Köpa hus

Vi är nu stolta husägare!
Har känt ett tag att det börjar bli lite trångt här hemma i våra 3a. Har även känt att en trädgård är något jag längtar efter!
För ett par månader sen började vi titta lite smått på hus. Våra krav var att vi ville bo kvar i vårt område, det skulle vara 4 rum och kök och en liten trädgård, extra pluspoäng om det var ett radhus och inte för mycket hus liksom och om det fanns en "grovingång" och "grovhall" eller vad man ska kalla det.
I fredags var vi på visning och idag skrev vi papper. Snabba puckar här. Kan inte visa några bilder då huset inte låg som annons, ni får vänta till vi får tillgång till huset i maj.
Den som väntar på något gott!
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Grattis än en gång😊👍🏻

2016-02-09 @ 19:10:34
Postat av: Anonym

Stort Grattis :) det skall bli kul att följa allt nytt spännande som är på G :)

Svar: Tack! Ska blogga så mycket jag bara kan! Det dröjer lite än, men den som väntar p nått gott;)
tanjaselma.blogg.se

2016-02-10 @ 11:36:10
Postat av: Anonym

Har ni kollat på den nya serien Hockey fruar som gick igår ikväll på 11.an? :)

Svar: Jag har kollat in några avsnitt. Den är väl inte världens bäst men jag kommer absolut fortsätta titta=) du då? /Tanja
tanjaselma.blogg.se

2016-02-10 @ 11:37:46
Postat av: Johanna

Grattis va kul! Gärna lite bilder blir så nyfiken! :) vi köpte också hus för cirka en vecka sedan! Längtar så efter att få lite större både inne och större trädgård. Vi har ju bott i en två fram tills nu, el ja ett litet tag till för vi flyttar i maj! /Johanna o noelia. :)

Svar: Huset låg aldrig ute som annons så det finns inga bilder direkt att visa=) Så fort det blir aktuellt så lova rjag att lägga upp! Grattis till husköpet för er också! Va kul! När flyttar ni? Var ligger det?
tanjaselma.blogg.se

2016-02-11 @ 20:59:52
Postat av: Johanna

Aha, hur fick ni nys om det då? Vi flyttar i slutet av maj, ni då? Det ligger i Halmstad, samma område som vi bor i nu, ett villaområde cirka 5km från centrum.

Svar: Min moster visste att vi letade hus i området och fick höra på omvägar att detta var till salu och att han som sålde inte orkade klabba med annons och grejor. Så vi åkte dit och sa vi köper det! hehe Vi flyttar också i slutet av maj:)
tanjaselma.blogg.se

2016-02-19 @ 20:22:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0