Veckan som gått

Måndag:
Vi var på öppna förskolan tillsammans med Detti och Marino och lekte och var med på babysång.
 
Tisdag:
Vi busade på busfabriken med Selma och Bella.
 
Onsdag:
Solen sken från en blå himmel. Vi passade på att leka på lekplatsen. Jag försökte få D att förstå att solglasögon ÄR bra!

 
Torsdag:
Ännu en dag med strålande väder. Vi gick en lång promenad och på hemvägen fick D öva på att gå.
Imorgon är det fredaga och dags för mammaluch här hemma hos oss! Ska bli roligt!

Kommentarer
Postat av: Johannaraaf.blogg.se

Ni verkar ju hänga en del på busfabriken! Har fått en massa gratisentrer men inte gått än för vet liksom inte från vilken ålder el snarare hur mkt de ska "kunna" innan man går dit. Vad tycker du? Är det kul för dem även om de bara ålar o ställer sig mot saker. Jag tänker D kan ju ändå vandra omkring liksom.. Sen är det ju kanske olika i busfabriker i olika städer hur mkt roligt dom har för de riktigt små såklart! :)

Svar: Ja vi är där så ofta vi kan! Här i HBG är det nämligen gratis för barn under 1 år:) I HBG finns det ett rum på övervåningen för barn 0-5 år. Golvet är mjukt och allt är vadderat. Det finns ett bollhav med rutschkana. D älskar bollhavet! Vi gick dit innan D kunde gå, första gången vi gick dit kunde han ställa sig upp mot saker och krypa och han var supernöjd=) Kanske värt att testa? Speciellt om det är gratis hos er med, så kan du ju spara fribiljetterna tills senare=)
tanjaselma.blogg.se

2015-03-07 @ 10:12:29
URL: http://johannaraaf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0