Kläder för vintern

Nu behöver jag en massa råd och tips från alla mammor därute. Det börjar trilla in vinterkläder till dom små i affärerna och jag börjar ju så klart tänka på vintern, kylan och kläder. Det finns ju hur mycket olika saker och modeller som helst att välja mellan.
Vad ska man klä på dom små liven? Hur har ni tänkt att göra i vinter?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marita

Har du en varm fäll behöver han ju inte jättemycket kläder. Men han lär kanske sitta till vintern så då behöver han ju iallafall jacka. Skulle nog satsat på tvådelat så kan du ta på och av efter väder och vind.

Svar: Jag kommer nog köpa både en jacka och en overall! Så ha rman lite av varje, det är alltid bra=)
tanjaselma.blogg.se

2014-09-08 @ 14:26:28
Postat av: Linda

min kille blir 6 mån i dec o har köpt son vindtät fleece från polarn o en åkpåse från 7AM. Hoppas det blir bra :) tänker att hela han är i påsen o att vi kanske/troligen thar sittdelen då.. annars får vi väl köpa en jacka... svårt är det iaf.. hade han varit mindre o i liggdel hade jag nog tagit sån där påse med ärmar så kan man ha filt o liggdelslocket på kanske? ja svårt var bara förnamnet :) o så vet man inte hur kallt det blir heller..

Svar: Den tanken har jag ockås tänkt. en sån där pås-overall verkar ju väldigt smidigt! Men det känns som en 6-månaders inte vill ligga i en sånn Ska faktiskt satsa på både jacka och overall. Sen blir det nog fotsäck också.
tanjaselma.blogg.se

2014-09-09 @ 09:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0