Elisefarm

Sista semester-turen med Detti för i år blev en avslappande tur till Elisefarm. Vi har farit och flängt så mycket att jag bara längtade efter att få hänga och inte göra något alls. Och precis så blev det!
 
När vi kom dit vid 12 var vårt rum redan färdigt så vi kunde checka in och sen bege oss till poolen på baksidan av Herrgården där vi bodde. Här låg vi sen i 4 timmar och läste, sov och badade. Med tanke på hur varmt det var (32 grader), var det tur att det fanns en pool. Något annat hade vi inte orkat!
 
Vi hade bokat deras kvällspaket på spaet så halv 6 var vi redo för 3-rätters i restaurangen innan vi gick vidare till spaet. Det var så god mat och kl 19 gick vi vidare proppmätta till spaet för att fortsätta läsa, vila och bada.
Efter en drink i baren sov vi gott i 9 timmar innan vi gick för att äta frukostbuffe och hänga några timmar till i solstolarna och vid poolen. Man kan ju inte säga annnat än att vi blev utvilade efter dessa dagar iaf?
 
På vägen hem bestämde vi oss för att åka inom Tireps Örtrtädgård då vi fått tips om att de skulle vara väldigt mysig. På vägen dit körde vi också förbi Uppåkra Science Center som vi blev sugan på att utforska. Båda ställena var väldigt intressanta och mysiga men i 32 graders värme orkade vi bara stanna 5 minuter. Men nu har jag iaf 2 utflyker till på listan att utforska någon annan dag.
Vi avslutade men lite höstshopping på New Yorker så nu är vi redo för höstens äventyr också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0