Årliga tjejträffen

Såg ett inlägg på TikTok om ett tjejgäng som dekorerat för Halloween, Jul och olika födesedagar i ett rum. De sågs bara nån gång om året så det hade mycket att fira.
Det var väldigt oss. Det är så svårt att få ihop något!
 
Men när vi ses är det alltid lika roligt. I somras lyckades vi få ihop en grillkväll med temat "Floral and flowy". Flowy kunde vara outfit eller hur drinkarna flödade. De kunde man tolka som man ville!
 
Jag hade köpt en klänning som passade temat och kändes väldigt "haute couture, ready to wear" med de stora puffarna. Hela klänningen fick till och med en egen reel.
 
Både outfit och drinkar flödade och det blev en rolig em/kväll. De bästa festerna börjar redan på dagen så man kan komma i säng i lagom tid! Vi är snart 40! haha
 
Under kvällen åt vi god mat, drack drinkar och spelade in "Dance if you know it"-tiktoks. Gammal hiphop och 90-00tals musik. Det var tider det!
 
Vi trodde att vi skulle vara så dukiga att få ihop 2 träffar på ett år då Friendsgiving var inbokat i november men tji fick vi då kräksjuka kom i vägen. Bättre lycka nästa gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0