Glamping i Strömstad - del 1

Vilken helg vi har haft, jag och Detti. Helt magiskt rofylld och otroligt intensiv på samma gång!
 
Vi började med att köra 4 timmar uppåt landet till Strömstad för att checka in i vårt glamping-tält. På en 4 timmars bilresa hinner man lyssna på mycket musik! Sommarväder, road-trip och bra musik. Semester och -sommarkänslorna kom över oss!
 
Stället vi kom till var över all förväntan. Vårt tält låg precis vid flodkanten mellan höga klippor och skog. Jag visste att det skulle vara fint enligt deras bilder på hemsidan men inte ens de bilderna gjorde stället rättvisa!
En bild säger mer än tusen ord och denna bild kan verkligen tala för sig själv!
 
Såhär glada blev vi!
 
Det blåste rätt bra vid tältet när vi kom och vi frös faktiskt lite så efter en liten promenad för att utforska området...
 
...bytte vi om för att åka in till Strömstad Centrum för en liten stadsrundtur med kartan i högsta hugg. Inne i stan sken solen minsann!
 
Tillbaka vid tältet igen hade det slutat blåsa och molnen sprack upp. Dags för lägereld, gorvgrillning och häng på trädäcket i myskläder hela kvällen. Vi lyssnade på svenska sommarhits och semesterkänslan var på topp!
Vi gick för att hämta ved och fick minsann igång en ordentlig eld själva. Vi börjar bli riktigt bra på naturliv minsann.
Efter en dusch och sen kvällspromenad gick vi och la oss redo för en förmiddag på trädäcket och sevärdheter kring Strömstad. Men riktigt så blev det inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0