En drottning av högklackats 10 budord


Söndag och måndag

God morgon! Då var det dags för jobb igen.
Igår var jag iväg hela dagen! Först var jag på Väla. Hittade ingeting så klart. Bara gräddbullar=) Sen tittade vi på handbollen hemma hos Detti och Mario sen åkte vi alla och storhandlade tillsammans. haha Vi hade ingen bil så dom körde oss och passade på att handla också=)
Tog inga kort igår heller. Har tappat blogglusten lite. Har inget spciellt att skriva om plus att de aldrig är någon som kommenterar. Det är lite tråkigt faktiskt!
Idag ska jag iaf hem till AM och titta på lilla bebisen. Kanks ekommer det upp kort ikväll=)

/Tanja

Väla idag iaf

God morgon!
Snart ska jag åka iväg en runda till Väla. Jaa äntligen=) Ska se om jag hittar något fint och sen ska jag så klart köpa gräddbullar=)

Igår var vi hemma hos Selma. Bruno hade födelsedagsmiddag. Det var väldigt trevligt. Vi satt hela kvällen och pratade. Vi pratade en hel del om olika resor vi gjort och jag blev så sugen på att åka iväg någonstans!
Tyvärr tog vi inte ett ända kort under hela kvällen! Jag som till och med hade en ny tröja åp mig och allt. hehe

/Tanja

Polkagrisgräddbulle

Det blev inget Väla idag för min del. Men jag lyckades iaf få tag på en gräddbulle. Sara berättade för mig igår att dom fått in en ny smak. Polkagris! Jag var bara tvungen att smaka!
Den var väldigt god. Inte så jättestark smak. Tror den hade varit ännu godare med vit choklad!



/Tanja

Lördag..

Äntligen en ledig helg!! och många framöver!!

Idag ska vi ha liten middag hr hemma med vänner ikväll!! =) ska bli kul!

Men innan dess så ska jag passa min brors små döttrar! Vi ska till väla och luncha och titta runt lite i affärer =)
Sen ska jag hem och börja med maten inför kvällen =)

Vad hittar ni på ikväll??

/Selma

3 olika restauranger

God morgon!
Lördag idag. Jag är väldigt sugen på att åka till Väla idag! Hoppas på att jag hittar någon som vill följa med mig. hehe

Igår var det iaf fredag, ifall ni inte visste det;P Vi var ute med jobb och åt på lite olika restauranger. Förrätt på en, huvudrätt på en annan och efterrätt på en tredje.
Första stället var värsta fina där man fick besticken i en påse, sista stället var en pianobar men världens skummaste folk! Jag och Sara stannade en stund sen gick vi vidare till Steakhouse en liten stund innan vi åkte hem.







/Tanja

God morgon!

Eller jag borde kanske säga stressig morgon. Idag är det fredag. Ska snart åka och jobba och sen ikväll ska vi ut alla på jobb och äta. Jag hinner inte hem om innan så jag ska hem till Sara. Så nu måste jag packa ner allting jag ska ha ikväll, får inte glömma något! Jag springer omkring här hemma som en yr höna och försöker får ordning på allt. Jag vet inte om jag ska ha min vita kappa ikväll? Det är ju superkallt ute nu, jobbigt att frysa? Längtar till sommaren när man kan gå någonstans utan att frysa...i någon fin outfit utan en fet vinterjacka över! hehe

Gammal bild från någon festkväll...på sommaren!


/Tanja

Louboutin vs. AmiClubWear


Köpt skor

Lönen har kommi toch det första jag gör är att köper skor! haha


/Tanja

Höööga pumps

Snygga, men ajjj vad ont!


/Tanja

Peeptoe-stövlar?

Hittade dessa riktigt snygga stövletter igår. Men en sak fattar inte jag? Stövlar och stövletter med peeptoe? Varför är det så? Jag brukar ha stövlar för det är kallt och blött likson, finns där peeptoe på försvinner ju hela syftet?
Kan någon förklara för mig? Hur ska man använda dessa?=)


/Tanja


Frukost i stan

Idag var jag uppe med tuppen. Skulle möta upp Sara i stan för lite frukostfika. Vi satt där ett bra tag och snackade. Det snöade också. Första ordentliga snön. När vi hade fikat färdigt var den borta igen. Men det gör inte mig något=)
Nu håller jag på att städa. Var tvungen att ta en paus bara.





/Tanja


Söndag..

Godmorgon! Vaknade i morse och tittade ut. Det är helt snötäckt här jag bor och det snöar fortfarande..

Jag jobbar kvällsskift hela helgen.. Men det är min sista helg innan jag går på "ledighet" hihi.. Ska bli skönt att kunnna hänga med tjejerna ut på helgerna för jag missar alltid roliga saker för jag måste jobba!! Men inte nu mer!

Nu tänkte jag äta lite frukost innan jag sen ska iväg till jobb!

Ha en bra dag!!

/Selma

Biljard

Igår var jag med tjejerna i stan och spelade biljard. Det var vääligt länge sen, typ flera år sen vi spelade sist så vi tyckte det var dags. Det var väldigt kul! Jag gillar att spela biljard men igår var det frustrerande, bollarna ville inte som jag ville. Får ta och spela snart igen så man kan träna upp sig lite.









/Tanja

Grönt är skönt

Hej Perfekta Gröna Skor! Ni hade fått flytta in i min garderob när som helst!



/Tanja

Klackar löser alla problem

Caroline och Max blir väckta mitt i natten av att deras granne spelar hög musik. Caroline hoppar upp ur i sängen i pyjamasen redo att attakera. Nästan.

Caroline: Now it's war. She wants a piece och me, she's gonna get it. Where are my heels?



/Tanja

Amerikanska popcorn

Ikväll kryper jag upp i soffan och tittar på serie, efter serie, efter serie. Jag har poppat mina amerikanska popcorn till. Popcornen poppas direkt i en skål, så man behöver inte diska eller något efteråt. =)



/Tanja

Talking a walk down memory lane

God morgon! Istället för att festa igår, det var ju ändå bara onsdag ;) så tittade jag igenom gamla gamla festbilder på mig och Selma. Haha det är så roligt att titta igenom gamla kort! Alla minnnen kommer tillbaka och man får sig ett gott skratt.

Haha så här såg vi ut 2007:


Och så här såg vara klackar ut!



/Tanja

Festsugen

Jag är grymt festsugen nu! Har lyssnat på dara Bubamara sen jag kom hem och nu vill jag bara feeesta!



/Tanja


Hallonpaj..

Onsdag idag och det är sista dagen på min lååånghelg =( Tiden går lite för snabbt ibland! Men jag har iof inte så mycket kvar att jobba nu innan jag blir "ledig" ett tag!! =)

Igår bakade jag hallon-smulpaj =) Den blev sådär.. Men min hemmagjorda vaniljvisp blev supergod =) och det är nästan det som är det godaste med paj ju =)



Nu ska jag jobba lite med skolarbete.. Har jag berättat det? att jag ska läsa lite distanskurser i vår? Jag ska ju inte jobba fulltid så jag tänkte jag kan ta några kurser =) SPännande att plugga igen faktiskt!

/Selma


Lasagne..

Då var det måndagskväll och veckans första dag är nästan slut..

Gravid-pilatesen gick bra idag!! men jisses så O-vig man kan vara hahaha!! =) Jag är mer fotboll och basket-typen men det funkar ju inte så bra nu, så jag får jobba på vigheten!=)

Nu ska vi aaalldeles strax äta, Lasagne blir det! Har varit grymt sugen på det nu i några dagar så idag fick det bli de..

Slänger in en magbild också =)



/Selma

Blommiga skor

Har sagt sen förra våren att jag måste köpa mig ett par blommiga skor, men har fortfarande inte hittat några som duger. Hittade dessa två på Forever21 och tycker dom är såå snygga. Tyvärr är det lite för mycket platå för mina kycklingben=)


/Tanja

Gravid-Pilates

måndag idag, och jag är ledig! Detta är den 4e dagen på raken som jga är ledig! Det är undebrart med lite långledighet =) På torsdag är det åter till jobb som gäller!

Idag ska jag på Gravid-Pilates för första gången! Spännande! Jag har bara provat på pilates en gång innan, så får se hur de går nu när jag e gravid.. Men det sk ju vara anpasssat så det blir nog bra =)
Meddelar senare hur det gått..

/Selma

Ännu fler serier

Jag tipsade för några dagar sen om serien Suburgatory. Jag är inne i en period just nu när jag älskar att kolla på serier. Så när Suburgatory var slut var jag tvungen att hitta en annan. Började titta på serien 2Broke Girls och så rolig den var! Ni vet när man får sånna skrattanfall med kramp? Typ så rolig är den=)

Handlar om Max som bor i Brooklyn och jobbar på en diner. En dag blir Caroline nyanställd. Caroline visar sig vara en rik Manhattan tjej som fick alla hennes pengar tagna ifrån henne när det visat sig att hennes pappat förskingrat pengar.
När alla vänner vänder Caroline ryggen, finns Max där.

Denna serien är så roligt. Caroline är typiskt rik, som aldrig fått ett nej i hel asitt liv, Max är typiskt tuff tjej som fått kämpa sig till allt. På dinern jobbar också en japansk chef och en ukrainsk kock.

Ni måste se denna serien=)





/Tanja

Casadei pumps

Älskar dessa pumspen! Finns i massa färger. Tyvärr lite för dyra för min smak. ca 3000 kr.


/Tanja

Timberland med klack

God morgon! Idag är jag på bättre humör. Vet inte vad det var med mig igår. Idag händer inget speciellt Jag ska baka frukostbullar tror jag, med massa vallmofrö! Sen om det finns tid och ork blir den nog en rund abiljard. Jag gillar attt spela biljar dmen det var rätt länge sen nu.

På tal om något helt annat. Jag sa för rätt länge sen att jag tyckte det var så snyggt med Timberland skor med klack. Har haftr ögonen öppna hela tiden men hittar inga. När jag tittade på Suburgatory för någondags sen hade Dallas ett par på sig. Sååå snygga! Måste få tag i ett par!


Minus dom gula skorsnöerna då=)

/Tanja

In a bad mood

Idag har jag ingen bra dag. är på riktigt dåligt humör! Snart slutar det nog med att jag köper mig ett par skor! haha

/Tanja

Dallas från Suburgatory

Dallas ska öppna en affär där hon ska sälja brevpressar av kristall. Hon behöver renorvera lokalen inna hon kan öppna. Dallas till byggarbetaren:

-"Why dont you get that bid to me ASAP and I'll get back to ju even ASAP:er!"



/Tanja

Fredagkväll

Fredagkväll. Vi skulle setts alla tjejer i stan för att äta på Steakhouse. Men Sneza blev sjuk, Kiki måste plugga, jag insåg att mina pengar är slut, Selma ville inte vara bland fulla människor och Detti ville äta där det var fullbokat! Efter mycket om och men bestämde vi istället oss för att käka pizza och titta på film här hemma. Det funkar det med! Selma ska köpa med sig chips och jag ska göra massa vitlöksdipp!
Jag som tänkte ha på mig min nya kavaj ikväll. Well well nu får jag inviga de någon annan dag istället. På BalkanCruise kanske=)



/Tanja

Metalicklack

God morgon! Tänkte början dagen med lite snygga skor. Det var ett tag sen.
Dessa finn spå AmiClubWear. Äslakr den smala metalicklacken.


/Tanja

Suburgatory

Måste bara tipsa om den nya serien, Suburgatory på Kanal5.
Serien handlar om Tessa och hennes pappas Geroge, som tvingas flytta från Manhattan till förorten när George hittar kondomer i Tessas rum. I förorten är alla "lyckligt gifta", har perfeka barn och är perfekt skönhetsopererade. Kommer Tessa och Geogre passa in?

Jag tycker serien är riktigt roligt. Massa dumma människor och sarkastiska kommentarer=)

"I've spend so much time just carrying out my duties as a wife, a mother, a size 2"



/Tanja

Kebabtallrik på Haket

God morgon! Jag bloggar bara på morgonen nu förtiden har jag märkt. Jag har full tupp på kvällarna så då blir det inte mycket tid för bloggen. Ikväll ska jag bara komma hem och inte göra något speciellt. Då finns det säkert tid för något inlägg=)

Anledningen till att det inte blev någon bloggning igår var för att jag mötte upp Detti och Sneza i stan efter jobb. Vi var en runda på H&M och kollade sen åt vi på Haket. Dom har bästa kebabtallriken i stan!=) Vi satt och snackade och snackade och snackade så där som bara tjejer kan=) 





/Tanja

Kofta från WetSeal

God morgon! Idag var det riktigt plåsgsamt att gå upp. Kändes som mitt i nattnen och ögonen ville inte öppna sig.
Efter jobb idag ska jag träffa tjejerna i stan. Vi ska till H&M och köpa lite tröjor och sen ska vi käka någonstans.
Idag har jag på mig min kofta från WetSeal. Den är perfekt att slänga på sig när man inte orkar tänka. Den är så snygg att det krävs inget mer=)


/Tanja

One Tree Hill..

En av mina absolutafavoritserier har imorgon säsongspremiär (i USA) av sin absolut sista säsong!

One Tree Hill säsong 9 !! Jag som trodde att den 8e säsongen var den sista! så gissa om jag blev glad när jag läste att det kommer en säsong till!!!



/Selma


Tisdag..

Äntligen en ledig dag efter en lång vecka förra veckan och en lång jobbehelg..
Jag var så trött när jag kom hem från jobb igår.. Och idag tog jag sovemorgon till 12.00!! SKÖNT!
Nu känner jag mig åter utvilad och är redo för 2 dagars jobb och sen 6 dagars ledighet =) hehe det ska bli skönt..

Idag ska jag på gravidmassage! Snacka om att det behövs!!!
Kanske blir så avslappnad så att jag kan sova så här gott ikväll...



/Selma

Balkan Cruise

Nu är biljetterna till Balkan Cruise bokade!!


/Tanja

Bowling

Igår var min sista lediga dag och istället för att sitta hemma och sörja detta åkte vi till Malmö för att äta på Boomers och bowla på Big Bowl.
Maten var god som vanligt och bowlingen var roligt för en gång skull. Är inte jätteglad fö rbowling i vanliga fall, brukar tröttna rätt snabbt men igår bowla vi 50 minuter innan vi kollade på klockan! Jag och Mario låg hela tiden på samma poäng nästan så tävlingsmänniskan kom fram i mig!










En outfitbild med lite snyggare skor=)

/Tanja

2 par till

Köpte dessa skorna också sist jag beställde från Shiekhshoes. Det är samma modell som dom gråa med pidestalplatån och den smala klacken men minus nitar och plus lite ormskinn. Älskar dom! Hade dom röda på mig igår hos Detti ju.





/Tanja

25-års fest

På nyårsafton fyllde Detti 25 år så igår var vi på fest hos henne. Vi fick mat och till efterrätt blev det min favorit, marängtårta. Mums!
Efter maten blev det dans, dans och dans. Vi har alla kramp i vaderna idag!











/Tanja

Fest ikväll

Nu är det dags för 25-årsfest hos Detti. Min outfit är lite annourlunda idag för att vara mig, har till och med satt upp håret!



/Tanja

Ny väska

För ett bra tag sen köpte jag ett par bruna skor. Sen dess har jag letat efter en väska i samma färg. Jag har varit i många affärer men det har varit lika svårt varje gång att komma ihåg vilken färg det var. Till slut köpte jag en på Deichmann, kom hem och så var det fel färg så klart! Nästa gång tog jag skorna med mig för att jämföra. Äntligen har jag hittat en matchande väska=)




Dagen igår

God morgon!
Ny dag idag. Igår var en busy dag, fanns inte en sekund över för att blogga. När vi vakande åkte vi en runda till Familia för att byta en väska jag köpte. (Visar sen).
Sen åkte vi och handlade en massa mat! Längtar till jag får äta den, haha.
Lite senare var det dags att möta upp Sara i stan för att äta kebabtallrik på Haket. Där var det alldeles för högljutt (vi har ju blivit gamla tanter som ni vet) så vi gick vidare till Utposten, sen när jag blev rastlös köpte vi glass på McDonalds. Sen satte vi oss på Shakespeare och kände oss gamla bland alla nyblivna 18-åringar som dansade och sjöng till låtar vi aldrig hört. Sen när vi kände igen någon låt så var det tyst! haha
Sist gick vi en runda till Steakhouse och fick panik när vi insåg att bussarna gick som på en söndag och sista gick 2 min senare!
Det var en rolig kväll=)

Ikväll är det 25-årsfest hos detti. Det ser vi fram emot!=)


/Tanja

Wishlist by...Tanja


Grattis Sverige

Klockan är kvart över 5 och jag har precis kollat färdigt på junior-VM i hockey. Sverige var i final mot Ryssland och vilken match! Sverige spelade så grymt bra och ägde macthen. Efter andra perioden var skotten 37-4 till Sverige men tyvärr ville pucken inte trilla in i mål förrän i sudden death. Jag skrek rätt ut när Sverige äntligen gjorde mål och vann VM-guld!



/Tanja

Högre än alla himlar - Louise Boije af Genäss

När jag gick i skolan skulle vi alla välja att skriva om en svensk författare och en av dennes böcker. Jag valde Louise Boije av Gennäs, läste en bok och blev fast. När jag lämnade in uppgiften hade jag läst alla hennes böcker. Hon var (är) en av mina favoritförfattare.
Då förstår ni att jag blev väldigt ivrig att läsa hennes senaste bok, Högre än alla himlar.

Boken handlar om ett kompisgäng i Stockholm. Man får följa dom från nyårsafton 1999 till hösten 2003. man få rläsa om deras förhållande, misslyckaden och öden.

Tyvärr blev jag väldigt besviken på denna boken!
Boken är superjobbig att läsa med en massa detlajerade beskrivingar och metaforer om och för allt! Jag gillar att läsa enkelt, det behöver inte stå att trädet är grönt och brunt för det vet jag liksom redan.

Så här börjar boken:
"Ett skrimrande istäcke låg över Riddarfjärden likt ett tunt lock av glas på det fyrgradigs vattnet i behållaren Mälaren med dess stillastående, sömniga invånare fyllda av drömmar om somrar som gått och sommrar som skulle komma, över sedan länge glömda båtvrak och myntsamlingar täckta av slam liksom över sjögräsbeklädda sluttningar och kvävvemättade stenbumlingar nere i kolmörkret."

Förstår ni vad jag menar? Jag hoppade över stora stycken i boken hela tiden utan att tappa tråden.
Jag måste ändå säga att ju mer jag läste av boken dessto bättre blev den. man lärde känna alla karaktärer och man ville veta mer om dom och deras liv.

Jag vet inte om jag ska rekomendea denna boken eller inte. Gillar man "krånglig" läsning är denna perfekt, är man inte så glad för att läsa ska man nog inte ge sig på denna bok.


/Tanja

Jag mötte Barbapappa

Regn och storm. Så ser vädret ut här i Skåne. Man vill verkligen inte ge sig ut. Bara krypa ner under filten och äta popcorn och titta på filmer. Vilket jag har gjort dom senaste dagarna! Men idag trotsade jag vädret och mötte upp Sofia i stan. Vi kollade i en massa affärer, vände och vred på allt och önskade att vi skulle hitta något kul! Jag hittade världens största Barbapappa. =) Sen vilade vi ut och tog en fika.
Nu är jag hemma igen, och soffan kallar;)



/Tanja

Nu är julen över

Jag städar för fullt här hemma. Plockade bort julen i morse när jag vaknade sen tog jag en paus för att åka och klippa mig. Älskar att klippa mig. Det är så skönt att sitta där och bli ompysslad. I vanliga fall är det lite sorligt också för mitt hår blir kortare haha. Idag kändes det bara bra, håret var mycket finare och friskare efter!
Nu ska jag fortsätta städa här hemma sen nä rjag varit duktig blir min belöning att titta på mina serier! Switched at Birth är tillbaka och en massa nya serier som har haft premiär ska jag nog också hinna med.
Måste passa på att njuta av mina sista lediga dagar!=)

/Tanja

Nya favoriter, igen!

Jag bara älskar mina nya skor! Längtar tills jag får använda dom!
Beställde dessa från en sida som heter Shiekhshoes. Det tog cirka 2-3 veckor att få hem skorna till dörren (nog lite midre tid i vanliga fall för nu var det jul-och nyårshelgen.) Jag betalade 500 kr för 3 par skor, förväntade mig att betala skatt på det också men det behövde jag inte. Så dessa skorna kosade alltså 170 kr.





/Tanja

Preggers

Tiita här vem mer som är gravid =)



ingen mindre än Severina =)

/Selma

Rummet..

Det går framåt på barnrums-fronten =)

Nu är det städat, sängen är nerplockad och spjälsängen med skötbordet är uppe =)
Nästa steg är tapet och nya gardiner sen är det ganska så klart =)



Köpte även lite fint till sängen och skötbordet =)



/Selma

Fyndat idag

Då var man hemma igen. Vi fyndade massor idag. Jag köpte jeans på Gina, samma som mina svart för 199 kr.Sen köpte jag julpynt till köket för 7 kr på Rusta. Får vänta med att sätta upp dom till nästa år dock...Ska nog plocka undan det andra julpyntet imorgon. Är trött på det nu.
Vi åt lunch på Haket. Jag var inte sugen men Selma tvingade mig vilket var tur för det var sååå gott!
Nu ska jag fota mina nya skor! Dom är såå fina! Kommer upp bilder lite snenare.



/Tanja









Mina skor

God morgon!
Idag ska jag med Selma till Väla en runda. Ska gå nu. Men så ringde det precis på dörren. Mina skor har kommit och nu hinner jag inte öppna dom! Haha nu har jag något att se fram emot när jag kommer hem=).

/Tanja

v23

Måndag idag och det är min 3e dag på raken som jag är ledig :D skönt! Är även ledig imorgon faktiskt! =)

Idag var vi på ultraljud igen =) så spännande det är å se den lille =)

fick faktiskt en ganska så tydlig bild på den lille fisen =)



/Selma

Helt Hysteriskt

Igår var vi hemma hos Selma på nyårs middag. Vi åt tacos. Så perfekt dagen efter mat=)
Vi testade också ett nytt spel som Tanja köpte i Ullared. Helt Hysterik heter det. Det var väldigt roligt och verkligen helt hysterisk. Man skulle lista ut ett hemlig ord och under tiden fick man olika tvång. Tex håll för näsan när du pratar. Det blev många skratt. Stackars Kiki fick tvånget att vifta bort flugorna framaför ansiktet. Hon satt så hela kvällen även efter tvånget var försvunnet. haha







/Tanja och Selma


Gott nytt år!

Nyårsfesten som jag och Detti fixade här hemma hos oss var väldigt lyckad! Bra stämmning och massa skratt!
Sugna som vi var på att planera "slog vi på stort" och hade Jorden runt tema. Det åts en rätt och tävlades i varje "världsdel". Efter maten var klockan redan dags för raketer och Gott Nytt År-skålar ute i kylan. Inne i värmen igen skruvades musiken upp och vi dansade och sjöng fram till småtimmarna!






Kiki och Sneza forsöker para ihop rätt bild med rätt land i Afrika.


Vi förbereder efterätten från Sydamerika.


Kiki och Sneza vann fina priser. En tamaguchi=)










Jello-shots i Nordamerika.


Vi dansade kolo så klart=)








Kvällen slutade i mina älskade inneskor som jag inte går någostnas utan nu för tiden! haha

/Tanja


Första dagen 2012

God morgon! Jag börjar det nya året med att sooooova. Låter det lovande?=)
Nu ska jag äta frukost är superhungrig.
Bilder från festen kommer upp lite senare. Hittade över 100 st på kameran så några ska ni nog får se=)
Så länge får ni nöja er med en outfit bild. Jag hade ju grym klädångest igår, men lyckades gräva fram en klänning jag köpte i New york som jag inte hunnit använda än. Så den blev det!



/Tanja

RSS 2.0