Dettis Möhippa

Igår morse klockan 7 väckte Valentina Detti, lämnade över packlistan och tog med henne hit här där resten av tjejerna väntade med frukost och champagne. När vi ätit var det dags för oss alla att tillverka egna smycken. Det sas inte så mycket under smyckestillverkningen, alla vara väldigt koncenterade!
Vid 12 tog vi oss vidare hem till Kiki och Sneza för att utöva lite skrattyoga. Haha det var sjukt roligt! Och vi säger sjukt roligt för man kände sig verkligen helt störd när man gick omkring och gjorde konstig övningar och "fake"skrattade samtidigt. Fast fakeskratten övergick väldigt snabbt i riktiga skratt!
När vi skrattat färdigt åt vi lunch och sen tog vi oss vidare för att spela in en låt. Hela gruppen sjöng Severina- Brad Pitt och vi var så klart väldigt duktiga ;) Måste säga att sjunga in en låt var överförväntan roligt!
Sen var det bara att bege sig hemåt för att snygga till oss och sen åt vi god mat på restaurang Brooklyn i stan. Mätta och belåtna satte vi oss på en uteserveriing och lät alldeles för mycket! Som vanligt då alltså:)
Det var verkligen en rolig och lyckad dag med väldigt många skratt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Tanja och Selma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0