Söndag..

Ida blir det inget babysim för vår del. Jacob är super förkyld. Hoppas han blir frisk innan vi åker. Det är 12 dagar kvar, så chansen att han hinner bli frisk är ju rätt stor. Det är itne kul att flyga när man är förkyld, trycket i öronen blir ännu värre då ju =( Sen är det inte heller så kul att vara sjuk överhuvudtaget när man reser. Men vi håller tummarna för att han blir bättre innan.
 
Igår Var Anna och David här med sina hundar och hälsade på oss. Vi gick långrunda med hundarna sen åt vi gott och resten av dagen/kvällen bestod av filmer och lite buzz spelande..
 
Idag ska vi på visning av en lägenhet i Helsingborg, spännande. Vi har hittat köpare till vårt hus och har skrivit på papprena, men köpare har ju 2 veckors ångerrätt så vi ropar inte hej förrens det är helt färdigt. För andra som vi känner som sålt sina hus har liksom ropat hej för tidigt och sen drog köparna sig ur och då är det trist om man redan börjat fixa med nytt boende eller andra saker. Men vi hoppas allt går som det ska..
 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe.
 
Ha en bra dag!
 
 
 
 
/Selma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0