Everglades och WaterTaxi (Dag 3)

Idag har det varit en lååång dag. Som ni vet var vi uppe med tuppen i morse för att köra och hälsa på krokodilerna. Vi åkte till ett ställe som heter Sawgrass Park där vi fick åka sån "evergladesbåt". Ni vet sån som glider fram på vattnet med en stor proppeller där bak? Det gick snabbt och var kallt och blåsigt men jag hade väntat mig ännu värre, så det var ingen fara alls! Tyvärr såg vi inga krokodiler på vår rundtur. Vi fick istället gå till deras lilla krokodilutställning där man fick hålla babyalligatorer. Dom var såå söta och inte alls läskiga!
 
Innan vi hoppade på en "watertaxi" skulle vi äta lite pizza och GPS-tanten lurade oss så vi körde fel i en hel timme! Haha det sprutade verkligen rök ur öronen på oss när vi upptäckte det så sura vi var.
 
Iaf Fort Lauderdales Watertaxi är båtar som kör på kanalerna här. Dom kör framförallt förbi alla stora hus som ägs av olika rika och kända personer.
 
Nu är vi tillbaka på hotellet och äter popcorn och tittar på TV. Imorgon är det julafton och den ska vi försöka spendera på stranden...
 
 
/Tanja
 

Kommentarer
Postat av: britt

Vilken söt krokodil :) Du ser lite "rädd" ut på bilden. Dom båtarna du pratar om var med i Bernad och Bianca och det den filmen tyckte du jättemycket om :)
Ha en bra JUL och var rädda om er. Kram.

2012-12-24 @ 09:31:05
Postat av: Sara

Härligt det ser ut..Hoppas ni haft en trevlig jul på stranden♥

2012-12-24 @ 22:20:03
URL: http://www.mammaochhampus%20blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0