Italien - Pisa och Venedig

En sommar planerade vi att åka till Italien en vecka och sen vidare till Kroatien resten av semestern. Men det blev inte så för vi avskydde Italien. Allt var dyrt och folket var otrevligt. Vi åkte till Pisa och Venedig så vi hade gjort det man måste göra när man är där.

Maten: Nu var vi inte i Italien så många dagar så vi provade ju inte ås mycket mat. Vi åt pizza, pasta och någon sorts macka som var samma som pizza. Pizzan var inte alls god och pastan var ännu värre. Till råga på allt tog dom betalt typ 10 euro för att vi hade suttit vid deras bord och ätit. Dom var ju tvunga att diska och sånt! Hallå?

Shopping: Jag vet inte hur shoppingen var. Det fanns folk som försökte sälja "märkesväskor" till mig på gatan men då kom polisen så det blev inget av det=)

Folket: Jag tyckte folket var otrevliga. Vad du än skulle göra fick du vara på din vakt för dom försökte lura dig hela tiden, om du skulle shoppa någon souvenir, om du skulle äta eller bara sitta och dricka en öl.

Pisa: Pisa är en väldigt liten stad. Vi gick upp i lutande tornet. Det kostade typ 200 kr var. När man gick i trapporna kändes det hela tiden som man var på väg att trilla. Tornet är väldigt litet men absolut värt att se.

Venedig: Bara vatten överallt men det vet  ni ju=). Vi tänkte åka gondol men det kostade 80 euro. Jag trodde först han sa 18 för jag täntke 80 kan ju inte stämma. Men jo då!

Den bilden som jag har av Italien stämmer inte alls med bilden många andra har. Många älskar Italien. Kanske hade vi bara otur? Städerna vi var i är ju riktiga turist städer och där är väl allt värre än i andra städer!







/Tanja

Kommentarer
Postat av: Sharp

Shit, fina bilder, jag gillar verkligen Italien jag med. Var i Milano 10 dagar, helt suveränt

2010-06-06 @ 22:03:48
URL: http://sharp.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

haha, det är ju så himla fint i venedig :)

2010-06-07 @ 21:26:07
URL: http://www.natthalite.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0