I'm back! Tror jag iaf...

Nu var det dags igen. Vaknade i morse med lite blogglust. Nu när bloggläsarna är nere på noll nästan och det är som att börja om från början. hehe
 
Vet inte vad det var som gjorde det men förhoppningsvis lär det komma upp lite blogginlägg här igen framöver!
 
 

Lite bloggtankar

God morgon! Tänkte dela med mig lite av mina bloggtankar just nu. Som ni har märkt har jag bloggat väldigt dåligt på sista tiden. Jag har verkligen bloggtorka! Tycker det är rätt tråkigt att blogga just nu och har inget att blogga om direkt...Sen får vi knappt någon respons på bloggen när vi bloggar vilket gör att man inte direkt känner sig "tvingad" att blogga heller. Om ingen bryr sig ändå kan man ju verkligen bara blogga när man själv vill.
Hoppas jag hitta tillbaka till mitt blogghumör för jag tycker ju egentligen att det är väldigt roligt!
Ni kan väl kanske kommentera lite vad ni tycker är roligt att läsa om här i vår blogg och vad som vi lika bra kan strunta i! hehe
Trevlig helg iaf på er!
 
 

Lika som bär?

 
 

Hela helgen

God morgon! Måndag mrogon oc hjag vaknar upp med en heeemsk spänningshuvudvärk. Lite jobbigt!
Har iaf inte bloggat på hela helgen även och jag har haft saker för mig. I lördag var vi ju på Mari ooch Dettis andra bröllop. Dom gifte sig som sagt i Ungern för nått år sen men deras pappaer försvann på vägen så dom blev aldrig registrerade i Sverige. I lördag begav brudparet, vittnen och Selma, Bruno ch Jacob sig ner till Rådhuset. Efteråt åkte vi hem till brudparet och åt massa gott och umgicks.
Igår var det söndag och Fars dag. Åkte hem til mig pappa med ett gäng lotter. Han vann på många av dom, även om det var småsummor!
På kvällen koma Sara hit för att titta på Make it or Break it. Vi är mycket sociala när vi har våra seriekvällar. Vi säger typ hej och hej då. haha men det är lika trevligt för det=)
Nu ska jag äta frukost!
 

Fars dag

Imorse smög jag och lillen iväg för att köpa hem lite god frukost. Sen överraskade vi mannen med kaffe och presenter i sängen.


Grattis på fars dag min älskling!!




/Selma

Bröllop

Nu är de gifta igen!

Nu ska vi fira brudparet :)















fredag

Jag sitter hos frisören nu och "fyller på" rakpermanent på utväxten.. Det är 6 månader sen sist. Så det va dags verkligen.





Ikväll ska jag ut och äta med jobb, vi har kick off för vår nya utbildnings avdelning.

/Selma

Titanic till Sverige

God morgon god morgon! Fredag idag wiiee! För en gångs skull täntke jag inte börja helgen med ett par skor. Fast det hade jag kunnat göra, köpte precis 2 par från Nelly.
Nej den rolig anyheten denna fredag handlar om Titanic. Igår läst ejag nämligen i tidnngen att Titanicutsällningen jag besökte i Florida kommer till Halmstad nästa år. Mellan april och augusti kan man alltså besöka Titanic.
Fast jag redan har varit en gång, mååååste jag åka dit igen!
 
 

Gifta på nytt

I helgen är det dags för bröllop. Mario och Detti gifter sig. Vadå Mario och Detti, tänker kanske ni. Dom är ju redan gifta?
Ja i Ungern! Längre än så kom inte deras papper, så i Sverige är dom inte gifta.
På lördag ska dom till Rådhuset för att gifta sig/förnya löftena.
Ska bli roligt!
 

Ännu mer Jennifer Coburn

Fick hem två böcker till skrivna av Jennifer Coburn häromdagen. Hon är ju numera min favoritförfattare. Köpte The Queen Gene, fortsättningsbok från Tales from the crib. Sen köpte jag Reinventing Mona. Ska bli kul att läsa och se om jag tycker dom är lika bra som dom andra jag läst. Ni kan läsa rescension av hennes bok The Wife of Reilly här.
 

Shopping..

Dagens shopping i Ullared.
 
 Nu ska vi strax äta middag. Sen ska jag ta tag i att packa upp allt :)
 
 

Utan vatten

God dag! Som ni kanske vet så får vi här i Helsingborg just nu inte dricka vårt vatten från kranen utan att koka det först. När något sånt händer inser man hur bortskämd man är och hur man tar rent vatten för givet!
Bara en sånn sak som att borsta tänderna är ju lagom omständigt utan kranvatten. Under min 2minuters borstning satte jag på vattnet 3 gånger rent automatiskt. "Nä just det, måste hälla från flaskan!"
Igår innan jag hann koka upp vatten och ställa in i kylen blev jag ju så klart extremt törstig och sugen på vatten!
Försökte kköpa flaskvatten igår på väg hem från jobb men resten av Helsingborg hann före mig, då allt vatten var slu ti alla affärer jag var!
Detta ska hålla på till på torsdag! Tacka vet jag rent vatten!
 
 

Gekås

idag är jag och Detti i Ullared :)





/Selma

Nya jackan

Beställde en jacka från SheInside för ett bra tag sen. Nu har den äntligen kommit oh den är jättefin. Lite kortare än vad jag hade förväntat mig men det blir en bra jacka att slänga över sina finkläder när jag ska iväg någonstans.
 

Up and running again..

Nu fungerar min dator igen. Jag gjorde en systemåterställning, som fixade problemet. Det var något med Windows som krånglade..
 
Idag var jag och lillen hemma hos vänner och Jacob och hans kompis hade värsta pusskalaset =)
 
 
 
 
Hur söta är dom inte??
 
 
 

Måndag..

Min dator har kraschat.. så jag kan bara blogga via mobilen nu.. men passar på att dela med mig av en bild från mitt instagram.






Idag myser vi hemma :) jag tog semester denna helgen och det är jag glad för. Det har varit en händelserik och mysig helg.

/Selma

Dagens outfit - Klöver Dam

På Halloween detta året var jag ju utklädd till Klöver Dam och jag var sååå nöjd med min outfit. Dessutom fick jag chans att använda mina dyyyra fiiina skor för dom matchade perfekt till!
 
 

Vi hade iaf kul!

Då var årets längtade fest över. Vi är väldigt nöjda med dekorationerna och våra dräkter!
Tyvärr var vi  mindre nöjda med folket. Hur många som helst ställde in i sista sekuden vilket var jättetråkigt!
Vi blev iaf en tapper skara som dansade,sjöng och hade kul som vanligt! Tur vi har varandra. hehe
 
Värdinnorna för kvällen var Hjärter Dam, Klöver Dam, Spader Dam och Ruter Dam.
 
 
En förväntansfull Klöver Dam.
 
Klöver Dam och Ruter Dam hoppas på Jackpot!
 
Hjärter Dam med sin kung.
 
Kungen med drottningar på röda mattan.
 
 
Tååårta!
 
Inget Las Vegas utan ett casino.
 

Förhandstitt

Kl 12 var vi i lokalen idag för att göra den fin inför ikväll. Jag blev nöjd med våra fina dekorationer! Som ni kansk ehar förstått är temat för i år Welcome to Fabolous Las vegas.
Nu har jag hunnit sova en stund ska hoppa in i duschen nu och sen ska kostymen på! Ska bli sååå roligt ikväll!
 

Dagen D

Idag är det äntligen dags. Vår årliga Halloweenfest!
 
 
 
 

RSS 2.0