Omotiverad

Det har inte blivit mycket bloggandet från mitt håll på några dagar. Känner mig totalt omotiverad! Jag bloggar för jag själv tycker det är kul, MEN när folk kommenterar och man får lite feedback så blir man motiverad att blogga lite extra också! Har "en hel del" läsare men INGEN kommenterar!
Ska åka iväg hela helgen på konferens så det blir en liten ofrivillig men samtidigt frivillig bloggpaus! Återkommer nästa vecka!

/Tanja

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag tycker att det är jätte svårt att avgöra om en serie är bra efter bara ett avsnitt men jag fick en riktigt bra känsla när jag såg på bunheads och det är alltid bra. Jag störde mig också på henne i början men när hon väl kom till paradice så tycker ja att man fick se en helt ny sida av henne :)

2012-06-13 @ 22:54:17
URL: http://nattstad.se/sofia.mattsson
Postat av: linda

Oh jag vet hur du känner. Hade 90 läsare per dag på min förra blogg och en hel del kommentarer men sen var jag tvungen att stänga ner den för att någon kund på jobbet hittade den och dann den "opassande" !! satans kärring. Sen öppnade jag soulfood som har i snitt 15 läsare om dagen om ens det. Får i och försig lite mer feedback från kommentarerna eftersom liktänkande följer den. Även om man bloggar för sig själv så skulle man ljuga om man sade att antal läsare och kommentarer inte gör det hela lite mer intressant :)

2012-06-21 @ 21:30:02
URL: http://soullfood.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0