Sockerfritt

Vi har bestämt oss för att försöka ge D sockerfri och ekologisk mat. Socker är onödigt helt enkelt! Men det är ju lättare sagt än gjort. Ekologisk frukt och grönsaker är ju lätt. D älskar frukt så kylskåpet är fullt med bananer, äpplen, päron och annat gott för en gångs skull.
När det kommer till det sockerfria är det inte alltid så lätt. Sockerfritt bröd har vi ihittat några olika varianter. Men ju mer mat vi introducerar dessto svårare blir det märker vi. Leverpastej är fullt av socker. Har läst och googlat och inte hittat någon sockerfri.
Dessutom finns det en hel del olika E-ämne i allt man köper.
Det är inet lätt att hålla en bra "diet".
Vi får väga fördelarna mot nackdelarna helt enkelt. Leverpastej är ju väldigt järnrikt så kanske det får gå ändå?
Hur tänker och gör ni andra med barnens mat?
 

Kommentarer
Postat av: Emma

sv; förlåt för sent svar men jag rekommenderar de ekologiska smörgåsrånen helt klart! :)

Vi vill också ge vår son en så sockrifri start på livet som möjligt, känns som det ända rätta :)

2015-01-11 @ 23:53:12
URL: http://emmatherezia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0