Lille M - 4 månader

Lille M är nu 4 månader. Jag vet inte vad han väger och hur lång han är då vår BVC-tid blev inställd. Han har iaf strlk 68-74 i kläder.
 
 
 är fortfarande lika glad och nöjd med livet oavsett om du lägger honom på golvet, i babygymmet eller i babysittern. Han gillar att ligga och titta på storebror när han härjar runt.
Han har lärt sig att rulla från rygg till sidan, dock bara åt höger. Han är äntligen stark i nacken och får upp huvudet riktigt bra under nackträningen.
 
M är väldigt intresserad av sina händer och stoppar dom gärna långt ner i halsen. Han har börjat fatta att man kan använda dom för att greppa saker.

M har börjat få lite smakportioner här hemma och gapar redan stort när han ser skeden. Morot, potatis, gröt och lite olika frukter har han fått prova. Hade han fått bestämma hade han nog ätit hur mycket som helst men vi tar det lite lugnt för att kolla så magen hänger med.
 
På nätterna sover M sådär. Han vaknar varje till varann timme och eftersom han verkar ha bestämt sig angånde nappen att den inte är något att ha så är det bara amma som gäller. Dock fortsätter vi prova oss fram med olika sorters nappar. Ibalnd funkar det, ibalnd inte. Han är iaf glad för sin snuttefilt och gosar gärna med den i sin babysitter.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0