Wishlist...by Tanja


Private Practice är Greys Anatomy?

Jag känner mig lite höstdeppig nu för tiden. Vill helst bara ligga i soffan och halvglo på tv. Egentligen hatar jag att titta på tv. Känner mig alltid rastlös och uttråkad framför tvn. Men nu är det tydligen inte så längre. Tror jag har blivit lite för van vid tv nu när jag varit så sjuk hela tiden. Dags för lite Tv detox kanske=)

På tal om Tv så har jag börjat titta på Private Practice på tv11. Idag när jag zappade över till kanal5 så var det private pratctice där fast det var Greys anatomy? Hallå hur går det ihop? Någon som hur det hänger ihop?

Imorgon ska gänget ut och äta i stan. Jag bokade bord på en restaurang med Marängswiss på menyn, det verkar vara den nya "It" efterrätten. Fler och fler får det på sina menyer. Iaf så ska det blir skönt att få klä upp sig lite. Jag älskar att välja och vraka i garderoben och sen gå hemifrån och känna sig fin! Det behövs nu när hösten är här!

/Tanja


Torsdag

God morgon! Så svårt det var att gå upp i morse! Snart ska vi skruva tillbaka klockan och då blir det ännu värre!
Det var en lyckad shoppingtur i Lödde igår, jag hittade vad jag ville ha. Vardagsstövlar och 2 stickadetröjor.
Idag ska jag klippa mig!




/Tanja

Lödde idag

God morgon!
Idag ska jag åka till Lödde efter jobb. Har hittat en kofta på Lindex och den fanns bara kvar i Lödde. Så passar på att  kolla lite på New Yorker också när jag ändå är där:) Håll tummarna för att jag hittar vad jag är ute efter!

Min fina nya väska från NEXT i Köpenhamn får följa med idag. Den var lite dyr men det var den värd=) (Hade tagit fina bilder på den, men dom är borta konstigt nog. Får bli en del av en gammal outfit bild.)



/Tanja

7 For All Mankind vs. Scorett



Cheerleader

Jaha nu sitter jag här igen och har inget att skriva om. Somnade kl 8 igår och idag har jag legat i soffan sen jag kom hem. Inte vidare kul att berätta om det=)
Jag väntar mest på att få mail från AmiClubWear och WetSeal om att dom skickat mina saker jag beställt. På tal om det så har jag inte visat upp min Halloween dräkt jag ska ha i år. Jag har velat vara cheerleader dom andra åren men alla dräkter har varit så korta att man visat magen och det är inte min grej. Hittade denna i år och då fick jag ju passa på=)
Längtar till Halloween!


/Tanja


god morgon!!

Känns som en evighet sen jag skrev nåt sist?? ajaaa.. Jag började jobba nån dag efter jag kom hem från USA.. Har haft det jätte jobbigt med jetlagen denna gången, usch!

Men nu börjar jag komma rätt i tiden igen och komma in i vardagen.. det tog baaaara 2 veckor nästan haha.. =S

Jag har köpt en ny dator för min gamla pajjade.. =( plus, var trött på att ha den super lilla datorn, den va bra att ha i skolan men nu när jag inte pluggar längre så sitter en 17 tummare bättre =)

Nu ska jag snart iväg på utbildning för jobb.. Handlar om hot och våld i vården...

Ha en bra dag allihopa!!

/Selma

Lite shopping

Då var det söndag. Idag har det varit ännu finare väder än igår.
Sofia och Sara kom förbi en stund i förmiddags på frukost. Äntligen kunde vi ses. Jag har fått ställa in varenda gång för jag har varit sjuk! När dom gick vid två satte jag mig faktiskt på balkongen och solade. Helt underbart! hehe nu väntar jag på Detti, vi ska gå en promenad.

Jag har förresten beställt från WetSeal, en massa spetslinne. Jag fick ett av Selma när hon varit i USA och trivdes superbra i det. Så snyggt att ha under alla koftor nu i höst/vinter! Det har gått ett tag sen jag beställde där nu och det inte funkade så nu får vi hålla tummarna för att det går som det ska!


/Tanja

Wishlist...by Tanja


Pannkaksladan

Underbar dag idag! Solen skiner och det är varmt.
Vi började dagen med att åka till Lager157. Jag har aldrig varit där och tänkte se om det var något för mig, men nej det var det inte. Iaf väl där såg vi en reklamskylt för Pannkaksladan och vi blev så klart sugna på pannkakor. Vi beställde pannkakor med allt möjligt konstigt på. Jag ska erkänna att jag har ätit godare pannkakor men hela upplevelsen var värt det. Det ligger på en bondgård (jag visste inte det och hade klackar på mig hehe) och "ladan" är inredd helt i amerikansk Western stil. På gården finns djur och mysig natur! Vi var där en bra stund och bara satt och njöt.
Nu är potatisgratängen i ugnen för ikväll blir det en hemmakväll.










/Tanja

Boban Rajovic i Malmö

God morgon! Jag vakande precis, pigg och glad och mådde inte dåligt! Jag drack inte en droppe igår på festen vilket var superskönt!
Vi samlades hemma hos mig alla tjejerna igår innan vissa av oss åkte vidare till Malmö. Det började inte bra, Detti tappade sitt örhänge, vi höll på att bli döva av musiken och DJ:n spelade bara techno. Haha vi trodde vi skulle behöva åka hem supertidigt! Men sen började Boban Rajovic spela och man blev på super bra humör. Han hade mycket energi och bra låtar. Så vi dansade och sjöng hela kvällen och det var jättekul!









/Tanja

Boban Rajovic ikväll

God morgon!
Idag är det fredag och helg. Ikväll ska Sneza, Detti och jag iväg på fest i Malmö. Boban Rajovic spelar. Och ska jag vara ärlig är jag inte sugen på det för öre. Jag vakande i morse och hade ont i halsen, vilket inte borde vara någon fara för jag går ju fortfarande på antibiotika. Jag ska inte dricka något iaf ikväll. Eller ska försöka haha. Vem vet vi kankse får skitkul? Brukade vara dom kvällarna man inte ha några förväntningar som blir bäst ju=)

(Tänkte lägga in en låt med Rajovic här men får inte det att funka.)

Förresten vi har rätt många nya läsare vilket är superkul, men mindre kommentarer än någonsin vilket inte är lika kul. hehe=)

/Tanja

Nya stövletter

Hej! Hemma efter jobb och jag är jättetrött. Tänkte bara slänga in en bild på dom nya skorna från Köpenhamn sen ska jag kolla på nya avsnitt av 2½ men. Finns nya avsnitt med Ashton Kutcher nu.

Köpte iaf dessa skorna i Köpenhamn för ca 350 kr. Jag är överlycklig har letat efter liknade sen förra hösten.





/Tanja

Köpenhamn i lördags

I fredags fyllde jag 27 år så tidigt på lördagen bar det av till Köpenhamn för en massa shopping. Tyvärr var vädret inte det roligaste, 10 grader, blåsigt och regnigt. Men vi hade en mysig dag i Köpenhamn ändå.
Jag älskar att åka till Köpenhamn, först båtresan och sen det allra bästa tågresan. Får alltid en positivkänsla i kroppen under tågresan, det händer alltid något kul i slutet, oftast hoppar man av på Kastrup och fortsätter utomlands=)
Det blev bara ett halvbra kort då jag inte var på fotohumör, men inlägg utan foto är tråkiga så ni får nöja er  med detta=)
I söndags skulle jag och min mamma fira min födelsedag i Ullared. Tyvärr blev jag sjuk efter bara 1 timme där så shoppingen fick lida. Han inte köpa så mycket innan vi var tvugna att åka hem=(

 

/Tanja




Nya skor

God morgon!
Idag känner jag mig lite bättre. Medicinen har verkat, känner mig rätt bra men otroligt seg. Vädrar här inne för lite frisk luft.
Hmm var ska jag börja? Jag har så många inlägg att skriva nu, det hände ju en massa kul precis innan jag blev dålig. Vi börjar med det roligaste. Skor=)
Jag och Detti skulle beställa Halloween dräkt från AmiClubWear (visar senare) och då passade jag på att beställa 2 par skor också.


/Tanja


Sjuk!

Jag är sjuk. Igen! Har feber och ont i halsen. Jag blir knäpp i huvudet, på sex veckor har jag varit sjuk 3 gånger. Det är fan inte normalt! Jag skrive rme rnä rjag känner mig bätte. Orkar inget just nu.

/Tanja


Köpenhamn

Jag är helt slut. Igår fyllde jag 27 år så idag åkte vi till Köpenhamn för en hel dag. Shoppade lite smått och gott! Har varit hemma hos Detti en stund också. Nu sitter jag här slöare än någonsin och väntar på att Detti ska messa och säga att hon beställt våra saker från AmiClubWear.
Imorgon ska jag till Ullared!
Det blir ett tråkigt inlägg nu men jag orkar inte fixa med bilder! Men det kommer en massa inlägg senare ju:)

/Tanja

Hemma igen!!

Jag kan inte förklara hur skönt det är att vara hemma igen!! UNDERBART!! 5 veckor är alldeles för länge att vara borta!! Det har varit en bra resa iallafall, superbra väder.. Har hunnit med en hel del shopping åsså!! kan tyvärr inte lägga upp några bilder för min dator har inte varit normal de sista veckorna! måste åka till stället och byta den, tror inte garantin har gått ut än.. och har den det så måste jag köpa en ny.. :S Just nu så kämpar jag med att hålla mig vaken.. vill bara sova hela tiden, men då kan jag inte sova inatt!! Detta med tidsskillnaden blir bara jobbigare och jobbigare, ju äldre man blir!! Nu ska jag se om jag kan få tag på lite svenskt godis!! börjar bli väldigt sugen!! /Selma

Gucci vs. Urbanog



Wishlist...by Tanja


Perfekta höstjackor

God morgon. Idag börjar jag tidigt. Har egentligen lite bråttom men orkar liksom inte skynda mig hehe. Idag är det riktigt höst ute, grått och regnigt.
Hittade två snygga höstjackor. Perfektion verkligen!


/Tanja

Varför?

Åhh jag blir knäpp i huvudet! Jag kollar på Make it or Break it och jag blir så frustrerad! Jag sitter här och sliter i mitt hår eller hur det ä rman säger...Alla killarna i serien är riktiga drömprinsar och tjejerna bara gör idiotiska misstag hela tiden och fuckar upp allt! Åhh vad jobbigt! haha vilket ilandsproblem...



/Tanja

Robyn from da Hood

God morgon! Pigg och utvilad idag? Nej då! haha När ska jag få sova?
Vi har pratat rätt mycket om Halloween, om vi ska ha fest eller inte detta året. Igår när jag gått och lagt mig messade Selma från USA och frågade om hon skulle köpa en Halloween dräkt till mig. Så jag vartvungen att kolla om jag hittade någon. Jag hittade ingen klockren men jag är lite sugen på Robyn from da hood! Hehe vi får se om det blir något eller inte.
Det är ju rätt roligt att få klä ut sig eller vad tycker ni=)


/Tanja

Hemmakväll

Idag har jag äntligen lite tid för mig själv. Har haft fullt upp flera dagar nu och känner att jag behöver vara hemma och bara göra precis som jag vill. Jag har redan sett ett avsnitt av make it or Break it. Dags för ett till. Ska inte göra något annat än att sitta i soffan ikväll. Möjligtvis äta något gott :)



/Tanja


Hemmagjord ajvar

God morgon god morgon! Då var det dags för jobb igen.
Igår va rjag hemma hos Sneza och Kiki heela dagen. Vi gjorde ajvar! Deras familj gör egen ajvar varje år och detta året var vi inbjudna. Det var superroligt men gud vilken tid det tar! Mellan 1 och halv 9 var vi där och då är vi ändå inte färdiga. Ska dit idag igen och göra det sista.
Först grillar man paprikorna, sen ska dom skalas, sen renas, sen kokas i fyra timmar och man måste röra hela tiden. Det är rätt kladdigt så vi hade supersnygga outfits på oss! hehe









/Tanja

Bröllopet

God morgon! Jag vaknade tidigt idag fast jag inte var hemma förrän vid tre. De var ju bröllop och fest igår! Först begav vi oss hem till brudgrummen för att äta och dricka till bra musik. Sen till kyrkan för att se när brudparet sa "ja" till varandra. Sen var det dags för fest! Det tog ett tag innan festen kom igång men sen festades det.
Jag är väääldigt imponerad av mina skor jag hade på mig. 13½ timmar orkade jag ha dom på mig innan jag fick ont i fötterna. 13½ timmar av promenader, stå och vänta och så klart kolo! Inte dåligt hehe=)













/Tanja


Bröllop heela dagen

God morgon!
Idag blir det dålig upppdatering. Jag ska iväg på bröllop heeeela dagen. Men det kommer massa bilder imorgon att se fram emot:)
Ha en bra lördag!

/Tanja

Pedikyr och middag i stan

God morgon godmorgon! Här sitter jag med mina nya fina fötter hehe. Igår var jag och Sara på pedikyr. De var så himla skönt och lätt värt pengarna! Jag tog ett rosa metallic nagellack, samma som förra gången. Jag ska på bröllop på lördag, då måste man vara fin=)
Efter pedikyren mötte jag upp Dettti, Kiki och Sneza så gick vi åkte käkade på Utposten. Det var mycket trevligt!
Idag är det fredag vilket också är mycket uppskattat=)









/Tanja

Uggs med paljetter



För det första så tycker jag Uggs är bland det fulaste som finns, tillsammans med converse. Att det sen är paljetter på dom är bara så fel så fel. Jag hoppar! Vad tycker ni?

/Tanja


Onsdag

God morgon! Idag regnar det ute.
Det har varit lite dålig uppdatering hela veckan här. Jag har inte gjort något spciellt. Bar avari themma. Har suttit väldigt mycket framför tv:n och datorn. Har snart sett hela första säsongen av Make it och Breake it. Har bara ett avsnitt kvar. Spännande! Sen har jag framkallat kort från semestern och förrra semstern. Det tog bara ett år hehe.
Idag kommer A-M hit efter jobb. Hon ska få alla avsnitt av Make it or Breake it och Switched at Birth. Hon är lika galen i serier som jag:)
Nu måste jag ordna det sista. Ha en bra dag!



/Tanja

Kontoret

Då var kontoret också färdigt. Eller nästan iaf. Finns lite småsaker kvar men jag orkar inte hålla på med det nu. Det är saker som ska upp på vinden och lite sånt.
En sak som stör mig med kontoret är alla sladdar från datorn och min crosstrainer. Den är så ful och så himla stor men vad ska man göra. Den måste ju stå någonstans.
Det var svårt att få snygga bilder för rummet är rätt litet. Men men...









/Tanja


Det kliar!

God morgon! Det kliar över hela mig. Jag har fått några konstiga bett över hela kroppen. Jag kliar och jag kliar. Vet inte vad det är? Skitjobbigt!

Uppdatering: Det var tydligen en allergisk reaktion mot penicilin, inte bett. Men det kliade lika mycket för det :)

För att tänka på något annat surfade jag rundor på skosidor så klart haha. Hittade massa fina skor i detta "märket" eller av dessa designers eller vad man ska säga=).



/Tanja

Jadegrön?

Nu till hösten har det kommit massa nya färger i affärerna. Tack och lov, alla dom här skrikiga färgerna är inte riktigt min grej. Har iaf lagt märke till en höstfärg som jag gillar lite extra. Jadegrön kom jag och Detti fram till att den måste heta. Måste införskaffa mig några plagg och skor i denna underbara färg!


/Tanja


Gräddbullar

Idag har varit ännu en dag där jag har haft fullt upp. Jag älskar att ha saker att göra! hehe
Först åkte vi till Väla och gick en snabb runda. På vägen ut köpte vi gräddbullar i en ny affär där som bara säljer gräddbullar i olika smaker. Dom var riktigt goda fast väldigt mäktiga!
Idag har det varit riktigt varmt så när vi kom hem gick vi faktiskt en promenad till stranden och låg där och halvsolade lite. Superskönt!
Nu ska jag laga mat sen ska vi montera i hop skrivbordet som äntligen har kommit. Så snart kommer det upp bilder från kontoret också=)





/Tanja

Dagen igår

God morgon! Jag vaknade precis. Det blev en lång dag igår.
Först var jag med Detti och Kiki i Malmö för att prova klänningar. Tyvärr hittade Detti ingen så vi får fortsätta leta! Efter en snabb runda på världens rörigaste Zara åkte vi till Entre. Jag köpte lila vinglas för 10 kr styck igår. Perfekt!=)
Senare på kvällen kom min bror och hans tjej hit så spelade vi spel. Alias. Skit roligt spel som jag verkligen rekomenderar=)
Idag ska vi åka till Väla och lämna tillbaka tavlan vi köpte för ett tag sen. Har bestämt mig för att jag inte vill ha den! Sen får vi se vad som mer händer. Det är fint väder iaf, skönt!



/Tanja

Till Malmö

Om 45 min hämtar Detti mig. Vi ska åka till Malmö och titta på fler bröllopsklänningar. Sen ville hon att vi skulle gå inom Zara också. Jag vet inte vad jag tycker om det. Är rädd att jag kommer komma därifrån flera tusen kr fattigare. Dom har en hel del skor jag inte kan motstå!


/Tanja

Krokofanter

AnnMarie har precis varit här. Det var kul att ses vi har inte setts på superlänge. Vi tittade på en massa kort och skvallarade lite! Nu lyssnar jag på Severina och äter Krokofanter, mitt nya beroende! Ska nog kolla p åett avsnitt av Make it och Brake it. Också ett nytt beroende! hehe Någon som sett serien?



/Tanja




...

Idag längtar jag bara efter sommar och värme igen!



/Tanja


RSS 2.0