Idag komer Tanja hem från Prag, får vi se om hon har shoppat loss som en galning när hon va borta =)

I eftermiddag ska jag hem till mina föräldrar på middag =) gotte gott gott, och sen ikväll ska jag göra samma som igår.. INGET hahaha nolifer =)

Nu, viiiila..

Underbart

Äntligen är det HELG! hehe faaast va ju inte så länegsen man va ledig ju =) hähähä Idag hade jag slutsamtal på praktiken och har nu bara 1 dag kvar där =)) nice nice.. sen är det 2  veckors praktik på BB och sen så e det soooooommar =)

Ikväll ska jag tvätta! blää för det! men det behövs göras! annars händer inte mkt spännande idag..
Imorgon ska jag med Brunos syster till stallet så hon får rida, ska ge henne en liten lektion =) det är ute på ett ställ där man betalar en summa så får man låna deras lektionsponnier under en tid =)

Vi tänkte ge henne i presenmt tillsammans en termins ridlektioner, och det rä rätt bra att veta att hon har kvar intresset efter 3-4 gånger om man ska betala för en hel termin =)

Neee nu är det dags för kaffe!

Grekland..

Om exakt 27 dagar så åker vi till Grekland.. Jag, älsklingen och ett par vänner till oss =)
Ingen av oss har varit i grekland innan, så nu skulle jag uppskatta lite tips från er läsare som har varit där!!
Vad bör man se, göra, uppleva, äta.. ja allt sånt!!

Vi ska till en ö som heter Egina och även vara i Aten i 2 dagar!!
Så låt tipsen strömma in!!!



/Selma

Smygpremiär

Den 27 Maj är det premiär för Sex And The City 2 !! men jag Tanja och Detti har fått tag på biljetter till smygpremiären som är dagen innan, den 26 maj! =) Så kul det ska bli! Enligt trailern så verkar det som att filmen kommer bli riktigt bra!



btw, skulle gärna ha den klänningen hon har på sig på bilden i min garderob!!

/Selma

bebe

wow, jag vill ha dessa klänningar =) Jag älskar allt från bebe, men det gör tyvärr inte min plånbok =S









Visst är dom fina? vad tycker ni?

/Selma

Godmorgon!!

Jag känner mig mycket piggare idag!! =) skönt!! Dock händer det inget speciellt idag, så jag får väl ha en dag till attt bli ännu friskare =P

Tanja är i Prag, skojj för henne! hoppas dom kommer hem också bara och inte fastnar i Prag..

Igår kom Kiki och Sneza hit på tacos och sen kollade vi film =) så det vart en mysig kväll, just vad jag behövde efter att ha suttit hemma i 2 dagar!

Ja, planerna för udag?? nada, så skönt! skulle egentligen har tvättat första passet imorse, me försov mig =S ska se om det finns fler tvättider idag annars får det bli till helgen..

Nee, nu ska jag fixa lite kaffe =) förresten, fy vad jag saknar Starbucks!!

/Selma


Årets sommarlåt..

Varje år finns det nån speciell låt som blir sommaren låt, och sen finns det ju såklart sommarplågan också! haha

Men denna låten gillar jag! =) den vill jag gärna höra i sommar =)

Vilken tror ni blir årets sommarlåt??



Den påminner mig om box-passet på gymmet, för den e uppvärmningslåten =) hehe

/Selma

Chokladkaka

mmm, denna kakan är god! det låter lite skumt kanske, chokladkaka med maräng =) men gott är det =)





Är det någon annan än jag som älskar att baka???
/Selma

Onsdag..

Stannade hemma från praktiken idag också! vill bli helt frisk! kommer att få ta igen dessa två dagar i nästa vecka när jag egentligen är ledig =( men det finns inte mycket mer at göra.. Dock känner jag mig mycket piggare idag! och jag har inte ont i örat längre som jag hade igår, blev rädd för att mitt öra skulle krångla =S brukade ha mkt problem med öronen som liten, var ett öronbarn! hehe

Idag, händer inget! men det är bra! hinner jag få vila ut och bli frisk! det regnar för fullt där ute och det är fint att kolla på, så mig skadar detinte så mycket idag! Mina katter är inte så glada dock! hehe..

btw, Tanja åker ju idag! nu får vi hålla tummarna för att hon hittar en VM-tröjja (Slovenien) till mig när hon är iväg! för det finns verkligen bara dyra att köpa online, har itne råd att betala 500 för en sån tröja =( och sist vi var i Slovenien så var ALLT slutsålt, hehe! not bad!




Kanske köper halsduken! inte så dyr..
Nu ska jag fixa lite lunch, esn tänkte jag lägga upp bilder på mitt senaste bak =)
/Selma

Snart dags...

Det har inte blivit något bloggandet för mig idag. Jag har helt enkelt inte hunnit. Jag åkte och fick massage direkt efter jobb. Underbart! Sen hem och diska, laga mat och packa. Tiden bara flög iväg. Har itne hunnit packa allt och inte hunnit städa och plocka undan som jag hade tänkt. Får gå upp lite tidigare imorgon bitti. Nu hinner jag inte göra det. Tittar på hockeyn. Sverige leder med 3-0. Ska gå och lägga mig så fort macthen är slut.
Min väska är redan proppfull förresten. Hur gör jag och jag hittar massa kul att shoppa där i Prag? Sen funderar jag på om jag ska ta med min vågtång till håret. Trivs bättre i "vågat" hår men orka hålla på om det ändå ska regna hela tiden typ? Well Well vi får se!
Selma lovade att hålla bloggen igång när jag är borta. 4 inlägg om dan minst sa hon. Haha ni får tjata på henne om hon inte håller sitt löfte :)
Jag kommer hem på lördag och visar förhoppningsvis upp massa roliga shoppingfynd:)



/Tanja

Mat

Är så himla seg i heeela kroppen men äta måste jga ändå!! så jag har lyckats slänga ihop lite mat och in i ugnen med det!! så får vi seom jag får lite mer energi i kroppen när jag ätit en ordentlig måltid! =)
Dock är jag MEGAsugen på paj! aaa hoppas jag får mig en energikcik och slänger ihop en paj snabbt =)


Shoebedoo

Hitta dessa på Gojanes hemsida! dom är riktigt snygga! skulle bara vilja att de var i en annan färg helst!



Vad tycker ni??

/Selma


Sjuk.

Vaknade i morse med ännu mer ont i halsen och svårare att andas och prata.. =( usch, hatar att vara sjuk.. Det började ju lite igår.. hoppades på att det skulle bli bättre =(

Ajaa, iallafall, jag har glömt att skriva om min nya telefon... Jag har köpt en iPhone! jag var lite skeptisk mot dom när dom kom ut och fattade inte riktigt vad det var för nytta med dom!
Men när jag va i USA så hade ALLA iPhones haha,, så jag tänkte att dom kanske inte är så illa! Så när jag kom hem så blev jag lite sugen för alla sa att dom är så bra! Så jag skaffade en! och jag är så himla nöjd!!
Den bästa mobilen jag någonsin haft, nu vet ju inte hur bra dom är gällande hur länge de håller, men själva telefonen är underbar!

Väntar nu bara på ett fint skal till telefonen som finns i USA, min kompis ska försöka hitta det och skicka till mig =)

Nu ska jag försöka äa något, har så ont i halsen så vet inte vad? knäckebröd är ju uteslutet och det äter jag alltid till frukost annars =(



/Selma

Louboutin vs. Primark (London)


                                Louboutin                                                        Primark

 

Regn och aska :(

Oj vad kul det ska bli att åka till Prag. Om vi nu ens kommer iväg. Dumma vulkan och dumma askmoln!!

6-døgnsudsigt

/Tanja

Wishlist...by Tanja


Sista kulan sparar jag åt grannen

Alla tips på bra böcker jag har lagt upp här på bloggen har varit på engelska. För er som inte gillar att läsa på engelska tänkte jag tipsa om en bok som heter "Sista kulan sparar jag åt grannen". Den handlar om kriget i Bosnien och är verkligen läsvärd!

"Hon har allt. Söner och älskare, man och krog. Hon skrattar åt pratet om kriget som är på väg till Bosnien. Det finns väl inga etniska grupper! Men kriget kommer och plötsligt står hennes söner på varsin sida. Frontlinjen går genom hennes stad, hem och kök. Det är då hon måste spara en kula för något som kanske kommer att hända."

"Sista kulan sparar jag åt grannen är en bok som bör läsas, dels för att den är välskriven och fängslande, men också för att den har något viktigt att berätta om människan, om en mors förtvivlade kamp och om det förflutnas sår."



/Tanja


Åh nej !

Det är måndag morgon, på min sista vecka på denna praktiken och jag känner mig sjuk!!! min hals gör riktigtt ont!! bläääähh!! jag har INTE tid att vara sjuk nu!! =(

Får se hur jag mår under dagen, kanske blir bättre?? hatar o va sjuk, speciellt nu, då missar jag alla passen på gymmet =(

Annars händer inte så mkt idag! har box-pass ikväll, men får se hur jag känner mig som sagt!!

Men nu, ska jag snart bege mig till praktiken! wish me luck att jag blir bättre!!



/Selma

Ny vecka

Då var det måndag igen. Helgerna går alldeles för snabbt. Spciellt om man bara slöar en hel söndag. Det är skärpning nu. Ingen mer fest på ett tag=)
Haha vil du förresten veta vad jag åt igår? Helt sjuk tom jag tänker efter. En påse popcorn till frukost, 6 st mackor till lunch, 2 st frallor sen chips igen och till sists massa glass. Oj oj så nyttigt:)
Idag ska jag tvätta för på onsdag åker jag till Prag! Det ska bli rooligt. Och vet ni vad? På torsdag kväll spelar Tre Kronor mot tjeckien. Det måste jag ju se. Skitfräckt att kolla Vm-match mot Tjeckien I Tjeckien:)
Ha en bra dag allla!



/Tanja

Louboutin vs. AmiClubWear





Louboutin                                    AmiClubWear


Possibility...

Har kollat på film och ätit en massa gotte =) nu är jag proppmätt och helt seeg haha!!

För alla er Twilight saga-fans där ute, här e ett klipp för er =)
Det är låten från New Moon när Bella sitter i sitt rum och månaderna går förbi, tyckte att dom gjorde det skitbra i filmen än att bara visa månaderna på blad.. ee ja ni fattar! =)



Nu är det inte långt kvar till Eclipse premiären!! och den ska jag definitivt vara med på =)

/Selma

Låååång söndag..

ÄNTLIGEN är jag hemma! Har varit iväg heeela dagen!! var först på 10års kalas hos min kusin och sen hem till brossans och hans familj på middag haha!! mat mat mat heeeeela dagen lång =)

Nu är det att slappa i soffan som gäller!! men först måste jag diska och städa liiiite  heheh! =)

Har ni haft en bra helg?! min var super bra! har hela tiden haft något att göra, dock gick tiden för snabbt!! =(

Här är en bild från gårdgen som visar hur snygga vi var igår. hahahahah



/Selma

6:an sänder det, Nationen känner det

I fredags började hockey-Vm i Tyskland. Nu är det dags för Sverige första match. Mot Norge. MIssa inte det:)

Heja Sverige!



/Tanja


Bilderna från Modell för en dag

Min pappa ringde nyss och tyckte att jag skulle lägga ut bilderna från igår. haha hade inte tänkt göra det egentligen men vad gör man inte för sin lilla pappa :)

 







 


/Tanja

Puderrosa klänning från New Look




Tycker klänningen ser dyr och designeraktig ut:)


Bästa grillen finns på Maxi

Nu är det vår och det betyder massor med grillning!Bor man i lägenhet som jag och ska grilla är det engångsgrillar som gäller. Förra sommaren tröttnade jag rejält på dom. Det var flera gånger allt var färdigt man skulle bara tända grillen - Så funkar den inte!! Dessutom blir dom inte så varma, funkar nästan bara till att grilla korv på.
Därför köpte jag världens smartaste grill på Maxi förra sommaren för endast 150 kr. Den ser ut som en spann. Lätt att använda och framförallt blir den väldigt varm så man kan grilla allt från korv till flintastek.
Åk till Maxi och se om den fortfarande finns! Den är värd pengarna.

 

/Tanja

Dagens fråga

Bästa sättet att bli av med baksmällan?


Modell för en dag - Så roligt!

Så roligt det var igår! Jag har ändrat åsikt totalt. det va skitkul att bli stylad och fotad. Fina bilder blir det också:)
Först när vi kom dit var vi skitnervösa och ville typ bara gå hem igen. Men sen när dom satte på sminket kändes det inte alls jobbigt längre. Det blev som någon sorts sköld eller något. Man kände sig skyddad typ. Man blev någon annan. Alla var jättesnäll aoch trevliga och man kunde verkligen slappna av. Det jobbigaste var när man skulle välja ut vilka bilder man skulle köpa. Dom kostar typ 250 styck så man kan ju inte köpa hur många som helst.
När vi kom hem fortsatte vi ta massa bilder själva. Vi hade lärt oss hur man skulle göra coola kort med speglar och så:)
Till alla er som tvekar och inte vet om ni ska bli modeller för en dag eller inte. Gör det! Det var skitkul!
Senare på kvällen gick vi ut och festade i stan, jag och Sara. Man få rju passa på när man är stylad från topp till tå:) Det var kul ute, lite skumt folk emellanåt men roligt! En gubbe på säkert 80 år va ute och svängde sina lurviga. haha lite äcklig var han. juckade mot allt och alla typ.
Nu ska jag äta frukost sen krypa ner i sängen igen. Ska bara lata mig heeeladagen=)






/Tanja





31

Då var det REDAN söndag, det är inte klokt så snabbt tiden går ju!!

Igår var vi hos Tjolinti på fest! och det var jättekul, god mat och dricka och roligt folk =) längesen man träffade dem alla =)

Idag ska jag på kalas hos min 10åriga kusin, sen efter det blir det bara att ta det luuugnt =) och förbereda ig inför den kommande veckan! men det är ju bara 4 dagar på praktiken denna veckan eftersim man e ledig torsdag =) NICE!!

btw, nu är det bara 31 dagar kvar tills vi åker till Grekland! ska bli såå skönt och komma iväg till värmen =)

Men nu, nu ska jag fixa frukost =)

ha en bra söndag alla!
/Selma

Skor med dragkedjor från GoJane




Massa skor i Prag

På onsdag åker jag ju till Prag. Min mamma är där just nu. Hon håller på att skicka massa MMS på massa skor. Dom kostar ca 200 kr st och du kan pruta. Oj oj ångest here we go! Jag skulle ju inte köpa mer skor på ett tag!






/Tanja


Lördag morgon!

God morgon! Vet ni vad jag ska göra idag? Jag ska bli modell för en dag. haha. Grejjen är att jag har alltid tyckt det var så tramsigt med att gå dit och bli fotad och lägga upp sina bilderpå Facebook och sånt. Men så frågade en kompis mig om jag ville hänga med. Jag sa om du verkligen inte hittar någon annan som vill. Synd om hon ska behöva göra det ensam ju=)...Det var ingen annan som ville så nu ska vi dit kl 5 idag. Jag är lagom nervös. Hatar att stå framför kameran. Blir så osäker. Fast jag tycker faktiskt det ska bli jättekul. Har ändrat åsikt totalt. Fast kommer nog inte lägga upp bilderna på Facebook. hehe. Det ska bli roligt och blir lite stylad. Jag ska be om att få Hollywoodhår. haha Jaja vi får se hur det går!

Vi har också skapat en ny kategori. Det är typ som alla andras Hiss eller diss. Fast jag tycker det är så tråkigt att göra som alla andra så vår heter köpa eller glömma. =)

Nu ska jag ut i köket och baka scones till frukost.

/Tanja

Louboutin vs. Tradera (Movdone.Mode)


Louboutin                                                     Tradera (Movdone.Mode)

 


Glace au four

Har bakat lite idag =) och det blev Glace au four, glass i ugnen eller något betyder det!
Iallafall, det är glass och lite blåbär på en sockertårtsbotten, täckt med maräng =)

tårtbotten



Lägg till blåbär, och sen glassen (glömde fota glassen)



Lägg på den supertjockt vispade marängsmet och in i ugnen på 250 grader, 3-5 minuter



Så här ser den ut färdig!






YUMMI!!

/Selma

 


Wishlist...by Tanja


Eurovision Greklands bidrag

Då va det äntligen fredag!! Kom hem från jobb för ett tag sen. Slog på Tv och då var det sånt för program för Eurovision. Jag gillar inte svenska Melodifestivalen så mycket men Eurovision älskar jag! Så kul att kolla med alla olika länder. Gillar mest dom som sjunger på sitt eget språk. Så tycker jag det ska va. Annars blir det inte som en tävling mellan länder. Då är det som vilken musiktävling  som helst!
Iaf visade dom greklands bidrag i år och jag tyckte låten va såå bra!!
Ikväll ska jag inte gör anått speciellt. Bar avara hemma och softa lite:)




/Tanja

VM i Sydafrika!!

Inte så många jag vet som har nåt land att hejja på o sommar =P meeen det har jag!! SLovenien kvalade in till slutspelen =)

YES! och det ska bli kul att kolla matcherna! =) Någon annan som har något land dom hejjar på som kvalat in i slutspelen??



/Selma

Balkancruise..

Ni har dom släppt biljeterna till nästa kryssning och självklart ska vi med!! =) hade riktigt kul sist! vi blir några fler denna gången =)

ANyways, nu är det heelg =) ÄNTLIGEN! ska abra ta det lugnt ikväll, men imorgon blir de tfest för hela slanten hos tjolinti =)

Nu är jag grymt gottesugen! men har INGET hemma, inget!! skittråkigt!! kanske kan baka ihop något??





/Selma

Louboutin vs. Tradera (Movdone.Mode)



Louboutin                                              Tradera (Movdone.Mode)


Effektiv dag

Så här ser listan ut nu. Lite stolt är jag. Fast märker ni att det enda jag inte gjort är det tråkigaste. haha

- Plocka undan alla grejjor som ligger slängda överallt
- Laga laxpsta
- Blogga om hockeyn
- Läsa nya Chic - Det gör jag när jag kryper ner i sängen:)
- Kolla på The Hills och The City
- Diska
- 8-minutes situps
- Vattna min orkidee (när ska den blomma igen?)
- Växla pengar till Prag
- Hämta biobiljetter till SATC2
- Skriva packlista inför Prag - Helt omöjligt! Vad fan ska jag ha med mig? Ångest!

Nu ska jag sova! Imorgon är det fredag! Wie! Gonatt!

/Tanja

Louboutinkopior till ett billigt pris!

Jag tänkte bara tipsa er om en säljare (Movdone.Mode) på Tradera som har väldigt fina skor. bla väldigt många Louboutin-kopior. Jag kan tyvärr inte svara på hur kvaliten är och om dom är lika snygga i verkligheten. Men jag har själv precs beställt där ifrån så jag kan berätta när jag vet=) Man kan ju också läsa omdömena från folk om man inet orkar vänta på mitt omdöme:)
Bli så sugen på att köpa allihopa!. Dom ser väldigt ilka ut ju. Men jag har ett par på väg. Är jag nöjd med dom så beställer jag  nog något mer par:)
/Tanja

Att göra:

Jag har skrivit en lista på allt jag redan har hunnit med idag och vad jag ska hinna med idag. Jag älskar att skriva listor och sen stryka när det är färdigt! Fast jag skriver bara lista när jag har roliga eller små saker att göra. Dom jobbiga sakerna gör jag aldrig ändå så onödigt att skriva lista haha.

- Plocka undan alla grejjor som ligger slängda överallt
- Laga laxpsta
- Blogga om hockeyn
- Läsa nya Chic
- Kolla på The Hills och The City
- Diska
- 8-minutes situps
- Vattna min orkidee (när ska den blomma igen?)
- Växla pengar till Prag
- Hämta biobiljetter till SATC2
- Skriva packlista inför Prag

Oj oj massa saker. Har redan hunnit med en del:) Förhoppningsvis lyckas jag stryka alla punkter innan kvällen är slut:)

/Tanja


Sverige - Danmark

Nu ä rjag hemma. Tänkte berätta om hockeyn igår. orkade inte blogga igår. Jag var inte hemma förrän vid 11.
När vi kom dit upptäckte vi att vi hade fått grymt dåliga platser. Vi satt precis vid trappan och där fanns ett järnstängsel lagom i ögonhöjd. Inte roligt! I periodvilan hittade vi andra bättre platser att sitta på:)
Det var iaf roligt. Fast det var en rätt tråkig match. Fast det blev typ 13 mål så var det inte så kul. Danmark är inte vidare bra och Tre Kronor såg inte heller så bra ut. Man vet aldrig. Det är svårt att spela bra mot några som är dåliga. Men det var en rolig upplevelse att ha sett Tre Kronor. Snart börjar Vm och det känns roligare nu när man sett dom live lixom:)






Så klart köpte jag popcorn! :)




Smart?


Vi gick 1 min tidigare för att slippa stå i kö ut från parkeringen. Jag fotade detta fina kort av resultatet för att lägga upp här. Tror ni inte Danmark hann göra ett mål till? Så typiskt!

/Tanja




Godmorgon..

Bläää, jag e trött på praktiken nu, det är inget spännande ställe precis =( Tycker att det gott kunnat bli helg nu!

ANyways! praktik idag, sen direkt till gymmet! blir combat och dans idag! nice =)

Nu ska jag dra! ha en bra dag alla! =)

/Selma

Louboutin vs. Tradera (Movdone.Mode)



Louboutin                                Tradera (Movdone.Mode)







Wishlist...by Tanja


Hockey och nya skor?

Nu är det snart dags! Har precis lagat middag ska strax fixa mig lite. Snart är det hockey dags!! Wiie! Det ska bli väldigt kul. Kameran följer med tänkte jag. Håll tummarna för att dom har popcorn där. Annars får vi svänga in om Selma och äta av hennes nybakta kakor=)
Fick precis ett mail förresten från säljaren på Tradera. Dom skorna jag ville ha i brunt var slut i min strlk=( Men har kanske hittat ett annat på jag vill ha ifall jag får. Jag håller er uppdaterade haha. Ni är väl säkert väldigt intresserade av mina skor och min ångest över dom?=)



/Tanja

Kärleksmums

Här har det bakats idag =) MUMS! älsklingen har velat det ett tag nu, så idag bakade jag lite gott till honom.. =)





Jag tror han blir glad när han kommer hem =)

/Selma

Sex And The City 2


Som jag längtar!!



/Selma

Recept..

Har fått frågor om receptet till Tacopajen, så jag tänkte att jag lägger ut receptet här =)
Receptet kommer från www.tasteline.se och ni hittar det här

Ingredienser

2 dl vetemjöl
100 gram smör
1,5 dl vatten

400 gram nötfärs eller blandfärs
1 påse tacokrydda

2 dl Creme fraiche
3 tomater
150 gram ost

Tillagning
1. Pajdeg:
Sätt ugnen på 225°C. Blanda mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten (2 msk per 4 port.) och arbeta snabbt ihop degen. Låt vila kallt en stund. Tryck ut degen i en smord pajform. Förgrädda pajskalet ca 10 min.

2. Fyllning:
Bryn köttfärsen i lite margarin. Tillsätt kryddmix och resten av vattnet. Rör om. Låt sjuda på svag värme 10-15 min eller tills vattnet kokat in. Rör om då och då. Tillsätt jalapeños.

3. Lägg köttfärsfyllningen i pajskalet och bred över crème fraîche. Riv osten och skiva tomaterna. Fördela tomatskivorna ovanpå och strö till sist över osten.

4. Grädda pajen 10-15 min eller tills osten smält och fått fin färg.

Mitt tips!!
Jag använder stora pajformer, så dubbla gärna satsen pajdeg om ni använder en stor form =) och snåla inte med osten!!



/Selma

Louboutin vs. Tradera (Movdone.Mode)



Louboutin                                       Tradera (Movdone.Mode)


God Natt Laku Noc Good Night

Nu ska jag strax lägga mig på spikmattan. Har grymt ont i min nacke:(
Var på stan innan idag och åt med tjejerna. Grillad kyckling och pommes. Mums! =) Vi har ju bestämt att vi ska gå ut och äta sista fredagen i månaden. Men tvärr blir de aldrig av. De kommer alltid saker emellan. Men nu tänkte jag att man borde bestämma en speciell datum istället. Så blir det olika veckodagar varje gång. Det kasnke blir bättre?=) Ska snacka med tjejerna:)
Nej nu räcker det. Stackars nacke!

/Tanja

Blommiga pumps från New Look




Tacopaj

MUMS!



/Selma

Nya skor!

Tack för hjälpen alla som tyckte till om färgen på skorna. Dom flesta tyckte dom petrol/tealfärgade. haha tyvärr lyssnade jag inte på er. Dom bruna kändes mest rätt i slutändan. Jag har väldigt mycket problem med att allt måste matcha till 100 procent och dom petrolfärgade är svåra! Men ska kolla när jag får hem dom bruna. Gillar jag dom köper jag dom i teal också:) Köpte också ett par i silver. Det har jag inte sen innan.
Berättar sen när jag fått hem dom. Det skulle nog tyvärr ta ett par veckor:(



/Tanja

Wishlist...by Tanja


On my list..

Jag är på jakt efter en fin maxiklänning till sommaren!! Någon som vet vart man kan hitta fina??
Här är en fin från WetSeal.



/Selma


Tisdag..

Sånt tråkigt väder det är idag!! blää! Jag skulle egentligen ut med tjejerna men jag blev hemma..

Hade en ganska så dryg dag på praktiken idag! då går tiden riktigt sakta.. Men nu är det bara 3 dagar kvar tills helg! Då blir det att fira Tjolinti =)

Nu ska jag snart laga middag! sen ska jag kolla film =) skriver och berättar om den sen!



/Selma

Report Signature vs. GoJane


Report Signature                                      GoJane


Hemma..

Nu är jag HELT slut!! box-passet var grymt!! =) beach 2010 I´m almost ready! hahahaha

Iallafall, jag har precis skickat in sms för deklarationen! hehe typiskt mig att vara ute i sista sekund!! haha, som tur va så ska jag inte göra några ändringar, för det funkar ju inte med E-legitimationen =(

Nu ska jag duscha sen koka lite te och kolla lite tv och mysa med vovven innan det är dags att soooova ZzZzZz

Hoppas ni ha haft en bra dag idag!



/Selma

Ångest till max! Hjälp mig välja!

Asså ja gdör. Har precis suttit och bara stirrat in i garderoben och ångesten har bara växt och växt. Gud så jävla mycket grejor jag har. Skor upp till taket och topparna trillar ut ur hyllorna!
Jag räkande jag har köpt 12 par klackskor detta året. 12 par!? Vem gö rnått sånt!+
Men det sjuka är att ändå har jag mest ångest för att jag hittat snygga skor på tradera som jag vill ha och inte kan bestämma mg för vilka jag ska köpa, teal eller bruna? Funderar på båda två för jag kan inte bestämma mig. Har en grym väska dom bruna hade passat till och en topp dom petrolfärgade hade passat till. Gud vad ska jag göra!?
(Ta inte illa upp, jag vet att detta är världens I-lands problem men ångesten känns äkta ändå :))



/Tanja

Triss i skor

Hittade dessa skor på AmiClubWear. Vad tycker ni? Vilka är snyggast?


Transperanta linne med paljetter från WetSeal

Snyggt eller fult?


Boxas

Sitter hemma, älsklingen kommer snart! så ska vi äta middag =) Senare ikvälll är det dags för gymmet, och det blir ett box-pass idag =) det är riktigt skojj =)

Sen blir det väl en kul film eller något, pallar inte hitta på nåt idag.. men imorgon ska jag ut med tjejerna =) det ska bli kul.. vi ska ut och äta middag tillsammans =) Tanja skulle boka bord så det blir väl en liten överraskning vart vi ska =) Det är ett tag sen vi alla gick ut och åt, brukade göra det 1 gång i månaden men det har inte riktigt blivit av de senaste .... 6 månaderna typ! haha, tiden går alldeles för snabbt!

Men nu blir det kvällsmat =)

/Selma


Godmorrn

Sitter och dricker mitt goda morgonkaffe!! =) Vaknade faktiskt i tid idag, för en gångs skull! så jag hinner sitta och ta det lugnt lite grann innan jag ska iväg!

Blir praktik snart! och ikväll är det dags för boxning!! =)

Ha en bra dag alla!!
/Selma

Måndag morgon

God Morgon! Då var det måndag igen. Helgen gick fort. Igår gjorde jag inte mycket. Hade en riktig slödag. Det va skönt. Jag handlade mat för veckan sov lite mitt på dan, solade på balkongen. Vid 5 kom Sara så gick vi en lång promenad. På kvällen hade jag seriemaraton. KOllade på One Tree Hill, Cougar Town och 90210. Det verkar inte så bra mellan Liam och Naomi i 90210. Usch blir ledsen. Och hayley i One tree Hill mår inte heller bra. När hon bölade bölade jag. haha vadå leva sig in i serierna?=) Jag skulle kollat på Melrose Place också men jag hann inte. Blev trött och gick och la mig istället. Så jag får titta på MP ikväll istället=)
Nu måste jag springa. Ha en bra dag!




/Tanja

Guess vs. Tradera



Guess                                    Tradera


Säljare: FashionTrends


38

Har precis ätit middag! riktigt gott var det, så nu är jag ju såklart proppmätt..

Anyways, om 38 dagar åker vi till Grekland!! yeeejjj, har aldrig varit där så det ska bli kul =) Jag och älsklingen ska åka tillsammans med Anna och David, så skoj vi ska ha!! Då får jag äntligen använda min nya fina bikini från Victoria secret =D



Men nu ska jag diska upp lite och sen är det filmdags! =)

Ha en trevlig kväll alla! =)

/Selma


Tradera bättre än Skopunken?

När jag var på Skopunkten ihttade jag ett par skor som ja gillade men tyckte var fula. haha skorna hade potential men kunde gjorts mycket snyggare. Gillar inte att det är remmar längs hela foten. Det ser fult ut vid tårna.



Men så hittade jag precis ett annat par på Tredera från säljaren MoveDone. Dom är ju perfekta. Exakt så som jag hade velat göra om dom från skopuntken till:)



Ibalnd funderar jag på att bli skodesigner. Hittar alltid små ändringar som jag vill göra på skor innan dom blir perfekta. haha det hade ju varit ett drömjobb:)

/Tanja

Dagens fråga

Tror du att hur man behandlar andra människor är relaterat till hur man själv mår?


...


Seka Aleksic är en diva

Kvällen igår:

- Seka är en diva!
- Man hängde av sig sina jackor i en garderob utanför lokalen sen fick man stö i kö för att komma in!? (Hur tänkte man här)
- En tjej hade ballerinaskor, lackleggings och en monokini. (Igen hur tänker man då?)
- Seka spelade tysk hårdrock "Du Hast" eller vad den heter
- Dj:n var dålig. Spelade remixer hela kvällen där sången var väldigt tyst och beatet väldigt högt.
- Seka är en diva. (Tål att sägas igen)
- Sekas klackar var grymma. Säkert 15cm och smala som en cigarett
- Dj:n var dålig. Det var en lång paus mellan varje låt då du fick stanna upp och vänta på att börja dansa igen.
- 2 tjejer hade åkt ändå från Köpenhamn för att se Seka. Undrar om dom blev besvikna?
- Seka är en diva! (Oj har jag skrivit det redan!)
- För att komma till toaletten gick man upp för en smal spiraltrappa där man bara kunde gå en på bredden. (Hur tänkte man här igen?)
- Under sin spetsklänning hade Seka stora svarta mormorstrosor

Det var ingen bra fest igår. Vi var rätt besvikna faktiskt!











/Tanja






Wishlist...by Tanja


Sol sol sol

Vaknade tidigt idag av att solen strålade in genom fönstret! och då blir man glad!! =)
Ska iväg och hämta upp min lilla vovve som har varit hos mina föräldrar i natt för vi va på festen!! Sen ska vi ut på äventyr! =)

Tanja kommer säkerligen berätta om gårdagen =) men tänkte jag kan lägga upp en bild sålänge =)



Ha en underbar dag alla!!
/Selma

Report Signature vs. GoJane



Signature Report                                  GoJane


Ny skinnjacka och ikväll är det dags för Seka Aleksic

Idag är jag såg glad. Jag har köpt en ny "skinnjacka"! Ännu en sak som jag årngarde attt jag inet köpte. Jag var ju på marknad förra helgen och hittade en jacka jag gillade. Köpte den inte för tyckte det var onödigt. Har inte slutat tänka på den och årngade mig att jag inte köpte den. Som tur var såldes jackan på marknaden här i stan idag. Så nu slog jag till. Den ska inte få komma undan en gång till:) (lägger upp en bild på den någon annan dag)
Tyvärr ösregnade det hela tiden när jag var i stan. Köpte bara 2 munkar och jackan sen drog jag vidare. Inte så kul att gå där i så tråkigt väder.
Nu sk ajag börja fixa mig inför Seka. Får se vilken outfit det blir idag. Jag vet nog iaf hur jag ska ha håret. haha så jobbigt får fixa det för andra gången idag. Fixade håret i ca 30 min innan jag åket så jag skulle slippa ikväll. Men allt regn pajjade hela frisyren så nu får jag bröja om igen. segt.





/Tanja

Tveka aldrig!

Jag hittade ett par snygga sandaler när jag var i london. Med kedjor och grejjor. Jag gillade dom supermycket. Köpte dom inte för jag hade handlat så mycket och jag tyckte det var onödigt. Hade redan svarta och vita sandaler. Guud som jag ångrar mig nu! Tänker på dom varje dag haha. Dom påminner väldigt mycket om dessa från GoJane. Fast dom i London var snyggare. Och 60 kr kostade dom bara. Hur täntke jag lixom? 60 kr e ingenting ju.



Jag ångrar mig aldrig när jag köper något, däremot ångrar jag ofta när jag inte köpt. Ska sluta att inte köpa haha=)

/Tanja

Väskor från GoJane

Snygga vaäskor från GoJane. Vilken är er favorit? Jag gillar den vita och leopardväskan bäst.


Saturday..

Har precis ätit frukost! ost och skink omelett blev det =) yummi.
Jag ska snart åka ut till Malmö till Tjolinti för vi ska iväg med våra vovvar så de kan jaga fåglar och bada =)
ikväll ska jag me Tanja o Sneza till Malmö igen.. denna gången på festen! ska bli kul! dock känner jag inte mig riktigt taggad nu! men kommer nog göra det senare =)

Vad ska ni hitta på idag?

Casadei vs. ALDO



Casadei                                    ALDO


RSS 2.0