Lille M - 6 månader

M ä rnu 6 månader, ett halvt år!
 
Han väger nu ca 7 kilo och är 68 cm lång och har fortfarande strlk 68-74 ikläder.
 
M har varit väldigt frustererad denna månad. Ingenting duger förutom att bäras rundor helst av mamma men pappa duger också ibland. Han har röstkapacitet så det räcker och blir över och när han inte når sina saker eller kan stoppa dom långt ner i halsen skriker han riktiga falsettskrik. Vad hände med den lille lugne och tyste bebisen vi fick hem från BB?
 
Att ligga på golvet går absolut inte längre. Han blir väldigt arg och ligger där och ger ifrån sig sina falsettskrik. Sitta på golvet går an ibalnd. M sitter rätt så stabilt men kastar sig och försöker äta på golvet vilket gör att han trillar allt som oftast. Att få stå upp är fortfarande stora favoriten.
M har börjat äta 2 mål mat denna månad. Lunch och kvällsmat. Avocado är en stor favorit även om det mesta slinker ner utan problem. Magen hänger med utan problem så om M själv får bestämma består nog alla hans mål snart av fast föda. Amma är kul i några sekunder sen är det mest trams och små busiga flin.
 
Att sova på natten är inget M är intresserad av. Han vaknar var varannan timme och börjar klockan närma sig morgontimmarna är han väldigt pigg när han vaknar. Klockan 5 varje morgon ger mamma upp försöken med att somna om.
På kvällarna sover M däremot gärna och han somnar snart till sin godnatt sång, dock vill han gärna leka med mammas hår under tiden. Mamma försöker att erbjuda allt annat med massa päls, ibalnd går det ibland inte.
(Lägg märke till greppet om pälsen)
 
M älskar att gosa, mysa och pussas och kramas. Han slår armarna om en riktigt hårt och bara njuter. Mamma är hans stora trygghet och storebror är hans stora idol.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0