Blogg Awards 2010

Läste precis en blogg och ett inlägg om BloggAwards. Det är ju rätt mycket snack om det just nu. Många bojkottar ju galan för at vissa måste betala och vissa slipper.

Men just denna bloggen jag läste precis bojkottar den för att alla har chans att komma. haha dom kände sig förmer än andra och ville inte umgås med "småbloggare". Haha patetiskt! Har väldigt svårt för människor som tror sig vara något mer än andra!

Och att tro att du är något för du har en stor blogg är rätt patetiskt det med! Vad har du gjort egentligen? Du har inte kommit på botemedlet för cancer, du är ingen läkare utan gränser eller sjunger som en gud! haha!

Alla människor är lika mycket värda! Personer som ha det svårt och är i underläge är ofta bätte som männsikor än folk som har fötts med silversked i mun och aldrig behövt kämpa eller känna!

Vad anser ni?



/Tanja

Kommentarer
Postat av: Live, Laugh & Love

Haller med dig! Det ar sjukt.. Det ar bara en BLOGG..

2010-08-08 @ 16:30:12
URL: http://saraliicious.blogg.se/
Postat av: Frida

Det är intressant det där! Har du någonsin läst om freuds teori om Detet, jaget och överjaget? Det är en ganska intressant teori som handlar om hurvida människor föds med mer samvete eller större ego än vissa! Jag är inte så väläst i ämnet men...

2010-08-09 @ 18:45:29
URL: http://soulmeetsbody.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0