Barnvakt och vår

Igår var det en "första gången"- dag.
 
Dagen började med att mamma kom hit för att sitta barnvakt åt D. Det var första gången med barnvakt så vi visste inte hur det skulle gå. Jag och mannen höll till i källaren och sorterade förrådet, redo att springa upp för trappan iaf det krisade. Men det hade såklart gått superbra! D har varit väldigt ledsen om vi har "försvunnit" innan och han blivit ensam med någon annan så det va skönt att det funkade fast vi vinkade hejdå och han såg att vi försvann.
 
Selfie med mormor.
 
Efter lunch åkte vi hem till Mario och Detti. Det var underbart vårväder igår. Solen skren och det var över 10 grader. Vi satt ute hela eftermiddagen och njöt av solen och grillade korv med bröd. D lekte på uteplatsen och fick äta sitt mellis utomhus, som en liten mini-picknick.
 
Idag har vi varit på öppna förskolan och på lekplasten. Precis likafint vårväder idag. Det ska tydligen hålla i sig några dagar nu. Imorgon ska vi ha riktig picknick med gänget! Mysigt!

Kommentarer
Postat av: Nicole Smith

Skönt att det gick bra! :) Och skönt sätt att testa... Att ni ändå var så nära till hands om det skulle vara ngt. Så långt tänkte inte vi :ap

Svar: Ja alltid skönt att ha en barnvakt till hands=)
tanjaselma.blogg.se

2015-03-12 @ 13:47:47
URL: http://cormeum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0