Bjäre runt

Tanken var att vi skulle åkt till Karlshamn denna helg, jag och Detti. Men vi avbokade pga av dåligt väder och styrde istället kosan mot Båstad och Bjäre-halvön där det utlovades bättre väder. Vi blev smått nervösa när vi närmade oss då vi körde rätt in i ett regnoväder men det sprack upp igen och sen var vädret faktistkt okej hela dagen!
 
Vi började med att vandra vid Grevie backar. Jag hade läst om att backarna där ska vara täcka av backsippor vilket är en av mina favoritblommor. Tyvärr kom vi försent då de redan var överblommade. Men nu vet vi iaf vad vi ska göra i april nästa år.
 
Trots besvikelsen över backsipporna vandrade vi på och det var väldigt fint där. Som vanligt gick vi halvt vilse och vandringen tog aldrig slut.
 
Hela denna kulle var täckt med lila backsippor. Tyvärr ser man inte de nu när de var öveblommade.
 
Efter vår 2-timmars vandring åkte vi vidare för att besöka Cafe Killeröd. Vi hade höga förhopningar på detta ståtliga överdådiga ställe men tyvärr föll det lite platt för oss. Guld, marmor, statyer, väggmålningar och speglar blandades med enkla "vanliga" saker som lite tog bort den lyxiga känslan och istället kändes det lite komiskt. Önskar att de löpt linan ut och bara haft LYX!
 
Vi startade kl 10 och var hemma halv 8. Vi hann så klart med några shoppingavstickare också. Vi kunde så klart inte hålla oss därifrån! Det enda jag fick med mig hem dock var blommor till trädgården men jag var nöjd med det också.
 
Det var bara jag, Detti och Rada Manojlovic hela dagen. Vilket gäng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0