London dag 1

Vårt plan gick lördagmorgon från Köpenhamn. Vi var framme i London vid 1-tiden. Vi fick ett jättefint hotell med ett stort rum. Hotellet låg ca 5 minuter från Oxford Street. Om ni funderar på att åka till London kan jag verkligen rekomendera Astor Court Hotel.
Det första vi gjorde var att bege oss ut på shopping. Så klart=). Vi hittade Primark nästan direkt och sen var vi fast. Vi var där inne hela dagen fast solen sken och fåglarna kvittrade utanför. Primark kan jämnföras med Ge-Kås i Ullared fast större och billigare och bara kläder och skor! Det var helt sjukt så mycket saker det fanns och det kostade ingenting nästan. Tyvärr var det väldigt utrensat på skoavdelningen och jag hittade inte ett enda pa ri min storlek=(
Vi sprang, ja sprang helt hysteriskt :) omkring inne på Primark tills vi blev så hungriga att vi tog första bästa restaurang utanför, vilket råkade vara McDonalds. När vi köpt vår mat såg vi att det inte fanns ett bord eller stol ledig så vi fick sätta oss på golvet. (Vilket lyxliv vi lever va?)
Vi gick hem och lämnade alla påsar sen fixade vi till oss och gick och drack öl på någon pub. Fast vi stannade inte länge vi var helt slut.
På natten drömde vi om Primark:)







/Tanja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0