Vad?

Blogglusten har fortfarande inte infunnit sig men ska försöka skärpa till mig. Det blir lättare att skärpa till sig om ni kommenterar lite. Det är väldigt tomt i kommentarsfältet för tillfället. Ni kan väl berätta lite om vad ni tycker är kul att läsa om?
Snart fyller iaf D år och då står det 2 kalas på schemat, en tur till Gekås om nån vecka. Så det finns att göra och att förhoppningsvis blogga om.

Kommentarer
Postat av: Johanna Viklund

Tänk att våra små snart blir ett. Tyckte att det var nyss man gick i väntans tider :D Har ni tänkt att fira hans första födelsedag på något speciellt sätt?

Svar: Ja det är inte klokt! 1 år liksom! Hallå? Vi ska ha ett släktkalas och ett "barnkalas". Vi umgås med så många med barn i samma ålder som D så tyckte det var kul med ett litet barnkalas också. Jag äskar ju att planera, organisera och dekorera och ha mig så det ska bli kul=) Hur har ni tänkt att göra?
tanjaselma.blogg.se

2015-05-28 @ 23:01:01
URL: http://jojohannas.blogg.se/
Postat av: Johanna Viklund

Vi ska ha ett kalas för både släkt och vänner. Älskar också att fixa och greja och baka så det kommer det bli mycket av nästa vecka :D

2015-05-29 @ 08:49:06
URL: http://jojohannas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Berätta om hur ni träffade era män? Kör nån sån frågelista som man kan hitta här och där? :)

Svar: Vi har svarat på hur vi träffade våra män i vår senaste frågestund=) En lista har vi aldrig gjort, nog mest för att jag själv tycker dom är tråkiga att läsa hehe
tanjaselma.blogg.se

2015-05-30 @ 10:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0