Om du bara kunde se mig - Cecilia Ahern

Om du bara kunde se mig handlar om -  låtsaskompisar. Eller ja, vi kallar dom  låtsaskompisar men bokens hvudperson Ivan hävdar bestämt att de inte är på låtsas utan finns på riktigt.
 
Ivans jobb är att bli kompis med folk som behöver honom, när det inte behöver honom längre går han vidare till nästa vän. Nu behöver Luke och hans moster Elizabeth honom.
Elizabeth lever sitt liv med full kontroll. Det är ända sättet för henne att slippa tänka på alla smärtsamma minnen från sin barndom. Med en försvunnen mamma, en oansvarig syster och en systerson hon tvingas ta hand om är varje dag en kamp. Egentligen är låtsaskompisar bara till för barn men något ovanligt händer när Elizabeth och Ivan en dag blir vänner de med.
 
Denna boken började lite segt och det tog en tag att komma in iden. Men den blev bara bättre och bättre. I slutet kom det till och med några tårar! Det här med att historien kretsar kring en "låtsaskompis" hade kunnat bli tramsig och overklig men författaren lyckas riktigt bra! Detta är en gullig, engagerande och helt enkel läsvärd bok!
 
Om du bara kunde se mig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0