Lille M - 7 månader

M är nu 7 månader. Han väger 7595 gram och är 68, 5 cm lång. Han har fortfarande strlk 74.
 
M har varit mindre frusterad denna månad då han har lärt sig att sitta stadigt själv. Om han tappar balansen tar han emot med handen för att hålla sig kvar, ibland går det dock inte så kuddar runt omkring är bra att ha.
Att hoppa i sin hoppgung är en stooor favorit. Han hoppar och hoppar och det väsnas och låter. Att stå upp är fortfarande kul och han har även fattat att man kan ta små steg framåt om man vill komma någonstans.

Något som inte är kul är att ligga på mage så istället för att lära sig åla på magen har M lärt sig åla på ryggen. Det ser väldigt roligt ut då han ringlar sig som en mask fram och tillbaka. Alla sätt är bra utom de dåliga!
 
Det har kommit upp en liten tand i underkäken på lille M. Dock märkte vi inget av det förrän den skrapade emot skeden. Dreglat har han gjort men inget annat tecken på tänder har vi sett.
 
Nätterna är fortfarande ingen favorit hos M. Han vaknar väldigt ofta och fram till för någon vecka sen var det bara mamma som gällde. Men denna vecka har även pappa fått somna om utan gallskrik från lille herren.
 
M äter som en häst och älskar mat. Han ammar til frukost och sen äter han lunch, mellis och kvällsmat. Han tackar glatt ja till allt som erbjuds. Allt från sötpotatis till broccoli, och mango till papaya. Han b lir lite extra glad och smackar med munnen när det vankas blodpudding. Magen verkar hänga med på det mesta nu också så banan har blivit poppis också.
 
M älskar att pussas och kramas och blir ibland väldigt hårdhänt. Han har lärt sig "klappa fint" och släpper då taget och klappar istället. Puss puss är också något han förstår och älskar!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0