Snurrigt värre

I Selmas förra inlägg undrade hon om någon kunde gissa på varför hon mått så dåligt? Och det var det ju så kart någon som klarade av att gissa rätt på!
 
Så nu  är vi två stycken på denna bloggen som är gravida. Vi har fått en del nya läsare på sista tiden och förstår om ni blir lite snurriga av alla graviditeter, illamående och bebisprat. Så här kommer ett litet inlägg som förhoppningsvis kan ge lite klarhet i det hela.
 
Vi som skriver här på bloggen heter Tanja och Selma. Vi är båda 29 år, älskar skor, att organisera fester/middagar och vi är nu också båda gravida.
 
Tanja är gravid i vecka 24 med BF 5 juni. Hon har mått bra än så länge under graviditeten, förutom extrem trötthet. Hon ville gärna veta könet på sin lilla bebis vid ultraljudet men det ville minsann inte bebisen gå med på!
 
Selma har redan en liten Jacob där hemma på nästan 2 år. Hon är nu gravid i vecka 11 (12 på söndag). Hon har mått extremt illa och inte gjort annat än kräkts sen hon plussade på stickan.
 
Selma har därför inte bloggat på ett bra tag. Alla gravid-inlägg som gjorts på sista tiden är alltså Tanjas.
 
Hoppas att ni fick lite klarhet i det hela nu. Är det något ni undrar så fråga gärna!

Kommentarer
Postat av: Marita

Allt är glasklart. Vill ni ha tips på namn så varför inte Selma och Tanja om det blir flickor alltså. Och för att krångla till det lite så får Selmas heta Tanja och tvärtom.

2014-02-08 @ 13:30:10
Postat av: Johanna

Stort grattis till dig också Selma! :) Hoppas att du börjar må bättre snart!

2014-02-08 @ 20:22:47
URL: http://jojohannas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0